Komentari na vest

Milan Borjan napustio Crvenu zvezdu

G

Ganga

pre 3 dana

Srećno i hvala za sve radosti koje si nam doneo. Jedan od sinonima Zvezdinih uspeha! Koliko si bio dobar vidi se i po komentarima grobara kojima si ostavio doživotne traume.
Ц

Ц.зв-Нс

pre 4 dana

Борјане легендо Делије те воле!Жив и здрав да си ти и твоја породица у даљем животу!Само ћу рећи е тако вам је кад пустите жену да вам води друштвене мреже,слика се,објављује свашта...сетите се само кад га је Бахар прецртао шта је Снежа све писала и објављивала!Неприхладних голотиња са њене стране на насловним странама...Па сестро није Борјан капитен Цзв из Малог мокрог луга!
N

Nenad1246

pre 3 dana

Šta imaš protiv golotinje?
L

Llkv

pre 4 dana

Terza place, ode sneza da drugog jase hahhaha
D

Dusseldorf

pre 4 dana

Sad ce u Partizan, da mu oprostimo ruznu prošlost. Svi znaju da je bio veliki Grobar, pre dolaska u Zvezdu, kao i da je Sneki bila Tumbino i Djurino cedo.
N

Nba

pre 4 dana

Sigurno ga žena nagovorila.
T

Trtmrt

pre 4 dana

Ovoliki broj grobara u komentarima je dokaz kakve komplekse im je nabio naš kapiten! Od besa i nemoći pokazuju svoje prostačko i krezavo lice baš kao i njihov rumeni guru. Srećno Borjane i hvala za sve!
W

Warehouse G

pre 3 dana

Koje komplekse? Hrvat je prosečan golman a od Partizana je primio dosta golova.
K

Kokot Nedeljko.

pre 4 dana

Grbari braco radujte se,doveli smo savrseno pojacanje za nas,naseg brata Mujagica,sad tamam mozemo zajedno sa njim i Samedom da navijamo i bodrimo nase Bosnu i Tursku u kvalifikacijama za sledece evropsko prvenstvo!
K

Kalcopolista

pre 4 dana

Doveli smo najbolje moguce pojacanje i savrsenog igraca za nas nogometni klub,siguran sam da sa nasim bratom dzihadom mujagicem mozemo da osvojimo LS ove sezone,bicemo nepobedivi sa njim u odbrani!
d

dzihad

pre 4 dana

Nas brat sa juga mujagic savrseno pojacanje za nas.
S

Stub srBstva

pre 4 dana

🖤🤍 🇧🇦🇹🇷 partizan 🇹🇷🇧🇦 🖤🤍 Nihad Mujagic!
B

B. Grobar

pre 4 dana

Nema zime za njega, obezbedice mu Snezana novi transfer.
M

Milence Pilence

pre 4 dana

Uveren sam,da ti ova mrlja-odnosno zadnja Milka i nije baš toliko trebala🤷‍♂️.... Šteta... Trebao si otići podignute glave..Mnogi smo se odrekli i parizeru,samo da s vremena na vreme provirimo nos na neku od bitnih nam utakmica... Jer za više od toga nismo imali🙈
D

Dejan Pizon

pre 4 dana

Sad treba celu jednu godinu da prima platu na lepe oci gde to ima danas da neko dobije tolike pare samo u Zvezdi.

gemathegreat

pre 4 dana

Pa to je zato što on vredi a tebe čim niko tako ne plaća ti sam izvedi zaključak.
B

Belaciao

pre 4 dana

Aj sa srecom . Hvala na svemu.
T

Traktorce

pre 4 dana

traktorce,otiso si nisi reko zbogom hahaha. Sve naj naj… brrrrmmmm
K

Krajna

pre 4 dana

...je Srbija! 🇷🇸
m

mb87pa

pre 4 dana

Najpre su mu produzili ugovor na 800 000e godisnje, a onda ga poslali na pozajmicu i placali 50%ugovora. Uz raskid on se navodono odrekao 800 000e poslednje godine ugovora, a isplatice mu mu samo za sledecu. Mi smo debili i ne znamo da Terzinjo nas krade i manipulise.
R

Retro

pre 4 dana

Ma sad ces dobiti minuse od terzinih svedoka.. I ja kad napisem.slicno . Pisu mi da sam grobar haha
d

dr.Zvezdan

pre 4 dana

@mb87pa,, 7 god bez titule, jel boli? 🤫

gemathegreat

pre 4 dana

Da i ??? Čovek je i prošlu sezonu proglašen za najboljeg golmana češkog prvenstva. Hteo je da brani, Zvezda nije htela i mora da mu se plati. To što tebi niko ne da žutu banku je možda do toga što ili ne znaš ili si lenj.
S

Slavuj

pre 4 dana

Ovi što pominju puštanje Efesu dokazuju da nakon -45 pominjati tu utakmicu u kontekstu puštanja, dokazuje i onu narodnu" čega se pametan stidi , time se budala ponosi".
B

B. Grobar

pre 4 dana

A znaci to je razlog, sto se ti ponosis.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 4 dana

@ Mozzart redakcija Ukoliko je ovo stvarno odgovor redakcije MOZZART-a , drago mi je da ste moj komentar ispravno razumeli i da niste reagovali kao sujetni ljudi nego onako kako dolikuje savesnim ljudima. Potpuno sam svestan da i sam često preterujem u grdnji ,cinizmu i da ponekad u ljutnji i besu napišem i uvredljivi komentar, ,, ali Vi ste tu da takve komentare jednostavno ignorišete. Još jednom srdačan pozdrav.

Kokot Nedeljko

pre 4 dana

Ti ces biti najveci zvezdas onda kada se budes kao ja cesljao kao Kralj Petar, slusao dzez i kesao o tramvaje!
i

ivko svemirko

pre 4 dana

Druže, sprdaju se mangupi sa tobom. Ne loži se da si baš toliko bitan da ti redakcija odgovori 🤦

Kalčopolista®

pre 4 dana

Potomak Stefice Borjan, gospodje cistih '' cetnickih'' korena vam je bio kapiten!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 4 dana

Slušaj čoveče , ako već nemaš ništa pametno da kažeš , ako već ne možeš da sakriješ tu svoju neizbežnu potrebu da pokažeš koliko si primitivan , prost, jedva polupismen i i upadljivo zao i zatupast , zatupast onako kao budak,,, onda bar ćuti čoveče , ,,,,,umiri se , pa kad smisliš nešto pametno , ti se javi .
R

Realno istina

pre 4 dana

A sad napisi malo i za druge. Borjanu hvala za sve.

Kokot Nedeljko

pre 4 dana

Mora da si pogresio! Nasi igraci su plave krvi, cistokrvni cetnici, a pogotovo kapiten ne moze da nam bude neko ko ima sumnjivo poreklo, tako kazu nasa moralna nacela!
Н

Н81

pre 4 dana

Хвала му за леп траг у ЦЗ. Као навијач ПФКа, ценим мајсторе у ком дресу играли.
D

Djapex

pre 4 dana

Solidan je golman bio, imao je odlicno trenutaka... ali nazalost I kikseva... lepo je naplatio ljubav prema klubu... 2022 nije hteo da produzi ugovor ako nije do 2026... dobio je platu koju ne bi nigde dobio... a sad otišao, uzeo 600 ili 800 hiljada... prava ljubav... da se razumemo... profesionalac je, uprava mu je dala takav ugovor... ali kad je vec dobio toliko para, da ne priča previše o ljubav prema klubu ili da je zadiluzio klub... plaćen je dobro za to !
R

Rajaram

pre 4 dana

Briga me za kes,svako bi se naplatio,ja mu pamttim penal serije,onu poslednju u kupu,onu protiv Kopenhagena i dovoljno je od njega
D

Djapex

pre 4 dana

I ja cu pamtiti neke odbrane i utakmice... sto se tice kesa, profesionalac je, dobio ugovor posle razgovora sa upravom... meni samo smeta što nam prodaje maglu, da je vojnik kluba, Zvezda je ljubav itd... ni jednim potezom nije pokazao tu ljubav, a za odbrane, on je plaćen kao svaki drugi igrač... Ninkovic ili Dragovic su pokazali šta je ljubav prema kluba a manje se hvale sa tim...
D

Dobro znaj...

pre 4 dana

Hvala Kapitenu
m

madjija

pre 4 dana

e sneska, mogla si ga ostaviti bar jos godinu samo da si dala terzi baklavu
J

Jaa

pre 4 dana

Baklavu ahhaahaha najjaci komentar.
G

Gostoststt

pre 4 dana

Moze sad da ide kad je uzeo 10-ak LS😁😁😁
D

Doktor Terza...

pre 4 dana

....i Borjan stavili tacku na nogometni jsd klub!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 4 dana

1. Hvala Borjanu za sve što je uradio za naš klub, a ponajviše hvala za Krasnodar. Sve najboje u u budućem životu želim porodici Borjan. 2. Ne krivim ni najmanje ove primitivce i pre svega kukavice i miševe koji ovako prizemno vređaju Borjana i njegovu porodicu, takvih je u Srbiji uvek bilo a poslednjih desetak godina takvi se regrutuju i serijski proizvode , fabrikuju i dresiraju da ujedaju svakog na koga im se prstom pokaže. KRIVIM I OSUĐUJEM NADLEŽNE U REDAKCIJI MOCART , KOJI OBJAVLJUJU OVE POMIJE OD KOMENTARA,,,,, ILI MOŽDA I ONI ISPUNJAVAJU NEČIJA NAR3ĐENJA I ŽELJE. Nemam šta da kažem, osim sram vas bilo iz Mozzarta.
M

Mozzart redakcija

pre 4 dana

Hvala na lepim željama. Trudićemo se da i u budućnosti verodostojno i ažurno pratimo šta može a šta ne biti objavljeno. Srdačno, Vaš Mozzart.
G

GostRadan

pre 4 dana

A ovi sto vredjaju ovog momka iz BIH, to je po tvome u redu. Da se razumemo, primitivizam nije od juce, pojedinci se bore protiv toga, ali oni selektivni su gori od njih.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

Hvala i sve najbolje.
J

Jaa

pre 4 dana

Hvala na čemu?
I

IvanMarinković

pre 4 dana

BOOOOORJAAAAN !!!!!
M

Milantom

pre 4 dana

Jedan od najvećih u istoriji Crvene Zvezde!!! Primer drugima kako se srcem bori za klub. Odlazi uzdignuta čela.... Hvala za Sve !!!
G

Gost89

pre 4 dana

Pa golman se bas nesto i ne bori.. trci mozda 1 km za celu utakmicu.. Vise se ja borim gledajuci iz fotelje…
S

Slavuj

pre 4 dana

Čudno je pričati o Stojkoviću kao grobaru i Borjanu kao zvezdašu. U duši su ipak nešto drugo, ali dobra kinta i navijači paljevine sve se brzo zaboravi čak i tuča sa zvezdašima dok je bio rezerva u Ludogorecu.
B

Baby dont hurt me

pre 4 dana

Dace Bog da opet bude sms za spas zvezde.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

E dečkić dečkić, mi upravo vama stavljamo 🔒🔒🔒🔒 na celo Jugoslovensko sportsko društvo.
A

Avanti BAL

pre 4 dana

Aj’ pali partizanovac, pa da pravis klanove u Saudijskoj cvajti, i vidi samo ako to ima mesta i za Rodica. Cujemo se nikad, vidimo jos manje.
B

Borjan...

pre 4 dana

...stavio🔒na jsd,sad moze da ide slobodno,zavrsio je poso!
P

Pa1

pre 4 dana

Hvala za sve radosti! Puno puta nas je spasavao, bio odlučujući faktor u našim pobedama! Hvala za Kopenhagen,za penale u kupu... Nadam se da će naći svoje mesto u našoj Zvezdi kad dodje vreme
г

гостовања са звездом

pre 4 dana

су га коштала....они бусом по Србији,она лимузином код Терзе у канцеларију....
9

95

pre 4 dana

Ne prestajete sa vredjanjem porodica naših igrača. Primećuješ li da mi to ne radimo? Zato nismo isti
@

@95

pre 4 dana

Ali umeli ste da vredjati mrtvog Mancea, oduvek ste pokazivali svoju veličinu. Takodje umeli ste da vredjate i porodicu Saše Pavlovića, Novice Veličkovića... Da, sad se šatro vadite na vredjanje porodice, ali zato celu utakmicu vredjate, vredjate, vredjate i vredjate i to je vama regularno. Naravno da nismo isti, hvala Bogu i nikad nećemo biti. Mi se nikad nećemo moliti za zdravlje likova poput Oskara i bratije, madjije i ćokija. Ti likovi su ogled vas i vase zvezdaske javnosti.
7

7 Titula i 4 Duple

pre 4 dana

Hvala velikom bratu i nasem Zvezdasu Borjanu na svemu,pomogao je Zvezdi da bude ovo sto je sad Najbolji klub na celom Balkanu sa najboljom Upravom koja je za 9 god osvojila cak 8 titula,4 duple krune i 7 kupova, odigrala 3 LS i 5 LE...itd skoro u svemu tome pomogao je Borjan, a takodje pomogao je u gasenju malog nogometnom jsd kluba koji titule video nije punih 7 godina a LS igrao nije preko 20 god. i za to je brat Borjan takodje zasluzan i Hvala mu do neba na tome,godine su ucinile svoje i vreme je za rastanak,Srecno u nastavku karijere i kad zavrsis sa fudbalom da se vratis u Zvezdu i budes clan uprave,to je zelja svih pravih Zvezdasa!
b

bije dareglo

pre 4 dana

@7 titula... Bravo za kom,pravo u centar👌👍
H

Hvala ti Milane

pre 4 dana

HVALA BORJANU ZA SVE ALI NJEGOVO VREME JE PROSLO,NEKA BRANI JOS 1-2 GOD PA ONDA U UPRAVU ZVEZDE!
a

arroyo

pre 4 dana

daleko ti lepa kuća snežana, hvala za sve ali mogao si i da ne postaneš teška seljačina
S

Srbenda 77

pre 4 dana

Kakva ovde nebuloze nećeš pročitati na komentarima,o velikoj epohi zvezde,evropskim gigantskim uspesima,ljudi vi ste na 50 mestu,rang liste uefe,sami sebe lazete,a za domaće titule,borjan ima zasluge kao i ja,zna se ko vam je titule dodelio,i ova zlatna epoha vaša,ostaće upamćena kao najmračnija u istoriji
v

vladano79

pre 4 dana

isplaci se bice ti lakse
g

gost1234

pre 4 dana

mi zadovoljni, ne znam sto se vi glodari sekirate oko nas?????????????????????????????????????? nama potaman sve!!!!! dao Bog na jesen nova liga sampiona, u novom formatu, 4 utakmice kuci, 4 na strani. nas veliki klub u svom prirodnom okruzenju....................
G

Gost124

pre 4 dana

Po meni prekretnica je bila kad je u zadnjim minutama protiv Krasnodara odbranio udarac glavom, od tad je sve pocelo.. Srecno Borjane!
D

Daj faul

pre 4 dana

I ko zna koliko bismo jos uspeha napravili da nije primio gol iz kornera protiv Omonije, pacerski gol od Serifa i na Marakani i tamo, slepacki gol od Makabija itd itd…
D

Dusseldorf

pre 4 dana

Izgleda je gotova veza Terze i Sneki.
T

Terza.

pre 4 dana

@Dusseldorf... Kako je navijati za klub koji ne zna sta je to titula punih 7 godina a LS igrali niste vise od dve pune decenije, jel boli?
p

podesen

pre 4 dana

Nije nista on oprostio,vec se odrekli polovine ovi kojima je vracao pola.
d

dr.Zvezdan

pre 4 dana

@podesen... Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom u Fudbalu, i Triplu Krunu(Kup,ABA i KLS) u kosarci, i jos na sve to izgubili cak 8-0 sve derbije za redom...to je najbitnije!
z

za dr Zvezdsn

pre 4 dana

I sts kazes pustili Efes,veruj bice ti lakse.Kad krenuli da vas ponizavaju Teo hteo sudiju da lupi.
B

Bl rs bih

pre 4 dana

Dobar golman. Digao nas kad je bilo lose. Kao lik kritican...Ne znam fa, utisak iz njegovih istupa u javnosti. Nek mu je srecno...
S

Sloba 21

pre 4 dana

Sad zajedno sa Gobeljom u OFK-u
p

podesen

pre 4 dana

Naravno,zvezds platila ovamo gratis brani,isto kao gmp1 i fmp2.
J

Jsd

pre 4 dana

Cudi me da mozzart nije objavio. Sok na Marakani. Borjan otisao. Ljubav vrijedna 900000 za nepovjerovati. Jedan od losijih likova koji su proveli na Marakani zadnje god. Mislim kao covjek. Bahar je to odlicno prepoznao.

gemathegreat

pre 4 dana

Zato je dobio iz kolena degaže. Kako započeo tako i završio.
M

MileSrbin90

pre 4 dana

Mićko HVALA za Kopenhagen 😁
O

Ojo

pre 4 dana

Hvala i sretan put
s

sta reci

pre 4 dana

Omri Glazer izgubio 3:0 i protiv Islanda 1:4 i recite da je Glazer bolji od Borjana je ludost kompetna, na zalost sve se u ovoj drzavi zaboravlja sve odbrane Borjana zato nam je ovako
B

Bolest

pre 4 dana

Jel mu beše plata 800 000 evra? On će da oprosti jednu godinu a jednu će da naplati? Gde bi on uzeo trećinu tog novca? Stoji da nas je spasio mnogo puta ali za te pare je mnogo.
1

1/1

pre 4 dana

Hvala i srecno
F

Familija

pre 4 dana

Pamtimo Kopenhagen MILANE
D

Daj faul

pre 4 dana

Pamtimo! Ali pamtimo i Serif obe utakmice, Omoniju, Makabi obe utakmice, Monako… cao Milane!
s

sta reci

pre 4 dana

Onaj stojkovic brani evo vec 40 godina ima a nama ne odgovara najbolji golman Slovacke lige? da li smo mi normalan klub uopste?
N

Nenad1246

pre 4 dana

Pa neka ga onda tamo.
С

Саиграч

pre 4 dana

Лош човек…
P

Pixy

pre 4 dana

Veliki Milan, hvala mu za sve! Biologija radi svoje, svu sreću mu želim dalje u životu.
G

Gost1818

pre 4 dana

Oterase ka za sve pare, posle svega...
?

??

pre 4 dana

Hvala borjane na svemu. Dosta utakmica nas je spasavao, ucestvovanju u podizanju zvezde na visi nivo. Svemu dodje kraj
B

Boners

pre 4 dana

Svaka cast Borjanu na odbranama, ali ovaj poslednji ugovor skolski primer izvlacenja para uz kluba. Ode vise od pola miliona, ne verujem da su Slovaci platili citavu proslu.
d

d.g.

pre 4 dana

Tako se to radi Terzo. Čoveek ima 35 a. ti mu daješ višegodišnji ugovor. Sad Kangu i Kataija potpiši na ppet godina. Isto tako si onom detetu dao platu od 200000. Na osnovu čega? Da ste manje halapljivi Zvezda bi bila baš stabilna.
1

160R_Cha

pre 4 dana

Hvala Milane
r

rajaram

pre 4 dana

veliki golman, penal serije, a bilo ih je, necu nikada zaboraviti, od LŠ do one u kupu, za duplu krunu, ali godine cine svoje, ai Izraelac je mnooogo dobar golman..
К

Коста.1958

pre 4 dana

ДУЛЕ САВИЋ.. За мене је Дуле Савић прва Звездина звезда.. Утипкајте на Ју Тјубету.. Душан Савић морем плови једна мала барка.. и појачајте до краја.. до краја..
p

peca koma

pre 4 dana

jel to onaj sto je plakao za Titom a sad peva o Drazi!?
N

Nenad1246

pre 4 dana

Treba da se lečiš.
F

Familija

pre 4 dana

Pamtimo Krasnodar BORJANE
D

Dejoooo

pre 4 dana

Coveku hvala za sve,ali godine cine svoje.
Л

Лаик

pre 4 dana

Хвала капитену! Јунак једне ере, али заиста!
e

ehhdy

pre 4 dana

Najcrnje ere u Srbiji, a klub ce svakako ostati jedan od simbola te crne ere.
Л

Лаик

pre 4 dana

За вас комшије јесте црна ера, пошто смо вас одучили од фудбала. Још једна "комплекс звездица" у низу, по томе сте рекордери!
P

Pozdravodstrine

pre 4 dana

Borjan hahahaha...oteraste čoveka bezveze....
R

Riri

pre 4 dana

Hvala BORJANE za sve. Zlatnim slovima upisan u istoriju Crvene Zvezde i u nasa srca.
M

Mnr1

pre 4 dana

Pobego od Saldanje, zna sta ga ceka
G

Gluplji komentar

pre 4 dana

Nisam procito vec dugo gugo.
@

@

pre 4 dana

Run Borjan run
F

Familija

pre 4 dana

Zvezda pre Borjana bila je klub zakucan na dnu fudbala Zvezda sa Borjanom dolazi na 30 mesto evropskog i svetskog fudbala Zvezda mora napraviti oproštajnu utakmicu za Milana Borjana jer ono što vezuje nas NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE i CRVENU ZVEZDU je upravo igrač poput MILANA BORJANA i u ime svih NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE glasno da se čuju SREĆNO BORJANE I ČEKAMO TE SA NAŠE STRANE jer MILAN BORJAN JEDAN JE OD NAS
D

Da se ne lazemo

pre 4 dana

Nema veze sa tim Borjan nego jedan drugi covek, sve bi bilo isto i da su imena potpuno drugacija od ovih koja su prosla kroz Zvezdu samo njegovo da je tu gde jeste.
З

Звезда падалица

pre 4 dana

Дали се Терза опростио и од Снеже?
X

Xhee

pre 4 dana

Da li? Odvojeno. Da li!!!!
v

v1ad

pre 4 dana

Hvala za Krasnodar, Arsenal, Liverpul, Napoli ali Zvezda je njega prevazisla pre jedno dve godine. Glazer je mnogo bolji golman.
A

Ajde reci nam

pre 4 dana

Kako ti znas da je bolji golman? Jel odbranio koji penal u zvezdi, jel doneo zvezdi evropu? jel dobio neku penal seriju? neku utakmicu odlucio? reci nam molim te?
@

@Ajde reci nam

pre 4 dana

zna Milojevic
M

Mogu navesti jos primera

pre 4 dana

Dovoljan dokaz je onaj da je bio jedan od golmana sa najvise odbrana u grupnoj fazi LS, a branio u jednom od najslabijih timova istog takmicenja.
R

Retro

pre 4 dana

Ode nas Mustafa.. branio je dobro al nikad idol nas . Sve najbolje
S

Sabago

pre 4 dana

Ovo je stvarno velika sramota. Covek,koji je jedan od najzasluznijih za velike uspehe Zvezde u Terzicevoj eri,da se ovako rastane sa voljenim nam klubom. On to nije zasluzio. Trebalo je da se napravi neki spektakl na Marakani,pun stadion i sve kako dolikuje legendama. Ovo podrzavaju internet navijaci,oni koji imaju 12- 20 godina i za Zvezdu su poceli da navijaju od dolaska Terzica i ekipe. Oni misle da je tada pocelo navijanje i pracenje Zvezde !
S

Sretno ti bilo

pre 4 dana

Hvala ti na svemu. Ponosili smo se sa tobom. Imao si srce ko trsmvaj i bio si stub zvezde sve do onog primljenog gola sa 40m (neposredno posto si odbranio penal). Voleo bi da vidim da stariji igraci svracaju u zvezdu makar na kafu, ali toga odavno nema.
a

ajde ne prdi

pre 4 dana

inace ni najbolji golmani sveta ne primaju golove sa 40 metara da li ste vi normalni?
t

trance

pre 4 dana

znaci primi jedan gol i odma je los golman?
O

Onako realno...

pre 4 dana

Sneza je bombetina ,ali nije besna.
e

etooo

pre 4 dana

Klub koji slusa Internet navijace koga da otera i koga da dovede nema budućnosti.. Prvu penal seriju koja bude ,ima da izgubimo jer prosto neki ne postuju dovoljno Borjana i dobice poraz
k

klp

pre 4 dana

Jeste, trebalo je da mu neko isplacuju taj suludi ugovor od 800. hiljada po sezoni... Mada ruku na srce sumnjam da je taj novac bas sav isao njemum
s

sva sreca

pre 4 dana

Pa je proslo leto otisao. Makabi, Cukaricki, kiks na SP sa Kanadom itd previse je omatorio i postao je tezak kikser. I u Slovackoj je imao jedan cini mi se. Sva sreca pa se vi pojedinci nista ne pitate jer bi nam prosecna starost u klubu bila oko 70 godina.
L

Lakrdija

pre 4 dana

Pa i sa njime smo izgubili prethodnu penal seriju ako se ne secas..Velika legenda, obožavali smo ga svi, ali dobro prošle su godine ne može sa 50 god da brani...
!

!!!

pre 4 dana

Proslo leto smo samo zahvaljuci njemu osvojili kup ako se secas
k

kdjagqon

pre 4 dana

Gde je Repac iz Plandišta,mora da još plače od jutros 😂
O

OKOPAVA NJIVU

pre 4 dana

PA CE POSLE ONAKO ZAZNOJEN NEOKUPAN DA DODJE OVDE DA NASTAVI DA KUKA I PATI ZBOG NEZIVOTA SVOGA
M

Manolas

pre 4 dana

Hvala mu sto je otisao. Previse je antipatican i malerozan za ovaj klub sa svojom starletom. Zaobilazi Marakanu i kao navijac molim te. Pozz.
s

sta reci

pre 4 dana

Onaj stojkovic brani evo vec 40 godina ima a nama ne odgovara najbolji golman Slovacke lige? da li smo mi normalan klub uopste?
z

zaboravljanje

pre 4 dana

ruzne proslosti produzava karijeru.
P

Pa ne odgovara

pre 4 dana

nam iz prostog razloga jer imamo boljeg golmana. A Borjan ima ugovor na 600-700k godisnje. Mnogo je, kume😉
h

halo

pre 4 dana

Šteta samo što nije proglašen za najboljeg golmana slovačke lige (https://www.instagram.com/p/C7KDuyNtaki/?igsh=bTAwZG9iendiZWdi). Koliko je dostojan daljeg igranja za ovaj klub dovoljno govori to što mora da se laže za njegova dostignuća u moćnoj slovačkoj ligi :)))
G

Gagi197

pre 4 dana

Aj pa tako
L

Luba

pre 4 dana

HVALA LEGENDO ZA SVE. Neka ti je sa srećom dalji tok karijere ili uživaj u sportskoj penziji. NAPRED ZVEZDO, IDEMO U NOVE POBEDE A DUŠMANI NEKA SAMO I DALJE LAJU.
s

sdxa

pre 4 dana

Sa kim zivi sumnham da ce da uziva kad se primanja drsaticno smanje.
B

Boskoo

pre 4 dana

Sve se vrti oko para , a brat bratu moze lik bar jos 2 3 godine top da brani!!!
t

tuzno

pre 4 dana

Toliko puta je doneo zvezdi titule,Evropu, toliko puta je odlučio penal serije, mislim da ima 90% dobijenih penal serija , i mi ga oteramo jer internet navijačima se mora udovoljiti, koji su ga zamrzeli metodom krda, zbog žene i sličnih, a ne zbog nekih loših partija. nama ne odgovara da drugi golman bude najbolji golman Slovačkog prvenstva Ej, bruka i sramota
R

Ruku na srce

pre 4 dana

U ovom vremenu da je za Zvezdu branio prosecan lokalni pijanac iz bilo kog mesta u Srbiji titulu bi uzeli.
Z

Zvlat BG

pre 4 dana

Još 2 godine ugovora sa Zvezdom. Miki će OPROSTITI poslednju godinu ugovora, dok će Zvezda na sebe preuzeti da mu isplati sledeće godinu, čime postaje slobodan u izboru sredine! Miki, sve najbolje!
B

Budimo iskreni

pre 4 dana

Manje vise dobio onoliko koliko ga se ustvari i sledovalo, sumnjam da je svih 800 hiljada ugovora islo njemu.
S

Sladajac

pre 4 dana

Oprostio, šta je oprostio kad će mu Zvezda isplatiti 800.000evra da ladi jajca...
J

Jwx

pre 4 dana

Verovatno je i ugovor delio lapo lapo. Jer ko ce normalan njemu stvarno dati 800 hiljada za sezonu.
h

halo

pre 4 dana

Hvala za sve kapitenu !!!

angry_chainsaw

pre 4 dana

Hvala ti puno za sve tvoje radosti ali i gluposti koje sam ti oprostio, biće sada OFK jer realno i to je prejak klub sada za tebe...
b

bljak

pre 4 dana

a bio najbolji golman Slovackog prvrnstva, botino grobarska
m

more mars

pre 4 dana

ti grobarcicu bolje nemoj da se javljas jado jadna
A

AJDE PALI

pre 4 dana

Ti koji si pisao da ako bude regularno da ce partizan da osvoji titulu se javljas??? Ti ? Mislis da su svi glupi da ne pamte sta si pisao.Idi prati svoj JSD
x

xnxx

pre 4 dana

zvezda je u rangu celsija, na platnom spisku ima 850 fudbalera
K

Kickiland

pre 4 dana

Nema Zvezda na platnom spisku, nego drzava i budzet Srbije.
B

Burek

pre 4 dana

De Medina
G

Gostgost

pre 4 dana

Hvala ti za sve Borjane, i srecno u nastavku karijere! Prava odluka sa obe strane!
H

Hvala mu

pre 4 dana

na lepsoj polovini...

Bibras Natho

pre 4 dana

Svi znaju sledeci scenario...potpisuje za Ofku..
K

Kostakr

pre 4 dana

Neće,javna je tajna da se Terzić i Borjan ne podnose.
m

ml10.

pre 4 dana

Gde je sneza da se pravi pametna?? U stvari milan je glup, on ce reci da je ona zasluzna za sav njegov uspeh!
D

Delija NBGD

pre 4 dana

Hvala legendo za sve 💪🔴⚪
U

UB - AMBICIJA - TROFEJI

pre 4 dana

Dođi u Jedinstvo Ub da uzmeš još jednu titulu.
Z

Zvezda le

pre 4 dana

Toliko ljubavi i miliona je prošlo kroz nas. Hvala na svemu! Srećno dalje!
h

halo

pre 4 dana

Simbolično nakon onolikih godina pretnji odlaska preko instagram storija svoje gospodže da oproštaj dobije preko nasumične instagram objave, bez ikakve najave, pompe, tužnih oproštajnih videa, samo ćao zdravo kao kad se oprašataju od Kulibalija i takvih sličnih :D
t

to preko

pre 4 dana

instagrama zene fudbalera?
h

halo

pre 4 dana

Izvinjavam se, ne znam šta pričam. Borjane hvala ti za sve, apsolutna podrška za Terzića i ekipu !!!
L

LD

pre 4 dana

Najveci zvezdas odlazi iz kluba a primace ful platu jos 12 meseci, jel tako Snezo?
s

sta ti je kriva

pre 4 dana

Snezana?
Đ

Đukin fan

pre 4 dana

Konkretno 800.000 € za godinu dana ;puna šaka brade!!!Pride biće neki ugovor na još godinu dana da ubere još love.Ruku na srce u Zvezdi je sve sezone pošteno odradio i posebno u kljucnim kvalifikacijama poput Salcburga,Kopenhagena dao presudan doprinos za plasman u grupnu fazu LŠ!!!Dakle sve obavio kako treba,poodmakle su godine i red je na mladje !!!
s

sg018

pre 4 dana

Preveliki ego mu ne daje da bude rezervni golman u 37.godini.
C

Cinjenica

pre 4 dana

Zna se zasto je otisao, jer Terzic slusa internet navijace zvezde i to je jedini razlog, njemu je jedino bitno da ispunjava zelje internet navijaca i odlusava njihovo misljenje, tako i vodi transfer politiku... Ovo je jedna od najvecih sramota u istoriji Zvezde kako ga tretiramo, a to je znak i za ostale sta ih sledi, Sama cinjenica da mrze Borjana i Vole Glazera bez ikakvih uspeha, govori sta su postali navijaci zvezde,obicno krdo koje ne postuje zasluzne
h

halo

pre 4 dana

Ogromna sramota, sa 33 godine dobio ugovor do efektivno kraja karijere po kom je primao skoro milion evra godišnje, toliko dobre uslove nisu dobijali Kasiljas i Bufon u zalasku karijere, još je dobio i dvogodišnji plaćen odmor na račun kluba, prvo u Bratislavi prošle sezone, a sledeću može celu u Dubaiju da provede :D
B

Birokrata

pre 4 dana

Druze sta si se istripovao, nikakva legenda on nije, branio je odlicno par sezona, dobio postovanje koje zasluzuje. Kasnije pocela zena (svi znamo i da je to tumbina devojka) da mu vodi karijeru i kukumavci i preti po mrezama da bi izvukla vise para, bacila senku na sve stto je napravio, a i on sam poceo da brani sve slabije.. Dobio je jos godinu dana plate, sto je realno puna kapa tako da po meni je prosao i bolje nego sto je mogao da sanja. Nemoj se loziti
J

Joksa1986

pre 4 dana

Volim Borjana i postujem mnogo ali brate i on je zadrt i tezak, u zivotu treba nekad znati kad je i dosta i kad se stavlja tacka i kad treba reci "to je to". Vec ego do neba. Stavi tacku, zavrsi, prihvati se funkcije i fotelje, a ne ovako, kvaris sve a nema potrebe...
Н

Нико као ја

pre 4 dana

Да је само одбранио само оно у 92-ом против Краснодара па пуна капа. Хвала ти за све.
B

Burek

pre 4 dana

Realno, ovakav epilog je bio najbolji. Samo je problem što će koštati ovaj raskid
m

mislis

pre 4 dana

da ce Snezu kostati?
B

Burek

pre 4 dana

Druže, pričam za upravu
4

456456546

pre 4 dana

Crvena zvezda i Milan Borjan su raskinuli ugovor dve godine pre isteka! Borjan je oprostio Crvenoj zvezdi poslednju godinu ugovora, a klub sa Marakane se obavezao da ga plaća još jednu sezonu. Iskusni čuvar mreže je slobodan u izboru nove sredine i očekuje se da uskoro potpiše za novi klub, a prethodnu sezonu je proveo na pozajmici u Slovanu iz Bratislave.
E

Euro 2024

pre 4 dana

Stvarno? Nismo znali.
G

Genije za fudbal

pre 4 dana

Hvala Borjane za sve. Jesi grobar bio, to svi znaju koji su iz Knina. Ali odradio si dobru pricu u Zvezdi.
7

777

pre 4 dana

Neverovatan podatak u kininu 2% ljudi navijalo za partizan i ti sto su navijali zvali ih kontrasi.
H

Herakle

pre 4 dana

Borjan je bio medju tih 2%
С

СКИЗ

pre 4 dana

Хвала за све, али свему дође крај. Да си се понашао скромно, да жена није лајала онолико, било би ми жао. Овако, збогом.
E

Enzo

pre 4 dana

zaslužio je bar oproštajnu utakmicu, prijateljska neka bar.. HVALA
m

mozda je

pre 4 dana

ipak bolji docek ispred skupstine?
d

djomladjomla

pre 4 dana

Hvala za sve i dovidjenja, molim bez cmizdrenja u nastavku po medijima kako si najbolji, najjaci, najlepsi itd..
с

сад сме слободно

pre 4 dana

да каже за кога навија,једино ако због Тумбаковића није љут на вољени му клуб....
z

zasto

pre 4 dana

tumbakovic mu pomogao?
а

а јел сме

pre 4 dana

аврамовић исто ово да каже ?
n

nisam znao

pre 4 dana

da su on i Tumbakovic rodjaci?
u

uuuu

pre 4 dana

ne znam ni da je bio
B

Burek

pre 4 dana

Razumem te, vi grobari ne znate ni gde je De Medina