Komentari na vest

Nikolić: Odabrao sam CSKA zbog mog Partizana

V

View

pre 4 dana

ti da ti je bilo sta do Partizana, ti bi dosao i izvadio klub iz blata
V

Veliki si Ralfe

pre 4 dana

Pogledao te sami Bog radi sankcija Rusiji, ništa ti nisi odabrao. Pogodila te sedmica na lotu, ni kriva ni dužna. Pogotovo nakon potopa, pazi, u UAE. Brate, kad si tamo uspio dobiti nogu i ništa ne osvojiti govori mnogo o tvojim trenerskim sposobnostima
K

Kikinda

pre 4 dana

Koliki licemer i lazov je ovaj polu covek-polu zaba je tragikomicno!Uvlaci se u bulju navijacima na krajnje primitivan nacin.Neces dugo ni tamo sine....
B

Brc

pre 4 dana

I love you ćelavi 🖤🤍⚽
X

Xkjssnd

pre 4 dana

Sto ne odabra Paću zbog CSK?
L

LILIHIP

pre 4 dana

Veliki prevaranti demagog
K

Kakva šuplja

pre 4 dana

Zbog Partizana,nije htio u Partizan, nego u CSKA!🤭
n

nadrealnooo

pre 4 dana

Jak trener,jaka liga,jaka egzibicija....
g

gostić

pre 4 dana

Elmer je baš davež
j

jsd

pre 4 dana

Ovaj uobrazeni i prepotentni tip ne govori istnu. Na poligraf s njim.
M

Milojko Arsenic's

pre 4 dana

Jedini čovek koji je uspeo da pobedi sistem i nadmudri državu Veliki Marko Nikolić. Posledice na Nemanjinu su ostale i dan danas, toliki broj uništenih detinjstva je jasan pokazatelj da su Marko Nikolić i Dule Vujošević učinili neverovatnu stvar. Dok je Partizana i majka Srbija je mirna! Do konačnog oslobođenja od crvenog zla!
Č

Čuj

pre 4 dana

Ovog Vujošević, pa dal si ti uopšte normalan. Pod hitno kod doktora.
K

Kakvo cepanhe....

pre 4 dana

....šizofrenije....

Srpski samuraj

pre 4 dana

Ta ljubav o kojoj pričaš je copy sever/paste jug. Ne bi ni znali za to, "veliki strucnjace"!
R

Raša P

pre 4 dana

Posao u FK Rad bi bio iz ljubavi ostalo je iz ljubavi prema novcu!
H

Hahahahaha

pre 4 dana

Kako vas tako uče laganju, petetici i sujeti. Šta da ti Spartak iz Moskve ponudi 10 miliona za sezonu onda bi bilo a nisam odbio zbog mog Partizana treba ga izdržavat.
t

trinki vinki

pre 4 dana

Odabrao si šta si mogao.Nije da baš možeš da biraš...
p

pusti šuplje

pre 4 dana

priče , već reci kako te je COKNA disciplinovao i držao lekcije 4 puta u nizu. To nam ti reci pusti ove ljigavštine i uvlačenje u LJUBU CSKAu.
k

kmeeek

pre 4 dana

Ijaooooooooo sav sam se naježio , koja ljigava patetika. Što nisi odabrao "TVOJ"partizanček kada ga toliko voliš. Loži ove tvoje crno bele ovčice one to vole. Već su u delirijumu. Paljevine i ložane , nema veće. Hahaha. Pobegao je ELMER prepotenko od COKNE Milojevića što dalje jer ga je ovaj deljao kao vrbov prut. i tu je radila METLA. 4 puta u nizu. Iako je Elmer imao najskuplji tim sa najvećim budžetom Cokna mu je držao lekcije pa je Elmer zbrisao što dalje. Pustite tu ljigavu patetiku. Pa gde bi još mogao da trenira sem u Rusiji i da uzme solidne pare. Čuj zbog partizančeka je došao u CSKA. hahahaha.
7

71u171

pre 4 dana

Kakva glava hahahaahahah okrugla smesna faca kao smajli neki tuzni
b

bljed

pre 4 dana

ti si cigan Nikolicu....
Č

Časovi

pre 4 dana

Ljubavi, joj bože, koliko ste vi b..... i.

Kalčopolista®

pre 4 dana

Marko Nikolic, covek koji je usao u sve svetske fudbalske almanahe kao neko ko je pobedimo sistem I nadmudrio drzavu! Sa ove vremenske distance postalo je jasno sta je hteo da kaze kada je izjavio na odlasku: Odlazim, motivi moga odlaska nisu sportski! To najbolje odslikavaju ovaa zvezdina serija titula, svaka sa 20 bodova prednosti kao zatim clanovi svecane loze stadiona Mitic Rajko, izjava klarka Kenta nakon derbija 2-2 kada je ljutito u jeku hibridnog rata prozvao grobare her my vredjaju onoga ko mu placa titule! Sefe cekamo te da ispunis obecanje koje si Nam dao: Vraticu se kada dodje creme da zavrsim zapoceto! Svi normalni gradjani Srbije se nadaju da ce to vreme uskoro doci i da ce se mracno doba laznih vrednosti, mracno doba elite, zadruge, starleta, informera, pinka i laznih titula crvene zvezde zavrsiti!
K

Kaze

pre 4 dana

Došlo je krajnje vreme kad vam na F odeljenju dozvoljavaju da koristite mobilne telefone. Ti si verovatno na polu-otvorenom odeljenju, samo pazi da ti se stanje ne pogorša...
a

arroyo

pre 4 dana

ponovi još 100 puta pa će neko i da poveruje hahahahahaha
I

Ista mantra....

pre 4 dana

....sve isto se piše,šizofrenija da,da.....
T

TD

pre 4 dana

Nije tacno da se nikada pre nije desilo da pet godina budemo bez ikakvog trofeja, ali, ovo danasnje (ne)vreme svakako ne bih uporedjivao sa onim u staroj Jugoslaviji, to su dva univerzuma.
G

Gostttt

pre 4 dana

Odabrao si CSKA jer ti je agent jedino to zavrsio
M

Marinjo1

pre 4 dana

Prica se da Mare jos sanja Coknu
Т

Тульский

pre 4 dana

Бураз, да си бирао нешто због Партизана изабрао би Партизан. И ти и Станковић сте тамо због добре лове а не због Звезде и Партизана.

Kalčopolista®

pre 4 dana

Srecno sefe!!! Ovaj put budi nezniji prema Grofu, vec si napravio od njega coveka koji lici na lesa od 100 godina! Ko ce drzati kisobrrane voditeljkama Arene?
G

Gosttt

pre 4 dana

Pozdav od Milosa Milojevica
Š

Šarančino

pre 4 dana

Pozdravio te Cokna i Elmera tvoga , deljao ga je kao vrbov prut. ponižavao 4puta u nizu , radila je METLA , a ti brzo nazad u TOPONICU.
B

Brate....

pre 4 dana

....smeješ se i sprdaš sa čovekovom koji tako izgleda zbog bolesti,stvarno mislim da ti je komentar jadan baš jadan,razmisli,dobro razmisli bolest hm ne bira,želim ti zdravlje prijatelju!
e

elmer

pre 4 dana

kako bre ode u hladnu rusiju bato? pa do juce hvalospevi o arabiji i lepom vremenu kao i pokvareno podsmevanje rusima i zimi.
e

ehh

pre 4 dana

Sta bi sa grobari jug i 7 dana za upravu partizana? Sta nikom nista ?
N

Ništa

pre 4 dana

Nije bilo, to su ljige i beskičmenjaci , ložane, mahneš im sa par pojačanja i nekim imenima u upravi i oni sve zaborave. koga oni da smene 2000 njih došlo na protest. od koga Vazura da se plaši kada ne mogu takvi jadni ni kafe kuvaricu da smene.
T

Tražim jednog....

pre 4 dana

....da mi objasni pošto je pisao 8 dan dolazi i vudećeš grobare na delu,evo ih potpisuju ugovore zbog partizana......
j

jsd

pre 4 dana

Boze kakav zaljubljenik u JSD. Pravi Patriota.. Nego ljubav prema Jsd i Zocu.. E cuj otisao u CSKA radi JSD. Znaci za dzabe cista ljubav. Bravo legendo. I oni bivsi KK su iz ljubavi bili u JSD a nikako radi para
c

cokna1

pre 4 dana

Odabrao si CSKA zbog para. Cemu ove populisticke izjave?
b

bljak

pre 4 dana

koliko laze, to je fascinantno
D

Daj bre šta je.....

pre 4 dana

.....ovo majko moja,sekta ili šta on je postao trener jednog tima zbog pazi ovo njegovog partizana,ovi bre stvarno kolektivno nisu normalni.....
d

d.g.

pre 4 dana

A šta ako Cokna preuuzme neki ruski tim?!
l

lol12

pre 4 dana

Njega je trazio Real ko Lundberga Boston sto ne ali zbog partizana ljudi dodju tu gde dodju.
B

Brate....

pre 4 dana

...tvoj komentar je pogodak dan znaš ipak se ta ljubav ne odbija....
M

Marko Srbija

pre 4 dana

Lundberga jeste trazio Boston. Procitaj dobro pa komentarisi. 15-ti igrac da bude.Za treninge. Bolje 15-ti u Bostonu nego prvi na jugu Srbije gde su plave oci plava kosa davno izumrli.