Komentari na vest

Spartak počeo sa radovima na terenu, dok hibrid “ne legne” biće domaćin u Staroj Pazovi

B

Bata Želja

pre 4 dana

Mislim da bolje izgledaju stadioni u Ukrajini nakon raketnih napada na njih nego ovaj u Subotici, na tribine nesme da se sedne da se ne obriše!!!
S

Subotica dno dna

pre 4 dana

Da je sreće da hibridne terene dobiju stadioni koji imaju publiku a ne ovi mutanti koji se decenijama bave mafijašenjem i uništavanjem našeg sporta. Dajte terene Užicu, Valjevu, Smederevu, Jagodini..Tamo gde ljudi poznau i cene fudbal, i dolaze na utakmice.
d

drljopuz

pre 4 dana

Tribine ce i dalje izgledati kao u Pripjatu, gotovo cetrdeset godina nakon nuklearne katastrofe....
p

pfc

pre 4 dana

hahahhah,care 😅😅😅
T

Tolovi svedoci

pre 4 dana

Podržavam postavljanje novih travnatih podloga radi podizanja kvaliteta fudbala. To se posebno odnosi na terene Javora i Radnika iz Surdulice koji zaista imaju baš teške mikroklimatske uslove za održavanje terena. Što se tiče Spartaka iz Subotice da je pravde i zakona davno bi bili ugašeni jer mnogi od nas nisu zaboravili njihovo mafijašenje i bahaćenje dok je "zema Karadža" vedrio i oblačio Srpskim fudbalom. Ali u svakom slučaju neka se radi nova podloga iako Subotica to najmanje zaslužuje od svih sredina u našoj zemlji. Bar će ostali timovi oji tu gostuju imati dostojne uslove za igru.
Б

Блок

pre 4 dana

Спартак има руину од стадиона ,али су колико се сећам мењали терен и раније и могло је да се игра .Супер што улажу и у помоћне . Који циркус први пар кола,пола лиге не игра на свом стадиону . Ко још није почео радове ? Пазар,Крушевац ...? Само да то сви лепо одржавају .
б

боље двориште има

pre 4 dana

у Суботици Звонко Богдан него што је ово ругло од стадиона...
Б

Блок

pre 4 dana

Колико би боље за лигу било да су мине стадионе добили : Суботица,Крагујевац и Нови Сад.
r

rajaram

pre 4 dana

nisam bio, ali koliko mi se cini nije tesko opremiti ovaj objekat, staza je dobra , reflektori, evo i teren, treba srediti tribine!!??, Mozda grijesim, ali sam ubijedjen da se dosta stadiona moze srediti, doraditi, tipa Krusevac, Kragujevac, pokriti tribine, dodati loze...
S

Sve top

pre 4 dana

ali mi nikad neće biti jasno zašto se sa ovim nije krenulo nakon poslednjeg sudijskog zvižduka u nedavno završnoj sezoni.. Ne samo u Subotici, već i na ostalim terenima..
j

janjetina

pre 4 dana

cekaju da legne lovica, do tada se stekaju od gradske vlasti. Igraca nisu prodali za lovu ne znaju ni oni kad... Bedne su nam ekipe od 5og mesta pa nanize...
A

Adrian Mutu

pre 4 dana

Pa prošle godine je hrstić otišao za milion i po u švedsku nije spartak nikad bio toliko kritičan ima on solidnu školu fali im ono nešto da budu standsrdno u plej ofu ali gotovo nikad ne strepe za opstanak
j

janjetina

pre 4 dana

@AdrianMutu da, u pravu si, moj propust...
B

Bobaninac

pre 4 dana

Zašto što je u pitanju projekat pod pokroviteljstvom UEFA koja i daje novac za rekonstrukciju 9 terena. U sklopu ove akcije 9 terena je konkurisalo i dobilo sredstva za reonstrukciju terena. Na 6 stadiona će se raditi hibridna podloga tj. kombinacija prirodne i veštačke trave kakve su recimo sada na stadionaima TSC, Zvezde i Partizana. Ostala 3 tima su izabrala veštačku podlogu zbog mikroklime regiona u kojima se nalaze. Ako sam dobro zapamtio to su Javor, Radnik Surdulica i mislim da je Novi Pazar treći..