Komentari na vest

Radnički 1923 doveo pojačanje iz Partizana

L

Lapinac

pre 3 meseca

Duh sa .... Izgleda mi da nisu pametni a mi ipak jesmo ,nismo hteli da bude pozajmljen Danas potpisao Ugovor do 2028 godine Pozdrav.
D

Deca Srbije

pre 3 meseca

Pratim Omladinsku ligu vec par godina. Radnicki mozda nije svestan sta je dobio,ali siguran sam da Partizan nije svestan sta je izgubio. Olako se odricu "svoje dece" zbog ovih stranaca sa buvlje pijace.
V

VuleMađija

pre 3 meseca

Radnički 1923 je svoje redove pojačao Samirom Željkovićem, veoma brzim štoperom iz Sarajeva...
l

laker

pre 3 meseca

bravo, nek zavrsi isto kao Aleksic
J

Je li ovo

pre 3 meseca

joskicsport ili mozzartsport?
D

Daba

pre 3 meseca

Zašto da ga prodaju,pozajmica i uslov da ima odredjeni broj utakmica! Tako smo dali Milana Aleksića i on proigrao. Sada Radnički za njega može da dobije 500-800k a nije uložio ništa. Partizan hteo da ga vrati i ovi poručili plati i OK. Sada ti njima daješ još jednog igrača za džabe ili za neku smešnu lovu!!! Stvarno je postalo odvratno gledati šta rade u Partizanu!!! Izgleda da bez ozbiljnog ekscesa navijača i bez dobrih batina nema drugog izlaza!!!
L

Laponac

pre 3 meseca

Daba!!! Niste vi dali Aleksića ,njemu je istekao ugovor a niste ga planirali da igra i dečko došao u svoj rodni grad. E Bogdan je pozajmljen i bolje je za vas da igra nego da greje klupu u Partizanu, pa ako bude uspešan možete da ga prodate ili zadržite.
D

Daba

pre 3 meseca

Laponac, Pročitaj šta sam napisao Kao što sam napisao,bolje ga pozajmiti sa uslovom da igra odredjeni broj utakmica nego ga prodati ili pokloniti! Plan i jeste pozajmica klinaca koji nemaju trenutno mesta da steknu iskustvo i da proigraju pa da se vrate u Partizan. A za Alekića da li je dat ili nije napravljen ugovor to nije bitno,bitno je da nije u Partizanu i da Partizan nema ništa od njega!!! Ne krivim ja Radnički(bravo za njih) već upravu Partizana!!!
B

Blade123

pre 3 meseca

Strucnjak, niste vi dali Aleksica, nego niste znali da prepoznate cist talenat. Decko sad moze da se proda par miliona a ne 800k, jer je najtalentovaniji vezni u regionu. Nadam se da ce tako biti i sa ovim malim heheh. Radnicki je postao meka za mlade talente i igrace da ih vrati u fudbalski zivot!
A

Astrogigant

pre 3 meseca

Pa nije Radnicki KG klub za razigravanje igraca Partizana. Partizan moze da ga kupi ponovo ako se dokaze u Radnickom iz KG.
D

Duh sa toljagom

pre 3 meseca

Stručnjaci iz Kragujevca: Napravite vi vašu školu fudbala pa onda palamudite za njih. A što se tiče Partizana i uprave da su pametni da deca Partizana mogu samo na posudbu u drugi klub bez prodaje!!!
Ž

Živke86

pre 3 meseca

@Duh sa... Vratite vi tu vašu školu onome od koga ste je i dobili. Zamisli, država se raspada, ljudi švercuju benzin i prodaju na sred ulice da prežive a vama 35m maraka sa neba (ko sad 350m evra). Šta su sve Mirko i SPS bili spremni da urade za vas, koliko ih narod nije interesovao.
L

Laponac

pre 3 meseca

Daba Hvala ti ipak na podršci Radničkom. Bogdan Mirčetić je potpisao Ugovor sa Radničkim do 2028 god. Verovatno je i on kao Aleksić nepotreban Partizanu . Dobrodošli mladi "otpisani" u Radnički 1923 Pozdrav !!!
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Francuz u IMT.
B

Burek

pre 3 meseca

Tačno im se sada otvara prostor za novog Meniga ili Dijabatea :)
м

можда и

pre 3 meseca

Садик???