Komentari na vest

Uđeš u Premijer ligu i pokondiriš se: Ipsvič razbio kasu za momka od 51 minut igranja u Čelsiju

Marko Pavlovic

pre 1 dan

Vredi i više
K

KAO ŠTO JE I RED

pre 1 dan

Zatražiti rusko-kineski veto na taj transfer, i zaplenu tog novca u korist budžeta Srbije tako da se sredstva iskoriste za pojačanja Partizana i Crvene zvezde.
L

Lik

pre 1 dan

Koliko su precenjeni igrači u Engleskoj, pogotovo domaći, videlo se na EP. Sve utakmice su prošli na sreću. Par igrača vredi dosta, ali ne 150 miliona evra.
P

Play

pre 1 dan

Pa jeste odigrao 51 minut u Čelziju ali je evidentno odigrao dosta i to uspešno za Ipsvič u Čempionšipu. Normalno da su hteli da ga zadrže (mlad igrač, potencijal) a kakve sve igrače preplaćuju i dovode po Premijer ligi, ovaj transfer je skroz smislen.
D

Dexaman

pre 1 dan

Šta očekujete? Premier liga je drugi standard, moraju da plate igrača ako ikako misle da opstanu...Šta treba da prodju kao Šefild ili Luton? Udješ i odmah izađeš...I ovako imaju malo šansi, a ako ne ulože neku funti, nemaju nikakvih...
G

Gosty

pre 2 dana

U oktobru ce vec biti putnik za Championship.
R

Rubikova kocka

pre 2 dana

Počinju strasni englezi da plaćaju za igrača 10 puta više od njegove vrijednosti 🙆‍♂️
.

......i......

pre 1 dan

@Rubrikova kocka Ma da. A kad je Juventus kupio Vlahovica pisao si najjaci je,a da koliko je tu nisu ni prismrdeli blizu titule. Vredi te pare,a kad Englezi kupe nekog onda kako namerno daju. Predji na balet ipak i laksa su pravila. Fudbal nije za tebe. I sad kreni da lupas minuse. Pustite komentar