Kulibali (© AFP)
Kulibali (© AFP)

U doba petro-dolara budi Kulibali: Zvali su me PSŽ i Siti, ali Napoli me voli

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.10.20. | 23:40

Senegalac nagovestio spremnost da još tri seozne ostane u sadašnjem klubu

Troše nemilice Mančester Siti i Pari Sen Žermen. Dovode i što im je potrebno i što nije. Mašu petro-dolarima, mame zvezde sa svih krajeva sveta, samo što ima fudbalera koje ne zanima novac koliko ljubav.

Osim ako nije patetika, a deluje da nije, Kalidu Kulibali je jasno stavio do znanja da ga transfer u zlatom optočene stadione ne zanima. Lepo je Senegalcu i u drevnom Napulju. Lepo, jer ga – cene.

Izabrane vesti

Ima nešto o energiju juga Italije što je toliko impresioniralo snažnog štopera da odbije pozive arapskih vlasnika dva finansijski možda i najmoćnija kluba na planeti, u ovom trenutku.

Imao sam ponude Mančester Sitija i Pari Sen Žermena, međutim, Napolitanci me vole i izuzetno mi je lepo u Napulju. Ostale su mi tri godine ugovora i želim da usrećim sve te ljude koji me toliko cene“, izjavio je Kulibali posle pobede Napolija u San Sebastijanu u drugom kolu Lige Evrope (1:0).

Na osnovu njegovih reči izgleda da je spreman da do kraja odradi ugovor, da ne menja sredinu u koju je zakoračio pre šest godina iz Genka. U finišu prethodne sezone nije igrao zbog povrede i priznaje da mu je to smetalo.

Iza mene je teška sezona, povrede su me sprečile da pružim više. Trener mi je rekao istinu u lice, a to je da moram da se vratim na uobičajeni nivo. Cenim iskrenost. Moja je greška što sam želeo da uradim više nego što sam u pojedinim trenucima mogao, jer nisam bio dovoljno fizički spreman. I evo rezultata“, zadovoljan je Kulibali saradnjom sa Đenarom Gatuzom.


tagovi

Kalidu KulibaliNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara