(©Reuters)
(©Reuters)

Glazer preuzima krivicu posle velikog kiksa: Okrutan je ovaj posao

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.10.24. | 09:41

Golman Izraela i Crvene zvezde primio šokantan gol protiv Francuske

Sezona koja nije dobro počela za Omrija Glazera. Golman Crvene zvezde kao da nije isti čovek nakon povrede primicača.

Salve kritika sručile su se na njega nakon poraza Zvezde u Ligi šampiona od Benfike (1:2) i Intera (0:4). Neki golovi su stavljeni njemu na dušu, a Glazer se nakon obe utakmice branio rečima da – nije na vreme video loptu.

Izabrane vesti

U četvrtak veče ponovo je napravio kiks. I to toliko velik da sad nije mogao da se brani. Čuvajući mrežu Izraela primio je gol sa distance, nimalo jak, niti precizan udarac Kamavinge, lopta je odskočila ispred Glazera i preko njega završila u mreži.

Posle svega, golman Izraela je svu krivicu za primljeni gol preuzeo na sebe. Istina, nije ni mogao nešto drugo da kaže, a da ne zazvuči baš loše.

„I to je deo profesije. Biti golman je nekada baš okrutan posao. Nije lako kada se na ovaj način počne utakmica. Veliku sam grešku napravio i preuzimam odgovornost. Nikada se nisam krio. Ja sam moj najveći kritičar, ali moram da se saberem posle svega. Šta sam drugo mogao da uradim, bio je to tek šesti minut utakmice, a moralo je da se igra do devedesetog“, rekao je Omri Glazer posle meča izraelskim novinarima.

Pokušaće golman da se iskupi na sledećoj utakmici protiv Italije. Najavljeno je da će biti na golu i pored greške.

Želim da budem uz momke, da uradim nešto veliko, da probam da usrećim zemlju u ovim teškim trenucima kroz koje prolazimo. Nažalost, sad nismo uspeli, ali sutra je novi dan“, poručio je Glazer.


tagovi

Omri Glazerreprezentacija Izraela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara