Komentari na vest

Denverova živa rana

h

huuvn

pre 40 minuta

Ocekivati da Kristijan Braun uspesno zameni Koldvel Poupa je besmisleno.Kvalitetom,on nema mesta ni u prvoj petorci vecine euroligasa,a kamo li u NBA.U Denveru ce to mesto dobiti iskljucivo zbog Seleri Kap-a..uostalom,bio je i prosle sezone u Denveru,videlo se koliko (ne) moze
D

DELL

pre oko 2 sata

Mnogo veći gubitak za Denver je bio gubitak Brauna prošle godine nego Poupa. Braun je bio taj koji je davao poene s klupe, povezivao redove i prao u odbrani. Prošle godine se videlo koliko im je falio kada Mareju ne ide, ili kada je na klupi.

lpool

pre oko 2 sata

Kristijan Braun je odlican kao igrac koji treba da udje sa klupe, dobar je defanzivno i u tranziciji, u napadu moze da probije i zakuca, sut za tri je upitan ali ako radi stvari koje zna mislim da ce ga Jokic uvek pronaci i obezbediti sigurne poene. Steta sto Denver nije angazovao jos nekog veterana pored Vestbruka koga ne treba cekati, trose Nikoline najbolje godine a upitno je da li ce kao malo trziste ponovo imati ovakvu igracinu u timu.
A

Aleks GM

pre oko 2 sata

Previše si uveličao Poupa, a unizio Brauna, nije on toliko loš u napadu. Uz više vremena u petorci sa Jokićem i on će davati 10-ak poena uz više nego pristojnu odbranu. Poup je sve stariji, a ni sa njim nisu uzeli titulu prošle godine. Razumljiv potez Nagetsa s obzirom da imaju dve mlade zamene. Nisu oni toliko velika franšiza poput Lejkersa, Seltiksa, Voriorsa, da ne moraju da razmišljaju o seleri kepu.
P

Pekei

pre oko 2 sata

Videcemo… i brus braun je otisao kao vrh igrac, pa kad nije bio u sistemu, nije postojao… ajde da vidimo kcp-a van denverovog sistema…