TREĆA SMENA: Ponoćna Radža za četvrtfinale kupa, Huarez još uvek nije osvojio nijedan bod kao gost

Vreme čitanja: 3min | ned. 07.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Maroka)

Jedan od zanimljijih mečeva koji će se odigrati u osmini finala Kupa Maroka. Sastaju se dva prvoligaša, Šabab dočekuje tim koji je prošle godine poražen u finalu, Radžu. Velikan iz Kazablanke se ove sezone bori za dva trofeja. U prvenstvu Maroka je i dalje neporažen, ali šest kola pre kraja ima četiri boda manje od lidera FAR Rabata. Plaća ceh prevelikom broju remija (devet iz 24 meča). U Kupu Maroka Radža je eliminisala u 1. kolu Olimpik iz Safija (2:0), dok je Šabab deklasirao Jusufiju sa 4:1. U prvom prvenstvenom duelu ove sezone Radža je savladala Šabab u Kazablanki krajem novembra sa 1:0.

RIVER PLEJT – ROSARIO SENTRAL, 02.00

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Samo jedna pobeda River Plejta u poslednja tri kola i odmah je šampion Argentine upao u problem. Došao je u situaciju da praktično mora da savlada noćas Rosario Sentral ako želi u četvrtfinale Liga kupa. Mora da bude među četiri najbolje ekipe, a trenutno je tek šesti. Istina, uz odigran meč manje u odnosu na Independijente i Velez, koji su ispred Milionera sa bodom više. Dobra stvar po River je loša forma Rosarija, tima koji je izgubio četiri od poslednjih pet utakmica.

SAN LUIS – HUAREZ, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Poslednja prilika za San Luis da se uključi u borbu za plasman u plej-of Klausure. Trinaesti je na tabeli sa 13 bodova iz 13 utakmica, ima sedam poena manje od 10. plasiranog Pumasa i odigran meč manje. Osvojio je 10 od tih 13 bodova kod kuće, gde nije izgubio nijednu od poslednje tri utakmice (dve pobede i remi). Huarez je u usponu forme, trijumfovao je na poslednja dva meča, pa je pobegao sa dna tabele. Sada je 16, ima devet poena. Još uvek nijedan nije osvojio kao gost (svih šest poraza).

DOS DE MAJO – LUKENJO, 02.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

Lepo je otvorio Dos de Majo prvenstvo, ali brzo je doskorašnji drugoligaš pao. Nema pobedu već tri kola (dva poraza i jedan remi), pa je pao na petu poziciju na tabeli, sa osam bodova manje od Libertada. Čak ga je i Lukenjo prestigao sa dve pobede u poslednja tri kola, sada je treći sa 18 bodova, jednim više od noćašnjeg protivnika. U prvom ovosezonskom susretu u januaru Lukenjo je kod kuće bio bolji od Dos de Maja sa 2:0.

EKIDAD – ČIKO, 03.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Upao je Ekidad u rezultatsku krizu. Vezao je tri poraza u prethodna tri kola, pa dolazi u situaciju da mora da brine za svoje mesto u Kvadrangularu. Još uvek nije drama, ima po četiri boda više od devetoplasiranog Miljonariosa i desetoplasiranog Atletiko Nasionala, uz odigran meč manje, ali ako nastavi u ovom ritmu može da upadne u ozbiljan problem. Crni niz će probati da prekine protiv Čika, 16-plasiranog tima na tabeli. Čiko je u usponu forme, pobedio je na dve od poslednje tri utakmice. No, i dalje je predaleko od osmoplasirane Amerike iz Kalija, koja ima sedam bodova više.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara