TREĆA SMENA: Derbi u Kostariki, Junior u krizi, Džejms i Dejvis izazivaju Jokića

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kolumbija 1)

Dva kola pre kraja ligaškog dela sezone u Kolumbiji, Junior je tek osmi, poslednje mesto koje vodi u plej-of. Šampion prošlogodišnje Klausure je sakupio samo bod u poslednja tri meča, pa bi Karlos Baka i drugovi na svom terenu u Barankilji ima imperativ pobede ako želi da ostanu u trci za krunom i u Aperturi. Onse Kaldas je šesti, ali je u lošoj formi, ima dva vezana poraza. Samo je Tolima ove sezone uspela da pobedi Ajkule na njenom terenu u gradu na Karipskom moru.

ALAHUELENSE – SAPRISA, 04.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Veliki derbi u Kostariki, duel dva najtrofejnija kluba. Saprisa je druga, s bodom manje od lidera Eredijana, dok je Alahuelense četvrti i trebalo bi da izbori mesto u plej-ofu. Tim iz Alahuela je u seriji od dve pobede, nije poražen već šest utakmica. Sredinom februara u duelu ovih ekipa u San Hozeu nije bilo golova.

NJUJORK – FILADELFIJA, 23.55

(Košarka, NBA liga)

Gotov je plej-in, noćas počinje plej-of. Njujorčani su bili drugi na Istoku, vezali su pet pobeda. Filadelfija je preko Majamija izborila mesto u plej-ofu. Za goste iz Pensilvanije igraće oporavljeni prošlosezonski MVP Džoel Embid koji se vratio taman pred ključni deo sezone. Nisu Seventisiksersi bez šansi sa sjajnim centrom i mogli bi da iznenade Nikse. Za domaćine neće biti povređenog Džulijusa Rendla.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

NJUJORK SITI - DI SI JUNAJTED, 01.30

(Fudbal, MLS)

Filijala Mančester Sitija je loše otvorila sezonu. Iz osam utakmica su Njujorčani sakupili osam poena, nedovoljno da budu na nekoj od pozicija Istočne konferencije. Tek su 12, mada je tek odigrana četvrtina ligaškog dela prvenstva. Ni današnji rival Sitija, Di Si Junajted, nije među devet najboljih ekipa. Deseti je sa 10 poena. Takođe ima samo dve pobede u prvih osam kola. Na poslednjih osam susreta Njujork Sitija i Di Si Junajteda nijednom nije viđen remi. U tom periodu Njujork vodi u pobedama sa 5:3. Prošle godine su dvaput bili rivali, svako je odbranio svoj teren. U martu Njujork sa 3:2, a u oktobru tim iz Vašingtona sa 2:0.

DENVER – LOS ANĐELES LEJKERS, 02.30

(Košarka, NBA liga)

Lebron Džejms i Entoni Dejvis izazivaju šampiona. Nikola Jokić će biti u epicentru. Tim iz Los Anđelesa je u dobroj formi i neće biti lako Nagetsima da stignu do polufinala na Zapadu. Sva tri meča ovih timova u ovom šampionatu Jokićev tim je rešio u svoju korist.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara