TREĆA SMENA: Bura u Kolumbiji, derbi runde u Čileu

Vreme čitanja: 3min | ned. 02.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SAO PAULO - KRUZEIRO, 23.30

(Fudbal, Brazil 1)

Izabrane vesti

Posle šest ligaških mečeva Sao Paulo zauzima šesto mesto u šampionatu Brazila, ali je po samo po dodatnim pokazateljima ispred Internasionala i Kruzeira, sa kojim će se suočiti u narednoj rundi. U poslednjem meču Serije A Sao Paulo je pobedio Fluminense sa 2:1. Posle toga se desio remi sa Barselonom Gvajakil 0:0 u Kopa Libertadores, da bi potom preslišao Agua de Marabu sa 2:0 u Kupu Brazila i Taljeres sa 2:0 u kontinentalnoj eliti. Kruzeiro je na osmom mestu na tabeli, ali ima 10 bodova, baš kao i aktuelni protivnik. U poslednjem meču šampionata gosti su pobedili Atletiko Gojanense sa 1:0. U Kopa Sudamerikani Lisice su uspele da pobede Petroleru sa 3:0, zatim Union La Kalera sa 1:0 i ekvadorsku Universidad Katoliku sa 1:0.

MILJONARIOS - JUNIOR, 23.55

(Fudbal, Kolumbija 1)

Noć odluke u Kolumbiji. Igra se poslednje kolo u Kvadrangularu, a u sklopu Grupe A Miljonarios će da ugosti Junior na El Kampinu. Miljonarios izlazi na teren posle obeshrabrujućeg perioda, kada je eliminisan iz svih takmičenja, uključujući Kopa Libertadores i aktuelni Kvadrangular. Ipak, Ambasadori mogu da budu sudije u poslednjem kolu. Junior se bori za prvo mesto u grupi i plasman u finale. Nedavnom pobedom nad Bukaramangom, Junior je na drugom mestu grupe sa osam bodova. Pobeda protiv Miljonariosa, u kombinaciji sa povoljnim rezultatom u meču između Pereire i Bukaramange, mogla bi da mu obezbedi prolaz u finale. Junior ima isti broj bodova kao Pereira, ali je Deportivo bio bolje plasiran u ligaško mdelu Aperture i otud ima prednost.

RIVER PLEJT - TIGRE, 01.15

(Fudbal, Argentina 1)

River Plejt je uspeo da osvoji šest bodova u tri prvenstvena meča i sada je na osmom mestu na tabeli šampionata Argentine. Milioneri su postigli šest golova i primili samo jedan do saad u tri kola. Jedini poraz pretrpeli su 25. maja u utakmici sa Argentinos Juniorsom od 1:0. River je potom pobedio Deportivo Tačiru sa 2:0 u Kopa Libertadores i plasirao se u nokaut fazu kontinentalne elite. Tigre je loše počeo sezonu i osvoji je samo jedan bod u tri kola. Tim zauzima pretposlednje mesto na tabeli i iza njega je samo Sentral Kordoba, koja je izgubila sva tri duela. Gosti su uspeli da remiziraju sa Rosario Sentralom 1:1, ali su posle toga teško izgubili kod kuće od Rasinga sa 4:0.

KOKIMBO UNIDO - UNIVERSIDAD KATOLIKA, 02.00

(Fudbal, Čile 1)

Universidad Katolika putuje da se suoči sa Kokimbo Unidom, a oba tima se nadaju da će produžiti uspešan niz u čileanskoj Primeri, pošto gosti traže šestu uzastopnu pobedu dok su domaćini neporaženi u devet poslednjih duela. Domaći Kokimbo zauzima drugo mesto sa 27 bodova, i ima dva poena zaostatka za najboljim Universidad de Čileom posle 13 kola. Kokimbo je pobedio u poslednjem meču Primere rezultatom 2:1 protiv Union La Kalere, produživši niz bez poraza na devet susreta. Universidad Katolika je savladala Kobrelou sa 4:1 na svom terenu u prošloj rundi Primere, što je njegova peta vezana pobeda.

TOLIMA – SANTA FE, 02.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

Saznaćemo noćas ko će u finale kolumbijske Aperture i iz grupe B. Tu je situacija sasvim jasna, odlučuje direktno duel Tolime i Santa Fea. Santa Fe je prvi sa 13 od mogućih 15 osvojenih bodova, Tolima ima tri poena manje i mora da trijumfuje pred svojim navijačima. Remi apsolutno odgovara Santa Feu, koji i te kako ima svoje šanse s obzirom na to da još uvek nije primio nijedan gol u Kvadrangularu. Ima gol-razliku 6:0, a u direktnom okršaju na svom terenu je savladao Tolimu sa 1:0. Pre Kvadrangulara, u ligaškom delu prvenstva oni su odigrali 1:1 i zahvaljujući tome je Tolima bila bolje rangirana (druga, a Santa Fe četvrti) pa joj sada odgovara da završe takmičenje sa istim brojem poena.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara