Rajković prvo kiksirao, pa sjajnom duplom odbranom spasao Benzemu i društvo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.09.24. | 23:17

Al Itihad okrenuo sa 0:1 na 4:1

Srpski reprezentativac Predrag Rajković ušao je loše u utakmicu protiv Al Halidža. Igrao se 5. minutu susreta kada je bespotrebno istračao daleko od gola, kasno krenuo nazad, što je Kaled Nari majstorski iskoristio i lobovao ga. Dugo favorizovani Al Itihad nije uspevao da poravna i Rajkoviću je opasno pretila uloga tragičara, međutim u poslednjim sekundama prvog poluvremena naš golman se u potpunosti iskupio. Prvo je zaustavio opasan udarac iz daljine, lopta se odbila na glavu jednom igraču gostiju, ovaj ju je uputio u praznu mrežu, da bi Rajković poleteo kao mačka i uspeo da spase stvar. Da nije, bilo bi to 0:2, i veliko je pitanje da li Karim Benzema i društvo uspeli da okrenu.

Ovako, u nastavku, razgoropađeni Al Itihad za manje od 20 minuta smestio je tri lopte iza leđa golmana Al Halidža, pa onda u dubokoj sudijskoj nadoknadi još potvrdio trijumf - 4:1.

Izabrane vesti

Karim Benzema izjednačio je na proigravanje Husema Auara u 49. minutu. Preokret doneo nekadašnji igrač Rome i asistent kod prvog pogotka, a na 3:1 povodio Stiven Bergvajn, na dodavanje Muse Dijabija.

Konačan rezultat postavio je Hamed Al Gamdi. Poslužio ga je Benzema...

Videli ste kiks Predraga Rajkovića, a sada evo i te opisane duple intervencije:

Bilo je tu još nekih dobrih reakcija srpskog čuvara mreže:

U presotala dva današnja susreta novajlija Al Kadisija srušila je Al Ahli golom Pjer Emerika Obamejana, dok je Al Nasr preko Anžela Gabrijela i Kristijana Ronalda srušio Al Vehdu - 2:0.



tagovi

Predrag Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara