REZZIME DANA (petak): Veliki favoriti za rajsko veče

Vreme čitanja: 3min | pet. 27.09.24. | 23:04

Pročitajte ko vam je doneo novac 27. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MILAN - LEČE (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 3:0

Voli Milan da igra protiv Lečea na San Siru, a pokazali su to Rosoneri i na otvaranju šestog kola Serije A. Još od 1997. godine tim sa juga Italije nije slavio kao gost, što će biti slučaj i ove sezone pošto su izabranici Paula Fonseke upisali rutinskih 3:0 i nadogradili nedavnu pobedu u gradskom derbiju sa Interom.

Opširnije OVDE

DORTMUND - BOHUM (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 4:2

Ni Nuri Šahin, ni preko 80.000 navijača na Vestfalenu nisu znali šta ih je snašlo kada su momci Petera Cajdlera iz kontre i kardinalne greške došli do šokantnih 2:0, a onda u 33. minutu imali i veliku priliku za 3:0; delovalo je u tim trenucima da se Milioneri raspadaju, da sve puca po šavovima, da bi u nastavku stvari nekako došle na svoje mesto.

Opširnije OVDE

ESTORIL - SPORTING (tip 2, kvota 1,16) - rezultat 0:3

Kaznena ekspidicija iz prestonice stigla je na atlantsku obalu, u portugalsku prestonicu visokog turizma i odnela kući sve što je mogla. I, što je najvažnije, odbranila kladilački tip, danas veoma popularan u Mozzartu.

AL NASR - AL VEHDA (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 2:0

Pijolijev tim je oppravdao ulogu favoprita u ovom susretu, a sve je rešeno na kraju prvog i početku drugog poluvremena, kada su precizni bili Anželo, posle dodavanja Manea i Kristijano Ronaldo, sa bele tačke.

AL ITIHAD J. - AL KALIDŽ (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:1

Do vrha je napunio mrežu Itihad iako je gubio do 49. minuta. Jer je tada veliki Benzema otvorio kapije ka golu gostiju...

C. ZVEZDA - ŽELENZIČAR P. (tip 1, kvota 1,05) - rezultat 2:1

Železničar je iskoristio kiks Omrija Glazera i posle sat vremena igre na najvećem srpskom stadionu imao pozitivan rezultat, što je upalilo sve alarme u trenerskoj radionici Vladana Milojevića. Bilo je dovoljno Nemanji Radonjiću tri minuta na terenu umesto neubedljivog Felisija Milsona da protutnji pored Jusifa i sugrađninu Luki Iliću spakuje asistenciju za prelomni trenutak utakmice.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

ŠARLROA - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:1

Bilo je malo kladilačkih kiksova na velikim favoritima ove rajske večeri, a ovo je jedan od njih. Gubitak Onjejike zbog crvenog kartona u 55. minutu doveo je slavni klub u gotovo bezizlaznu situaciju, iz koje je izlaz našao Vanaken u prom minutu sudijske nadoknade.

VERES - ŠAHTJOR (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Nije se dao klub iz iz Rivna velikanu ukrajinskog fudbala. Odbranio je stadion Avanhard pogotkom Kliotsa u 81. minutu. I tako srušio mnoge tikete i kombinazije u Mozzartu. Prethodno, u 64. minutu, Sudakov je bio nemilosrdan sa penala.

SPARTA P. - S. OLOMUC (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:3

Iznenadila je Sigma favorizovane Pražane, potresla celu Češku i pokazala da je ove sezone nezgodan protivnik svima. Naš Birmančević nije uspeo da zatrese mrežu, ali je asistirao pri prvom golu Sparte.

RID - RAPID II (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:3

Veliki broj ljubitelja klađenja odigrao je ovaj par danas i... pogrešio. U pitanju je duel austrijske Cvajte, gde je Rid viđen kao jedan od najvećih favorita za povratak u Bundesligu, dok pomoćni tim slavnog Rapida ni nema pravo da napreduje u viši rang.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara