Zvezda otvara kapije Marakane za utakmicu sa Interom

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.09.24. | 00:21

Poziv navijačima da dođu na zapadnu tribinu

Moraće Crvena zvezda u utorak protiv Intera u Milanu, kao i 11. decembra protiv Milana, da igra bez svojih navijača. Italijanska policija zabranila je prodaju uzalnica Delijama i najavila rigorozne kontrole, pa su crveno-beli savetovali svojim navijačima da uopšte ne kreću put Italije. Umesto toga, duel sa Nerazurima moći će da gledaju na svom stadionu, a očekuje se da tako bude i kada srpski šampion bude igrao protiv Rosonera.

Naime, iz Crvene zvezde su saopštili da će u utorak od 21.00 na zapadnoj tribini stadiona Rajko Mitić biti organizovano gledanje utakmice drugog kola Lige šampiona između crveno-belih i milanskih crno-plavih.

Izabrane vesti

"Usled odluke italijanske policije da zabrani dolazak Zvezdinih navijača u Milano, naš klub je odlučio da svim zaljubljenicima u crveno-bele boje pruži mogućnost da u pravoj zvezdaškoj atmosferi posmatraju meč protiv Intera i navijaju za prvotimce našeg kluba. Veliki video-bim će biti postavljen na atletskoj stazi Marakane, te pozivamo sve zvezdaše da na vreme dođu na stadion i obezbede svoje mesto na zapadnoj tribini. Ulaz je besplatan, a sjajna atmosfera zagaratovana", navode iz Crvene zvezde.

Podsetimo, Beograđani su na startu elitnog takmičenja poraženi kod kuće od Benfike sa 1:2, dok je šampion Italije odigrao 0:0 sa Mančester Sitijem u Engleskoj.



tagovi

FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara