Rezzime dana (sreda): Klizišta po Liverpulu, Amsterdamu, Sankt Peterburgu...

Vreme čitanja: 3min | sre. 24.04.24. | 23:15

Pročitajte ko vam je doneo novac 24. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MAN. JUN. – ŠEFILD JUN. (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 4:2

Da je Mančester junajted kojim slučajem poražen na Bramal lejnu, ili da odigrao nerešeno - a u dva navrata imali smo egal - Andre Onana bio bi ponovo na stubu srama. Ovako, njegovu ludoriju iz 35. minuta zamaskirao je Bruno Fernandes, koji je s dva gola (jedan sa penala) i asistencijom doneo preokret Đavolima.

Opširnije OVDE

LORIJAN – PSŽ (tip 2, kvota 1,43) – rezultat 1:4

Lete igrači Pari Sen Žermena nakon eliminacije Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona i pitanje je trenutka kada će proslaviti novu titulu, 12. u istoriji kluba, a devetu u eri vlasnika iz Katara.

Opširnije OVDE

TVENTE – ALMERE (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 3:1

Ako u Holandiji želite da se kladite protiv nekog, to je Almere. Klub koji ne može da se sastavi poslednjih meseci, a zabeležio je tek jednu pobeduu poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima. Začudo, daleko je od zone ispadanja.

MONAKO – LIL (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 1:0

Monako, nakon što je izgubio i svaku šansu da zaustavi PSŽ na novom trku do titule, sitnim koracima obezbeđuje drugu poziciju i siguran plasman u Ligu šampiona.

Opširnije OVDE

ANDERLEHT – SERKL BRIŽ (tip 1, kvota 1,90) rezultat 3:0

Šampionska runda u belgijskom prvenstvu je otprilike na polovini i za sada Anderleht kolo vodi. Istina, vođstvo je baš tanko, tako da je svaki bod zlata vredan, pa čak i protiv poslednjeg na mini-tabeli.

Opširnije OVDE

ATALANTA – FJORENTINA (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 4:1

U Bergamu su baš zapeli da unesu tek drugi komad srebrnine u trofejnu vitrine. Kad već ne mogu u Seriji A, onda će pokušati na svim drugim mestima. I posle plasmana u polufinale Lige Evrope, sada je Boginja izborila i finale Kupa Italije.

Opširnije OVDE

PRECRTANO 

EVERTON – LIVERPUL (tip 2, kvota 1,42) – rezultat 2:0 Momci Šona Dajša slavili su sa 2:0 (prvi put pred svojim navijačima protiv najvećeg rivala nakon 14 godina), pa sada Arsenal kao lider ima tri boda više i značajno bolju gol razliku, dok Građani mogu na ogromnih plus pet, ukoliko dobiju obe odložene utakmice.

Opširnije OVDE

AUSTRIJA K. – SALCBURG (tip 2, kvota 1,38) – rezultat 4:3

Vodio je favoroizovani gost 2:0 golovima Konatea posle samo 18 minuta igre, da bi onda došlo do opuštanja. Preokret je krenuo početkom drugog poluvremena i do 85. je bilo 4:2 za domaćina. Naš Strahinja Pavlović je u 87. minutu samo ublažio poraz Bikova.

ZENIT – RUBIN (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 0:2

Možda i najveće iznenađenje dana u evropskom fudbalu, a svakako najveće u ruskom. Vodeći Zenit je ovim porazom na domaćem terenu ugrozio osvajanje titule, ali i dalje je na čelu karavana.

AJAKS – EKSCELSIOR (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:2

Na jedvite jade uspeli su Kopljanici da sačuvaju čast, ali ne i sva tri boda, kao i veliki broj tiketa koji su se danas našli u Mozzartu sa ovim kladilačkim tipom, jednim od najigranijih.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara