Komentari na vest

Direktor Evrolige: Večiti imaju po 20 odsto šansi da se presele u Evrokup

T

Tassotty

pre 13 dana

CSKA ne igra zato što je tamo rat, Makabi igra zato je tamo...čekaj bre...ko koga ovde 'ebe?
С

Сале2323

pre 13 dana

Српски клубови да се сами повуку из овог смећа од такмичења, наша ТВ кућа да не плаћа више милионе за ТВ права од којих наши клубови немају ни цента користи, већ само клубови са А лиценцом... Еуролига би их сама после звала и нудила власништво. То потписујем! Гледаност би пала процентуално, а она смећа од клубова са 4-5.000 навијача у хали би сами по себи још више вукли то на дно. Али авај, неслога је стара српска бољка.
F

Fakt

pre 13 dana

Klub koji spadne posle 2:0 i dva brejka,jedini u istoriji
s

sabancanin

pre 13 dana

sve je postalo biznis sve je manje sportske drazi u svakom sportu koliko kapiram ko vise da igrace,a nagrade od takmicenja samog smesne.Banalan primer da Zdravlje Leskovac ima jakog sponzora koga ce da uvuce u evroligu i da 100 milke igrace 🤷
Z

ZATO JE ZOC POTPISAO UGOVOR

pre 14 dana

Kako da je Partizan ce biti ucesnik EVRO LIGE. Za druge me ne interesuje

ZetaReticuli

pre 13 dana

Voliš ga više nego oca pretpostavljam?
M

Mutommbo

pre 14 dana

Zvezda i Partizan ne trebaju se previše cimati oko EL. Ko će od ovendve ekipe igrati zavisi od para koje mogu uložiti. Dakle idealan scenario bio bi da se dogovore i smenjuju na po dve godone. Da dok ne igraju EL naprave mladu i perspektivnu ekipu za EK. Mogu tako igrati i sa manjim budžetom, a mogu nekada i da osvoje EK. Razvijati mlađe igrače, igrati ABA ligu i biti pametan i odgovoran.
G

Gost X

pre 14 dana

Samo vi razvijajte London, Pariz, Dubai i daleko cete da dogurate. Bitno su vam samo pare a kad treba marketing da se radi i salju slike i video zapisi navijaca tad su vam dobri veciti.
R

Rotokultivator

pre 14 dana

Mi Srbi ne razumemo da smo nebitni u danasnjem svetu poslovanja. Sport je tu najmanje bitan. Sadrzaj oko terena, marketing, brendiranje, TV prava, to je ono sto je bitno. Mi smo smesni.
n

nick kerr

pre 14 dana

Евролига на континенту од 700 милиона људи има клубове који сами ни струју не могу да плате. Тврдим да нам не треба много да направимо своју лигу која не би била слабија од еврокупа.
I

Ivan L

pre 14 dana

Da, ali u fudbalu u LS recimo koji je za svetlosnu godinu popularniji, ne mozes da udjes, ako iskesiras vlasnicima 10 miliona evra, kao sto je slucaj u Evroligi. Ne postoje te sibicarske fore. Samo rezultati druze, kvalifikacije od prvog kola. Kao Zvezda pre 6 godina.
n

nick kerr

pre 14 dana

Да не буде да причам у празно: немачки модел приватизације, од нових влансика 5 милиона годишње, нове дворане за максимум 12 хиљада људи, пратеће активности и још ситница. Знају махери како се ради посао: NBA cares. jr.NBA, NBA stores, UEFA foundation.
I

Ivan L

pre 14 dana

Bodiroga je tamo fikus ocigledno. Prima platu u cuti. Da budemo potpuno objektivni uvek je odavao taj utisak, nekog poltrona.
B

Bnm

pre 14 dana

CUTI I RADI ZA NAS I SVE PROTIV ZVEZDE NARAVNO
V

Vrštanin

pre 14 dana

Čuj fokisirani na London...jel si realan čoveče ili su ti i oni tutunuli pare kao i Dubai ?
М

Мандиго

pre 14 dana

Наравно да јесу. Више лове потроши 5000 енглеза него 20000 Срба.
m

merllin_pfc

pre 14 dana

Zamisli logike Partizan je kriv sto ih je drukao a Oni nisu krivi zato sto su poslali duple ugovore u Euroleague. Pa onda ono muljanje sa Vilozom I Topicem., Spor sa Valensijom , Komsije nije nu cudo sto ce te dobiti sut kartu. Puni ste prekrsaja
1

101101

pre 14 dana

Šut karta je u tvom mozgu
B

Ben Akiba

pre 14 dana

Koliko se sećam, jedinu šut kartu ste dobili vi prošle sezone kad su vas vaši pajtosi "nasapunali". Ove sezone vas mi "sapunjamo" za koji dan, pa ćemo da vidimo taj univerzum u kome ćete dobiti kartu. Jasno vam je valjda da su vam ovom izjavom izmakli stolicu u finalu... Ostaje vam samo još da se kvalifikujete kao UA predstavnici.
L

Lazaros

pre 14 dana

Оба наша клуба спуцала по 30 милиона € и сад.... Од ових паметњаковића!!!
Z

Zaza Paculia

pre 14 dana

Kako imam osecaj da ce bas Valensiju da sklone, bas zbog ovih hvalospeva. Da se razumemo, ni jedno ni drugi ne treba previse da se nadaju u Bodirogu, svakako vlasnici na kraju odlucuju.
Р

Реалнно

pre 14 dana

Камо лепе среће да су у праву ови што предлажу да створимо јаку домаћу лигу. Први бих то подржао јер ми се не свиђа Евролига од момента кад је постала приватна лига, али људи да се не лажемо. Кошаркашки центри по Србији су немогући из простог разлога што су малтене сви клубови државни и зависе од новца пореских обвезника. Друга ствар нико сем два клуба нема навијаче. Да ли заиста мислите да би биле пуне хале? Па овде људи не гледају ни ова два топчидерска клуба у КЛСу а где ће утакмице између Златибора и Лексовца. Да би то успело неопходно је интересовање публике, да се тражи карта више, да клубови имају солидне приходе од улазница и сезонских карата. Најважнији је закон о спорту где ће да се регулише власништво клубова, финансирање, организација, итд. Дакле ништа од тога. Док је Звезде и Партизана овде нема спорта.
2

2 na 2

pre 14 dana

Malo ekstremno zvuči, ali bez smanjivanja broja tv prenosa svih mogućih sportova, liga, teško da će se dovući navijači na stadione. Ozbiljna je diskusija strategija posete stadionima, hq1
2

2 na 2

pre 14 dana

Malo je ekstremno, ali bez ozbiljnog smanjenja tv prenosa svega i svačega, ozbiljnog bavljenja omladinom, mrka kapa je svaka ideja o domaćem sportu u bilo kom sportu. Nije nemoguća, ali treba imati petlju suprotstaviti se dokonom narodu koji misli da ima pravo na sve.
J

Jodas

pre 14 dana

Momce.. Bio je Hemofarm, Radnicki Kragujevac, prvi Fmp, Borac.. I sta se desilo.. Aba liga.! Htjeli ste to svi osim Partizana a ako ti je lakse.. Kod nas u Republici Srpskoj su gotovo ugaseni Borac Bl, Sloboda Dita, I Bosna Sarajevo, slzcajnost?!! Jedan klub tamo i jedan vodja, drugi klub ovamo i drugi vodja a prica ista.. Hljeba i igara
2

2 na 2

pre 14 dana

@Jodas ABA liga je jedno, srpska liga je drugo. Srpsku ligu bi morali da igraju i Zvezda i Partizan cele sezone, realno sa mlađim timovima, jer nije realno da igraju i ABA ligu i FIBA ligu i srpsku ligu. Za 30 miliona mogu da igraju 3 takmičenja bar 5 godina. ABA liga je bez ikakve sumnje dobitak za ceo region, u varijanti kad se ne igra ovaj besmisao od EL. ABA liga je izgubila smisao onog momenta kada EL klubovi (Zveda i Budućnost, od skoro i Partizan) počeli da ulažu ogromnu lovu koju ne može realno niko da priušti (kao ni ti klubovi). Mi nikada nećemo biti deo tog kapitalističkog krema kvazi naziva EL, šta god da uradimo. Mi smo budale koje se lože da ručaju sa bogatima kavijar, a realno smo za pasulj, koji je uostalom i bolji od kavijara. Kad to skontamo, biće nam bolje. Ovako jedini benefit imaju rumeni nadristručnjaci koji ništa nisu stvorili. Dakle, igraju se realna takmičenja, primerena novcu koji je realan za ulaganje državama exYU. EL odavno nema ekonomski, a bogami ni sportski smisao. Ima za par budala vlasnika, uhlebe poput ovog i Bodiroge i to je to... Naravno, tu su u i dokoni na tribinama. U kom univerzumu je realno da se uloži 30 miliona da bi se vratilo 10?
G

Ggv

pre 14 dana

Alba ispada, već je bilo priče.
p

podesen

pre 14 dana

Ima ugovor i za 2025.g.
V

Vidi se

pre 14 dana

Da kosarku pratis 10 god.
B

BicuSlobodan

pre 14 dana

Valensija je lepa, divbna, bajna, gradi novu dvoranu. Berlin je u fokusu. Virtus ulaže velike pare, igrao plej in.... Znači hoće da nam poruči da će jedan od naših klubova da izvisi. Da bi se na silu razvijala Francuska, Nemačka, Italijanska i jednog dana Engleska košarka našu će da guraju u blato i da lome vrat. Da ne pričam tek koliko su uništili Sloveniju, Hrvatsku i ostale a imali su bolje škole košarke od gore pomenutih. Ali sve je lova!
А

Александар1

pre 14 dana

Не би била лоша идеја да и једни и други играмо ЛШ, може и Војводина са њима. Да освојимо ЛШ. Било би поражавајући за ЕЛ да највећа посета буде у ЛШ, а не у ЕЛ.
3

303 303

pre 14 dana

Prodali ste 12.000 sezonskih karata , besplatan ulaz , preselili se u Pionir I opet protiv Mege nemozete ni pola Pionira da napunite. Saljete duple ugovore u Euroleague ... Zato nezasluzujete da budete dio iste.
G

Gost9

pre 14 dana

Opismeni se,decace.
R

Rajko 1234

pre 14 dana

I ovako iz godine u godinu.. Koja je poenta? Oba naša kluba, da su pametna, treba sami da izađu iz ovog takmičenja. Treba da razvijaju našu decu u nekim drugim takmičenjima bez tolikog naboja i pritiska koji svakako u EL ništa apsolutno ne donose sem međusobne mržnje (i nekom trećem pare). Izaći iz ove nakaradne mašinerije dok je vreme, ako smo pametni.
E

Efes.

pre 14 dana

Zvezda ide direktno u EL sl.sezone nakon sto osvoji ABU a igokea se vraca u EK koji su igrali skoro 15 godina koliko niti jedne titule i EL videli nisu u ovoj deceniji,tako je najbolje za sve!
K

Kiki Golub

pre 14 dana

A potpisuješ se sa Efes zbog -45 ili ne ?

Naravno

pre 14 dana

Treba jedan takav klub u EL za zabavu da pukne 45 razlike pa da onda optuzuje neku gospodu iz inostranstva da sude u korist Partizana, jer nema boljih od nasih sudije kakve su takve su nase su.
P

PARTIZAN JE SIGURAN

pre 14 dana

PARTIZAN AKO OSVOJI ABU IDE AKO JE NE OSVOJI DOBiJA KARTU NA TRI GODINE ,PA TI RAZMISLI .
K

Klasičan Vojin

pre 14 dana

Odlična stvar za srpsku košarku. Smanjiti budžete blizanaca, proslediti novac u korisnije društvene svrhe. Sportski pozdrav.
M

Miloschichi

pre 14 dana

Teren se priprema godinama i samo oni koji ne zele ne vide sta se sprema. Svi znamo sta je i ko je zeljko obradovic i evo vam upravo razloga zasto se vratio u partizan a zasto je zvezda kaznjavana za finansije, izgrede navijaca itd itd.. pre mesec dana izguglajte vesti kada su rekli da nije bitno ko osvoji aba ligu, da to ne garantuje mesto u evroligi. Partizan pobedio ili ne ide u evroligu, prvi faktor je ovradovic, ime koja zvezda nema, drugi faktor su navijaci i sve ono sto oni rade, treci faktor su finansije koje su mozda i najbitnije posto celnike to najvise zanima, partizan je tu dosta ispred zvezde, dalje idu rezultati gde je oartizan bolji od zvezde opet itd itd.. dakle partizan ide u evroligu, zivi bili oa videli
G

Godzila

pre 14 dana

Legendo, bezveze si trošio slova. Ko osvoji Aba ligu ide sigurno u Evroligu.
@

@Miloschichi

pre 14 dana

Osim obradovica ostalo ti ne drzi bas vodu, malo tesko taj dio sa finansijama a jos mnoze teze za navijaci :) bili i ostali 2 klase ispod Zvezde i to znas i sam, a sto se tice rezultata, pa nije valjda jedna sezona u Evropi merilo, seti se kako ste zavrsavali u Evropu sa 10% skor u pobede, do skoro uvek bili negativni ako da bolje da ne pricas, osim ako si se rodio juce il lani pa ok.
M

Missisipi

pre 14 dana

Znaci Bodi stavlja katanac na fmp. Servirao im osvetu hladnu.
I

Ibibibi

pre 14 dana

Ne idemo li mi ko prvaci, nećete ni vi..A i vi i tarifno brojilo Bodiroga od hladnih jela, goxxxx se hlafnih najefite! Čekamo da s vsma omastimo kolac!
S

Strefiks

pre 14 dana

Nisu ovi iz Evrolige glupi, znaju da su BG nlizanci na sisi drzave. Dosta je!
M

MilanBre

pre 14 dana

A njegov Žalgiris?
p

podesen

pre 14 dana

Zalgiris ima A licencu.
K

Kejn

pre 14 dana

Cska nece nazad u EL dok se rat ne zavrsi a Makabi je siguran. Sramota u sta se mi guramo svim silama i medjusobno krvimo.
d

dok se

pre 14 dana

rat zavrsi nece vise biti evrolige...mogu da vrate CSKS vec sl. sezone i da igra na neutralnom terenu..
p

podesen

pre 14 dana

Da su Srbi složni kao sto nisu ili oba kluba u EL ili nijedan.Ne bi se zezali sa nama tako.Ovako mi posvadjani tipa da komsiji crkne krava.
m

merllin_pfc

pre 14 dana

Sto niste bili tako slozni kada smo mi igrali kako ga ono zovete Cipiripi Kup Tada ste bili elita ,Euroleague a mi mali klubic koji je bio prvak Erope , visestruki osvajac evropskih kupuva I visegodisnji ucesnik F4 Izgleda da su se kockice slozile pa hajmo sada da budemo slozni zajedno u Euroleague, Igrati Ligu Sampiona... Sretan put komsije...
P

Princip

pre 14 dana

Izgleda baš da će jsd u el. Mi nismo takvi. Samo na poštenje ne ide. Videli smo šta sve radi jsd sa drukanjem podmetanjem bodirogom. Pametnom dosta
N

Nijanse

pre 14 dana

E, ako ste vi neko ko je posten, postenje uopste ni ne postoji.
B

B. Grobar

pre 14 dana

Kazes pametnom dosta. Znaci, da tebi apsolutno nista nije jasno.

Sakur

pre 14 dana

Bitno je da Partizan igra a ovi ostali su nebitni klubovi
j

jjjjjj

pre 14 dana

IGOKEA sigurno ide u evrokup
b

bane992

pre 14 dana

Na kraju neće nijedan naš klub ući i uprkos pobedi u ABA ligi, ubaciće Dubai, a naša dva kluba će biti u Evrokupu
V

Vuk 981

pre 14 dana

Znači ove godine jedan klub, sledeće NI jedan pošto će upasti Dubai, vratiće se i Rusi... Po meni već ove godine odjaviti i Aba i evroligu, pare koje se daju Zvezdi i Partizanu uložiti u sve klubove, rasterati strance, pustiti naše klince da igraju, izgraditi moderne hale... i za par godina ćemo biti jedna od najjačih liga u Evropi. Do tada igrati fibinu ligu šampiona i samo lagano...
p

podesen

pre 14 dana

Rusi nece igrati EL 20 godina minimum.
д

дежурникривац

pre 14 dana

Звезда , Алба , Валенсија , Асвел не заслужују да играју ЕЛ . Звезди да држава онда није платила да уместо Цибоне уђе у ЕЛ не би је играла ни до данас , а платила је 2х ( ДВА ПУТА ) . То да подсетим оне који кошарку прате од 2016 године 🤫😉 . Остале учеснике да не коментаришем .. Партизан је по свему требао да игра ЕЛ још са Тринкијеријем али је неко себи дао за право да прекине и поништи сезону и ако се свуда наставила и играле су се све завршнице ( Шпанија , Немачка , Француска, САД ) ..
I

Imeeeee

pre 14 dana

Haha koji glup komentar... Žale samo za onim što se nije desilo, a neuspehe ne komentarisu. Država već 3. godinu upumpava novac u kk partizan a uspeha nikakvih. Ispadanje od Burse skandal pa tuča sa Realom još veći skandal pa ove sezone ni u prvih 10 da budžetom od 30 miliona to je katastrofa...Jedan trofej, bezanija iz KLSa, dugovanja za porez 10 miliona a skupljali pare... Težak zločin za srpsko drustvo - kk partizan...
P

Pedja1976

pre 14 dana

A ko je Partizanu dao pare?Da niste slucajno sami zaradili?Ostoja je platio dugove iz svog dzepa?Dao svoje pare za platu Rumenom i Kameruncima?Nego ste kao i mi na drzavnom jaslu.Samo mi ne idemo da kumamo i drukamo ko neke zene u crnom po Evroligi..pa ona prica mi smo brend,pa Zeljko…sta ste osvojili u poslednjih 10 godina-samo prosle godine Aba ligu a dato vam je 60miliona evra od drzave.. zato cuti i ne lozi se.
д

дежурникривац

pre 13 dana

Држава је вама опростила дуговања од преко 15.000.000 € .. Држава је више пара давала Звезди чак и онда када нисте освајали ништа .. ( питај Весића, Ђиласа ) .. Непуних 10 година сте у ЕЛ и имате један топ 8 .. А доводили сте и добро плаћене тренере и звучна појачања а не анонимусе као Партизан а опет са тим анонимусима Партизан правио изванредне резултате у ЕЛ и давао репрезентативце . Вама је држава платила учешће у ЕЛ и то два пута ! Држава вам је преуредила Пионир , довела вам два Ф4 у Београду јер сте најављивали освајање ЕЛ али .. ништа .. јбг . И увек ништа .. Годинама тако и ви причате о неком праву како заслужујете ЕЛ . Ни по чему ! Ни по чему ! Шаљете лажне извештаје у ЕЛ , пријављуте лажан број продатих сезонских , атмосфера вам је 0 ( нула ) осим када вам дође Партизан , Фенер , Барса .. Све остало комедија !
d

d.g.

pre 14 dana

Nisam siguran da bi se ovako smešio da Partizan i Zvezda javno istupe i kažu da je ovo besmisleno i da se sele u lš. Ppošto im srpsko tržište nije zanimljivo zašto se namećemo i moljakamo. I onako su oba kluba u debelom minusu zbog te el. To je inače privatna dogovorna liga.
P

Prdoje

pre 14 dana

U ovih mojih 54 godine života, ova košarkaška Euroliga je jedna od najvećih gluposti na koje sam naišao.
К

Кљаки

pre 14 dana

Није проблем Евролига проблем смо ми. Евролига је приватна фирма још од како је Бора Станковић у име ФИБА препустио такмичење фирми из Барселоне. Као приватна фирма имају права да зову кога желе. Нама се то не свиђа. Не можемо да прихватимо да нас не желе. Од 2001 нас "возају" и нама није јасно.

Gp

pre 14 dana

Nijedan minus i 93 plusa vrlo interesantno da se sa ovim slaze verovatno dobar deo navijaca Zvezde mozda i vecina da je to bila prava Evroliga nekada naspram ove danas privatne ,Znaci da je ipak Partizan osvojio pravo takmicenje u kome su ucestvovali najbolji klubovi svojih drzava a ne klubovi gomile placenika koji imaju licence.
К

Кљаки

pre 14 dana

@gp То су приче за дечурлију. Желимо да будемо део друштва које нас не жели. Што нас више не желе ми све упорније желимо код њих.
н

нс бој

pre 14 dana

Не разумем што се гањамо са њима.Дајте да направимо нашу Српску Лигу са клубовима из Србије и Републике Српске,ако хоће и Будућност.Ако не може,онда само из Србије наша лига,са буџетом који се сад даје близанцима да се подели на 12 клубова.Без странаца,за пет година имаћемо најјачу лигу,нек играмо неку Европу,ал би нам репрезентација била прејака. Овако имамо две екипе у ЕЛ,стално нас уцењују,ево догодине један мање,можда за коју годину и без нас,па за кога ми трошимо толике паре.Џабе рекорди у Арени,они хоће Париз,Лондон,никад кошарку нису имали али иде се на маркетинг,економски и финансијски интерес пре спортског.Замисли да направимо 12 до 15 центара српске кошарке,хале,услови,тренира се професионално од јутра до мрака,од клинаца до сениора,и за жене исто.
г

гост 1312

pre 14 dana

Најјачи су ми ови локалпатриоте, србенде, ракија шајкача и јачи смо од целог света, наша лига наша правила! Добро, и? Која је поента, сами смо себи довољни, играмо између себе и то је то? Који буџет, којих 12-15 центара? Јел стварно мислите да свет тако функционише, да ће неко да да 5 милиона Звезди и партизану да играју против Црнокосе? Ево синоћ домаћа лига, полуфинале аба Звезда Мега 30 разлике! Ако то није довољно, баците поглед на јаку руску премиер лигу у фудбалу, или кошаркашку лигу, јел им супер што се такмиче за ништа, онако рекреативно између себе! Нисам неко ко ће бранити приватне интересе евролиге. али ај немој да се зезамо, морамо се такмичити, играти неку европу, нека јака такмичења, а да се не лажемо, тренутно је најјаче евролига!
s

spiritus movens

pre 14 dana

Nije mi jasno kako je ovaj autosovinista iznad povezao rakiju sa formiranjem kvalitetne srpske lige, i predlogom da se vodi racuna o nacionalnom interesu domace kosarke. Covek je izneo sjajan predlog. Uloziti u 10-ak ili 12 nasih klubova sredstva, gde bi se na bazi jednakosti razvila konkurentnost i podigao kvalitet, i onda bi samo osvajanje Srpske lige bio prestiz sam po sebi (kao nekada liga SFRJ). To bi bila izvrsna baza i za reprezentaciju, a ovim autoritarnim takmicenjima kao Evroliga i sl. dati efemeran znacaj. Ona ce ionako svojom logikom "velika riba prozdire manju ribu" na kraju da se ugase sama od sebe.
М

Мандиго

pre 14 dana

Гост@ Дај Црнокосој 5 милиона евра годишње па ћеш да видиш узбудљив меч. Спомињеш синоћни меч...са колико новца држава помаже Мегу, а са колико Звезду? 30 разлике, па наравно када у Звезди игра 5-6 странаца са шестоцифреним платама.Нема фер игре када се упорно фаворизују две екипе зарад отимања државних пара, а онда се папци ложе као види колико смо јаки. И ја би био јак да ме гура владајућа фела.
г

гост 1312

pre 14 dana

@spiritus movens Овај горе је дошао до тог закључка зато што се само уз чашицу љуте може доћи до закључка како је генијално у 21. веку, у ком се сви отварају и уједињују, затворити се и играти сам са собом неку лигу која неће служити ничему осим прављењу чега, 12 играча за репрезентацију, који ће шта, као и Топић са 18 година отићи чим мало одскоче! То је уједно одговор и за @Мандиго, у таквој лиги нико не би дао 5 милиона ни Звезди ни партизану, камоли Црнокоси или Спартаку, то је суштина! Понављам, да је то тако како ви замишљате Кина би била првак света у свим спортовима, Русија би сад у ове две три године санкција у фудбалу створила 3-4 нова Месија, али не иде то тако! То што ви причате никаквог смисла нема! А ово аутошовинизам и сличне квалификације уз ракију са шајкачом на глави не бих коментарисао!

Bojan Urosevic

pre 14 dana

Ove sezone će najverovatnije otpasti Valensija pošto Španci imaju već tri kluba sa licencom
K

Kimmi

pre 14 dana

Koji cirkus od takmičenja. Sve splamćelo, i u fudbalu i u košarci, ovo je cirkus koji nema veze sa sportom.
P

Perun91

pre 14 dana

Neverovatno je kako od Evrolige niko nema koristi, a svi bi da je igraju.
G

Gost49

pre 14 dana

Situacija je veoma prosta, finale ABA lige odlucuje ko ide u EK. Ako Zvezda osvoji ABA ligu Valensija ide u EK na godinu dana da pripreme halu, finansije itd. Ako Partizan osvoji ABA ligu Zvezda ide u EK. Partizan je bezbedan zbog dobrog odradjenog marketinga i hajpa navijaca - nesto sto je Zvezda propustila da iskoristi pre 6, 7 godina. Alba je bezbedna zbog licence koja im vazi jos godinu dana. Virtus je bezbedan jer nece da diraju italijansko trziste.
T

Tralala

pre 14 dana

Najjači su mi ovi sto su sigurni da partizan ostaje u euroligi tj da ima nekakvu privilegiju u odnosu na ostale, i to samo na osnovu gledanosti... Koja smejurija od kluba...Ako partizan bude drugi, to 2. mesto je jače od Valensije hahaha ali ako bude Zvezda onda nije ahahaha
m

merllin_pfc

pre 14 dana

Apsolutno je nebitno ko ce osvojiti ABA ligu. Aba liga nema zagartovano mijesto u Euroleague samo prednost u odnosu na druge. Partizan ce igrati Euroleague bez obzira na rezultat u ABA. Zeljko je sam rekao da ima mnogo prijatelja i u Euroleague i drago mi je da su vlasnici Euroleague prepoznali kakav projekat pravi Partizan. Ali hajde da sacekamo da se ozvanici.Pametnim dosta.
N

Ninijus

pre 14 dana

Koji crni projekat, sa 10 stranaca od 28-33 godine? Srba i košarkaša iz regiona nigde, ni jedan od igrača ne može da igra za reprezentaciju... Kakav crni projekat hahahaha
e

e

pre 14 dana

Jbt projekat,pa prosle su vam te tri godine,niste uradili nista i cao.Mozda planirate da vam projekat traje pedeset godina ,pa da Obradovic u toj poslednjoj osvoji neki kup?
Z

Z7g7g7g

pre 14 dana

Dosadan si, glup i nepismen.Ajde, da sačekamo da se ozvaniči tvoje opismenjavanje za ostalo dvoje ćemo ostariti!
D

Dzamos

pre 14 dana

Ne treba cekati milost od Evrolige, vec formirati svoje takmicenje koje ce se nameznuti kao druga Evroliga sa slicnim kvalitetom. Sadasnja evroliga ima 11 osnivaca, od kojih CSKA ne igra. To znaci, da postoji 7 klubova u Evrolligi koji nisu njeni osnivaci, a imaju kvalitet za nju, plus CSKA. To je osam. To su CSKA, Partizan, Zvezda,Asvel Monako,Bajern Alba Virtus i Valensija. Njima treba dodati Buducnost, Zenit, Uniks i Dubai od njih formirati Evroligu 2 sa sponzorima Gasprom i Dubai.
D

DDF

pre 14 dana

Nijedan klub iz drzava EU nece igrati takmicenje sa ruskim timovima,finansijska konstrukcija celog takmicenja i ko ce dati uopste zeleno svetlo da se igra takmicenje...ULEB i FIBA nece sigurno
8

8+1=9

pre 14 dana

12+1=13
J

Ja sam jaaaa

pre 14 dana

Ako partneri odlucuju onda 90% zvezda ispada iz kruga. Ama bas niko ih ne gotivi iz EL, ni Olimpijakos.
G

Gost83

pre 14 dana

Vidi ovog, fali mu kapa i ruka gore ✋🏻ovako...da smo pametni pa da najurimo Makabi iz Bg a Zvezda i Partizan presele u LŠ, koje je barem legitimno i zvanično takmičenje. Ova Evroliga je nesto kao Superliga u fudbalu kada bi se osnovala, nezvanično takmičenje koje su oni sami proglasili za 'glavno'. A rukovode se samo i isključivo koliko para mogu da zarade, ne od kluba, nego od tržišta na kome se taj klub nalazi. Uglavnom ja to vise gledati necu to je sigurno, bez obzira dal naši klubovi igrali ili ne.
m

merllin_pfc

pre 14 dana

Sada kada vam visi mijesto u Euroleague ti bi da izlazis i povlacis druge sa sobom. Zasto tako niste pricali prije. Hrk pljuc....
D

Druze

pre 14 dana

Partizan je taj kome visi mesto posto nema prednost domaćeg terena u abi.. Samo ti jos nisi svestan toga, ako je toliko uticajan zeljko zasto onda nije prve sezone odmah igrao evroligu vec je pozvan tek kad su rusi izbace i hehehehehe?
F

Figaro

pre 14 dana

Partizan će sviđalo se nekima ili ne svakako igrati Evroligu bez obzira na rezultat u finalu jer ono što ima Partizan u Evropi nema niko. Dok za klub osnovan 2011 bez istorije, vernih navijača i ambicija koje je pokazao prethodnu deceniju ne bis bio tako siguran.
0

016

pre 14 dana

Ako vam usnica zavrne slavinu i naplati porez igracete vi kup Marinka Rokvica kao i prethodnu deceniju sto ste igrali pred najblizom rodbinom u hali sportova na Novom Beogradu.
G

Gost1234

pre 14 dana

Covek je antisrpski rasista!!! To je jasno kao dan!!! Samo grobarima nije!!! Kao najbolje evropske igrace u NBA pominje Vembanjanu i Doncica??!!?!!?!!! A najboljeg na svetu ne pominje??!!!!!!!!!!!!! Ako se ovaj bude pitao necemo ni jedno mesto imati……,
1

111222

pre 14 dana

Nemoj tako, to je Viktor "Legenda Evrolige" Vembanjama. Dubok trag je ostavio u takmičenju, rame uz rame sa Dijamantidisom, Jasikevičijusom, Bodirogom...
B

Bgbg

pre 14 dana

Ma jedite bre svi .... Šta bre mlatite praznu slamu svake godine? Privatizujte oba kluba pa nek igraju šta hoće!
D

Deminaur

pre 14 dana

Ako gledamo šta je najbolje za Srpsku košarku onda to jeste da Partizan igra Evroligu dok Zvezda treba da se vrati u Evrokup jer nažalost probala je u Evroligi i jednostavno vidimo da iz godine u godinu prosto ne ide. Ako pogledamo sa druge strane, Zvezda je najbolje rezultate pravila upravo u tom Evrokupu i za ugled kluba bi najbolje bilo da opet tamo zaigraju i pokušaju da naprave opet neki dobar rezultat pa za koju godinu se možda opet okušaju u Evroligi.
F

Fiba

pre 14 dana

Ako gledamo sta je najbolje za srpsku kosarku, to je da se Srbija presalta na FIBA takmicenja. ULEB je neprofitabilan a uz to previse stranaca nam je u timovima.
D

DDF

pre 14 dana

Izmedju Valensije i porazenog finaliste ABA LIGE jedan otpada za sledecu EL sezonu
N

NISAM NEKI

pre 14 dana

Ljubitelj kosarke, ali.... Dubai da igra EL iz azije isto vazi i za Macabi, sada su nemacka, engleska, francuska kosarkaske vele sile hahaha, ljudi samo nas sramote na sve moguce nacine! To je zakljucak. Turski klubovi igraju i ako su neki u azoji. Pa napisite jasno i glasno EL za PARE .... i nije vise EL vec ko plati vise.
D

Detelina sa četiri lista

pre 14 dana

Ako Partizan osvoji onda treba samo on i da igra, a ako sudijska mašinerija iz železnika učini šta im je naređeno onda će nažalost i najlošiji tim po svim parametrima u istoriji Evrolige igrati zajedno sa Partizanom.
A

Aca s traktorem

pre 14 dana

Ja mislim da mi treba da se borimo sa igraju EL i Zvezda i Partizan ipak oni predstavljaju Srbiju e sad mesta za podelu nema ajde da pomognemo jedni druge OSTOJA I ČOVIĆ NISU BITNI SAD.
G

Gostgost

pre 14 dana

Znaci jedna nasa ekipa ide u EC. Verovatno ona koja ne osvoji titulu u ABA. Sad vam je jasno zasto Partizan toliko grebe.
I

Ivan L

pre 14 dana

Zvezda treba da se okrene takmicenjima koja organizuje FIBA. Ovi drgui su dokazani mafijasi, lopovi i organizovani kriminalci.
D

Dejani

pre 14 dana

Da Bog da Saudijci napravili Evroligu sa duplo većim profitom za klubove i da unište ove zapadnjake koji stalno pametuju, a nisu pametni. Ili neka se igraju zapadnjaci evrolige neka istok igra svoju.
M

M024

pre 14 dana

Oba tima treba da igraju FIBA LS! Bolja zarada, a iskreno i lakse bi neko od vecitih dolazio do trojefa!
B

Bnj

pre 14 dana

Iz prilozenog je jasno da Valensija otpada za sl sezonu
J

Jskvb did

pre 14 dana

Realno, ne zaslužuju ni zvezda ni partizan da igraju Evroligu. To su jedini klubovi u Evropi koje finansira država. Svi ostali klubovi su privatni. To su jedini klubovi u Evropi koji nemaju svoju dvoranu. Ljudi koji vode Evroligu znaju sve sta se desava u Srpskoj košarci. Kad se budu privatizovali, onda mogu da se nadaju licenci. Do tada, i limar i limenka da ćute.
с

сајси

pre 14 dana

Шоне
D

D73

pre 14 dana

Neka prednju u Fiba i podignu takmicenje i otkace ULEB
g

gost978

pre 14 dana

Ako izbace Partizan ili Zvezdu pre Albe iz EL, onda oba naša kluba treba da napuste ABA Ligu i igraju isključivo domaće takmičenje. Takođe, treba tražiti alternativu ABA ligi, čije osvajanje NE garantuje EL, recimo da se razgovara sa Grcima, Rumunima i Bugarima o atraktivnijoj Balkanskoj ligi gde bi igrali klubovi iz Grčke, Srbije, Hrvatske, Slovenije, CG, BiH, Rumunija, Bugarske (max 16 klubova), kriterujum da bude MIN budžet od (X) miliona EUR, pa da gledamo utakmcie sa više žara i neizvesnosti umesto košarku u školskim salama sa Krkom, Mornarem i FMP-om…
К

Кљаки

pre 14 dana

Није проблем Евролига проблем смо ми. Евролига је приватна фирма још од како је Бора Станковић у име ФИБА препустио такмичење фирми из Барселоне. Као приватна фирма имају права да зову кога желе. Нама се то не свиђа. Не можемо да прихватимо да нас не желе. Од 2001 нас "возају" и нама није јасно.
L

Leao

pre 14 dana

Svaka druga rec trziste, samo trziste, a posle saznamo da Evroliga zapravo placa emitovanje nekih prenosa po Nemackoj i Francuskoj. Ne moze na silu da teras ljude da gledaju
2

2 na 2

pre 14 dana

Da mi Srbi imamo mozak, ko zna ko bi bili. Ovako klasične poltrončine koje bi se u b.lju je.ale samo da misle da su deo zapadnog društva. Što ne bi bilo da ima kuče za šta da ih ujede. Problem je što nema za šta da ih kuče ujede, a zapadu trebaju samo za prljave poslove... Slušajući ovih dana diskusiju na temu licence za EL, vidi se ko prednjači u svom poltronstvu
A

Aleksakg

pre 14 dana

Zanimljivo kako navijači jednog kluba unapred pišu ma šta će nam EL, treba da igramo Fiba LŠ, nema zarade, nikakva korist...šta ti je poslušna vojska, uvek tu da pripreme alibi pošto su ovde stvari već više nego jasne...ispašće tim koji ima najmanju tradiciju igranja EL a svi znamo koji je to klub
E

Eskalator

pre 14 dana

Zanimljivo je kako ti znaš šta će tebi EL... Batice, izvadi svoj milion evra, nađi svoje istomišljenike koji će isto da izvade milion, plati Arenu po komercijalnoj ceni, pa slobodno vodi koji god hoćeš klub. Srpskom sportu ovakve gluposti ne trebaju
@

@aleksakg

pre 14 dana

u svakoj normalnoj ligi teren je merilo, ovde pare, zato ste sa 7 mesta ugurani u evrokup a kasnije i el, a inace tradiciju imate vi u vasim glavama jer zadnjih 10 godina ste zaboravili kako el izgleda
e

e

pre 14 dana

Ja ne znam nista,osim sto znam da ces ti na kraju plakati kao neka baba.
J

Ja sam jaaaa

pre 14 dana

Nemoj tako, slogirace se navijaci kluba koji rekreativno igraju EL
G

Gost1234

pre 14 dana

Zanimljivo kako bi vi grobari i rodjenu kevu prodali zarad vaseg sitnog interesa!!!!!! Piiihhhhhj………
A

Aleksakg

pre 14 dana

Ta priča oko tog sedmog mesta...znam ja neke koji su sa desetog išli, koji su uticali da Igokea ne može da igra pa igrali umesto njih, koji su otkupili mesto od Cibone...jel znaš koji je to klub? Što se ovog drugog tiče - ja finansiram svoj klub kroz porez koji plaćam, kupujem godišnju od 2003 iako nisam iz Bg, učestvovao sam u svakoj akciji pomoći...nije tebi problem što država daje pare nego što daje i Partizanu...da je kao u fidbalu ne bi se ti bunio. Jaoooo, ko vas ne zna...
M

Mikula

pre 14 dana

U prevodu prvak ABA igra evroligu, a drugi evrokup.
J

Jtd

pre 14 dana

Biznis liga zvana iz nepoznatog razloga i euroliga gde bi taj naziv bio logican samo ako svi imaju kakvu takvu sansu da budu deo iste(fudbal). Na zalost izmedju redova jedan nas otpada sto ce jos vise produbiti svadje, optuzivanje i jos vece ludilo od ovog sad koje uopste nije malo
M

Makarena

pre 14 dana

Pisao pre mesec dana strah Covica gde se on zalaze da igraju oba kluba EL , zna on da je Partizan sigiuran , jer ono sto je Partizan uradio za 2 god u EL nema nigde u Evropi .. Imamo najveceg trenera Evrope svih vremena , imamo najveceg na celu EL .. Ako bude sve kako treba Partizan pravi u prva dva meca brejk protiv Zvezde , tako da je 3 - 1 u seriji ...Opet vam pisem za mesec dana ...Pozdrav veliki
G

Gost997

pre 14 dana

Sta je to uradio, osvojio ?
B

Ben Akiba

pre 14 dana

U pravu si, nema nigde u Evropi da je država izručila 40 miliona evra za 2 godine da bi joj u "srpskom"" klubu igrali stranci, da bi slušali poltronske izjave o pripadnosti Evropi, fer plej, a u stvarnosti gledali tuče, pljuvanje po srpskim igračima. Zaista so u pravu da nema nigde.
U

Ukommmmm

pre 14 dana

Svetu ti druze zivis ? Pa i da Zvezda ne igra EL, pa sta ? Da li to dokazuje da ste bolji, apsolutno ne vec da imate bolje veze. Ali to ce se promeniti a vas ce ponovo biti po 450 na utakmicama kada su vas vodili Bozic i slicni.
@

@Makarena

pre 14 dana

Nadji jednu izjavu od tog Covica gde se zalaze da samo Zvezda treba da igra u Evropi, da Bg treba da ima samo jedan klub ili negde gde se zali u EL/EC protiv partizana pa se javi, sa druge strane, zene u crno su upravo to radili ali tebe mozak isperen, sve je neko protiv vas :)
Z

Zeleznik

pre 14 dana

Znači ABA titula ove godine je nebitna, ako sam dobro razumeo pisca?
B

Burek

pre 14 dana

Tako je
г

гост 1312

pre 14 dana

Па нема ту простора за нагађање, рекао је лепо да им је Берлин битан значи Алба, да Валенсија има будућност са двораном и потенцијалом, Виртус је велики клуб, два пута освајач, узели су лигу шампиона 2019., еврокуп 2022., тако да се своди победника АБА лиге, овај други тим ће у еврокуп. Е заврзлама би настала ако би неким чудом Будућност узела АБА, ту би дошли до потпуног огољеља истине а то је да евролига није заснована на резултатима и квалитету него на лобијима и култовима, знате оно љубљење руке, грљење, друкање и тако даље…
@

@gost1312

pre 14 dana

pa sta tu ima da se ogoli, to je davno stavljeno do znanja, oni to ni ne kriju
D

Decenijasi

pre 14 dana

A po kom to osnovu zasluzuje da igra EL klub koji sa 30mil budzetom izgubi prvo ABA super kup protiv Studenata,zatim izgubi sva 3 zadnja derbija od Zvezde za redom,zatim izgubi i Kup od Zvezde,zatim ispadne iz EL i zavrsi na 12-tom mestu..itd itd a na sve to jos da dodam da titule i EL videli nisu punih 13 godina u ovoj deceniji koliko su igrali redovno u EvroKupu, i da za takav klub sad neko kaze kako "zasluzuje" da igra EL...smesno!😂
D

Da dodam

pre 14 dana

Uz to imaju budžet koji je među najvećima u Evropi.
K

Kup Koraca

pre 14 dana

Finale kupa je jedan od ta tri izgubljena derbija, to si vec rekao, a prva dva derbija ko je dobio? Onda, nije Partizan zavrsio na 12. mestu nego na 11. sa 5 pobeda vise od 16. na tabeli, ko li to bese?
R

Rebel

pre 14 dana

Ne znam kojim zaslugama vecito predzadnji u EL ima da se nada pozivnici? Pa Valensija je bolje plasirana , naravno da ce doboti pozivnicu pre
D

Dalobu...

pre 14 dana

potpisi se kao Dona Vita, da svi znaju ko si.....posto svaki pametan zna sta si.
K

Kadu

pre 14 dana

ne razumem zasto bi Zvezea igrala Evroligu kad su godinama 15 16 17ti. Za 10 godina drzava dala 100miliona e. Pa covke je samo da na trenere preko 10 milki i gde je tu poenta
V

Viiiinematepameti

pre 14 dana

bas. Kada za tih 10 godina jedan klub ima non stop budzet u poslednjih 5 kako da osvoji takmicenje ? Nikako... Ali kada klub kome kupe EK pa ga tamo pometla Alimpijevic, pa mu plate EL skrca preko 50 miliona za 3 sezone on zasluzuje sve... Licemrno kao i uvek, ubise vas kompleksi...
M

Maestro

pre 14 dana

Na kraju ce se biti dilema Alba ili Zvezda,ako Zvezda uzme Aba onda otpada Alba...Ako Zvezda izgubi Aba onda Zvezda otpada....
P

Pitanje za gospodina

pre 14 dana

Isto tako sta trazi makabi u EL?
M

Mile Zeleznik

pre 14 dana

Dokle vise fmp da igra nezasluzeno, igraju 10 godina zaredom, od toga 4 puta nisu zasluzili na parketu, svake godine su od 16-18 mesta, brukaju Srbiju iako nemaju nikakve veze sa Srpstvom. Gasi zlo zvano fmp.
Г

Гост

pre 14 dana

Искрено, мени се ово такмичење некако гади и постајем равнодушан на њега, не видим смисао у њему. То је такмичење за шта, првака Европе? Прво, већи део Европе не учествује у истом, затим сад се форсирају клубови са других континената, нема јасних критеријума за улазак и излазак из истог, осим ко плати више. Цео свет се ближи великом сукобу и то се нажалост одражава и на спорт, ово ће ускоро бити такмичење најбогатијих клубова који не играју НБА, а за нас ту неће бити места. Смешна је из тог угла препирка између навијача два наша највећа клуба, богати запад ас не жели к само је питање времена кад ће оба клуба остати ван истог. Једини начин опстанка кошарке код нас је слога два најбећа клуба али то је утопија, не дај Боже да се Срби сложе...дини
s

spiritus movens

pre 14 dana

EL je takmicenje koje se vodi privatnim interesima odredjene grupe pojedinaca koji su bukvalno prisvojili evropsku kosarku za sebe, i od iste pokusavaju da naprave prljav biznis koji se vodi trzisnim kriterijumima i logikom profita a ne sportskim principima kako to pise u izvornom olimpijskoj poslanici. U takvom ambijentu postaje normalno da jedan Dubai koji dolazi iz zemlje bez ikakve kosarkaske tradicije ima 50% sanse da igra ovo takmicenje, dok se klubovi iz najkosarkaskije zemlje marginalizuju i svode na nivo razvojnih sredina. I jos nas ubedjuju kako je to normalno i dobro za kosarku kao igru.
k

kVARne navijačice zvezde

pre 14 dana

KAKAV TI JE OBRAZ...TO TI SMETA...A PRIVATNI INTERESI POLITIČARA U SRBIJI TI NE SMETAJU !!! SVE JE PODREDJENO JEDNOM KLUBU U SVIM SPORTOVIMA I TO TI NE SMETA JER SI zvezdašica, POKVARENO ĆUTIŠ NA SVE TO I UŽIVAŠ U USPESIMA, ALI SMETA TI ŠTO VAS NIKO VAN SRBIJE NE POŠTUJE I ŠTO ĆETE IAKO OSVOJITE ABA LIGU OSTATI BEZ EVROLIGE...ZNA CEO SVET KAKO OSVAJATE TITULE I NA KRAJU ĆETE ZAVRŠITI KAO JUVENTUS !!!
L

Liga sampinjona

pre 14 dana

Mora da otpadne Zvezda.Godinama unazad igraju Evroligu a ni sami ne znaju sto je igraju.Mora malo hladjenje pa da pozele.
K

Karlo Veliki

pre 14 dana

CSKA je vazan igrac u EL, ali po pravilu su Rusi tupi da brzo ukapiraju sta se valja ispod zita... Umesto da ruske kompanije i turski avioprevoznik povuku novac iz EL i forimraju svoju EL, oni B L E J E...
K

Kup

pre 14 dana

Realno bi trebao Makabi da leti, kako su ruski timovi zbog situacije ratne... Glupost čista, šta će se napraviti u finalu Aba lige, biće gore nego u ratu... Izbacite oba naša tima, opet ćemo imati veću gledanost nego timovi u Euroligi..
S

Sumar

pre 14 dana

Ne moze Makabi da leti iz Evrolige jer je Evropa uz Izrael a sto se tice Rusije njih Evropa ne voli zato su i izbacili Ruske klubove jer to je sve politika.
С

Сингидунум

pre 14 dana

Као неко ко воли своју државу и спорт, највише бих волео да оба тима извисе у Евролиги. Кажем ово због менталног здравља и стања нашег друштва и нације. Предалеко је ово отишло. Има важнијих ствари. Спортски поздрав.
S

Sikter kafa

pre 14 dana

Ljudi, kako ne razumete, Evroliga hoce klubove koji su finansijski i na svaki drugi nacin odrzivi. Zvezda i Partizan to nisu i finansijski zavise od drzave tj. na budzetu su Srbije i to niko ne zeli.
B

BokiUSA

pre 14 dana

Ne lupetaj... ako iko upumpava novac to je drzava u oba kluba. A EL zabole odakle novac dok god ga ima. Ko upumpava novac u druge klubove? Svi u odgromnim gubicima. Zalgiris sve pliva u novcu... it'd itd.
M

Meraklijaa

pre 14 dana

Ako klub iz železnika i ove godine bude igrao Evroligu onda bolje da se isro takmičenje i ugasi,jer svakog pravog ljubitelja evropske košarke je sramota njihove sramote.
S

SramotaaAaaa

pre 14 dana

je sto je svakoj ludi poput tebe dozvoljeno da komentarises nesto o cemu blage veze nemas...
M

Mile led

pre 14 dana

Nećemo fmp u Evroligi!!!!!!!
T

Tako je

pre 14 dana

Jer fmp ni ne igra. Ali takođe nećemo ni Igokeu koja igra nažalost.
D

Da smo slozni

pre 14 dana

Kao sto nismo, da oba nasa predstavnika odustanu od igranja EL! Nevidim tu nikakvu profitabilnost, pobeda 40000 eura, a plate igracima, putovanja, treninge, zakup, sve se placa! Ok, ima tu zarade od karata, sponzora i od oglobljavanja nasih para sto drzava nemilice daje! Ali mnogo su veci rashodi nego prihodi i sto bi se islo svesno u kanal! Da budu prvaci Evrope nemogu, a i da mogu to se nece dozvoliti i to je to!
M

MNM

pre 14 dana

Ma nek igraju evroligu ko hoće,eto grobari se lože na to više jer fudbal ne znaju tako da nek Zvezda igra ligu šampiona u fudbalu i evrokup a partizan evroligu i kvalifikacije za ligu konferencije i svi srećni i na mestu gde treba,eto:))
V

Vlada79

pre 14 dana

Pravi Srpsku kosarkasku ligu i aj zdravo dovidjenja. Umesto pare u Nacionalni stadion, glupost, bolje da sredimo 3-4 hale i lepo imamo nase takmicenje! Onda udjemo u FIBA Ligu i posle par godina ce sami da nas zovu…ovako izgleda kao da molimo a Arena i Pionir puni kao oko sve utakmice. Veci uticaj na popularnost imaju CZV i PAR nego Albe, Asveli i slicni indijanci!
A

Aleksakg

pre 14 dana

Imali smo mi nekad nacionalnu ligu ali nas je neko silom oterao iz nje...ako imaš više od 15 godina znaš i ko
D

Devetka

pre 14 dana

Treba napustiti ovu budalstinu od El,sta ti donosi el ,Zvezda I Partizan sa gomilom skipih Amerikanaca ciji ugovor ne mozes isplatiti da osvois ovo uzaludno takmocine,nasa deca nemju mesta za razvoj I napredak I to ce se vrlo brzo odraziti na reprezentaciju za 5 godina necemo biti ni osrednja evropska reprezentqcija ,zar nije bolje igrati sa nasim momcima FIBA Ligu sampiona nego sa ovim preskupim strancima El,a navijaci koi su pravi bodrice svoj club u svakom takmicenju I rangu takmicenja
Б

Блок

pre 14 dana

За Партизан то није проблем,Еврокуп . Једини су тим у Европи који играјући ЕК може да доведе играче са Ф4 Евролиге и то из прве петорке . Сад ако им је из петорке отпао Болтаузер ...морају да нађу неког. Новог у шта не сумњам .
B

Burek

pre 14 dana

Imaju oni i dalje Javora i Pukla
t

topuzine

pre 14 dana

Pa prijatelju, to govori jedino o velicini kluba. mali klubovi ni kad igraju EL e mogu da dovedu nista pismeno, jednostavno igraci nece u nebitan klub. Pokusavas da budes maliciozan, a ne shvatas kakve glupost pises i koliko ponizavas u stvari i sebe i svoj klub. A ovaj drugi sa komentarom o sudijama je tek HIT. Pazi kad Zvezda u bilo kom sport ima zamerke na sudije, to je da se samo zahvalis Bogu sto si sa druge strane. Cime bre vas hrane, ko ste vi ljudi? Sta je s mozgovima? Nekad si imao ljude sa mozgovima za pandure i normalan svet, sad pola Srbije bi skakalo od srece kad bi bilo na nivou tih pandurskih mozgova. Viceve ce o vama da pricaju ko o plavusama.
Б

Блок

pre 14 dana

Тога се и плашим.Петорка Дозиер,Пантер,Нанели,Ледеј,Кабокло ,Јавор,Пукл. Домаћи играчи .
y

y77

pre 14 dana

pa i zvezdi ne svejedno, ugasila se 2013...
B

Burekdžija

pre 14 dana

Burek Kako ti je frizer,jel dobar sa Duljajem?? Koliko ste Aba liga osvojili Puklom,Javorom,Boltauzerom...Dok vi osvajte sve te sudije su zlato ( i jesu,kad dzvoljavaju huligane na terenu koji prebijaju igrače) jedne godine osvoji Budućnost sudije krive,jedne godine osvoji Partizan sudije krive...samo je divno kad nema konkurencije i kad gazda može da radi šta hoće! Da li ti i tebi slični imate ogledaolo u kući????
g

grobar 30

pre 14 dana

velika korist i od vas u evroligi za toliko godina jednom i to jedva u top 8 sve ostalo grcevita borba za top 15😅😅😅
B

Burek

pre 14 dana

Grobari, šta ste se raskokodakali, pa vi prvi u fudbalu krivite Pavla Ilića za derbi i prebacujete nam za Terzu što je na njegovu inicijativu doveden Santrač (što jeste za osudu).
Б

Блок

pre 14 dana

То говори да сте ДРЖАВНИ ПРОЈЕКАТ! . То говори да си толико уман да верујеш да играју због Жица и величине клуба .Са Ф4 у Еврокуп се иде ,због "часова љубави" . Мозгови и пандури аххахахХаххХХХха
Z

Za yzz

pre 14 dana

Nije 2013. nego 2011.
Б

Блок

pre 14 dana

То говори колико је нереално да неко са Ф4 дође у Партизаи јер је велик клуб ...која туга да неко у то верује .Прва петорка ф4 ЕЛ долази у ЕК само због огромне лове.Ја полемишем са неким ко мисли да су дошли јер је велики клуб...
V

Volim fucu

pre 14 dana

Licemer na kub. Za sve postoje dupli arsini, pa tako za Makabi i ruske klubove. Sramota je kako niko nesme da digne glas protiv toga a zapad predstavljamo kao demokratski gde vazi sloboda govora i misli. Malo sutra.
N

No.1

pre 14 dana

Najbolje za srpsku košarku je da igraju oba kluba a najbolje za Srbiju je da ne igra ni jedan. (najmanje zbog para već zbog ostalih podela i mržnje u društvu)
D

Domo

pre 14 dana

Mislim da si u pravu. Sve ovo gubi smisao.
W

Wij

pre 14 dana

Najrealniji komentar, bravo
n

nick kerr

pre 14 dana

Мада Евролига се углавном своди на клубове са дегенским навијачима који се на кошарци празне. Два грчка, два турска, два наша и Виртус скоро пола лиге. Јуче напали играче Монака дебили. Могло се код нас десити. И за такве ствари ми дајемо 40 милиона евра сваке године.
T

TD

pre 14 dana

ISTOCNA KONFERENCIJA: Makabi, CSKA, ruski tim (Himki), Zalgiris, Fenerbahce, Efes, PAO i Olimpijakos. ZAPADNA KONFERENCIJA: PARTIZAN, Olimpija, Virtus, real, barselona, Baskonija, francuski tim (Monako) i nemacki tim iako nijedan klub ne zasluzuje da bude u EL. Ne mora bas 2x8, moze i 4x4 i bez ovih teritorijalnih ogranicenja. Da li je ovo idealan sistem? Sigurno da nije, ali, sve vise od 16 klubova je previse.
M

MiskoR

pre 14 dana

Polako cekaj da odigrate jok koju sezonu u EK pa onda EL. Vi posle 2 sezone poleteli cekirali karte za Kaunas,a zaboravljate kovste i sta ste. Da niste igrali EL 11 godina da vam treba maksimalni budzet i najplaceniji trener da bi igrali uopste jer drugacije ne umete
L

Lord Lukan

pre 14 dana

A od kada ste vi to zapad!? Geografski, kulturoloski, itd, mislim na partizai?! U zapad mozete da se svrstati jedino ako se vratite u ZG😎
B

BokiUSA

pre 14 dana

Sta lupas? Vise od 16? Pa sta je 16 klubova za celu Evropu. Vidis da nogama I rukama guraju klubove koji ni ne postoje. Treba dve grupe po 16 istok zapad cak I po 18... za pocetak. A ne da seku I dodeljuju
A

Aleksakg

pre 14 dana

@miskor mi smo možda zaboravili ko smo i šta smo ali nas ničiji navijači na svetu ne pitaju...ma znaš već šta pitaju 😉
П

Перашинац

pre 14 dana

Источна конференција: Звезда, Партизан,ЦСКА, Зенит, Макаби, Жалгирис, Олимпијакос, ПАО, Фенербахче, Ефес Западна конференција: Реал, Барса, Басконија, Валенсија, Виртус, Армани, Монако. Бајерн, Алба, Асвел. Играти двокружно са тимовима из своје конференције и једном са тимовима из друге, на крају направити коначну табелу са 4 сигурна у топ 8, од 5 до 12 места на 2 добијене за преостала 4 места. Значи максимално би клуб по сезони могао да има 38 мечева, сада максимум може 43.
T

TD

pre 14 dana

Jenki, gledaj ti svoju nba, mani se nas i ne palamudi previse iz daljine jer Evropa nema dovoljno dobrih klubova i jedva bismo skupili i tih 16.
T

TD

pre 14 dana

Perasinac, i to sto si predlozio (mislim na sastav ekipa i format) je korektno i logicno, ali, previse mi je 20 ekipa i to sto spanskih klubova ima cak cetiri (a i nemackih pa i francuskih po dva) mi je bas bezveze...
П

Перашинац

pre 14 dana

Шпанци држе Евролигу, то би за њих било прихватљиво, а Француска и Немачка имају и сад 2 места и сигурно се не би одрекли тога, па из тог разлога.
S

SimaO

pre 14 dana

Između redova je rekao da Alba (Berlin) i Valensija ostaju... Znači ostajemo protiv Virtusa gde i nemamo neke šanse. U prevodu samo pobednik Aba lige igra evroligu sledeće sezone!
7

79

pre 14 dana

Najmanje poštena odluka pošto je Valensija igrala ove godine umesto Gran Kanarije kao osvajača EK,samim tim je sad izgubila mesto
i

ildzo

pre 14 dana

Plus sto je virtus ima sjajnu sezonu iza sebe - italijansko trziste. Realno vecitu nemaju sansu.
l

lol12

pre 14 dana

Po pravilu pobednik EK treba da menja nekog ko je usao preko EK ranije sto jeste Virtus.Ako bude po pravilima oni bi trebali otpasti
A

Aleksakg

pre 14 dana

@lol12 samo još da mi kažeš gde si to pročitao?! Znači uđeš preko EK i svejedno je koji ćeš da budeš pošto sledeće sezone sasvim sigurno ispadaš jer će te zameniti sledeći osvajač EK?! E ko sve piše, diše, koristi internet...
B

Bl re bih

pre 14 dana

Imace aba liga predstavnika za dvije godine. Dubaji.
B

Bl rs bih

pre 14 dana

Bas je rekao Veciti?
T

Tako je

pre 14 dana

da!
@

@@@@

pre 14 dana

Alba ili Zvezda. Imaju najlošije rezultate godinama.
S

Simić

pre 14 dana

A jel se neigranje Evrolige čitavu deceniju ne računa u loše rezultate ili...?
@

@@@@

pre 14 dana

@Simić To ti meni reci. Zvezda nije igrala do 2013.
A

Aleksakg

pre 14 dana

@simic pa da se tako gleda vi ni Evrokup ne bi igrali nikada a ne EL
T

Triger

pre 14 dana

A zasto i Asvel nije u igri za evrokup,Francuzi nekoliko godina do 2019 nisu imali evroligasa,a sad ce ih imati tri,aba liga mozda jednog, Asvel u poslednje tri sezone zavrsio dva puta kao predzadnji i jednom kao poslednji ,po cemu oni zasluzuju da igraju pre nabrojanih timova.
B

BCS Šabac

pre 14 dana

Neka ubace i Kluž iz Rumunije, bolje nego tri kluba iz Francuske, London ili Dubai
M

Milos29

pre 14 dana

Zato što njih ima jedno 15x više nego nas, imaju jedno 6x veće plate, klubovi ne zavise od toga kako će da se oseća jedan čovek po pitanju finansija :)
k

kk.Decenija

pre 14 dana

Odgovor je vrlo prost,u EK sledece sezone treba da ispadne klub iz laktasa koji je taj isti EK igrao punih 12-13 godina u zadnjoj deceniji koliko niti jedne jedine ABA titule i EL videli nisu,to je rekord za Ginisa tako da je EK njihova kuca jer su tamo igrali vise od pune zadnje Decenije!
R

Rape 1

pre 14 dana

Mislim da bi trebali gledati zadnjih 30 godina i onda izračunati ko je i koliko igrao i ko je za to vreme postizao bolje rezultate... Ne možeš se uhvatiti zadnjih 10 12 godina od kad su vaši napredni počeli sa uništavanjem jednog kluba i svestrano pomaganjem drugog kluba... Kada oni odu i vaši funkcioneri završe tamo gde treba da budu ( čitaj ZATVOR ) drugu ćeš pesmu pevati...
O

Ono ovoo

pre 14 dana

Isto tako smo bolje prezentovali srbiju nego limeni iz zeleznika svih ovih godina..
A

Aleksakg

pre 14 dana

Jado, za dve godine od kako smo se vratili u EL imamo jednu pobedu manje nego vi za 3 godine...realno je, pošto Asvel ima A licencu, da odluka padne između ostala dva kluba koji uz pomenuti Asvel neprikosnoveno drže poslednja tri mesta već godinama
C

Czz

pre 14 dana

Da smo pametni pa da se sami prijavimo da ne igramo i ucinimo uslugu i sebi i drugima. Ovo takmicenje nema smisla vise a tek para i profita. Kako nam Covic sastavlja tim svake godine to nidje veze sa mozgom nema. Trenera cemo da otpustimo po startu evro sezone i inda novi trener koji nije selektirao tim (nijedan ga nikad pored nebojse nije selektirao) i vadjenje na to do kraja sezone dok on moli da nas opet puste da igramo ako ne uzmemo abu i tako u nedogled
V

Vizitor

pre 14 dana

Gadluk prve kategorije...Bitno je da igraju veciti fennjerasi Alba i Asvel,Monako u onoj "skolskoj" hali i Pariz kome ce dvorana biti poluprazna...Valensija je za sve pobrojane,izuzev Monaka rezultatski,pojam u košarci u svakom pogledu.Mislim da se zrtveni jarac ove sezone moze naslutiti.Ako se Zvezda ne kvalifikuje kroz ABA ligu (osvajanjem iste) od sledece sezone EK...Ako Zvezda pak osvoji ABA ligu opet ce izvisiti Valensija jer ne verujem da ce smeti da izbace Partizan jer im jos uvek donose taj wow efekat zbog velike posecenosti,navijaca,viska patetike a i dobrih rezultata u prethodne dve sezone.Da ne zaboravimo da su bivsi sampioni.
K

Kiselo grozdje

pre 14 dana

Viska patetike?
p

pateticno

pre 14 dana

Sve si u pravu, osim pominjanja patetike kroz patetiku... Toliko.
J

Junker

pre 14 dana

Evo moje razmisljanje. Ako Zvezda osvoji Aba ligu (nadam se da hoce), birace se izmedju Partizana i Albe gde je Partizan u prednosti zbog rezultata, imena, navijaca (posecenosti), Zeljka i angazovanja njihovih ljudi da uticu na rukovodstvo EL. Ako osvoji Partizan (ne daj Boze), Zvezda ima manje sansi od Albe. Zvezda ima los rezultat ove sezone, navijaci su se zamerili celoj EL, sudijama, Bodirogi, litvancima. Uorava se obrukala sa Kampacom (ko nam kriv sto nas prijavio Zoki), Nejpir otisao iz kluba, optuzeni da su sabotirali Mirotica i Partizan, dake nas klub nema lepu sliku u EL. Virtus je siguran, kao i Valensija.
A

AcoCZ

pre 14 dana

Litvanac, nemoj Putina da zovemo!
D

Danilo911

pre 14 dana

Realno i Partizan i Czv zasluzuju da igraju EL pre mnogih drugih ekipa ali...Mnogo je faktora tu u prici, bas ce biti zanimljivo videti ko ce da otpadne, po meni Alba bi trebala da leti u EC jer u EL su samo puki ucesnici.Lyon verovatno ima licencu iako su banana od kluba, u svakom slucaju pobednik Aba lige ce biti siguran a po svemu sudeci to ce biti Czv jer domaci teren u Aba je nesto sto se tesko ne iskoristi ovde a opet Partizan ima vece sanse od Czv da kao gubitnik Aba ode u EL nego zvezda.
D

Dzi

pre 14 dana

Otvpri covek licitaciju za mito i korupciju... Ujedno da bude haos u finalu aba
R

RACIJA U ZORU

pre 14 dana

Što nažalost, da je sreće da se oboje skinu sa narodne grbe i prestanu da se igraju tuđim parama, pa tako svaka ćorava baba može da napravi klub za Evro ligu sa tuđim milionima.
M

Molim

pre 14 dana

Ne razumem cijim tudjim milionima? Konkretno partizan je 70% budzeta obezbedio bez stete po tebe konkretno. Ako prixcas o tudjim milionima, onda jasno i glasno kazi milionima koji dolaze od karata koje kupi telekom, NIS i ko zna koja jos drzavna firma i stavi adresu kome se tako cini. Samo bez generalizacije.
B

BokiUSA

pre 14 dana

Kako mislis tudjim? Drzava je nasa kao I klubovi. Da oba kluba nemaju navijace (a imaju I te kako 80 procenata srbije navija za oba kluba) znaci nase pare idu nasim klubovima. Tako da manje kak...
B

Boki kaki

pre 14 dana

Kakvih 80 posto, 95 posto...
U

UPDP

pre 14 dana

Alba, BG Klipersi Fortifajversi ili Valensija, sigurno nece dve crno-bele institucije biti ugrozene, evropski giganti.
T

Tesla100

pre 14 dana

I Partizan i Zvezda treba da se okrenu Ligi Šampiona. Evroliga je jedno usrano takmičenje koje će za 10ak godina da propadne, možda i ranije. Većina timova ima fudbalske selekcije koje ih finansiraju, inače bi bankrotirali svi. Koliki su veliki budžeti timova i koliko je mali nagradni fond za timove. Skroz ne profitabilno takmičenje. Naši klubovi da nemaju pune hale, bili bi u još većem kanalu nego sad.
B

Branislav1989

pre 14 dana

Ovde jedino može malo da nam pomogne što je Beograd izašao u susret Makabiju. Ali kako stoje stvari, ako ne bude neko urgirao, izgleda da će samo pobednik ABA lige igrati u Evroligi
V

Vl@dimir

pre 14 dana

је*ала ил алба само то ћу рећи
e

eh

pre 14 dana

Jel vas nije sramota, bar malo? Zvezda i Partizan 38.000 hiljada navijača prosečno, Partizan malo više, najviše pregleda i novca na mrežama ste dobili od nas, uskoro možda još jedan F4 u Beogradu i vi ćete da nam vratite tako što ćete jednog da izbacite? Da se ne vraćam na sudjenje i jednima i drugima koje je bilo ispod nivoa KLS-a! Al bitno je da Valensija gradi novu halu, od koje ćete da dobijete onu stvar i da Alba igra, jer ona je pravila vrhunske rezultate zadnjih godina, kao i igrače.
A

Aleksakg

pre 14 dana

Jel vas nije sramota, bar malo? Zvezda i Partizan 38.000 hiljada navijača prosečno, Partizan malo više..." 🤣🤣🤣🤣 Ovo ti je kao nekad nas i Rusa 300 miliona ili ono kad idu slon i miš kroz šumu pa mu miš kaže - uh ala tutnjimo 😎
T

Tuneki

pre 14 dana

Znaci 100 posto Ali gde je tu Zalgiris
T

TD

pre 14 dana

Taj klub ima "A" licencu. Zasto Zalgiris da bude ugrozen?!
Л

Лазар

pre 14 dana

Да је памети и поноса, да им нико не игра ову проклету и накарадну Еуролигу, од како постоји кошарка није било такмичења у којем влада веће зло, неправда и нефер систем. Буквално све што не ваља у кошарци, може се наћи у Еуролиги.

Neksaa

pre 14 dana

Pa ko vas j, vi gubite, ne mi. Gubite sliku koj se širi kroz ceo svet kad igraju Zvezda i Partizan, gubite mnogo toga. Uzmite Albu, Valensiju pa neka vas oni predstavljaju. Relano, ne tfeba ni da se borimo za mesto u EL, ajde bre, zasluzuli smo i jedni i drugi zbog navijača 10 godina bar.
A

Aleksakg

pre 14 dana

Na stranu da to što si napisao nije tačno jer ne gledaju spektakle oba kluba već samo jednog ali te molim da više nikada ta dva kluba ne stavljaš u istu rečenicu, razloge sigurno znaš i sam

Neksaa

pre 13 dana

Aleksa realno, smaraš brate. Izađi iz svoje ljušture i ne mrači.
P

Pera genije

pre 14 dana

Pazi sad, mesto Valensije, Virtusa, Albe, Partizana ili Zvezde ući će neki Pariz? Sledeće godine Dubai? Baš svašta?
@

@@@@

pre 14 dana

Alba ili Zvezda. Godinama su najlošiji.
r

rea

pre 14 dana

Zašto mu neko od novinara ne bi postao pitanje vezano za ubacivanje Žalgirisa u ovu grupicu?
J

Jambb

pre 14 dana

Imaju A licencu, opasni Litvanci, dok nama ne ide lobiranje ni na sportskom polju, o politickom da ne govorim
R

Realno posmatrano

pre 14 dana

Zato sto nažalost Zalgiris ima A licencu (ako to tako zovu ovi) i na osnovu toga je siguran ma kakve rezultate imao. Besmisao Evrolige.
z

zzato sto

pre 14 dana

Zalgiris ima A licenecu.
S

Shu

pre 14 dana

Zato brate sto se on za svoje bori, za razliku od ovog naseg… ali to je isto meni proslo kroz glavu, zalgiris isto ima licencu samo na osnovu popularnosti sporta u toj zemlji, ali ako se uzme u obzir da imaju manje ljudi nego Srbija, a da je popularnost ista, nema razloga da i nasi klubovi nemaju licence…
z

zalgiris

pre 14 dana

ima licencu, a i alba, tako da otpada svakako porazeni u aba ligi, a i previse nam je dva kluba u evroligi za ovako ..ranu ...ikalsku vuko..binu...
Ч

Чокот

pre 14 dana

Тачно. И зашто не Асвел?
B

Burek

pre 14 dana

Koliko si ti dečko neinformisan ahahahah, jesi li nekad čuo da Žalgiris ima A licencu pre nego što si postavio komentar ?
r

realnost je surova

pre 14 dana

Litvanci su uspeli da dobiju A licencu, a mi koji smo pisali istoriju košarke u Evropi i svetu to nismo uspeli. Toliko o našoj sposobnosti kao naroda i “sportske” nacije, ratujemo međusobno za sitne lične interese umesto da se dogovorimo o zajedničkom interesu, pa kada ga ostvarimo onda da se međusobno prepucavamo… Trenutno su stvari takve da je KKCZ u jako lošoj poziciji zbog niske reputacije kluba u EL - čak i ako osvoji ABA, to joj ne garantuje učešće uEL jer ABA liga nema direktan prolaz u EL od pre par godina, već isključivo specijalnu pozivincu …Ako Partizan osvoji ABA, mislim da KKCZ nema čemu da se nada posebno ako Valensija. Alba i Virtus izraze želju da igraju EL…EL je privatno takmičenje, nema tu nikakvih “pravila” već se radi o interesima većine, a u interesu EL jeate da igraju klubovi sa boljom reputacijom/organizacijom/marketingom…
V

Versaci

pre 14 dana

Evo ga grobarski drugar iz Nacilitvanije.
n

nick kerr

pre 14 dana

Није давно било кад су се на Звездине мечеве носиле литванске заставе.