Komentari na vest

Još jedan poziv za promene: Partizan svake godine gubi po 7.000.000, a deca ne znaju ko su Moca i Saša

Z

Zvlat BG

pre 11 dana

Trenutni član Upravnog odbora Sportskog društva Partizan. Ovo prevazilazi svaki scenario turske i španske sapunice! Bitno je da se on ogradio od "znate koga".
k

kojke321

pre 13 dana

https://youtube.com/shorts/IQfN2rk4gcY?si=z7zH-EQoWIZnUUQK
M

Missisipi

pre 13 dana

Ljude vise fudbal me zanima, ko jos prati fudbal u 21. veku taj je zaostao. Samo kosarka, EL i legendarni klubovi poput partizana, reala, barse i panate. Limenke poput abe, fmp tu zaltuale ali dobro mora da ima i takvih timova.
F

FkpCascais

pre 13 dana

Ma deca treba da znaju da igraju fudbal, a to o legendama me zabole...
A

Agronom TX

pre 13 dana

P R I V A T I Z A C I J A !!!
m

metalika moj dobar

pre 13 dana

pa gde ces vecu od trenutne !! ovi uzeli pod svoje pa divljaju
I

IQ

pre 13 dana

.......M O T K E u ruke ........dosta je bilo vise.......
U

Uuuuuuhhh

pre 14 dana

kakav srceparajuci tekst. Sta se Prica ko je Jos kriv za ovakvo stanje u klubu?
M

Mare Drvar

pre 14 dana

Sve gola legenda? Pa zar po tom kriterijumu Kralj, Duljaj, Iliev, Ćirkovic, Savo i svi oni uhlebi sto sede u upravi ili se motaju oko nje nisu isto tako legende Partizana? Ako si legenda kluba neces se hvatati u kolo sa Milošem ili Ćuretom ili Vučelićem. Legende kluba su i Dulo sto dovede ovu upravu a i profo sto promeni statut da mu drugovi nikada ne mogu biti smenjeni.
m

metalika moj dobar

pre 13 dana

Sasu deca znaju kao laznog rekordera ,slepovo se 5 godina iliti od kad se vratio iz inostranstva da obori neki rekord . Dusa mu u nosu bila i kad je imao 25 a da ne spominjemo posle 30-te
d

d.g.

pre 14 dana

Čovek je u uo. Jedan od učesnika cirkusa. I on je u toj istoj upravi koju proziva. Nek da primer drugima sa ostavkom. On je pacov koji se prvi sprema za zbeg sa broda i da se ako može uglavi u novi. Ta ista skupšttina je molila rukovodstvo da ne daje ostavku. Pa ko je birao tu skupštinu? Do kad joj je mandat?
S

Ssjjsjdnd

pre 13 dana

Sve pitanja za guzatog profu! I sa fakulteta ga treba nogirati! Kurčio se godinama kako pro bono, besplatno iz ljubavi radi za Paću a kartica Partizanova se besomucno pegla po Balkanu..Taj pozdere 1000 evra za sat vremena!
M

Mozgic mali

pre 14 dana

A nama drzava nosila koseve iz hale a fss nije hteo da plati licencu za evropu
S

Soko

pre 14 dana

Sve receno podrzavam ali preskoceno je osnovno . Klub i nova uprava prvo se moraju izborit za isti tretman u drzavi kao i suparnicki tim. To sto je drzava pomagala bilo bi mnogo bolje da nije pomagala ali ni Crvenu Zvezdu. Napravljen je monopol na sporsko i finansiskom polju u korist Crvene Zvezde da bilo ko bez skidanja tih okova ne moze napravit nista.
@

@soko

pre 14 dana

monopol da Milojevic udje u LE i LS, sa Stojkovicem, Savicem, Rodicem, Jovancicem iz Donjeg Srema, taj monopol postoji u vasim glavama a to sto ste smotani to je vas problem
М

Марлоне

pre 14 dana

Партизан не добија много мање од Звезде, али добија много више од Војводине, Радничког и других тимова. Разлика је направљена у томе што Звезда годинама игра европска такмичења, гдје добија десетине милиона еура, а Партизана у њима нема. Разлика је у томе што партизанова управа мешетари максимално и кад је Партизан на рубу пропасти, па им џабе оду играчи и Партизан не приходује ништа. Нисте продали Салдању за 10 милиона еура и умањили дуг, а да видимо за колико ће отићи. Прошле године нисте узели друго мјесто и отишли у Лигу Европе, те узели 7-8 милиона еура. Ко је крив? Да Војводина има помоћ државе као ви, никад не би видјели другог мјеста.

Kas

pre 13 dana

Ako niste upuceni i Partizan igra Evropu ne kao Zvezda svake godine ali je igra prolazio je grupe uzimao ne mnogo manji novac u 2 od 3 prethodne godine. U njima je Zvezda stalno imala budzet mnogo veci projektovan za LS koju nije igrala a zarada od Lige Evrope nije pokrivala ni trecinu tog budzeta.
m

merllin_pfc

pre 14 dana

KK Partizan sa Zeljkom Obradovicem I Ostojom Mihajilovicem je najorganizovaniji , najgledaniji klyb na Balkanu. Primjersvima ostalima kako treba da se radi I kojim putem da se ide.
M

Ma kako da ne

pre 14 dana

Znaci Drzava treba da vam u FK upumpa jedno 60 ,70 miliona evra da bi bili konkurentni za LS ili LE ?
O

Odgovor

pre 14 dana

@merllin... Da se malo vratimo nazad i podsetimo na vase "fantasticne uspehe" do sad u sezoni: 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljena sva 3 poslednja derbija od Zvezde i to za redom u razmaku od samo 15 dana, 3) Izgubljen Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12-13 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju....za tako nesto da postignes sa najvecim budzetom u Evropi zaista moras da budes veliki talenat!😂
J

Jaa

pre 14 dana

Ko je sad ovaj Simunovic?
L

LikvidacijaJediniIzbor

pre 14 dana

Ovaj lik ako je ekonomista, pa još i Magistar, onda je valjda naučio na prvoj godini faksa da firma koja godinama pravi gubitke ide u stečaj i onda ide likvidacija gde se izmire poverioci:)))))Svi su čuli za Čašu koji traži penal za svog štopera i ne žele da im deca budu takva:))))
L

Logitech

pre 14 dana

Sinovac, da te naucim nesto o firmama i preduzecima jer sam na faksu imao predmet koji izucava preduzeca, ne ide se automatski u stecaj ako firma ili preduzece pravi gubitke, likvidacija je poslednja faza do koje se dolazi ako firma ne uspe da vrati dugove, u koje ako upadne prvo angazuje prinudnu upravu, odnosno administrativnu upravu, moze da kao neki da promeni PIB i adresu, i tako otopi dugove, zvuci kao utopija ali nekima je to uspelo, da na taj nacin otope 16 miliona evra duga. Ja a i cela javnost znamo za jedan klub (ciji stadion se takodje nalazi na Topciderskom brdu) koji duguje barem 120 miliona evra (ne 52 miliona kako kaze Terzoni) pa ne da nije otisao u stecaj, nego nije angazovao ni administrativnu upravu.
2

2 na 2

pre 13 dana

@Logitech Elem ako si studirao šta si studirao, znaš i da je imovina dužnika ono što se računa u vrednost, pa je onda stvarni dug plus ovo minus dug. Pri tome, imaš ono što kapitalisti danas zovu brend, a priznaćeš da je FK CZV najveći brend na Balkanu kako god ga uprave drpale, bez ikakve dilema. Jer da nije tako onda bi Barselona i Real odavno bili zakatančeni. Zato kad uzmeš CZV u ustra, prvo ustaneš i setiš se ko smo i gde smo... Iako da se razumemo, ja bih oba brenda ugasio, ako ništa drugo ono zbog uprava i modernih navijača.
E

Ej

pre 13 dana

Ja jedva srednju zavrsio,ali ti faks definitivno nisi...
K

Konsisao

pre 14 dana

Partizan ne igra prijateljske utakmice niti Teleoptik ulazi da igra u Zajecaru sledece godine i poklanja bodove za Partizan
N

Neutralanić

pre 14 dana

Grobara na fudbalu nema to je činjenica, međutim ni cigana nema više od 500 po utakmici a pravi se fama po medijima da ih ima na hiljade. Fudbal je dotakao dno a ljudi nisu glupi.
Y

Yyyy

pre 13 dana

Netačno,na zvezdinim utakmicama je prosečno po 7-8 hiljada ljudi
M

Max alegri

pre 14 dana

Al uprava stabilna, i onda ne unistava drzava Partizan
N

Nekoiznutra.

pre 14 dana

Partizan je u minusu svaki dan 24k evra. Plate stranaca su preko 4 miliona samo stranci, dok se sve ukupnon za plate svih zaposlenih od kuvara preko ekonoma do trenera krecu preko 15 miliona evra. Budzet Partizana je bio nesto malo preko 20 miliona, jedan jedini dinar niamo uplatili za porez, od nove 24 godine nismo platili ni jedan racun. Glavni sponzor regulise monitoring za porez od 2018-2022. Imamo hipoteku na stadion u kojem ae nije ulozilo dijar od 2019, svlacionica za prvi tim se nije renovirala od poslednje lige sampiona. Omladinaki pogon sve slabiji, skauti su oterani. Nemamo restoran. Vise smo podelili sezonakih karata po javnim preduzecima nego sto smo prodali. Marketig nam poaluje u minusu zadnih 6 godina. Imamo najskuplje dresove 85evra.
P

Paa

pre 14 dana

Može Bultauzer u upravu. I onako ostaje bez posla uskoro, a jedan je od najvećih navijača vašeg klubića.
B

Bububib

pre 14 dana

Može za ekonoma...Pnaj krade po 200 evra..Kod debelog profe ručak u Crnoj Gori kostao po 1000 evrića...Pojeo čovek sebe!
M

Max90

pre 14 dana

Igor simunovicu organizuj ozbiljan protest da se oteraju ovi iz uprave odmah sada motke u ruke i pravac uprava odmah sada
U

Uvugg6g

pre 14 dana

Ko ti brani bre, a uuu krdo oćeš, manje boli kad tuku?
R

Rkp

pre 14 dana

On da organizuje protest , hahhaahahah pa on je ozbiljan pteletac , do juce je bip uz vazuru i vucelu
F

Fra Simeunović

pre 14 dana

Zaboravio je da pomene da je član UO Partizana 100godina i da svih tih godina izvlači pare iz kluba a ne radi ništa!Prvi je glasao za Vazuru a sad je na drugoj strani...
S

Sasa blagojevic penzija

pre 14 dana

Pa do juce je bio igor uz fk i vazuru
m

max 00

pre 14 dana

Zahvali se i ti predsedniku pa te mozda postavi da budes sigurno drugi.
B

BG ROSO NERI

pre 14 dana

Nameće se rešenje koje će jedino i biti moguće u budućnosti kada se i Partizan i Crvena zvzeda petokraka likvidiraju zbog milijarderskih dugova koje država neće vraćati jer će onaj ko to bude hteo da vraća završiti na robiji. Neka vrati od svoje imovine ako mu je stalo. Tada, moraće da se stvori nov ujedinjeni klub od ova dva kluba - Cvrveni partizan i krenuće se zdravo iz beton liga, kako u fudbalu, tako i u košarci i svim drugim sportovima.
B

Bnm

pre 14 dana

NAVIJACI SU KRIVI A NE UPRAVA,DAJMO PODRSKU NADJU!👍
b

banence

pre 14 dana

PUNA PODRSKA ZA UPRAVU SA JUGA U INAT DUSMANIMA.
G

Guess

pre 14 dana

Ko je Saša?
J

JeNeaH

pre 14 dana

10 godina po 7 miliona je 70 a ne 50 miliona minusa. A ni pre toga klub nije bio u plusu, već se govorilo o 20 miliona duga. To dođe onda minimum 90 miliona. Ako je dugovanje svega 50 miliona, onda ispada da je država dala bar 40 miliona. A kukate na tu istu državu.
1

100mil im dug...

pre 14 dana

@JeNeah Upravo tako,Bravo za kom👏 Spominju non stop neke dugove Zvezde i lupetaju cifre ko na pijaci,a njihov bivsi clana uprave i Vucelicev bivsi zamenik u njihovom jsd klubu pre meces dana javno izjavi za TV Slovenija da prtizan ukupno duguje vise od 100 mil ali da ova vasa uprava to Krije od javnosti i da lazno prikazuje mnogo manji dug nego sto je zaista,i to je upravo razlog zasto ne smeju da daju ostavke,jer ce se sve to saznati i otkriti ako Vazura i kompanija podnesu ostavke i zato godinama u nazad cine sve da ostanu u klubu na vlasti samo da ne bi isplivala istina u javnost da je klub u totalnom Bankritu i da su im upravo zbog duga od 100 mil isekli struju i grejanje pre samo par meseci,i zato sad njihova uprava mora sve zivo da rasprodaje od igraca da bi klub preziveo i izbegao odlazak u totalan Stecaj i Bankrot,to je izjavio njihov bivsi clan uprave i bivsi Vucelin zamenik za TV Slovenija,tako da kad on to kaze i javno priznaje to je kraj svake price!
L

Logitech

pre 14 dana

@100 miliona dug? A ti inace govoris i razumes slovenacki jezik? Sinovac, ne blamiraj se, ti si Sloveniju video samo na televiziji, i to dvoranu Cedevita Olimpije, Krke i nekadasnje Primorske. Cuj dug za struju 100 miliona evra haahaha koji vic, to nije dug za struju nego ukupan dug kluba, koji ko zna kako je nastao. Nego zamisli onda koliko tvoj klub duguje, koji dovodi i koji je doveo gomilu stranaca, pre par dana citam vest opet dovodite nekog Korejca, ko ce to da plati, i koliko? Malo sto ste doveli Hvanga, Bukarija, Endiaja, Glazuru i jos gomilu skupih stranaca. Dalje, kako ste se izvukli iz bule u koju su vam gurnuli Den Tana, Lukic i kompanija?
1

100mil vam dug...

pre 14 dana

@Logitech Vas covek iz vase jsd uprave javno na TV-u kaze kako vas klub duguje skoro 100 mil i da je pred Bankrotom, a ti iz fotelje znas bolje od njega haha....🤫

PFK NIŠ

pre 14 dana

"Nije nama keiv Aleksandar Vucic"... Sve posle ovoga je suvisno.
J

Jbububu

pre 14 dana

Heh...pa to ste vi..i tri stolice malo...
Ж

Жоржо

pre 14 dana

Да се амбијент из Арене пренесе на стадион?! То ти је још 30 милиона евра годишње за јсд!
B

Boske75

pre 14 dana

Pavlović, Ninkov, Savić, Đorđević, Cvetković (od 65. Bogdanović), Lazetić, Isah, Savio (od 58. Kadu), Blažić (od 73. Nikolić), Perović, Lekić. Ovaj tim Zvezde je gledalo 45 000 ljudi, na utakmici protiv Dinama iz Gruzije.Kakvi su, takvi su, oni su bili naši i mi smo iz sve duše navijali za njih, a oni su srcem igrali za klub. A vi danas proglašavate jednog: Duljaja, Petrica, Miloševića,Stanojevica, Bjekovica,Mocu Vukotica,Batu Mirkovica za izdajnike Partizana!
G

Ghosts

pre 14 dana

Imali ste tu masu ljudi zato što vam niko nije dirao i rasturao tribinu iznutra kao jug.Nevetovatno je kako se ljudi prave blesavi.Da bi se ovo radilo sa Partizanom bilo je neophodno prvo rasturiti jug a to je uradjeno temeljno.
B

Boske75

pre 14 dana

@Ghosts:Znaci vas 30 000 bi otišlo na stadion, ali su neki Sale, Velja itd. zaglavili u zatvoru, pa nema potrebe da odlazite na stadion!
П

Па...

pre 14 dana

...пробали су да сруше трибину, али је Урош Мишић сасекао све у старту.
I

Ibubuvu

pre 14 dana

Slušaj svakom normalnom Zvezdašu ih je pun kxxxx...Probiše mi glavu o ,,legendarnim duelima" sa jednim Groningenom, KPR i Seltikom...Zvezda za to vreme igrala protiv Real Madrida, Barselone, Bajernax2, Anderlehta, Benfike, Milana, Intera, ma protiv svih vidjenijih klubova Evropa i na kraju i porobila i Evropu i Svet...Sad oni hoće neki isri tretman? Ko je Nikica Klinčarski, pa ko je? Popularni lom-kostolom iz zadnje linije! A ovaj što mu tajo bio Paćin funkcioner, pa kako je to kod nas, mora i on neka pita druga orofu kome je , ćaća vidi slučajnosti, takođe bio Paćin funkcioner, ko ove dovede, kako i kako ih niko ne može skinuti! Al neka se na Latinskom ispričaju!
S

Sale Kg

pre 14 dana

Šta nam vredi i ona atmosfera iz Arene, par fotki za Instagram, loženje na maks, ljubav prema Želimiru, 2 sata lažne ljubavi koja se odjednom rasplamsala nakon is 10 godina… kad trofeja nema ni tamo isto kao ni na JNA.
J

Jbibibi

pre 14 dana

Ko traži trofeje? Ova komunjarica traži da se ,,atmosfera prenese iz Arene u Humsku".Oni više nisu ni navijači rezultata, oni su navijači atmosfere..Hajp fanovi
S

SVET NAM SE SMEJE NA PLJACKI

pre 14 dana

OD POSTANKA DO DANAS NIKAD VECA RAZLIKA MEDJU PARTIZANA I ZVEZDE. VUCICU ,,BRAVO" !
B

Bnm

pre 14 dana

@svet Puna podrska za naseg predsednika Vucica od svih pravih grbara sa juga,da nije njega nas klub u kk i fk ne bi postojao sad,pomaze nam ko ni jednom klubu u Srbiji a mi ga vredjamo sa tribina,to je necuveno!
b

banence

pre 14 dana

Navijaci su krivi a ne struka,PODRSKA ZA UPRAVU.
Z

ZVEZDAS SAM ALI MENI JE STID

pre 14 dana

Pravi,,cigani" se stide ovome
B

BOŽIDAR BOKO

pre 14 dana

Zamisli ovo,, roditelji iz raznih gradova Srbije dovode svoju decu u petak naveče u BG i snalaze se za smeštaj,hranu da bi njihova deca igala subotu-nedelju po Žarkovu,Batajnici,Mirjevu,Zemunu,Sopotu i još nekim mestima oko Beograda.Prevoz do ovih mesta je opet u organizaciji roditelja.Niko od te dece nije ni regisrovan u klubu Partizan ni osiguran. Da se kojim slučajem neki momčić povredi pitanje je šta posle,ko je odgovoran. Ali želja roditelja da mu MOŽDA SIN POTPIŠE za Partizan su prevelike. Naravno sva bliža i dalja familija je upoznata da npr,"mali Miško" je u Partizanu. Deca i dalje treniraju u raznim privatnim školama fudbala koje i same po sebi funkcionišu protivzakonito jer na treningu uglavnom nemaju lekara,fizioterapeuta.Članarina je najbitnija u iznosu od 2500-4000 din.Naravno predaja na ruke takozvanom vlasniku-treneru. Sve dok ovako razmišljamo i radimo bićemo u problemu i neko će i potpisati možda za Partizan a većina će igrati na poljačetu ispred zgrade ili za neki klub opštinske lige. Moj predlog ambicioznim roditeljima da svoju decu ipak usmere ka klubovima.
S

STO PRE OCISTIMO ZLO

pre 14 dana

KRATKO I JASNO : OVI KRIMINALCI U UPRAVI SE MORAJU OTERATI.
b

banence

pre 14 dana

Apsolutna i puna podrska za gospodina Vucelica,Vazuru i upravu od pravih grbara sa juga!
R

Rk

pre 14 dana

Igor simunovic teski prevarant
M

Mighty King

pre 14 dana

Pisao sam već o tome.Potrebna je kritična masa u vidu kapaciteta stadiona, 32.000 ljudi željnih promena. Kunem se da ću biti tamo. a zaposlen sam i živim u provinciji, van Beograda, naći ću modus. Dok ne napuste Partizan upravu ne puštati iz prostorija stadiona. Posle toga izneti njihove lične stvari i promeniti brave, a obezbeđenju dati direktivu da ne mogu da ulaze tamo. Nova uprava treba, ali da prepiše ono iz košarkaškog kluba. Atraktivni igrači, nema besplatnih ulaznica za nikoga, nema plaćenih navijača, pogotovo ne na platnom crnom spisku kluba. Sve na zdrave osnove pa polako. Dve tri godine tranzicije i da postanemo pravi klub, a ne ova sprdačina. Članovi Upravnog odbora, pa i skupštine, da unesi svoj lični novac u klub i da rade iz ljubavi za voljeni Partizan, volonterski. Da klub tretiraju kao svoje dete, a u njega se ulaže i ne traži se ništa zauzvrat. Ne sme biti izvlačenja novca iz kluba i taljenja sa menadžerima itd. Znači, biznis plan, sve taksativno navesti, izneti podatke da budu javni i tako ka boljim vremenima. Sve ove napola izjave, načelne, ja volim klub i grb, sve je to ništa. Ja volim Partizan više od njih, a nemam ništa od njega i ne treba.
I

Ivanoo

pre 14 dana

Što se tiče fudbalskog kluba, ja tu ne bih ništa menjao jer svi od predsednika preko fudbalera do kafe kuvarice odlično rade svoj posao i zato imaju moji podršku, a verujem i svih Zvezdaša. Napred partizan.....
J

Jbjbub

pre 14 dana

Naročito za kafe kuvaricu! Drška po i jednu gorču!
S

SAD ZNAJU AZBUKU I TO JE TO

pre 14 dana

NEKAD DAVNO IMALI SMO NOVINARE IMALI SMO ZLATNA PERA ! CITALIVSMO ISTINU ,JER SU BILI HRABRI I CASTNI ! P.S. SAD VLADA NAVIJACKO PROFITERSTVO . HVALA !
N

NOVINARIMA NIJE LAKO

pre 14 dana

POJEDINI NOVINARI SE BOJE RADNOG MESTA AKO NAPISU ISTINU.
M

Mile led

pre 14 dana

@sad... Sam sebi odgovaras na poruke haha...pravi IQ igokeasa - 0001
B

Bnm

pre 14 dana

@sad znaju... Apsolutna i puna podrska za Nadja,gospodina Vazuru i celu nasu upravi od pravih navijaca!

Kalčopolista®

pre 14 dana

@ znasekosukrivci naravno da se zna prijatelju! Na to ce ti masa, ciji su intelektualni nivo pink, hepi, zadruga, elita, turbo folk, informer isl odgovoriti to ste i vi nama radili za vreme Toleta, unistavali nas! Ti onda njima postavis prosto pitanje, sta vam je sa ogromnim novcima koje ste dobili prodajom one generacije Basta, Zigic, Pantelic, Jankovic itd itd? Gde su te pare? Zasto niste od tih para napravili respektabilnu ekipu za naredni period? Masa gore navedenog intelektualnog nivoa ce opet odgovoriti namestio Tole! Nikako da odgovore na pitanje sta je sa parama i zasto nisu ulozene u ekipu? Jedino sto je Tole namestio je da im sude po dva penal na derbiju, da im grobar kokot sudi penal na derbiju kada lopta pogodi igraca Partizana u butinu, namestio im Tole trenera bez licence umesto da ih izbaci u beton ligu! To je Tole namestao! jos jednom maso, pozabavite se gde su zavrsile te ogromne pare od prodaje gore navedenih igraca? Ko je to misteriozno nestao u Japan na duzi period i zasto? Mozda kljuc vasih susnih sezona za vreme Toleta lezi u tome, a ne u tome da je Tole namestio! Sportski pozdrav
I

I taj sigurno nije Grobar

pre 14 dana

Nije kokot nego cokot:-D
M

Ma

pre 14 dana

ne, sve je bilo posteno da postenije ne moze biti. O ovome sto ti pises mogao bi da poveruje klinac od 15 god eventualno, stariji svakako ne. Cuj, nije Tole kriv... imali ste 10 filijala u ligi, predsednici tih klubova su vam sedeli u upravi. Lazem li? Pa ti isti klubovi protiv nas zapnu na krv i noz, protiv vas lagano. I onda dodje derbi, Zvezda na par bodova minusa, Krastajic pravi ocigledan faul nad Kaduom za penal, nikom nista. Jedna od mnogobrojnih situacija. Bilo je lepo dok se pevalo KURVA GASI SE... Samo nemojte vi o postenju, molim te. Kako ste radili, jos je ovo i dobro... Kada je ceo tim iz 91-ve prodat i sva lova isla u drzavnu kasu za proizvodnju oruzija za ratista, tad vam je Zvezda dobra bila. OBRAZ DJON
А

А...

pre 14 dana

...где су вама паре? Говорите да су вам трансфери по 5-10 милиона? Где су? На 10 милиона, порез је 2 милиона. Јесте ли уплатили? Где је Зиђинг?
G

GORPSTAS

pre 14 dana

A Lazović i Zemunski klanić? A Velja Nevolja bunkeras? A Splicani i skidanje u direktnom prenosu u 19h kada gledaju i deca? Mnogo su dobri partizani mora da su im tate i dede bili visoki činovnici JNA pa sad uzivaju privilegije.

Kalčopolista®

pre 14 dana

Gorose, sta se danas cita od Dostojevskog?
S

SAMO ISTINA A ONA JE JEDNA

pre 14 dana

SVE U VREME REZIMA I VODJE. SVE JE NAMESTENO KAO I SA BELIVUKOM. CELA VLAST POLA SNS JE ZNALA I CUTALA !
G

Gorostas

pre 14 dana

Pročitaj od Dostojevskog "Jadni ljudi", i porazmisli malo, ali znam da ce tesko da ide zbog tvog IQ a
M

Mauro Tasoti

pre 14 dana

Kod,nije nam kriv AV što nam je golman najbolji igrač,prestao sam da čitam ovo.Pa ne misliš valjda da je Vazura sam sebe doveo u Partizan i sam sebe drži na funkciji.I ako misliš da ćeš u ovoj AV Srbiji sa Terzićem na čelu Zvezde da uzmeš neku titulu bolje štedi te pare što imaš za neka bolja vremena ili ih ulaži u nešto pametnije.Pa Tole je za ovog doktora bio gospodin čovek.I poređenje sa KK Partizan i da se to prenese na FK Partizan nije realno jer FK Partizan nema Željka Obradovića koji je sav svoj ugled i autoritet stavio u službu Partizana i da nije njega ne bi bilo ni ove dobre priče.Ovde fale Mijatović,Veljko Paunović,Vlada Ivić,Marko Nikolić,a njima ne pada napamet da ulaze u bitku u kojoj bi se borili vezanih ruku sa protivnikom koji u svojim rukama ima i vagu i mač.
@

@mauro

pre 14 dana

Vucelic vam je u klubu 30 godina...ali verujem da ga je doveo Vucic u vasem paralelnom univerzumu...
P

PsdczKM

pre 14 dana

Mijat ne zeli nista da ima sa Partizanom, nemojte ziveti u iluzijama. Radomir Antic je bar nominalno bio u upravi, a Pedja nece nista, verovatno nece hteti ni kada ovi odu (a jednom ce otici) iz FK. Slavisu Jokanovica si zaboravio.
B

Bjbubzbz

pre 14 dana

Legendicu iz Čačka aka Robija, doveo i postavio osti taj koji je postavio i Lizuru...Isti čovek, razumeš? Kao i Violinog ljubavnika, Kizu tivraj vugla bizonu i svu bulumentu...Tango Argentino hahaha
U

Ububuvz

pre 14 dana

To da tako ide kod nas bi bili Vidić i Jugovic...I onda biste bili ko i 91..Ciao bambini!!! Al ne ide tako!
T

Torbicis

pre 14 dana

"Nije kriv Vučić, drzava" Pa kako je moguće da neko ne plaća struju i vodu i funkcionise??? Ajde ako zaista nisu krivi,onda hapsite bandu,zatvorite klub,bilo sta
b

banence

pre 14 dana

PODRSKA ZA UPRAVU OD MENE👏
M

Mile led

pre 14 dana

Može da vam dodje menadžment Mančester Sitija zajedno sa Gvardiolom i svim igračima Sitija, TITULE NEĆE BITI ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha
M

Max90

pre 14 dana

Igore simunovicu organizuj ozbiljan protest da se oteraju ovi iz uprave odmah sada motke u ruke i pravac uprava odmah sada spasavaj partizan
N

Nordsjeland x6

pre 14 dana

Kukaju na drzavu i predsednika a na svakih 3-4 meseca od iste te drzave dobijaju po 5 mil evra + placenu licencu za Evropu svake godine,a na sve to ta ista drzava im u poslednje 3 godine dala cak 90 mil budzeta u kosarkaski klub a oni osvojili samo JEDAN TROFEJ i opet su nexadovoljni ccc...obraz kao djon!
G

Ghostwallker

pre 14 dana

Drzava dala 90 miliona? Cega, 90 miliona centi?! Svi znamo da AV gura upravu Partizana kako bi unistio fudbalski klub a kako to radi? Najprostije kako moze u Srbiji, parama. Tacno je da drzava daje pare odredjenoj grupi da unistavaju FK Partizan, koji je iznos u pitanju samo oni znaju.
B

Batistuta1

pre 14 dana

Kako stoji petokraka na crvenom dresu?Srbujemo🤣🤣🤣?
K

Kalčopolista

pre 14 dana

Kako stoji Crvena Zvezda u sred Jsd grba.
@

@bati

pre 14 dana

Kako stoji petokraka u sred crno belog grba, placemo ?!
p

podesen

pre 14 dana

PUNA PODRSKA ZA UPRAVU OD PRAVIH GRBARA SA JUGA👍
?

??

pre 14 dana

Ako nisu bili bolji za sve ove godine zasto bi u narednim? Zasto i kako? Oni nemaju nikakav plan, viziju, ideju to se pokazalo sve ove godine. Nista tu bolje nece biti, promene nikakve na bolje naravno
@

@@@

pre 14 dana

Katanac katanac partizane katanac

Sakur

pre 14 dana

Nema vas vodja onu stvar za to jer je jedna obicna kukavica
Z

ZNA SE KO SU KRIVCI ZA OVO STANJE

pre 14 dana

Godinama se ponizava Partizan a rezimu to odgovara . Oni su direkni krivci. Da se zna ovo nije slucajno. Najjaca Zvezda i najslabiji Partizan. Dva arsina prave ovu razliku. NE OVO NIJE SLUCAJNO TO REZIM JASNO ZNA. VATERPOLO PA FUDBAL. NIJE SLUCAJNO ,NIJE !!!
b

banence

pre 14 dana

Navijaci su krivi a ne struka,PODRSKA ZA UPRAVU.
I

Ima BOGA

pre 14 dana

NEKO CE GORETI U PAKLU A ZNA SE KO ! DA NE IMENUJEM.
O

Objasni ti meni

pre 14 dana

A kosarka? A odbojka? A rukomet? Sta je sa time?
@

@zna

pre 14 dana

Znao si ti da je za vreme Toleta bila Zvezda urusavana ali tada nisi moralisao...bilo ti je lepo...
S

SVI SE STIDIMO POJEDINACA

pre 14 dana

Kkav juris cigana huligana. Strasno sta podrzavaju. Pljacku i kriminal.
C

Cinjenica

pre 14 dana

Ove godina deca koja polaze u prvi razred skole,jos uvek nisu doziveli titulu Partizana! Kako stvari stoje,zavrsice i fakultet sa isto. cinjenicom!
D

Drndo

pre 14 dana

Carevi,vasu upravu ne drzi niko nego ih vi ne terate uopste. Vi umesto da dodjetge svaku utakmicu 20000 barem i da ih oterate vi kao pravite bojkot i njih zabole. Batalite vise te glupe price neko vas unistava bla bla bla. Kako vas to unistava ne razumem? Pa da je drzava htela da vas unisti,jednostavno vam ne bi ovih 3-4 puta dala za licencu i vi bi ste do sada bili bankrot. Sta kao drzava naredi upravi koja naredi igracima,ej nemojte biti prvi,Natho slusaj ti namerno promasi penal ili neku izglednu sansu.A ti Saldanja padaj i valjaj se,budi traljav. Jel to tako izgleda u vasim glavama? Alo ljudi,ne igrate evropu,nemate prihoda,manje novca prihodujete nego sto ga trosite,nije vam za to drzava kriva. Zvezda je za Srnicem,Gobeljicem,Stojkovicem,Savicem usla u LE a zatim kasnije i u LS,pa su pocela malo veca ulaganja u tim i iz godine u godinu se povecavao budzet jer su zarade bile vece. Nije drzava vama kriva sto vas nekakav Sabah pobedi 2:0 a mogao je sest da vam da ili oni danci koji su vam dali pet a mogli 10. Pustite vi te price. A ako hocete promene onda trebate ici na stadion,da naterate upravu da ode a ne putem interneta. Zvezda je kada su je stvarno urusavali i kada je nosila SMS broj na dresovima umesto sponzora imala po 30-40 hiljada ljudi na stadionu. Vi bi samo da vam neko da pare kao u kosarci,da imaju rezultati pa onda da dodjete na stadion. I onda se kao busate,pogledajte koliko nas ima. wow

Sakur

pre 14 dana

Kada se zvezdasi trude da nam objasne da nije kriv njihov vodja nego mi ahahahahahahahah ubise se na svakoj vesti o Partizanu da nas ubede ahahahahahahahah
T

Torbicis

pre 14 dana

Pa mozda bi trebalo stvarno napuniti stadion,doci sa potrebnim alatima za skidanje sedišta i neka svako svoje ponese kuci,da ne pravimo stetu veliku..i tako iz utakmice u utakmicu..
D

Drndo

pre 14 dana

@Sakur, ja se ne trudim ja ti govorim kako jeste a radi mene vi jos 20 sezona ne morate ici na stadion.
@

@NaKur

pre 14 dana

Ti sve znas ali samo u komentarima! Na stadionu nisi bio 5 godina... pravi tastatura revolucionar! 😂😂😂
k

klasika

pre 14 dana

Isti narativ kao kod Ostoje,Ostoja doveden da unisti klub, da bude Drugi, sad tom Ostoji ljube pozadinu
S

Sve za ljubav

pre 14 dana

Ne diraj mi Ostoju.Kao član glavnog odbora partije svakom navijači da i 2 sendviča dok ostatak Srbije ima po 1. Zato ga i vole Nego jel on uterao onaj dug Mačvanu?
G

Gost 38399

pre 14 dana

Ko je njega doveo mislim pitam za druga..Glavni za 2 jun u BG.Vredno radi.Zbog toga dobija pare za klub.A navijaci glume opoziciju.Srbijo među šljivama
R

RECE VAZURA

pre 14 dana

– U ime FK Partizan želim da osudim vređanje predsednika države. Uvek smo osuđivali i uvek ćemo osuđivati deo navijača koji to čine, jer to nanosi štetu ugledu i interesima kluba. Nije moralno ni pošteno jer nam Aleksandar Vučić prethodnih 10 godina nesebično pomaže i pokazuje veliku predusretljivost u rešavanju finansijskih i svih problema, a posebno u omogućavanju da dobijemo licence za evropska takmičenja i predstavljamo Srbiju. Posebnu zahvalnost izražavamo što je država na čelu sa Aleksandrom Vučićem i ove godine to činila – izjavio je Vazura
Z

ZASTO SE PARTIZAN NISTI,ZASTO

pre 14 dana

KAKO SU ,,CIGANI" GNUSNO VREDJALI TADICA ! PUSTITE SNIMKE. VODJA NEMA PRAVI DA SE LJUTI JER U NJEGOVO SE VREME NISTE KLUBOVI PARTIZANA. OVO NIJE SLUCAJNO. VREDJANJE JE BLAGA REC ZA ONO STO SE PARTIZANU RADI. POZDRAV !

Toto-ko-tunjo

pre 14 dana

Slično izjavio i Ostoja. E sad, jednom se zviždi, drugom aplaudira. A i tom Ostoji se zviždalo kada je došao, čim je bila kriza rezultata.Treba pogledati i komentare nakon derbija koji je završen 2:2. Da su ostali prvi, ne bi im smetao ni Vazura ni Vučić. Licemerja tamo nikad ne manjka. Opet, ako žele da odu, a oni uporno neće, okupite se bre i iznesite na rukama tu b'gru. Vučelić je zavio Srbiju u crnom, da neće Partizan. Naravno, i za tu misiju odlikovan ordenom Sv. Save.
I

Istinu zbori

pre 14 dana

Kao čovek u klubu zna da bez države postojali ne bi.Skoro dobili 3 600 000 pa 1 550 000 .Preko 5 miliona e od države za 5 meseci.

Sakur

pre 14 dana

Pa naravno da ce vazura da brani lika koji ga je postavio u Partizan.Pre 10 godina se zna gde je Partizan bio a gde zvezda.Posle pomaganja 10 godina Partizanu vidimo gde je Partizan a gde zvezda.Jesi svestan koliko su glup komentar ostavio?
З

Занимљиво...

pre 14 dana

...ФК има једну титулу за 10 година и то је катастрофа. КК такође има једну титулу за 10 година, али то је невиђен успех. ФК не може да освоји куп и то је страшно. КК такође не може да освоји куп, али куп није ни битан. ФК је у дуговима и то је страшно. КК је исто у дуговима, али то ће се решити.
B

Bravo majstore

pre 14 dana

Najjaci komentar!
K

Ko je zapalio zito

pre 14 dana

Studenti uzeše super kup 2023/24 Delije podržale odbojkaše u finalu a grobara nigde.Nema ih kad se igra za titulu.E moji vi svi ste VI samo tastatura majstori.Promene iz fotelje...
N

Nenad B.

pre 14 dana

Porediš babe i žabe, KK dve godine igra konkurentno sa najboljim timovima Evrope, skor sa plej of serijom sa Realom 38:37, FK nije konkurentan ni sa najboljima u našoj bednoj ligi. O organizaciji, finansijsijama, sportskom sektoru, treneru, baš je glupo i polemisati
B

Brdo

pre 14 dana

KK Real finansira FK Real, a KK Partizan država
O

Opet lazes, pravi si zvezdas

pre 14 dana

Zvanicno, FK ima 2 titule prvaka Srbije od 2014. godine, KK nijednu.
U

UPDP

pre 14 dana

@ko je zapalio zito, vi ste samo na petu utakmicu i dosli, Partizanovci su bili na svim finalnim mecevima pre toga pa i na tom poslednjem.
З

Занимљиво...

pre 14 dana

...КК је купио улаз у ЕК и ЕЛ. ФК то не може, УЕФА не дозвољава.
G

Gost 483829

pre 14 dana

Meni nije jasno zasto se mučite vi. Lepo kao i košarkaši uzmete milione eura od države i ne igrate Srpsku ligu.Svejedno Vas niko kazniti neće.Mada mozda gresim jer FK kao KK nije više član JSD, pa oni u FK imaju svoj put ,plan i program u odnosu na ostatak društva Jugoslovenskog.
T

Trancer

pre 14 dana

Ne vredi da mali nogometni klub zavrsi na 7 mestu ko u aba ligi, i eto neogranicenog budzeta
N

NARODE ZASTO SVI CUTITE

pre 14 dana

AKO VAZURA NEMA PRITISAK DA OSTANE ONDA JE MONSTRUM OD OSOBE. NAJURIMO BAGRU SILOM JER MILOM NECE OTICI. IDIOTIZAM
K

KO STITI KRIMOSE U UPRAVI ,KO !?

pre 14 dana

Ajde novinari pomognite malo da se ovo zlo skloni. Kako vas nije zao sta se Partizanu radi. Spali smo na srpskog zonasa. Dajte vaseg autoriteta pokazite novinarski kodeks ,etiku i morala. Pomognimo da ovo zlo napusti klub jos danas !
G

Gost 382829

pre 14 dana

Hahahaha novinari da menjaju upravu.Ovo je zabava.Partizanovci svi u skupštini legende kluba i nisu za smenu a novinari da menjaju zbog 1 posto navijača koji verovatno žele neke uslove za sebe.Nema od toga ništa.
G

Gostanko

pre 14 dana

Kazu Zvezdi dala drzava a Zvezda samo ove sezone od Erakovica 7m, Azarova 3m, Pesica 1.5m, Nedeljkovica 9m, Mijatovica 8m...Samo u prodaji tih pet igraca uzela 28.5 miliona eura. Od lige sampiona 27, od ulaznica oko pet. Dakle samo to saberite imate 60 miliona eura. Onda na to dodajte tv prava, od Gasproma 5m, od telekoma 1.2m , od manjih sponzora makar milionce ukupno. Pa sada ako otkupe Lekovica za 4m... Zvezda ce ove sezone premasiti cifru od 80 miliona eura. A partizan ce otici u minus jer mu je budzet 25m a nemaju prihod ni 15. Prodali Ilica za 4m, od sponzora uzeli mozda 4m,evropu nisu ni igrali,na ulaznice nista,ono sto prodali Rikarda dali za Saldanju..I posle njih neko urusava. A da ne govorim sto im drzava vec 3-4 put daje po par miliona za licencu. I onda dodju i kazu,drzava daje Zvezdi a Partizanu ne. Imate digitron ako ne znate da racunate,stavite koliko je Zvezda u ovi sedam sezona platila igrace koje je dovela a za koliko je prodala igrace. Zvezda je oko 300 miliona prihodovola za svo to vreme kada saberete prodate igrace,sponzore,novac od UEFA-e,tv prava,ulaznica itd. I Zvezda ulaze novac jer iako je duzna ona ima pokrice u igrackom kadru,svom vlasnistvu itd.a vi nemate jer vam je ionako poklonjen stadion zalozen,teleoptik koji je takodje poklonjen vama isto zalozen,igracki kadar ne vredi nista. I tu je razlika i to ogromna izmedju Zvezde i Partizana. Zvezda kupila korejca na rate za 5.5m ali sada moze da ga proda za 8-9. Kupila Bukarija za tri,moze da ga proda makar za sest, kupila Glazera za 1.2m,moze da ga proda za 4-5. Dovela Azarova za anje od milion,prodala ga za tri.Dakle ima i promasaja ali sada se vec vise vrti na plus nego na minus.A vama ostaje da trazite alibi.
S

Slavuj

pre 14 dana

Kad toliko prihodujete zašto ste u minusu desetine milona eura? Koliko je od tih cifara koje si naveo otišlo pojedincima iz uprave i menadžerima? Zašto se svaka uplata CZ mora izvršiti na račun u njemačkoj banci a ne račun kluba u Srbiji koji je u blokadi? Lopovi su i kod vas samo im rezultati pomažu da vam zamažu oči. Pobjeda od 2:0 i vi ništa ne pitate i oni rade šta hoće. Kod vas više para pa se i prsti ližu, a kod Partizana i ono malo pokradoše, a rezultata nema pa se sve vidi. Svi su digli ruke od njih pa je duo VV , a ranije i još jedan V , koji je napravio statut kao Tito ustav, doživotni predsjednici, još samo nedostaje i parola posle Tita, Tito ili ti duo VV.
G

Gostanko

pre 14 dana

Slavuj, vi se prvo dogovorite sami sa sobom da li nam drzava daje pare ili smo duzni. Kako nam je sada racun u banci blokiran ako imamo drzavu iza sebe? Jel to drzava ne moze da odblokira racun? Daj molim te,previse slusas Zeksa Pantica i ostale nebuloze. Zvezda je u minusu,ne skida konstantno svoj dug vec ulaze jer zeli da napravi iskorak. Cak i da Zvezda ima minus veci od partizanovog,Zvezdu ce t manje opterecivati jer ima pokrice u igrackom kadru i svemu sto je u njenom vlasnistvu. Zvezda sutra da zalozi svoj stadion i sve sto ima,moze pokriti svoj minus i onda kredit vracati godisnje. Kod Partizana je prica drugacija,on je sve svoje zalozio,igracki kadar nikakav,nema vise sta da zalozi,nema koga da proda a minus sve veci.
K

Kad

pre 14 dana

Skinete to JSD, možda vam i poželim sreću. Ovako nikad.
N

Nikad to

pre 14 dana

Skinuti neće.Danas svi u kuću cveća.Manite se pisanja polozite venac vođi
G

Gost 382898

pre 14 dana

Gde da skinu zaštitni znak. Pa to je njima kao kad bi neko rekao Bori skini ono Riblja i ostanite samo Čorba.
Z

Zoran Zorann

pre 14 dana

Koji moca
B

Bon.Jovi_985

pre 14 dana

Radio Milevin komšija, Moca majstor...
L

Ludilo mozga

pre 14 dana

Pitanje za redakciju Mozzart sporta. Ko drži Vazuru i Vučelića u Partizanu? Ko je taj što ne da da odu iz Partizana tandem VV? Svaki dan napišete tekst na ovu temu al ko osa oko Kragujevac ne ubodete u centar. Možete vi to mnogo bolje da napišete, znate to i sami
N

Niko Niko

pre 14 dana

Zakaže se skupština preglasaju ih i pedala kuçi.Vrlo prosto.Od pisanja za taataturom nema smene.Zahtev za vandrednu skupštinu i ćao.Ali niko ne glasa za to što znači da ih podržavaju.Onda nema ša da se buni bilo ko.Svi clanovi kluba su oćigledno zadovoljni.Kome se ne sviđa neka navija za Vojvodinu reče jedan istaknuti clan kluba skoro na privatnoj zabavi.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 14 dana

Zna se ko drži. Ovo vam je osveta za sve ono što nam se dešavalo ranije. Za vreme bivše vlasti. A On je osvetoljubiv čovek. Samo što vam je izgleda namenjena gora sudbina nego nama onda. Mi smo bili pred gašenjem, što je mobilisalo navijače i javnost. Vi ćete biti zombi klub. Neće vam biti dozvoljeno ni da živite ni da umrete. Već uvek tu negde. Da li je to normalno? Ništa od toga nije, ni ono pre ni ovo sada, ali to je naša realnost.
L

Ludilo mozga

pre 14 dana

@niko niko Opa, pustili mi komentar. Pusti druže da Mozzart napiše sve to lepo pa da mi znamo šta treba da radimo i kako da se ponašamo. Nemojte samo vi da nam pričate šta treba da radimo a verujem da ste upućeniji od nas samih

Kalčopolista®

pre 14 dana

@ sultanat fali ti i onih 10 miliona pozajmice od firme osnovane 2022, zaboravio si i pucanje penala bivseg predsednika Tadica koji ih je sisatematski unistavao dovodeci im gasprom! Javi se sever!! Javi se sever!!! A na severu muk! Mislio sam da nas oni prozivaju onom pesmom “projekat drzavni” medjutim oni sami sebe bodre sa tim poklicem! Da i oni jednom nesto priznaju! Samo da znate, preci koji su vam se nekada kesali o trabmvaje, slusali dzez i cesljali kao Kralj Petar u inat Titu vam se prevrcu u grobovima
П

Па...

pre 14 dana

...и ви имате Зиђинг. Међутим, вама није довољно да ви имате спонзора, ви желите да их други немају.
N

N Nedic i Vazura zlo kluba

pre 14 dana

E BUDIMO NAIVNI ,SVE JE OVO REZIMSKA POLITIKA DA SE UNISTI FK PARTIZAN I NJEGOV STADION. OVO KILAVI VAZURA NE BI RADIO DA NEMA LOGISTIKU VLASTI. SAMO SILOM SAMO RADIKALNO MOZE DOCI DO PROMENE. SVE JE OVO VLADIN SCENARIJ ! NAJURIMO BAGRU VAZURA NE SME NAPUSTITI TO MESTO. UCENJEN JE OKO BELIVUKA. N. NEDIC I VAZURA ZLO KLUBA.
А

А...

pre 14 dana

...ко је Партизану правоснажно доделио стадион који није градио на земљишту које није купио?
J

Jadranko

pre 14 dana

Cuj ovo ,da se na stadion prenese iz kosarkaskog kluba i da se u Partizanu uradi ono sto je u kosarkaskom klubu kao sto je to uradio Ostoja Mijailovic xaxaxaxaxaxa. Sta je bre on uradio? Postavljen tu i drzava dala pare,porez sve veci,ne placa se i jednom kada pukne balon bice posle da je drzava kriva sto je Partizan duzan. Svake godine se zbog evrolige ide u minus. Neko manji a neko veci, Partizan daje samo Zeljku 1.5 milion eura bez poreza,a gde je ostali strucni stab. Da ne nabrajam skupe igrace.Bice veselo kada se papiri otkriju
g

gost6969

pre 14 dana

bez brige, salje predsednik svoje eksperte da pomognu. bice to sve ok.
G

Gorštak

pre 14 dana

Koliko ljudi bez obraza , crveno bela bratija ima komplekse, mržnje, nezajazljivosti neverovatno, većina njihovih komentara. Uzeli sve, dao im Manitu, i šta bi još? Gledajte u svoje dvoriste nakaze od ljudi. Zna se ko je postavio upravu i trenere diletante i kome odgovara Partizan u rasulu. Posle njih najveći krivci su navijači, umesto na svaku utakmicu da dodje njih 20.000, da skandiraju protiv uprave, okupiraju stadion i udju u prostorije da oteraju bandu, oni bojkotuju. Kao da niko malo mozga nema "grobari sa juga" samo znaju da pišu proglase., pa to ovim nazovi ljudima iz uprave odgovara. Drugi krivci su bivši igrači, treneri, sportski radnici sto svi ne dignu glas, pa bi morala I nametnuta uprava da ode. Zvezdini navijači bi ih posle godinu dana motkama najurili. U svim sportovima, pogotovo u onim gde je Partizan bio trofejniji od Zvezde krenulo je, uništavanje. Ugašen hokejaši klub, vaterpolo klub pred gašenjem, košarkaški klub satiran godinama do dolaska Obradovića, fudbalski klub kad se po titulama izjednačio sa Zvezdom krenulo satiranje. Svi treba da dignu glas i pravac stadion da se bagra iz uprave otera.
П

Па...

pre 14 dana

...нису вам однели кошеве и нисте слали СМС за спас клуба. Кад се то деси, онда смо квит. И наравно, да вас избаце из Европе због дуга, као нас, а не да Вучић улеће са милионима.
G

GeOs

pre 14 dana

Da, izjednacili ste se u fudbalu sa titulama , posteno, ali sada kad opet bezi Zvezda to je neposteno. Stara Glodarska logika. A kako ste nad stigli ? Ajde, opisi nam kako ste nas stigli. Znam, na kvalitet i cisto znanje. A zvezda sada, nema veze sa kvalitetom i znanjem, nego ona to neposteno radi.
B

Bok

pre 14 dana

Ko je nas proklinjao nije dangubio, a znamo i ko je. Oni što su zahvaljujući svojim neznalicama i lopovima dotakli dno kao i mi danas. Nemojte samo o Toletu, da ja nebi o vašima šefovima, Interpolu i aboliciji, ako neko od vas zna šta to znači i na koga se odnosi.
G

Gostgost

pre 14 dana

Otkrio si sad toplu vodu. Ima samo jedna stvar koja vas demantuje i koja je razlog svega ovoga - Evropa! I samo jedan covek - Miloje! Sve je ovo zbog njega i njegovih uspeha iz prethodnog mandata. Kad je Tole bio tu, vas je izbacivao Samrok, a mi smo sada pobedili Liverpul, sampiona Evrope! I tu ti je objasnjenje za sve. Ko je namestao, ko je imao pomoc drzave, saveza i sudija, sve. I vi opet radite isto kao i tada, i opet pravite iste takve "rekorde" - Flora, Sabah, Nordsjeland... Nikako da naucite da treba da se okrenete sebi, radite POSTENO, i to ce da vam se vrati. Ali je lakse izmisljati teorije zavere i kukati da ti drzava da jos, jos, jos...
П

Па...

pre 14 dana

... нисам сигуран ни да ти знаш шта је аболиција, судећи по твом коментару. Вероватно си нешто чуо, па ти та страна реч звучи погрдно у овој ситуацији.
N

Nekaki

pre 14 dana

bas ste ugnjetavani!!!! sektasi Toletovi. Sta bi sa Asanom? Pobego! je l ste ga dobili na sudu? ahahah Nije vas Zvezda ni svevisnji lagao nego vas covek! Drugo- gde su cuveni bonusi od Sadika? nema ih! Niko drugi nego vas vas covek lagao...ovamo vam drzava daje za penale i prekrsaje kod Uefe da ne padne neka zabrana, plus licenca vam se placa kod te iste uefe i drzava placa porez za vas.... treba da vas je sramota. Dok ste Zvezdu sa toletom onda terali u propast bilo vam je lepo, sad kad ste u slicnim gov.... malo vam je sve i tvrdite da ste ugnjetavani i pljujete u tu istu pomoc umesto da cutite i da pocistite gov.. iz svog dvorista vi jos vise lajete. Nemate vi ni stiida ni srama a kamoli obraza. Do sledeceg Samroka, Santa klare,Midjilanda,Flore i faune i vase sledece sramote Aj zdravo!
Г

Гробиша

pre 14 dana

А на пример, да најпре демаскирамо Оскара и пошаљемо га у једну сигурну кућу?
П

Па...

pre 14 dana

...ви тренутно не можете да смените ни председника скупштине станара.
G

Galiot

pre 14 dana

Da li ce se istorija ponoviti,pa da na jednom dresu,drugog kluba piše "za spas partizana,2344" posaljite sms i spasite klub od gašenja?!? Nadamo se takvom ishodu!!!
1

1945

pre 14 dana

a spasa nema neće ga ni biti !
j

juznyy

pre 14 dana

novinari budite novinari, isčaprkajte i pustite u javnost zasto niko iz uprave nije spreman da da ostavku....dokle vise......mnogo motate u foliju jako jasne stvari
U

UPRAVA NE SME DATI OTKAZE

pre 14 dana

,,Uprava" Partizana je ucenjena i mora da produzi rusenje kluba. To je prava istina. Istina je samo jedna. Da je ovo stanje u Zvezdi Vodja bi ih za tri minuta poslao u nedodjiju !
G

Gost 2222222

pre 14 dana

UPRAVA NE SME DATI OTKAZE Sa prosekom 70 godina je ta uprava i njima lepo na JNA.Oni sami nikad otici nece a niko ih i ne dira.
i

igor978

pre 14 dana

Ja ne razumem nikako jednu stvar - ako je klub “javna” svojina, zvog čega niko ne podnosi krivične i prekršajne prijave protiv odgovornih lica u klubu? Kako neko može 10 godina da ne plaća porez, struju, vodu i da ne snosi NIKAKVU ODGOVORNOST za finanisjko upropašćavanje kluba?! Zar je ovo jedina država u Evropi koja nema (i ne želi da ima) mehanizme za sankcionisanje odgovornih rukovodilaca koji upravljaju klubovima!? Njih ne treba oterati već motkama
N

NoName1

pre 14 dana

Za porez pitaj Ostoju.
L

Leao

pre 14 dana

Bez namere da uvredim delije, nego da pokusam objektivno da iskomentarisem situaciju. Ako mislite da su ovi iz partizana( a jesu ) totalni idioti, kojima je potrebna konstantna milionska pomoc drzave, zasto mislite da su terzic i mrkela bolji? Pa terzic je oterao ofk u beznadje i jad kada nije imao drzavu iza sebe. Sada je doveo sina, da uz pomoc drzave i lobija ispravi tu gresku. Dakle nije terzic bolji, ni gori od ovih iz partizana.Bez nenormalne pomoci drzave oni bi klub pretvorili u prah i pepeo. Kao i u svim drugim sverama drustva posteni ljudi su marginalizovani, doslo je vreme da budala progovori, fukara se obogati a pametan…
G

Gostgost

pre 14 dana

Iz prostog razloga sto Zvezda od Uefe i transfera pravi desetine miliona, i nama drzava ne treba da pomaze. Zvezda plate sta treba, naprave dogovore za placanje na rate, i ostalo, i mirna Backa. Nesto ode na transfere, dosta ode u njihove dzepove i dzepove drugih koji uzimaju svoj deo, i Zvezdi trenutno ne treba drzavna pomoc. Iz Zvezde se trenutno izmuzavaju pare. Samo ove sezone smo zvanicno uzeli oko 80 miliona od Evrope, ulaznica i transfera. Sta ce ti drzavna pomoc sa takvin prihodima? Na zalost, vecina tih para ce preko trange-frange kombinacija da se izmuze iz Zvezde. Sa druge strane, Partizan nema prihode, a ima jako slicne troskove kao Zvezda. Nema prihoda od transfera, ili ima smesno malo, nema prihoda od Evrope jer je nisu igrali, nema prihoda od ulaznica jer nema navijaca. I naravno da mu treba pomoc drzave jer nemaju odakle da plate. I to je to, jako jednostavna matematika, sabiranje i oduzimanje.
G

Gostgost

pre 14 dana

I da, nije Terzic bolji covek od ovih, niti je posteniji, ali je namazaniji, dugo je u fudbalu, ume da proceni igraca, i iako imamo "promasaje", nista tu nije slucajno. On zna fudbal za razliku od ovih vasih VV. Oni znaju medije, i zato Partizan ima svoju medijsku podrsku kakvu ima. Tako da svakom svoje.
Z

Zaslepljeni covece

pre 14 dana

Ne kaze se izmuzavaju nego muzu.
@

@GostGost

pre 14 dana

Prvo laž da ste prihodovali 80 mil evra, pogledaj APR, oko 30 mil evra je cifra. I da je tako licemeru, pa zašto ste onda dužni 76 mil evra zvanično, a nezvanično preko 120 mil evra. Zasto vam oprastaju dugove Agrobanci I Marfin banci 24 mil evra, zasto vam fantomska firma oprasta 10 mil evra pozajmice za placanje poreza, zasto vam Gasprom daje 8 mil evra po novom ugovoru, zasto vam nezvanicni sponzori poput Knez patrola, Ultra copa itd.daju desetine miliona evra. Ej bre imate budzet i sponzorstva vece od svih ostalih klubova zajedno. Ali ko nema obraza tako priča
G

Gostgost

pre 14 dana

@@ - Brate mili, kad budes izasao iz teorija zavere mozemo da pricamo. Prvo treba da razgranicis i naucis neke stvari. Dakle, treba da naucis sta je sezona a sta godina, kada se i na koji period daje izvestaj u APR, da shvatis da su ti izvestaji uglavnom lazirani, kako Zvezdini, tako i Partizanovi, pa da onda citas tekst a ne samo naslove, jer bi onda video da Gasprom ne daje 8 miliona, vec 5, da znas sta su dugovi, kako se vracaju, i kako se na to gleda, da naucis koju stvar o menadzmentu, jer si u ociglednoj svadji sa time, pa kad sve to savladas, onda mozemo da pricamo na neku temu. Do tada mi samo krades vreme, jer niti znas o cemu pricas, niti mozes da skapiras sta ti objasnjavam.
П

Па...

pre 14 dana

...и Партизан има Зиђинг. Банке праштају дугове. Порез се не плаћа. Држава плаћа лиценце. Стадион на поклон. Спортски центар на поклон. Салдања скупљи од Војводине, али њима то не смета да вас победе и имају посед од 65%.
S

SULTANAT

pre 14 dana

Prisetimo se zanimljivih naslova: Šeik Al Nahjan i Vučić u poseti Crvenoj zvezdi (politika.rs, 10.01.2013.), TERZIĆ OTKRIO KOLIKO JE PREDSEDNIK SRBIJE UČINIO ZA ZVEZDU: Vučićev duh lebdi nad Marakanom! Hvala mu na svemu (kurir.rs, 20.12.18.), Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000? (b92.net, 11.07.19.), Mali: Zvezdi 50 miliona evra više, ogromni dugovi večitih (sportklub.rs, 14.06.22.), Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36 (b92.net, 14.05.23.).
Ч

Чуме

pre 14 dana

Дакле, ви стварно ништа не схватате. Да вам није Вучића ( и државе) испали бисте из лиге. О ових пет пораза се говори као о некаквој сензацији, а да нисте имали "штит", било би их 15.
Š

Šampitiustau

pre 14 dana

Kada je moj sin išao u obdanište , i kad je bio pred polazak u prvi razred , sa celom grupom zajedno su pevali i devojčice i dečaci , pesmu , " TOLE LOPOVE , TOLE LOPOVE ......." tade se mali moj komšo , nisi bunio kome država daje pare , nisi se bunio koliko ko duguje , i dali ti deca znaju za mocu i sašu , nije te bilo briga ......
S

Ser Joza

pre 14 dana

Promene su neophodne, ali cilj nove ekipe je da stadion preda u ruke drzavi, da se uzme zemljište za građevinske projekte,a Partizan prebaci da igra na buduci Nacionalni stadion.
N

Nenad1246

pre 14 dana

Da stadion preda u ruke državi? Istoj onoj koja im je poklonila taj stadion pre par godina?
@

@Nenad 1246

pre 14 dana

Ili lažeš ili pojma nemaš, zato cuti, pametniji si. Stadion nije poklonila država nego JNA, JUGOSLOVENSKA NARODNA ARMIJA.
N

Nenad1246

pre 14 dana

JNA poklonila pre tri-četri godine. Oće to.
@

@@nenad

pre 14 dana

A ko vam je poklonio zemljiste Teleoptika???
G

Gostza

pre 14 dana

I opet mnogo reci malo dela. Osam godina ovi srozavaju Partizan, svake godine prduckate po malo. Ajde prvih par godina i da ih pustis na ler, ali 4-5 godina samo lelecete.
J

Jovanji

pre 14 dana

Ajde bre Topalovici budite se pa niste vi najgori
S

Saša Le

pre 14 dana

Kako se može staviti hipoteka na nešto što nije vaše, na nešto što ste oteli od vojske? Dinar jedan niste uložili u renoviranje stadiona, sedišta na tribinama i teren ste dobili od donacija. Kako da se prenese ambijent iz arene kada nemate novca da platite navijače. Kapa dole ovim stotinak navijača što redovno dolaze. A to što imate malo više navijača na gostovanjima, činjenica je u tome što se tada pruža prilika da ljubitelji Partizana iz tog i okolnih mesta gledaju svoj tim uživo.
B

Beda

pre 14 dana

Koliko neko moze biti bedan pa napisati gomilu laži. Stadion nije otet od VOJSKE, nego je JNA, JUGOSLOVENSKA NARODNA ARMIJA dala stadionu Partizanu I on ga sve ove godine održava i ulaže u njega, e sad sto je ova uprava ga upropastila je druga prica. Vama je neznalice grad Beograd I Republika Srbija izgradila stadion, ni on nije bio vaš.
@

@beda

pre 14 dana

Pises nebuloze, a jos te zloba zaslepila...jedino ti nadimak prilici!
b

bljuc

pre 14 dana

ne smeta im ostoja , tansskovic ali vucelic im namerno unistava klub ahahaha
N

Nenad B.

pre 14 dana

Dok se na stadionu ne okupi 20+ hiljada ljudi spremnih da ostanu dok članovi uprave i Skupštine, Kralj i Vazura ne podnesu kolektivnu ostavku ili zaprete da će krenuti pred Predsedništvo, sve ovo što pričaju Vermezović, Tomić i ovaj gospodin su prazne priče. Jedan poziv završava sve. Dakle, jedino pitanje je hoćemo li ili nećemo?
Ž

Žerac

pre 14 dana

Kojih bre 20+ hiljada, po polovina onih iz Arene je veštački stvoreno. Prvo ujedinite tribinu, pa tada razmišljajte da ove što su vas upropastili. Kaže Nađ niko ne voli Partizan više od mene, a pre toga izjavi da je cilj bio drugo mesto. Kakva je to ljubav ako ne težiš vrhu, ako ne želiš da budeš najbolji? Onomad kad je Mandarić došao u Vojvodinu izjavio je da mu je cilj da Vojvodina bude prvak već sledeće sezone, e to je ljubav. A kako su krenuli i oni i Čukarički (TSC je već ispred vas) bićete četvrti klub u zemlji. Naravno ako vam to Radnički Kg to dozvoli.
N

Nenad B.

pre 14 dana

Nisam tražio mišljenje ostrašćenog navijača miljenice, već izneo svoj stav. Ali kada si se javio, da ti odgovorim, samo se vi bahatite i seirite, kada prođe ovo ludilo u državi tvoj klub više neće postojati.
G

Gostgost

pre 14 dana

Krenula kampanja :) Ali kraj poentira, voleli bi oni da preuzmu i da kao Ostoja vrate publiku... Znaci, i oni bi voleli da im drzava da 50ak miliona godisnje, pa da vidite kako su "jaki". Majke mi moje, poceli ste da se gubite i da smatrate normalnim da vam drzava daje sumanute sume novca. Treba da vas drzava pusti niz vodu, jer stvarno vise nemate mere, samo trazite jos i jos. Da vam jednostavno ne placa transfere, dugove za plate i ostalo, daje za licence, pa se lepo sami snadjite ako umete.
P

PeraV

pre 14 dana

Zasto svaki Grobari ne bi uplatio po 100 evra za pomoc Partizanu? Neka je milion Grobara u Srbiji, RS, CG i dijaspori, ako svaki Grobar uplati po 100 evra to je 100 miliona evra.Sasvim dovoljno da se vrate dugovi, sredi stadion i napravi tim.Grobari, mobilizacija!
R

RealNo1

pre 14 dana

Јел то као Остоји за порез? Који фо данас није уплаћен.
K

Kme

pre 14 dana

Ka mislim da je vreme za katanac
B

Bruka

pre 14 dana

Ja mislim da je tebi vreme za Lazu.
r

rmandic

pre 14 dana

Ovaj non stop po nekim "grupama".
5

5.000.000,00 €

pre 14 dana

Док је двојац "В" са адвокатом у клубу, нема нам спаса!!!
E

Ee profo velja je

pre 14 dana

Bar ste se trećeg V otarasili
T

Tugica

pre 14 dana

u jbt u jsd svi napredni