(©AFP)
(©AFP)

Rade Krunić u Bundesligi?

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.08.20. | 14:05

Definitivno napušta Milan

Bosanski vezista Rade Krunić ovog leta skoro sigurno menja klub. On je pre godinu dana došao u Milan kao želja tadašnjeg trenera Marka Đampaola ali se nije najbolje snašao i kasnije je kod Piolija dobijao minutažu na kašičicu.

Strateg Milana ovog leta je klupskoj upravi saopštio da ne računa na Krunića i nekadašnji igrač Donjeg Srema vaga opcije. Sada je u trku za Krunića ušao i nemački bundesligaš Frajburg.

Izabrane vesti

Već dugo vremena se za bosanskog reprezentativca interesuje Torino, a pogotovo otkako je na klupu Bikova seo pomenuti Marko Đampaolo. Milan je voljan da proda Krunića po ceni od 6.000.000 evra, dok je Torino smatrao da može jeftinije da prođe i otegao je pregovore. Sa ulaskom Frajburga u priču, torinski klub bi morao brže da reaguje i da plati traženu sumu inače bi mogao da ostane praznih šaka. Frajburgu nije problem da plati traženu cenu, a Krunić se nada da će ipak ostati u Italiji i opet raditi sa Đampaolom.

Podsetimo, Torino je već iz Milana kupio levog beka Rikarda Rodrigeza, u završnim je pregovorima sa Lukasom Biljom kojem je na San Siru istekao ugovor, a Krunić bi mogao da zaokruži het-trik Torinovih pojačanja iz Milana. Ako Frajburg ne bude brži... 


tagovi

Rade KrunićLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara