Tarik Biberović (©Starsport)
Tarik Biberović (©Starsport)

Definitivno: Biberović ne igra protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.10.24. | 15:32

Odbijena žalba Fenerbahčea

Skoti Vilbekin, Marko Gudurić, a sada i Tarik Biberović da zaključi listu onih koji večeras neće moći da pomognu Fenerbahčeu u sudaru sa Crvenom zvezdom. Uz razliku da su prva dvojica otpala zbog povreda, a Biberović zbog fizičkog okršaja sa Elajdžom Brajantom u sudaru sa Anadolu Efesom.

Biberović je tada grebao, Brajant grizao, a na kraju su obojica suspendovana na jednu utakmicu, a pride će ovaj prvi morati da plati 5.000, a drugi 10.000 evra.

Izabrane vesti

Njihovi klubovi su naravno pokušali da presudu obore žalbom, ali Evroliga je ovog puta odbila te prigovore, pa Biberović neće večeras moći na terenu protiv Zvezde, dok će Brajant propustiti okršaj sa Makabijem iz Tel Aviva.

Podsetimo, Evroliga je prethodno uvažila žalbu madridskog Reala na suspenziju Fakunda Kampaca, koji je trebalo da svoje odsluži baš u sudaru sa Partizanom Mozzart Betom. No, zbog žalbe je igrao protiv crno-belih (ne samo da je igrao, nego je ubacio osam poena, a pride imao šest skokova i 11 asistencija), da bi onda Evroliga potvrdila kaznu zbog čega će Real biti hendikepiran večeras protiv Baskonije.

Biberović baš i nema toliku važnu ulogu u Feneru, prošle sezone je u proseku ubacivao sedam poena po meč, a toliko je dao i Anadolu Efesu. Povrede Vilbekina i Gudurića ipak su veći problem, mada Fenerbahče i bez njih ima izuzetno opasan sastav.



tagovi

KK FenerbahčeKK Crvena zvezdaTarik Biberović

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara