Dušan Tadić (Srbija) i Kristijan Eriksen (Danska)
Dušan Tadić (Srbija) i Kristijan Eriksen (Danska)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Dansko-srpska drama sa golovima u oba poluvremena

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.24. | 11:32

Pročitajte nekoliko predloga za 25. jun…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
France - Poland
ID: 8180781


Francuska spada među glavne kandidate za osvajanje trofeja, ali u prvom kolu protiv Austrije to baš i nije delovalo tako, a ni sa Holanđanima se nije proslavila. Poljaci su već eliminisani, a uzgred imaju i puno kadrovskih problema, tako da ne sumnjamo u pobedu Trikolora.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.28)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Denmark - Serbia
ID: 8180810


Reprezentacija Srbije odigrala je veoma dobro drugo poluvreme protiv Engleske, ali je u duelu sa Slovenijom jedva uzela samo bod. Orlovi sa Dancima nikada nisu imali puno sreće. Nadamo se da će ovog puta biti drugačije, ali vama savetujemo da tipujete na kombinaciju 1+I&1+II.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1+I&1+II (1.85)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
England - Slovenia
ID: 8180853


Iako su razočarali protiv Danaca (1:1), ni najmanje se ne dvoumimo oko nove pobede Engleza. Njihova poslednja dva međusobna okršaja bila su vrlo tvrda, ali je možda bolje da sada obiđete golove i opredelite se za čistog keca jer je Engleska ipak najjača selekcija u grupi C.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
BRAZIL 2 | 23:55
America Mineiro - Avai
ID: 8180817


U pitanju je derbi jedanaestog kola brazilske Serije B pošto se sastaju ekipe koje dele lidersku poziciju. Nijedan ishod ne bi trebalo da bude iznenađenje, međutim, mi ćemo da se usudimo da vam preporučimo keca pošto Amerika Mineiro igra sjajno na svom terenu. Razmotrite i 2-3.




Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Netherlands - Austria
ID: 8180805


Još jedna utakmica sa kojom ne bi trebalo da imate većih problema, bez obzira na to kako je okončan susret Holanđana i Francuza u petak (bez pogodaka). Austrijanci su poslednji put uspeli da izbegnu poraz od Lala još u maju 1990. i ovde je kec realan, ali razmotrite i GG3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
KUP AMERIKE | 03:00
Chile - Argentina
ID: 8180804


Čile od 2008. nije savladao Argentinu u 90 minuta, mada su neretko igrali nerešeno. Naravno da bi Aleksis Sančez i saigrači prihvatili bod, ali aktuelni svetski i kontinentalni šampion neće im dati ni mrvice. Uparite dvojku i 0-3 gola pošto je kvota na tu kombinaciju sjajna.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&0-3 (2)
Vredi probati
KUP AMERIKE | 23:55
Peru - Canada
ID: 8180829


Kanada je u duelima sa Francuskom i Holandijom imala jedno užasno i tri vrhunska poluvremena, te nikoga ne bi trebalo da čudi to što je po kvotama favorit protiv Perua. Ako vam se čini da ishod nije lako predvideti, izaberite više golova u drugom poluvremenu. Mi ćemo dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 16:00
Radomlje - Rapid Buc.
ID: 8181975


Fudbaleri Rapida za danas imaju zakazane dve utakmice - ovu i onu sa Ružomberokom dva sati kasnije. Jasno je da će “karte” biti prilično izmešane pa je apsolutno suludo tipovati na klub iz Bukurešta, bilo na ovom, bilo na drugom meču. Naša preporuka je da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara