REZZIME DANA (nedelja): Slavite Jaga Pikačua!

Vreme čitanja: 4min | ned. 30.06.24. | 23:26

Pogledajte ko vam je 30. juna doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ŠPANIJA - GRUZIJA (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 4:1

Iako je nagoveštaja i te kako bilo, ipak nije ovo veče senzacija. Španija u osmini finala Evropskog prvenstva nije poput Englekse dozvolila da je autsajder muči, da je dovede na rub eliminacije, u poziciju da giljotina visi nad glavom i da se samo čeka povlačenje ručice. Furija u Kelnu jeste primila prvi gol na ovogodišnjem Euru i jeste morala da juri rezultat protiv hrabre, kuražne i energične Gruzije, ali je čvrsto zadržala uzde kaznene ekspedicije, reprezentacije koja je najviše pokazala i s pravom prgrlila epitet novopečenog prvog favorita za evropsku krunu - 4:1.

Opširnije OVDE.

VIKINGUR - FRAM (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Vikingur jeste bio veliki favorit na papiru, ali to odnos snaga na terenu nije pokazao kada se završila utakmica. Jeste pobedio, što je vama i trebalo, ali je isto tako imao nenormalnu sreću što nije doživeo poraz. Mada, kako su se stvari odvijale na terenu utakmica je mogla da ode i u smeru debakla na obe strane. Vikingur je imao osam, a Fram čak devet udaraca u okvir gola. No, završilo se baš onako kako ste želeli.

MARIJEHAMN - HELSINKI (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Helsinki se dobrano pomučio da stigne do tri boda, ali nije izneverio. Poveo je već u 6. minutu i mada je Marijehamn uspeo brzo da vrati utakmicu u nultu tačku, to se nije odrazilo negativno u nastavku. Štaviše, gosti su ponovo stekli prednost koju više nisu ispuštali do kraja.

SAN MARTIN - ATL. GUEMES (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0

San Martinu je bio dovoljan jedan gol da reši sva pitanja, a pre svega da vam obezbedi pogodak za isplatu. Načekali ste se propisno za taj jedan gol, ali kada je pao, gosti su imali samo desetak minuta da reaguju. Srećom po vas - nisu uspeli.

VILJA MITRE - CIPOLETI (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:0

Bilo je onih koji su se verovatno zabrinuli jer nije bilo golova posle sat vremena igre, ali kada je jednom pukla brana, više nije bilo povratka za Cipoleti. Blickrig domaćina rešio je utakmicu.

FORTALEZA CE - ŽUVENTUDE (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:1

Slaviće mnogi od vas Fortalezu i Jaga Pikačua! Napadač domaćina bio je strelac drugog gola na utakmici kojim je praktično u nadoknadi prvog poluvremena rešio utakmicu. Gosti se jesu u 75. minutu trgnuli i prepolovili zaostatak, ali je Fortaleza izdržala do kraja.

PALESTINO - BARNEČEA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Palestino je dugo tražio put do protivničke mreže, punih sat vremena se Barnečea dobro branila i čuvala minimalnu pobedu, a onda je sve krenulo na vodenicu Palestina. Jedan, pa drugi i treći pogodak u razmaku od 18 minuta za sigurnu i ubedljivu pobedu.

SAN MARTIN TUKUMAN - MAIPU (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:1

Jedan San Martin je ispoštovao, drugi je uspeo u poslednji čas!. Gosti su rano poveli, San Martin je jurio zaostatak sat vremena i uspeo da poravna rezultat, a onda je s poslednjim atomom snage uspeo da dođe do tri boda! Doduše, domaćin je maltene do pogotka za preokret imao samo jedan šut u okvir gola. Na kraju - dva.

PRECRTANO

ENGLESKA - SLOVAČKA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Minut i po. Toliko je Slovake delilo od najveće senzacije na Evropskom prvenstvu, veće i od one što je Gruzija režirala pre nekoliko dana protiv nezainteresovane Portugalije, da ostvari najveći uspeh od osamostaljenja. Ali Džud Belingem nije dao. 'Makazicama' u petom minutu nadoknade miljenik nacije presekao se selekciji Frančeska Kalcone put ka večnosti i najavio prolaz Engleske koji će doneti Hari Kejn u dodatnih pola sata – 1:1 (0:1), posle produžetaka 2:1.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MINEIRO - ATLETIKO GO (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Verovali ste u Mineiro, ali jednostavno nije išlo. Gosti su rano došli do prednosti koju je Mineiro uspeo da anulira već u 24. minutu. I pored toga što je bilo maltene 70 minuta za preokret, rezultat je ostao isti do kraja. Čak i pored toga što je domaćin pet puta gađao u okvir protivničkog gola...


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara