Komentari na vest

AEK naciljao Zvezdinog Hvana, ali uslovi neće biti laki

D

Don Vito Corleone'

pre 1 dan

Osim što trči kao navijen i dodaje loptu najbližem do sebe, Hvang se ne može pohvaliti nekom tehničkom obučenošću, slab u skoku, loša igra glavom, uglavnom neprecizan u šutu, sa nedovoljno snažnim udarcem. Prošle godine je igrao grupnu fazu LŠ i nije se baš istakao, jer da se istakao neko bi ga tražio! Ostaće ovaj u Zvezdi za seme!
?

??

pre 1 dan

Nema nista od ovog. Nije lud da ode u aek koji je u klasi sa zvezdom. Na sve to navuci ce gnev navijaca olimpijakosa, a znamo da se tamo svasta desava. Treba da razmislja gde moze, a gde ne moze da seta ulicom
a

aaaaaaaaa

pre 1 dan

Kako ovo novinari lupaju gluposti, pa nije lud covek da se vraca korak u nazad i da igra opet Grcku ligu...
G

Gosap5

pre 1 dan

Zasto cena nije na 30 000 000, pa ce lako da se spusti
P

Poternica

pre 1 dan

Terza Magija, do juce je pricao kako ne ide ali izgleda da ide i ne mode da doceka. Znate, isto kao i Drago - lupa plocice u kupatilu, namesta deciju sobu. Mora se, sta ces? Hvan je hteo u lige petice ali sad daj sta das, samo sto dalje odavde.
M

MilosBg

pre 1 dan

Ovo je vest samo da se nesto prica u komentarima. Hvang je uzeo broj 6 nakon odlaska Stamenica. Hvang sigurno ostaje do kraja kvalifikacija, a ako negde bude odlazio to ce biti lige petice, nikakav Aek niti slicni klubovi tu nece biti u igri.
D

Dejanii

pre 2 dana

Cuj to da li će ga Zvezda pustiti zbig Olimpiakosa. Pa naravno da hoće. Jedino ga neće pustiti ako Olimpiakos kaže evo vam par miliona da ga ne pustitite. Hvan je mozak ekipe, bila bi ogromna šteta da ode. S obzirom da nije odradio ljetos pripreme sa timom odigrao je odlično.

angry_chainsaw

pre 2 dana

Ne damo Hvanga!!! U potpisu: navijači sa severa, odnosno navijači koji bodre Zvezdu još od Šavije...

angry_chainsaw

pre 2 dana

Ne damo Hvanga, on je uigran igrač Zvezde i odlučno sarađuje sa već postojećim kosturom tima, pitrevan nam je štoper, bek i napadač, ako mislimo nešto da uradimo u Evropi ove sezone, her Milojević od pamtiveka igra formaciju 4-2-3-1 i za tu formaciju su nam potrebna dva dobra zadnja vezna igrača i brz napadač, plus Bukari je nezamenjiv, barem ovaj Puma ne može nikako da mu bude zamena... Kakva je to pamet i vođenje kluba da prodate najboljeg igrača naše lige u prošloj sezoni, kada je Hvang i stigao u Zvezdu... Hvang mora da ostane u Zvezdi, minimum još jednu sezonu, zaradili smo dosta novxa od prodaje igrača, Mijatović, Stamenić, Bukari, Nedeljković, da Stamenić ne vredi ne bi fa kupio tim iz Premier Lige,...
R

Radašin ovde

pre 2 dana

Niko za njegs neće da daš ni 5 milijoni dinari a kamolu da neko da evri. Videli su svi kako ih punu u ligu od šampijona gde su završili na poslednjo triesdrugo mesto na tabelo. Da memaju pomoć sudija i ovde bi bili na peto mesto na tabelo tose svi znaju. Nemogu nikoga da pobedu bez sudije. Ali kad uskoro dodže bolje vreme ima da im se oduzmu svih bodovi za posledjeh sedam dodinu i da se izbacu u četvrti ligu.
A

Ahahaha

pre 2 dana

😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
P

Pero Situacija

pre 1 dan

Mani se pisanja, ne ide to tebi. Lati se krampa ili macole, vidjećeš da si maher sa tim alatkama. Veliki pozdrav i shvati ovo ozbiljno. I da, pomaže i da udariš glavom o bukvu.
D

Djape45||

pre 2 dana

Ovo deluje kao preglupa vest samo da skuplja komentare i preglede. Niti Hvang ima želju da ode u Aek, niti Zvezda ima želju da proda Hvanga za 6,7 miliona. Oni stavili njihovog igrača na 20 miliona a mi našeg da pustimo za 6,7. I još čisto sumnjam da će neki meksički tim za ovog iz Aeka izdvojiti 15 miliona.
j

jbg

pre 1 dan

U AEK-u pravnici pišu ugovore sa igračima.
B

BokiUSA

pre 1 dan

Druze jos pre 10 I 15 God Mexicki klubovi su placali igrace po 4 I 5 mil. Veruj mi puni su love. Gledao sam dosta puta njihovu ligu na TV (puni stadioni koji su ogromni) I siguran sam da imaju dobra TV prava. Plus lova od gudro samo ulece.
D

Djape45||

pre 1 dan

Sve to stoji ali pre bi platili nekoga iz Premijer lige 15 miliona pa iako je grejao klupu u Pl nego igrača Aeka.
N

Nemanja1308

pre 2 dana

To je taj mocni nas fudbal. Jedan od najboljih igraca iz Zv ide u mocni Aek 😂😂 E tugo..
F

Familija

pre 2 dana

Ti već poslao Hvana u AEK a ovo je samo tekst mozzarta eh kada bi svi koji osvanu na mozzartu završavali transfere samo ima jedna stvar to ne ide tako a Hvan čeka ponudu nekog kluba iz Španija ili Engleske ili Nemačke ona ne stigne Hvan ne ide nigde stvar je vrlo prosta ali za nekoga to je stvar nauke pa treba da objašnjavaš čudi me da čitate ili gledate intervjue samih igrača a iz toga možeš izvući mnogo toga ali zato komentarišete pravite vaše neke transfere iako se oni nikada ne dese
@

@familija

pre 1 dan

Burazeru preklinjem te upisi neki cas srpskog jezika, nauci za tacku i zarez, jel to toliko tesko?
m

molim?

pre 2 dana

Vrlo jednostavno, ako Hvang pristane da se vrati u Grčku, može, ali za 12 miliona.
P

PDK

pre 1 dan

Minimum 12 ako ne i celih 15 koje ce oni uzeti iz Meksika. Inace ne vidim poentu... Mi ni za 5m ne mozemo naci takvog igraca. A ako prodajemo barem da popunimo kasu lepo.
7

79

pre 2 dana

Ako ode u AEK onda je lažovaina na kvadrat i on i Terza,rečeno je ako dobije ponudu lige petice!
G

Goust

pre 2 dana

Mi smo sa navijacima u bratskim odnosima a sa klubom tesko, svaki put su nam zabili noz u ledja i vise posluju sa grobarima nego s nama.. Tako daako AEK plati 10M i sa igrac zeli da predje u AEK ne cidim zasto bi to odbili
x

xnxx

pre 2 dana

znaci ima klauzulu da ode za 7 miliona, doveden je za 5,5+ plata i ostali troskovi oko njega, znaci zvezda je realno na pozitivnoj nuli ili u gubitku sa njim kad saberes i oduzmes sve, e tako posluju lica sa poternice
L

Lakrdija

pre 2 dana

Matematika je jasna.. Došao za 5,5 m, neka je plata 1 milion = 6.5 miliona Ako ode za 7 ili 7.5 miliona Zvezda je u plusu finansijski A najvažnije od svega čovek je odigrao odličnu sezonu za nas, uticao na sve rezultate i pritom nas lepo predstavljao i lepo pričao o Zvezdi što je dobar i marketing..Pretpostavka da si na račun njega doveo i ovog Seula jer mu je to prvi inostrani transfer pa ne verujem baš da bi otišao bilo kuda...Sportski pozdrav
B

Baxter88

pre 2 dana

Drugacije ovakav igrac ne bi dosao u Srbiju, to je dvosmerna ulica, nije samo klub u pitanju, kad jedan takav majstor pristane onda mora neki ustupak da se uradi...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 2 dana

Žali Bože uloženog vremena da se tekst napiše. Em AEK nije iz lige petice, em nema šanse da uprava rizikuje sa odlukom koju bi Delije bez pardona dočekali na nož. Ovo ne treba ni razmatrati.
Z

Zvlat BG

pre 2 dana

Ključna reč je kompromis! Igrač i Olimpijakos u sporu! Obe strane su tvrdile da su u pravu, a onda se došlo u pat poziciju. U igru se tada uključila Crvena zvezda i stupila u kontakt sa Hvangom i Olimpijakosom i napravljen je kompromis. Olimpijakos i Hvang su odlučili da ne idu na Sud FIFA. Zvezda je pristala da isplati Olimpijakosu obeštećenje od 5 miliona evra u naredne 3 godine, a Hvang je potpisao ugovor na 4 godine. Klauzula je stvar dogovora igrača i kluba! Ništa sporno! U normalnim okolnostima, za Zvezdu bi bio preskup!
S

Samo konkretno

pre 2 dana

Trenutno nam više vredi od para. Ne treba dozvoliti ni u lige petice da ode...tačnije, razgovarati sa njim i objasniti mu da ima šanse da ponovo zaigra LŠ. Ako ne prođemo, onda na zimu kako bude. Jer ne igraju svi timovi iz lige petice u LŠ.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Mnogo je teško biti komšija Evropskog i Svetskog šampiona a ti klub mali 🤏 Pričaće ti da su oni bolji, da su davno prošli naši dani al ne znaju kad se Zvezda voli svi su dani ponosni i slavni. Pričaće ti da se ona gasi, ti što nikad nisu tako sjali, ljubomorni neka im uzdasi jer ostaće tek komšija mali🤏 Ne veruj im sine i ponosan budi što ZVEZDAŠKO SRCE BIJE TI IZ GRUDI.
U

Ue

pre 2 dana

Umesto svake sezone da napredujemo fudbalski kadrovski,kako već,nama prodaju m.da za bubrege.Može biti da je vest patka i da može da ide za istu sumu za koju je i doveden,gde je plata,gde su premije a generalno zamene nemaš.Puca sezona u Evropi u najavi
o

od kada je

pre 2 dana

Aek tim iz liga petice?
G

Ggostt

pre 2 dana

Nema ništa od toga, aek niti će prodati svog igrača za 15m a posle bi podigli ponudu za najviše do 6.5m za Hvanga, smešno, neće to ni hvang ni agent prihvatiti.Prave marketing za svoje navijače.
Y

Y

pre 2 dana

F c
C

Cccc

pre 2 dana

Ako je ovo tačno da može ići za istu sumu u ligu petice onaj ko je potpisao ovakav ugovor bi morao na streljanje ne u zatvor. Pa to je očito da se mulja i neko stavlja debele pare u svoj džep.

gemathegreat

pre 2 dana

Dokaz, sud ??? Dosta je pljuvanja.
z

zauzeto ime

pre 2 dana

umesto da si zadovoljan sto je takav igrac uopste dosao ti pljujes po zasluznim za taj transfer ....... pre svega zvezda ga je dobila za manju sumu nego sto su nudili ostali klubovi, a on je pristao uz dzentlmenski dogovor da moze da ide posle jedne sezone dalje ....... da nije stavljena ta klauzula hvan nikad ne bi potpisao za zvezdu, i ovo je odlican posao zvezde, makar na jednu sezonu se igrac zadrzao, zvezda nece biti na gubitku, zaradice minimum istu sumu koju je platila za njegove usluge, tako da njegova plata je jedino opterecenja, a mislim da se isplatila
L

Lazaros

pre 2 dana

Најбоље би било да остане макар до децембра!!!
Z

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 2 dana

Nema sanse da ode u taj mali klub.Jedino da stigne dobra ponuda iz lige petice
G

Gost 2244

pre 2 dana

Ne može da stigne dobra ponuda već samo isto onoliko koliko je plaćen,ostalo se dogovara igrač i menadžer ko da više, Zvezdana Terzića u zatvor.
L

Ljube1

pre 2 dana

ima klauzulu po kojoj može da ode u lige petice za iste pare za koje je došao...odlazi garant. kako glupav ugovor eeejj..
R

Raša P

pre 2 dana

Nisi u pravu! Može da ode za minimum 9 miliona i to samo u ligama 5.
G

Gost 2244

pre 2 dana

Raša p.@ne može čoveče šta nije jasno, klauzula glasi ide isključivo za iste pare u lige petice za druge lige to ne važi, ko je potpisao ovakav ugovor i dao tolike pare krajnje je vreme da odgovara pred organima ove zemlje.
G

Gostza

pre 2 dana

Pa dobro, ali sto ne ode u neku od liga petice, ili je mozda Grcka usla u to probrano drustvo?
s

srka

pre 2 dana

Da li je realno da čovek ode u pet puta manji klub od Zvezde, kakve god da su pare u pitanju.
N

NA PECURKANI

pre 2 dana

Bi primili petardu od toj aek-a ali bitni da na portalima se pravite kao da ste city za aek 😂😂😂😂
G

Gost9

pre 2 dana

Za vas smo vasiona.
J

Jsjsnsnsnxjxj

pre 2 dana

Hahahaha..Bari/Tokio
T

Tarantula

pre 2 dana

Puno mi nešto pametuješ obzirom da ti se p poslednje pobede u kupu šampiona ne seća ni rođeni otac 83 god.
6

6 komada...

pre 2 dana

@pecurkani.... Deca iz Danske cak 6 komada 🧹🧹🧹 za Ginisa! 🤫
C

Comi81

pre 2 dana

Ako nam AEK uzme igrača onda bolje da se ugasimo kao klub!
J

Jači su

pre 2 dana

Makar 5x od vas
@

@Jaki

pre 2 dana

Zivis u deluziji grobarcicu ako stvarno to mislis, Aek je mozda slican po snazi trenutno sa Zvezdom ali nista vise od toga igrao bi se egal u obe utakmice, reci da su 5 puta jaci od nas pokazuje da vi grobari nenpratite fudbal vec skoro deceniji vec samo kosarku (prosle sezone) i rukomet (ove sezone i to samo u kupu)
Z

Zaza Paculia

pre 2 dana

Ovo odmah odbacite kao smesno! Prvo AEK njega ne moze da plati, drugo, on ima dogovor samo za lige petice, sve ovo ostalo ima i u Zvezdi, ima vrhunsku platu, doveo je zemljaka. Trenutno ima kontakt sa Frankfurtom, Monakom i Laciom.
N

Nemanja8989

pre 2 dana

Ma da najbolje da iz Zvezde ode u manji klub i da igra manje takmicenje…Takav potez ne bi imao smisla ni sa strane igraca a ni sa strane Zvezde…
N

Nenad1246

pre 2 dana

Bukvalno nikog briga za Olimpijakos nije. Par teletabisa se možda na to pali i to je to.

RealNo1

pre 2 dana

Ако има и мало истине у овом, прво не вјерујем да би Хванга интересовао прелазак у АЕК, а и Звезда би требала тражити исто обештећење као што ће они добити за свог играча.
R

Raša P

pre 2 dana

Dogovor je samo lige 5 u suprotnom ostaje u Zvezdi!!! Zvezdi trenutno više treba igrač nego pare. I odlazak u ligu 5 nije moguć ispod 9 miliona evra! Takav je dogovor. A i sada će mu biti lakše sa drugom iz reprezentacije. AEK je smešan.
P

PAOKARA

pre 2 dana

Aek moze da iskesira te pare kad proda Pinedu.To sto ovde ljudi misle da su grcki timovi gori od Zvezde,zestoko se varaju.To su timovi sa bogarim gazdama,milijarderima.Samo sto ti klubovi trose pametno,jer nisu na draznim jaslava kao ova nasa dva.Aek ima novac,novi stadion i vecu gledanost od Zvezde.Ljudi biju preko 20 hiljada u presuku u prvenstvu.
@

@кара

pre 2 dana

Гори су.
M

Ma da bre to

pre 2 dana

Ako nam mrtvi aek uzme najboljeg igraca onda treba da se ugasimo, ali odma. Kakve kvalifikacije, pustiti tsc da igra evropi i cao.
Z

Zvezda 91

pre 2 dana

Skonja na magarca. Dal ce stvarno to da uradi.
1

15.000.000

pre 2 dana

I bas nas briga za oly

Proficap

pre 2 dana

Kao i njih za nas.
H

Herakle

pre 2 dana

Ako AEK moze da plati 10 miliona pustiti ga.
M

Mladen84

pre 2 dana

Ljudi ne lozite se. Nedelja popodne je, vidite da nemaju o cemu da kucaju. Kakv bre AEK!?
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

U AEK?????? Ahahaha ahahaha, da ode iz većeg kluba u manji klub, evo sve trči. Zašto ljudima ispirate mozak, te ide tamo, te ide vamo, smarate. NE IDE ON NIGDE u inat dušmanima.
Z

Zn

pre 2 dana

E jbg, pa s’ konja na magarca, ako su lige petice ok, ali ovo je besmisleno
N

Ne

pre 2 dana

Ložite se, od ovog nema ništa.
b

bice tesko

pre 2 dana

Uh kako ćemo uspeti da zadržimo najboljeg igrača ako ga želi veliki AEK? Tolike godine igramo evropska takmičenja i ne možemo da sačuvamo igrača od prelaska u AEK AHHAAHHA. Sve čestitke upravi , ovo se ne viđa svaki dan.. Mada što se tiče Mrkele , verovatno bi ga prodao na prvu i doveo nekog ratnika iz ling long lige.
B

Boners

pre 2 dana

Ako Zvezda ne zeli da ga proda, sto bi bilo ispravno, onda bi se argentinski trener bas puno pitao.
J

Just

pre 2 dana

Imao je ponudu AEKA zimus od 3,pa posle 4 miliona, a Terza je trazio 5,pansu doveli Ljubicica za 4mil
G

Guh

pre 2 dana

Ahhahahahah opet stub Srpstva i pored silnih rekorda i dalje ne može da proda u lige petice.
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 2 dana

Bitno da ce Arandjel Stojkovic i Antic u paketu u Premier ligu...... 😂😂😂😂
S

Small Owl

pre 2 dana

A Nedeljkovic otisao u West Hem iz Kopenhagena.
B

BokiUSA

pre 2 dana

Zar nije bilo reci da moze otici u lige petice za 7 mil? Sta sad bi sa 5.5mil. Pa to je opet minus ako ode za isti novac a njegova plata nikom nista. Jesmo pukli. Ko uopste pravi ove dilove. Mi ne mozemo ni krstenog igraca da prodamo u lige 5. A Aek svog u Mexico za 15....banda

Zvezda ispred svih!

pre 2 dana

Ma, kakav Aek. Momak moze samo da ide u top pet ligu za velike pare.
a

armija

pre 2 dana

On ima dogovor za lige petice da moze da ide... Zasto bi isao u manji klub i plus ne moramo da ga prodamo da ponude i 20 miliona
h

halo

pre 2 dana

Ne moramo mi nikoga da prodajemo, pa nam opet redovno odlaze preko potrebni igrači :D
M

Može

pre 2 dana

Može 10 miliona i 20% od naredne prodaje mislim da je cifra korektna.Da li smo 5 miliona vredi duplo sad.
d

djovani

pre 2 dana

Ako ode u AEK zvezda nije normalna. Razumem da imaju dogov da ga puste u ligu petice al u grcku ga ne bih nikad pustio, on nam je preko potreban
h

halo

pre 2 dana

Dobro ga samo ne poklonimo nazad Olimpijakosu.
W

WhoAmI

pre 2 dana

Ako Zvezdi uzme AEK igraca, treba Terzica oterati odavde.
5

5 mil

pre 2 dana

bas veliki promasaj
R

Rubikova kocka

pre 2 dana

Ispod 12 miliona ništaaaaaa
0

090

pre 2 dana

HAHAHAHA..NISTA LIGE PETICE?PA KOGA SVI VI LAZETE VISE HAJAHHAH
R

Raša P

pre 2 dana

Ako tim koji ga traži nije iz liga 5 onda ni ne važi džentlmenski sporazum već ostaje u Zvezdi. Nego dans je zadnji dan ugovora sa Gaspromom a priča se da će novi biti višestruko veći. Čisto da znaju oni što pitaju odakle pare.