Komentari na vest

Sautgejt likuje posle prolaza: Zbog ovoga ne pravite promene i kada ih ljudi traže

M

MSt

pre 1 dan

Sa ovakvom igrom nema sta da traži protiv Švajcarske, biće 2 razlike za Švajcarce lagano. Realno ova ekipa Engleske je krš. Imali su sreću da su u grupi imali Srbiju koja je jedina veći krš od njih, inače bi ispali još u grupi.
G

Gaskonj

pre 2 dana

E moj Geri kako se oblačiš neki džemperi pa to ni čarls iz naftalina ne bi vadio...a vazda si bio pravi dobri dečko ...ja mislim nikad nijesi ni pošteno iz..kao..e tako igrate sad kao mlitav ku.ac...a džudi maše jajima a mućak...jadno jadno no sreca u nesreci što imamo par dana pauze da se oletvim dako zaboravim ove jade nocas...
D

Deniz

pre 2 dana

U narednoj utakmici će ti biti jasno zašto si trebao praviti promjene.
N

Ne loži se

pre 2 dana

Izbaciće vas Švica lagano
S

Scaloneta

pre 2 dana

Druže ekipa ti se raspada već si izgubio polufinale od Hrvatske i finale na Vembliju od Italije, luzer si kao kompletna tvoja nacija u fudbalu. A ni u ostalim sportovima niste za pohvalu, netalentovani ste a liga vam živi od stranaca, najviše španskih i nemačkih trenera, da nema njih bili bi i dalje nivo Stouka, Kristal Palasa, Evertona, tj nivo Mojesa, Dajša, Stiva Brusa i Roja Hodžsona.
z

zmagole

pre 2 dana

Zato su ekonomska sila i svi stranci trce tamo, vi biznismeni imaju nekretnine u Londonu, drzava kakva mi nikad necemo biti i zato it's coming home!!!
k

kakalamba

pre 1 dan

zmagole, koja je sifra u psihijatriji za Srbina koji navija za Engleze i pise its coming home?
Z

Zmagole

pre 2 dana

Ajmo Gerete vrati ga kuci i ucutkaj ove sto navijaju za Ruje. Ah da, oni nisu na turniru lolololol
r

rea

pre 2 dana

Koga da vrati kući? Nadam se da znaš da Engleska nikad nije bila šampion Evrope, tako da ne znam kako se može vratiti "kući" nešto što nikad tamo nije ni "živelo".
Г

Гост Зрењанин

pre 2 dana

Е баш тај аут је одлучио,био је други заредом. Лопта је Словаку била у ногама,мсм да је био Шкрињае,искусан и уместо да се загради,да је уз аут линију,он избија панично у аут,није ни пробао да је сачува.И пада гол. А Саутгејт губи и иде на све и само тада игра офанзивно и са изменама,поведе и одмах дефанзивно,тврдоглав и читљив.Кад би имали неког селектора типа Аустрије,Енглези би дали сваком 3 комада.
Š

ŠTA SE ČEKA?

pre 2 dana

Jesu li svi u FSS koji su glasali protiv Vidića, nakon serije sramnih rezutultata reprezentacije konačno podneli ostavke?
G

Gostgost

pre 2 dana

Strucnjak u rangu Piksija. Samo sto je jos tvrdoglaviji od njega
z

zmagole

pre 2 dana

Pokajaces se kad osvoji turnir i plakaces
M

Ma da bre to

pre 1 dan

Druze on i da osvoji turnir osvojice ga zbog kvaliteta ekipe, ne zbog toga sto zna nesto. Arnold i tripije su zavrsili sa ep, ako je pametan. A ubi me ako nekog od nkih ne vidis u startnoj protiv svajcarske, jer je lik neznalica teska.