Golman Al Hilala Bono između Kristijana Ronalda (Al Nasr) i saigrača Aleksandra Mitrovića
Golman Al Hilala Bono između Kristijana Ronalda (Al Nasr) i saigrača Aleksandra Mitrovića

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): “Srpski” Al Hilal uzima “tripletu”

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.05.24. | 10:53

Pročitajte nekoliko predloga za 31. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
NORVEŠKA 2 | 19:00
Lyn - Mjondalen
ID: 8136748


Otkako je 2009. ispao iz elite nekadašnji šampion Lin potuca se po nižim rangovima (bio je čak u Sedmoj ligi), ali početni rezultati obećavaju. Što se tiče Mjendalena, poražen je na sva tri dosadašnja gostovanja i ovde je definitivno u podređenom položaju. Dueli su im efikasni.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Fiksevi dana
DANSKA 1 - PLAY OFF | 19:00
Copenhagen - Randers
ID: 8136327


Randersu sama mogućnost da se bori za izlazak u Evropu dođe kao premija. Što se tiče Kopenhagena, izostanak iz LK bio bi katastrofa za klub koji je tri kola pre kraja prvenstva bio kandidat za titulu, a onda je posustao. Valjda će uspeti da se izdigne, gađajte keca ili 1&3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 20:45
Drogheda - Shamrock
ID: 8136124


Gosti u poslednje vreme ne mogu da se pohvale rezultatima. Od početka maja zabeležili su samo jednu pobedu, pa ipak su favoriti na ovom susretu pošto je Drogeda u još goroj formi i nalazi se na dnu tabele. Njihovi prethodni okršaji bili su veoma efikasni, pa će biti i ovaj.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.63)
Vredi probati
JAPAN 1 | 12:00
Sangan - Tokyo
ID: 8136094


Prestonički klub je u sredini, dok je njegov domaćin tik iznad zone ispadanja. Bodovi su potrebniji Saganu, međutim, ima negativan bilans na svom terenu, dok je Tokiju svejedno da li igra kod kuće ili ne, a protivnike sa dna obično pobeđuje. Eto razloga da reskirate s dvojkom.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
SAUDIJSKA ARABIJA - KING KUP | 20:00
Al Hilal - Al Nassr R.
ID: 8136747


Al Hilal naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića nije uspeo da osvoji Ligu šampiona Azije, ali ima priliku za domaću “tripletu”. Al Nasr, predvođen Kristijanom Ronaldom pokušaće da mu pokvari plan, ali ekipa Žorža Žezusa je bolja i kec je prvi tip, drugi je GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 20:45
Dundalk - Derry City
ID: 8136121


Još jedna veoma sigurna dvojka u današnjoj ponudi stiže nam iz Republike Irske. Sa samo 12 osvojenih bodova domaći su zakucani za dno tabele. S druge strane, Deri Siti zauzima drugu poziciju. Ovog puta trebalo bi preskočiti golove pošto su gosti nepouzdani po tom pitanju.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 20:45
St.Patrick's - Galway
ID: 8136177


Domaći su vezali pet kola bez pobede, dok njihovi rivali imaju sedam bodova više i dva meseca ne znaju za prvenstveni poraz. Zbog toga nije lako prognozirati konačan ishod ove utakmice (mi bismo rizikovali sa dvojkom), ali smo uvereni da će biti puno golova na obe strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.65)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
Cobh Ramblers - Kerry
ID: 8136166


Kouv ima sedam bodova više od Kerija koji sa Longfordom deli poslednju poziciju na tabeli. Ipak, ne usuđujemo se da vam preporučimo keca, ne zbog partija koje pružaju gosti, nego zbog serije bez trijumfa u kojoj su domaći (četiri kola, od toga su u poslednja tri remizirali).



Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara