Najbolji igrač desetog kola Mozzart Bet Superlige: Vojvodina procvetala sa Mihailom Ivanovićem

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.10.23. | 11:40

Mladi napadač sa dva gola trasirao put ka pobedi protiv IMT-a

Muči se Vojvodina u dosadašnjem delu prvenstva, pokušava da pronađe prelomnu tačku i približi se klubovima sa vrha Mozzart Bet Superlige. Ponovo je ekipa Ranka Popovića, baš kao u sudaru sa IMT-om, stresirala navijače na Karađorđu, ali je ponovo stigla do celog plena u finišu utakmice.

Ovoga puta junak je bio mladi napadač Mihailo Ivanović. Dugo se u fudbalskim krugovima priča o 18-godišnjem napadaču, koji se ovog leta vratio sa pozajmice u Sampdoriji. Prepoznali su ga članovi sportskog sektora Vojvodine kao nadolazećusnagu, možda i potencijal vredan ozbiljne prodaje. Morao je Ivanović u dosadašnjem delu prvenstva da čeka šansu i ozbiljne minute. Uglavnom je do meča sa IMT-om bio na klupi za rezervne igrače, ali je drugi start u sezoni obeležio sa dva gola u mreži kluba sa Novog Beograda.

Izabrane vesti

Dovoljno da dobije zvanje igrača kola, iako je tokom vikenda za nama bilo još istaknutih pojedinaca. Blistao je, primara radi, Bibrast Natho u trijumfu Partizana nad kruševačkim Napretkom.

Ivanović je doveo Lale u vođstvu protiv IMT-a u 12. minutu nakon asistencije Andrije Radulovića. Zablistao je još jednom, u 73. minutu kada je dodavanje Stefana Đorđevića pretvorio u pobedonosni pogodak.

Mladi napadač je treći fudbaler Vojvodine sa zvanjem igrača kola. Najbolji u četvrtoj rundi bio je sada već bivši krilni fudbaler Nikola Čumić, dok je laureat osme runde bio tvorac trijumfa nad Javorom Radomir Milosavljević.


tagovi

FK VojvodinaMozzart Bet SuperligaIgrač kola Mozzart Bet Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara