Detalj sa Bajernove utakmice (©reuters)
Detalj sa Bajernove utakmice (©reuters)

Najava dana (subota, 27. april): Od Liverpula, preko Bundeslige, do derbija na Čizmi, Atletika, Benfike...

Vreme čitanja: 3min | sub. 27.04.24. | 07:56

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

VEST HEM – LIVERPUL, 13.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Navijačima Liverpula dozlogrdio je Everton. Trebala im je pobeda, a Klopovi momci su pali, zbog čega je i brdo realnih dvojki na Liverpul oboreno pri konačnih 2:0. Zbog toga im Arsenal beži za tri boda, pa im je ultimativno potrebna pobeda nad Čekićarima koje su prošli put u Liga kupu Engelske tukli sa 5:1.

JUVENTUS – MILAN, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Prvi međusobni okršaj u sezoni, odigran na San Siru, Juventus je rešio u svoju korist golom Manuela Lokatelija u 63. minutu (1:0), mada su Rosoneri od 40. minuta igrali bez isključenog Malika Tšaua. Sastav Stefana Piolija je u težoj situaciji jer nema pobedu na poslednje četiri zvanične utakmice. Ne verujemo u efikasan meč, ali je Juventus definitivno blagi favorit.

BAJERN – AJNTRAHT, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Ajhntrahtu je bitno da ostane na šestom mestu, mada u poslednjem periodu serijski greši. To samo olakšava posao Bavarcima koji sve i da hoće, ne mogu da ugroze debelu prednost Aspirindžija. Zna se ko je favorit u Minhenu, mada su čuda moguća, kao u decembru kada je Ajntraht demolirao Bajern sa 5:1.

RB LAJPCIG – DORTMUND, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Razlika od samo dva boda u korist RB Lajpciga nije ništa kapitalno. Pokušaće Dortmund u gostima da je sustigne, nakon sasvim solidne utakmice i remija sa Leverkuzenom. Inače, RB Lajpcig je dobio poslednja dva meča para, a na susretu iz decembra sve je okončano sa 2:3.

LEVERKUZEN – ŠTUTGART, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Tridest kola Aspirindžije igraju bez poraza! Moćno, zar ne? Ide im dobro i u Ligi Evrope, pa ne smeta ni remi sa Vest Hemom, te Dortmundom, tako da Štugart čeka jako teško gostovanje nakon poraza od Verdera iz Bremena.

ATL. MADRID – ATL. BILBAO, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Razlika od tri boda u obe ekipe budi želju za pobedom u borbi za četvrto mesto. Madriđani su u psihičkom padu, jer u Ligi šampiona nisu iskoristili pobedu nad Dortmundom koji ij je na revanšu tukao sa 4:2. Posle toga, dobio ih je i Alaves, pa izvesne nade ima i Bilbao koji je u primeri vezao dva remija.

BENFIKA – BRAGA, 19.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Benfika je druga na tabeli, a od poslednjih pet utakmica izgubila je jedino meč sa Sportingom. Bragu je takođe bodova koštala Aruka, a ovaj meč će joj biti jako bitan budući da ima 62 boda, baš kao i Porto. Benfika je poslednji meč para dobila sa 3:2.

JAVOR – IMT, 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Dva poraza od Spartaka uticala su da Javor duel protiv IMT-a dočekuje bez prava na grešku. Ivanjičani su osvojili samo tri boda u prethodnih pet kola, a u goste im dolazi direktan konkurent IMT, koji je neporažen na prethodnia tri koraka. Susret direktnih rivala sa sobom nosi dramu oko tri boda, te očekujemo tvrd i neizvesan susret.

FENERBAHČE – BEŠIKTAŠ, 18.00

(Fudbal, Turska 1)

Bešiktaš je četvrti, a Fener drugi, uprkos samo jednom porazu od početka sezone. Dakle, domaćin je brutalan, a mi moramo znati i da je Bešiktaš na poslednih pet utakmica po dva puta gubio i remizirao. Na decembarskom susretu para bilo je 1:3 za Fenerbahče.

VOJVODINA – FMP, 16.30

(Košarka, Superliga Srbije)

Košarkaši FMP-a iz Železnika otvorili su razigravanje za polufinale Superlige pobedom nad Vojvodinom i tako iskoristili prednost domaćeg terena. Panteri su bili spretni i smireniji, pa su slavili rezultatom 77:68 (22:21, 19:13, 29:14, 7:20). Vojvodina je bila tvrd orah dve i po četvrtine, što može da najavi uzbudljiv revanš.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara