Komentari na vest

Deca još oštre zube, ovakvi se bodovi kopaju ašovom: Dragović za Zvezdin minimalac u Lučanima

D

Dovedite

pre 10 dana

Alfredo Morelos!!!!!
A

AAAAAAAAAAAArrrrrr

pre 10 dana

Alfredo Morelos podhitno dovedite, vidite sta Olimpijakos radi, njihov spic je prekaljen u nepoznatim ligama i eto sad siluje villu (El Kabi)
C

Czv Ns

pre 10 dana

Mali Sremčević doveden kao velik talenat,jel tako?Dečko je počeo 3 utakmice ni šut u gol nie imao,u gol šansi se nije našao...sve je to za sad preslabo za Czv...ja kao velik Zvezdaš i posle osvejenih 7 titula uzastopno mogao bi se napraviti velik rez u ekipi i zahvaliti se,Rodi,Dragoviću,Milunoviću,Kangi,Katiu,Ivaniću,Spajiću,Bukariju dostigao vrh u Czv,Olanjinki isto dostigao vrh u Czv,Popoviću,prodati Šerifa...Šljiva jako tanak i njega pokušati unovčiti isti Katai bez brzine ...videti dobro šta sa Sremčevićem i Radojevićem negde po minute na kaljenje...Baza Glazer,Điga,Hvang,Kraso ako se trgne može biti ubica,Ilić,Lučić...Zvezdi je potrebna brzina i mladost a ne tromost i stari i istrošeni igrači...napraviti bazu istrpeti mladost i ako i nedođe titula niko neće reći ništa i imati tim za duge godine...mislim da je to realnost...
g

gemathegreat*

pre 10 dana

Od svih odigranih utakmica 4. kola plej ofa, daleko najgora je bila utakmica u Lučanima, zahvaljujući nesposobnom treneru Milojeviću, koji nije u stanju da motiviše igrače i da odredi fajtersku taktiku, kao što se igralo u N. Sadu, Kruševcu i Bačkoj Topoli! Igra Zvezde je bez energije, bez brzine, bez duel igre, bez tranzicije i bez presinga na zadnju liniju. Milojeviću, sram te bilo! Nemoj samo da se vadiš na hibridni rat! Ti kao trener i tvoji strip junaci iz Afrika, ste potpuno rasterali gledaoce sa Marakane! Protiv Radničkog KG, u nedelju u 5.kolu, neće biti više od 400-500 gledalaca (ne računaju se plaćenici na severu)!
l

lol2

pre 10 dana

Posle utakmice protiv Zenita trener Milojević, “velemajstor kvalifikacija” je rekao kako je ponosan na Kneževića (koji je bio igrač,utakmice)! A, onda je Milojević pokazao svoje pravo licemerje i u sledećih 10 (deset) utakmica, računajući i ovu juče, Knežević je odigrao samo 7 zaustavnih minuta! Bravo za Milojevića i njegovo znanje i sposobnost da istrpi mladog igrača! Za informaciju ovom nesposobnom treneru Milojeviću (nosiocu epiteta “trener-otkaz”), ovaj Knežević ima 21 godinu i za dve svetlosne godine je bolji od čuvenih galaktikosa Kange i Krasoa! Nažalost, Knežević ima 21 godinu i ne može dobiti minutažu kod ove neznalice, a treneri Barse, Mančestera i drugih klubova redovno
N

NDCZ

pre 10 dana

Ovaj tzv.trener Zvezde Milojević, je kao dao šansu mladim igračima u prvom poluvremenu, a onda je jedva dočekao da mladi igrači ne pokažu ništa posebno i odmah je napravio jedan perfidan potez i odmah ih je zamenio! Umesto da istraje i da ih istrpi u sledećie tri utakmice, on je jedva dočekao da ubaci čuvene “kapitalce” iz Afrika, koji su bili još gori od naših mladih igrača, a ti “kapitalci” stalno igraju cele sezone! Ovi “kapitalci” su nam doneli kapitalni plasman na poslednjem 32.mestu u svim grupnim fazama LŠ, a dovedeni su kao “pojačanja”! Bravo za upravu Zvezde i njene afričke “kapitalce”!
6

687@Don Vito Corleone

pre 10 dana

@Don Vito Corleone (pre oko 15 sati) - ostao si nedorečen! U svojim komentarima stalno hvališ afričke “kapitalce”, a danas pravi kopernikanski obrt kod tebe, napisao si: “Glazer, Dragović, Hvang, moraju da ostanu i sledeće sezone u Zvezdi, kraj priče”! Čekaj bre, šta je sada sa velemajstorima Afrikancima?! Gde su ti oni?! Zar ćeš da stvaraš novu Zvezdu, za sledeću sezonu, bez Nedaje, Olanjike, Brukarija, Đige, Krasoa, Kange?! Molim te, presaberi se! Ne trči pred rudu!
m

molim?

pre 10 dana

Ima Zvezda mnogo mladih igrača, ali realno, ne mogu svi da se razviju i ostvare pun potencijal. Za sada, Mimović i Šljivić deluju kao igrači koji mogu da imaju minute, što kroz prvenstvene utakmice, to i u Evropi. Sremčević i Radojević mi za sada ne ostavljaju neki jak utisak. Điga i Stamenić su takođe mladi igrači. Zašto Knežević koji je po mom mišljenju do sada ostavio najbolji utisak ne dobija minute, to mi nije jasno. Kanga već nekoliko utakmica ne doprinosi igri. Šerif je ušao u 4 šanse, nije dao gol, ali valjda će da proradi. Kraso je bio super, stativa, proigravanja, kao drugi napadač ili desetka, protiv ovakvih ekipa, sa Šerifom pred sobom može da bude ključan igrač. Malo više prilika da se da Đigi i Mimović, Stamenić je sve bolji, Šljivić i Knežević mogu da dobijaju minute i to je to.
d

da se zna

pre 11 dana

Ponovo večiti kritičari lupaju gluposti. Kažu Mičko spor ali kada pogledaš rezultate Testiranja Mičko najbrži zvdin igrač koji igra u prvoj postavi na 10metara a jedino Bukarije brži od Mićka na 40 metara za dve stotinke sekunde to je tako zadnja 4 5 testiranja toliko da se zna večiti kritičari ponovo ste uhvaćeni u laži ćaoopo.
G

Ggostt

pre 10 dana

Nismo ga kupili za testiranja nego za le,lš što on svakako nije.Da te podsetim majstore titulu na testiranjima prošle godine osvajao rodić za izdržljivist što je apsurd.
G

Ggostt

pre 10 dana

Nismo ga kupili za testiranja nego za le,lš što on svakako nije.Da te podsetim majstore titulu na testiranjima prošle godine osvajao rodić za izdržljivist što je apsurd.
6

687

pre 11 dana

Jel može neko da blokira ovog bota što smara svaki dan sa Afričkim galaktikosima?
g

gost 024

pre 11 dana

Čim se video špalir znalo se 0 1😂😂😂
D

Don Vito Corleone@Zaza Paculia

pre 11 dana

@Zaza Paculia – dao sam ti “+” za komentar, samo imam primedbu za Brukarija, koji zbog tehničke limitiranosti ne može da pođe nigde iz Zvezde! Nema šanse da će neko iz Evrpope da traži ovog fudbalskog panja. Ovde ne računam Kipar, ili II ligu Kine!
r

rfk

pre 11 dana

malo vas je malo vas je botoviiii :)
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Glazer, Dragović, Hvang, moraju da ostanu i sledeće sezone u Zvezdi, kraj priče.
P

Podrška Terziću

pre 11 dana

Zato što nam svake godine dovodi po 4-5 kapitalaca iz Afrike. Sada u ekipi imamo preko 10 Afrikanaca, ne zna se ko je bolji. Na leto nova tura Afričkih galaktikosa pa da napadnemo četvrtfinale lige šampiona.
V

Više

pre 11 dana

Nisi zanimljiv,čak postaješ i dosadan.
H

Hvala Terzi

pre 11 dana

...sto je stavio🔒na jsd!
K

KojMoj

pre 11 dana

Hiljadu nicka ali isti komentar Afrikanci pa Afrikanci. Toliko si dosadan sa tvojim rasizmom da to postaje smešno .
C

Cccc

pre 11 dana

Definitivno mi trebamo minimum dva prava špica ako se misli nešto napraviti u evropi. Ndiejai pokazuje iz utakmice u utakmicu da je NULA a Sremcevic isto tako bačene pare ali to je tako u Zvezdi ko god joj da gol oni njega papreno plate.
p

postic

pre 11 dana

Sremcevic je mlad igrac ,nije isto igrati u Mladostii i Zvezdi,Zvezda nosi pritisak i prvi gol kada bude dao bice i njemu posle lakse
O

Ok

pre 11 dana

Sto pises neistine. Ndiaje je spic koga bi svi pozeleli. Problem je pravog pleja u napadu. Nadam se da ce Ilic biti resenje. Svaka cast Kangi ali ja tebi ti meni i kiks. Hvala za sve. Mimovic moze ali mora da igra. Rodite levog beka ostalo imate mada su mi Spajic i Dragovic prespori i nedovoljno skocni.
G

Grdne rane

pre 11 dana

Valjda je nasem treneru jasno da Kraso koze igrati samo iza spica...
p

postic

pre 11 dana

pa polako on je tu od skoro,tako da mu jos uvek proba pozicije koja mu lezi najvise,
к

кад је

pre 11 dana

дочек???
D

Duljaj otimaj

pre 11 dana

Kada sleće džambo džet Duljaj.
Z

Zvezda padalica

pre 11 dana

Igra spora, bezidejno. Prijem u mestu. Teren očajan. Mladost u utakmici koja im ništa ne znači izašla sa deset igrača koji imaju 30+ godina
s

sekta sa juga

pre 11 dana

...ziveo nas vodja Velja nevolja!
F

Familija

pre 11 dana

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Krenuo je onaj provokator iz komšiluka sa "Afrikancima" Da li ti je lepo 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona??? Sledeće sezone opet ispadanje u Julu iz Konferencije.
E

Efes pivo

pre 11 dana

@don vito U pravu je Nebojsa bio pre par dana kad je javno prozvao limara da sponzorise botove da spamuju protiv Zvezde po svim sajtovima,ovaj sto pominje "afrikance" je Kalcopolista on je na vrhu te sendvic brigade,to moze vrlo lako da se primeti u njegovim komentarima posto ima preko 20 razlicitih nickova ovde a poruke si mu identicne!
K

Kalcopolista

pre 11 dana

Ja sam taj koji stalno pominje 'Afrikance' nemoj mi zameriti,dobijam od gazde ostoje 3 sendvica po komu,tesko vreme moram nekako da zaradim,snalazim se kako mogu.
a

aKalčopolista je

pre 11 dana

lično Željko Pantić, ko ume neka trejsuje ip i id i uveriće se u ovo što ja pričam,.. Tačno je, ovde se isti pojavljuje sa preko 20 nadimaka...
Z

Zaza Paculia

pre 11 dana

Mimovic da ostane, davati mu sansu maksimalno moguce. Radojevic na kaljenje, ali Superliga, da oseti duel, da dobije minute i malo iskustva, Sremcevic u OFK, sa obavezom da igra 90 minuta, previse je placen da sedi na klupi. Meni je najveci znak pitanja Sljivic, da li ga cekati, dati negde da igra ili uraditi kao sa Prucevim... Ima tehniku, dribling, to je cinjenica, ali brzina, agilnost, duel, kontakt, to je jaaaako slabo. Verovatno ide neko iz trougla Glazer - Hvang - Bukari, i ako mozemo da biramo svakako Bukari. Traziti oba beka, to ce ovu ekipu unaprediti barem 20%, pokusati vratiti Grujica na pozajmicu, svakako ne igra u Porto, i poraziti jos jednog napadaca. Koliko znam, Ristic ne zeli da se vrati.
O

Ok

pre 11 dana

Imas Mimovica lepo kazes da igra. Ne moze spori Micko to da igra. Juce Micko i Kanga u vezi. Nema ideje u igri. Dragovic na srecu gol. Sljivic da takodje igra. Ne investira se u igraca kada sedi na klupi. Sremcevic je primer. Terzic menadzeri kombinacija. Pustis klinca na par utakmica ako odigra odmah prodajes jer mislis da si pametan da ces za manje para dobiti opet to. Kog stranca smo prodali za novac kojim je placen. Tim se stvara i uklapa. Tvrdim da su Sremcevic, Sljivic, Mimovic igraci koje treba forsirati ali i vratiti Stanica.
i

igokea top 12

pre 11 dana

Ima jedan klub koji drzi najveci negativan GINISOV REKORD i u fudbalu i u kosarci tako sto u fudbalu titule video nije cak 7 godina za redom a LS igrao nije punih 20 godina za redom! A u kosarci jos i gore, 13 punih godina za redom bez osvojene niti jedne jedine titule i bez odigrane ni jedne Evrolige...sta mislite koji je to klub, pogadjajte?
B

BokiUSA

pre 11 dana

Kakva deca, šta će nam deca kada kada imamo kapitalce iz Afrike.
P

Podrška Miloju

pre 11 dana

Zato što forsira Afričke galaktikose. Spas leži u igračima iz Afrike. Na leto dovesti još 5 kapitalaca Afrikanaca.
K

Kalcopolista

pre 11 dana

Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom u fudbalu i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!
R

Roby CZ

pre 11 dana

Drugo poluvreme svidela mi se kombinatorika u jačem treningu takmicarskom. Mimovic školovan i dalje treba da igra. Umesto Hvanga jači igrač i šuter, levi bek obaveza i napadač ozbiljan da se plati. Dakle, Glazera, Bukarija I Olanjinku ne prodavati, Krasoa dali treba čekati to Miloje najbolje zna. Biće ovo kako treba,Ne previše kupovine, Ristić, Grujić, Ilić, levi bek i špic.
P

Podrska Miloju

pre 11 dana

OVI STO PROZIVAJU MILOJA ZA DECU,ETO DAO IM JE SANSU SVIMA U ZADNJA 2-3 MECA I STA SU URADILI...BUKVALNO NISTA, ZNACI NIJE DO TRENERA VEC DO DECE.
G

Goust

pre 11 dana

Da li si ti uopšte svestan šta pričaš?
D

Dzevad Prekazi

pre 11 dana

@Goust Kako je 7 god bez titule, jel bolno?
K

Kuljtim Šalja

pre 11 dana

@Dževad Prekazi. Mene mnogo boli, ali utehu nadjem kad izedem kilo bakljave i toljumbe.
V

Vezaro

pre 11 dana

Ne daje se podrska deci samo tako sto ih izbacis na teren jednom u 3 meseca!
m

milisav kekez

pre 11 dana

mladost ih pustila to se vidi iz avijona samo tako mogu da pobedu utakmice a i sudije su čekali ko zapete puške da pokažu na penal ako bude popotrebi ali zato kada igraju u evropu nemaju pomoć sudija pa služu za popravljanje go razliku i završu na poslednjo triesdrugo mesto u ligu od šampijona ahahaha ahahaha nevredi vam si su vas provalili dase nameštate utakmice ovde to u evropu nemože da prodje zato primite po tries golovi u grupu ahahaha ahahaha
r

rrrr

pre 11 dana

Au.kako si nepismen.
G

Ggostt

pre 11 dana

AviJonu slomiću ti krila....
j

jsdseljober

pre 11 dana

@milisav jesi podmirio krave i nahranio kokoske,ako nisi ajde pozuri pada mrak!
G

Gnu

pre 11 dana

Koji je smisao puštanja ovakvih komentara?
I

Idi za

pre 11 dana

sendvič,bio si dobar.
D

Danska

pre 11 dana

Pet ambalaža.
К

Ко би реко чуда да се десе

pre 11 dana

Што се тиче звездиних клинаца, дефинитивно морају још да раде и то много!!!!!.... А што се тиче овог "терена", сваки коментар је сувишан!!!!!.
?

??

pre 11 dana

Ma deca imaju talenat i radice, samo je pitanje dal ce kvalitetno da rade, dal ima neko strucan dovoljno da ih obucava. Ja se bojim da nema, ne u zvezdi nego inace u celoj ligi. Reprezentacija je najbolji pokazatelj toga, sve mladi koji nesto znaju nisu prosli skolu fudbala kod nas
Z

Zauvek zvezdaš

pre 11 dana

Napisao sam danas u tekstu o Mimović da on može da bude rezervni desni bek a da Radojević i Nikolić nisu bekovi za Zvezdu, to je ova utakmica i potvrdila. Radojević negde na pozajmicu u super ligu da ojača i stekne iskustvo, sa Nikolićem se rastatati. Mimović i Rodić rezervni bekovi i pored koreanca Junga na desnoj strani obavezno dovesti i startnog levog beka. Što se ostalog tiče Điga može da bude rezervni štoper dok su Šljivić i Sremčević razočarali ali Šljivić nije krilo i treba da igra u sredini dok je Sremčević još zelen i za drugog špica daleko iza Endijae koji i takav kakav je puno znači ovoj ekipi jer njegovim ulaskom stvorili smo neke šanse. Za ligu šampiona nikako nesmem da prodajemo Bukarija jer bolje krilo nećemo naći, ako Hvang odlazi pored Luke Ilića dovesti i onog Kitivilija iz Turske, vratiti Ada sa pozajmice i probati ga vratiti u život jer je čovek odlično odigrao onu sezonu u LŠ sa Šerifom. Prodati Ndiaja i Krasoa i dovesti nekog jako dobrog špica koji će iz jedne šanse dati gol, bez takvog igrača i Bukarija nemamo šta da tražimo u Evropi jer jako puno šansi nam treba da damo gol.
V

Vulex

pre 11 dana

Mimović još jedan odličan desni bek!
V

Vlada01

pre 11 dana

Alo vi stručnjaci fudbala što pljujete po Šerifu...Ako hoćete da pljujete,pomenite Sremčevića,2 miliona plaćen,dečko za Srpsku ligu...Svaka tekma kada počne Sremčević a ne Šerif mi šansu ne možemo stvoriti.Svakako da Šerif deluje smotano,ali ekipa sa njim u napadu je dosta opasnija jer dobija njegovim kretanjem i njegovom snagom...Zvezda je jednostavno bolja kad on igra.
N

Nije bolja

pre 11 dana

nego mnoooooogooooooo bolja.
I

Iz sljivika

pre 11 dana

Ni Sremčević ni Ndaje nisu tu da bi stvarali šanse već da ih realizuju. Pitaj vezni red zašto nije bilo šansi.
B

BokiUSA

pre 11 dana

Druze pa zasto strucnjaci? Recimo ja mislim da ih oboje trebamo prodati I kupiti jednog ali vrednog. Moramo bolje spiceve da imamo.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 11 dana

Deca su kod Bahara imala zube akod ove neznalice ce nazadovati! Jedva ceka da ih zameni u svom fudbalu bez sistema
b

botu

pre 11 dana

jedi taj sendvic i cuti
b

botu

pre 11 dana

jedi taj sendvic i cuti
1

100%

pre 11 dana

Ušao Endiaje i odmah imao 4 šanse za valjda 15 minuta. Jeste drvo, jeste nrotesan, ali brate fizikalije i voljni momenat 100/100. Džaba Krasou sva prefinjenost, Šerif će uvek da budu učinkovitiji.
G

Gostgost

pre 11 dana

I Kraso je bio dobar veceras. Na njegov centarsut smo i dosli do gola. Nema potrebe pljuvati, narocito kad nije zasluzeno.
C

Comi81

pre 11 dana

Valjda neko već shvati da Kraso nije špica! On je najučinkovitiji iza napadača kao polušpic...Čovjek ima svemirske asistencije i nije klasična 9-ka!
K

Kendisport

pre 11 dana

Bravo Miloje danas si deci i rezervistima dao sansu, a sledece kolo pusti tesku artiljeriju na Feju Dudiqija da mu pokazemo gde mu je mesto jer nas je prozivao!
D

Daca123456789

pre 11 dana

A mozda Zvezdina deca jednostavno nisu toliko veliki talenti kao sto mi mislimo da jesu.Gotovo neupotrebljivi protiv limitirane i matore ekipe.
p

pozzzzzz

pre 11 dana

Kad klinci imaju kvalitet kao Nedeljkovic i Mijatovic uvek ce se naci mesta za njih, ovi klinci od danas realno nisu taj nivo i tesko da ce biti. Mogao je i Knezevic da dobije minute danas on se po meni najbolje pokazao od klinaca kad god je igrao dao je gol
D

Dodmacinas

pre 11 dana

Dakle; Mladost igra protiv Zvezdine rezervne postave. Utakmica ništa ne odlučuje; samo za publiku se igra. I trener Mladosti odluči da igra 90 min BUNKER. Pa vidi Murinjo; kada mislis da igras fudbal protiv Zvezde ako je danas u ovakvoj situaciio; gde je ona relaksirana 1000%. Prosto neverovatno.
g

gostNBG

pre 11 dana

Bravo.Pa kada ces dati sansu klincima ako ne protiv Zvezde i to u nebitnom mecu.Izveo na teren one panjeve od 35+godina da krljaju po onoj njivi od terena kao zivot da im znaci.Seljacki mentalitet nekih od nazovi trenera u nasoj ligi je ipak jaci od logike i razuma.P.S.mogli su makar sav krompir da povade pre meca a neki da ostaju onako u zemlji da odskace lopta svaki cas.Pih
г

гост 1312

pre 11 dana

Како волим минималце против Лучана, па то је врхунац тактике и моћи! Све је супер, управа вредна тренер тактичан…
g

gemathegreat@gost 1312

pre 11 dana

@gost 1312 – Milojević radi pedantno, taktički i prvi uspesi tog predanog rada se već vide! Imaće sve ekipe u kvalifikacijama za Evropu, velike muke sa Zvezdom! Danas je Zvezda pokazala da će biti tvrd orah svima u Evropi! Pošto se ekipa neće menjati, već se nazire okosnica ekipe oko sjajnog Kange, Olanjike, Nedaje i ostalih galaktikosa! Neko će se pitati kako znam da se ekipa neće menjati?! Pa, koje su to budale u Evropi da kupe nekog od igrača Zvezde?! Njih niko neće ni “gartis”! Može otići jedini Glazer i niko više! Svi ćete se uveriti u moje reči!

gemathegreat

pre 11 dana

I ovo prvo i ovo drugo si ti pisao. Prosto se tvoja bolest prepoznaje u svakoj reči.
L

Lucanci

pre 11 dana

Mišo kapiten! Hvala za sve!
g

gemathegreat.

pre 11 dana

Još jednom su naši Afrikanaci pokazali klasu. Pod hitno na leto dovesti još 4-5 kapitalaca iz Afrike, pa da pokorimo Evropu.
n

neshha

pre 11 dana

Aman covece,vise ni sebi nisi interesantan sa kradjom nickova i istim komentarom!
D

Dragoo

pre 11 dana

Sipu racku vise. Sta su djeca pojazala u prvom poluvremenu? Radivojevic smjesan, pretrcava ga fudbaler Mladosti koji ima 30 i kusur godina. Sremcevic nijednu sansu nije imao. Jedino Mimovic se sralno nudio i pokusavao
d

d.g.

pre 11 dana

Evo, jurimo Kalulua, Kanutea, Severinu, Zahida...Natha zadržite.
N

Nenad1246

pre 11 dana

@gemathegreat. Tako je, potpisujem svaku tvoju reč. Spas leži u igračima iz Afrike, u to nema sumnje. Moramo na leto da prečešljamo drugoligaške i trećeligaške klubove po Evropi, i da dovedemo još nekoliko Afrikanaca kapitalaca.
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Nisam zadovoljan igrom, ali ok igrali smo u šarenom sastavu. Veliki klubovi pobedjuju čak i kada im ne treba, zato mi je dodatno draga ova pobeda. Hoćemo sve pobede do kraja. Idemo po kup, pa da u poslednjem kolu proslavimo titulu i duplu krunu na Mari pred 50 hiljada ljudi. "Mnogo briga mnogo i problema ja sam Zvezdo sa tobom prošao ovo što nam novi zakon sprema ja znam dobro proći će i to, Zvezdo igraj Zvezdo sad pobedi pratiće te baklje bubnjevi čak i kada kosa mi osedi ja ću Zvezdo tebe bodriti"
J

Joksa plače

pre 11 dana

Ukrale nam sudije titulu. Da je bilo pravednije suđenje imali bi bar tri boda više.
J

Joksa u suzama

pre 11 dana

-16, osećam se kao u hladnjači
h

honolulu

pre 11 dana

Šljivić i Radojević = Grafičar
B

Bata Želja

pre 11 dana

Uz onakvog napadača kakav je Šerif mi jedino možemo da pobedimo kada su strelci igrači sredine terena ili odbrane jer ovaj momak nije ni za Tursku drugu ligu, danas mu čovek od 40 godina na golu skine dva zicera!!!
P

Potpuno

pre 11 dana

se slazem sa tobom, covek ne zna da daje golove na zalost, jos manje ume da doda i da predribla odbrambenog igraca. Prosto ne uteruje strah u kosti pojavom i znanjem. Trudi se, radi za ekipu i to je sve ok, ali to nije ono sto nam je potrebno, mora ubojitije
G

Gostgost

pre 11 dana

Ne izlupavaj se, momak igra vise nego korektno.
M

Mozes li nize da padnes?

pre 11 dana

Hahahha, ostavi komentar i odgovori samom sebi.
D

Dorcolac

pre 11 dana

Nemoj tako cucete Terzini botovi kojima je on rekao da hvale Nedaje kako bi ispalo da nije protracio 4 miliona na panjinu
P

Prcko33

pre 11 dana

Evo samo sam usao i sacekao da krenu sa Serifom 😁 pa dvije legende i neznalice ste ocito , evo Sremcevic igrao 70min nismo ni culi da je igrao a kamoli da je usao u sansu ... Serif usao , naravno da napomenem iz nikakve Zvezdine igre udje co'ek u 3 sanse 😁 daj Boze da ostane Serif sledece sezone , dace co'ek 40 golova zapamtite , posle Boaci-a prvog mandata def boljeg spica nismo imali a necemo ni imati u nekoj skorijoj buducnosti! A to sto masi, i nek' masi imao je turbulentnu sezonu jako , ali naplatice sve u sledecoj "zivi bili , pa videli" 😉 pozz neznalice !
B

Bata Želja

pre 11 dana

Šerifa moramo da se otarasio što pre naleto i potražimo ozbiljnijeg napadača jer ovaj nema pojma!!!
B

Bata Želja

pre 11 dana

4,5 miliona i onda bez gola na prvih 15 utakmica u našoj ligi da bi onda kao počeo da igra i skupio deset golova do kraja sezone,za taj novac on mora da kida a ne da se sapliće i mrsi o sopstvene noge a te priče da igra za ekipu su cirkus jer špic treba da daje golove a mi jedinog krštenog špica posle Boaćia kojeg smo doveli nismo zadržali pitaj boga zbog čega a to je Falčineli a nakon njega smo skupili više panjeva nego drvoseče u šumi!!!
F

FM'd

pre 11 dana

Klasicna Milojevka!
7

7500

pre 11 dana

Radojević na pozajmicu. Mimović odličan.
z

zaks

pre 11 dana

Ipak je za malog Sremčevića Zvezda prevelik zalogaj, vidi se to.
Y

Yap

pre 11 dana

Samo cu reci, Sramota i za jedne i za druge.. Ovaj mec je sve ono sto nevolim u fudbalu, nezainteresovanosti da se da gol, a pomalo i neznanje.. Ii klinci zvezdini uzas, ako su oni talentovani.. Onda jbg.. Stranci svi do jednog treba da budu najureni..mi i liga sampiona.. Teska pricaaa i ako citate neki od fudbalera Zvezde... Sram vas bilo za ovu igru i nzm ni zasto ovi ljudi dolaze da vas gledaju.. Nezasluzujet ni 100 gledalaca
e

eto vam

pre 11 dana

evo vam vasa "deca" nadam se da ste vi lazni Zvezdasi konacno srecni, igra nikakva zahvaljuci "deci"
G

Gost Djape

pre 11 dana

Nisu oni jos spremni za prvi tim zvezde, a neznam dali ce biti ikada i spremni, sa stalnim vracanjem lopte unazad. Uopste nemaju neku ideju da naprave nesto atraktivno, da posalju loptu ispod zemlje, utrce, ili naprave neki dribling. Samo kruze, i vracaju loptu unazad, da li u toj zvezdinoj skoli ima iko ko moze da poduci tu decu, zasto ne zamole Marina, i Katajia, Kangu, Krasa da im uce decu fudbalu
S

Stara skola

pre 11 dana

Na ovom krticnjaku ni Fergijeve bebe i generacija sa Skolsom, Bekamom, Gigsom, Batom, bracom Nevil se ne bi naigrali fudbala. Pa ove treba izbaciti ne u Prvu Ligu Srbije vec u zonski fudbal.
D

Don Vito Corleone@eto vam

pre 11 dana

@eto vam – Zvezda u prvih 45 minuta nije šutnula ni jednom na gol Mladosti! Da li su za to kriva deca, ili onaj ko trenira tu decu i određuje taktiku?! Zvezdina igra bez energije, brzine, snažnih duela, tranzicije i presinga na zadnju liniju! Zaista su za to kriva deca! Deco, sram vas bilo! Neću više da čujem za vas! Što se ne ugledate na strašne Afrikance koji su vam pokazali kako se igra! Ugledajte se na Onjaliku, Nedaje, Kangu i Krasoa!

plivajuci zamajac

pre 11 dana

namesteno
G

Gostgost

pre 11 dana

Lagano, odradjeno, kao i svaka utakmica. Idemo dalje. Ako nista drugo, valjda je sad nekima jasno zasto ne moze ceo tim da bude sastavljen od dece.
j

jovanczv

pre 11 dana

druze kakva lagana??? igra veze nema u evropi ide debakl nazalost
G

Gostgost

pre 11 dana

Pricas o nebitnim stvarima, veruj mi. Osvojili smo titulu, utakmica se odradjuje jer mora da se odigra, ko zna kako ce ova ekipa da izgleda kad dodje vreme da se igraju kvalifikacije. Pola ovih igraca nece da bude tu. Ovo je odradjeno s pola gasa.
@

@jovanczv

pre 11 dana

dete drago ajde na spavanje, ti ocekujes leprsavu igru na stadionu mladosti???
j

jovanczv

pre 11 dana

Ubacio je najjace igrace kasnije, mora bolje
P

Prizeman

pre 11 dana

Tastatura navijaci misle da mi i dalje imamo klince kalibra Stankovica, Vidica, pa i Jankovica, Lazovica i njima slicne... Ima par pojedinaca sa odredjenim ogranicenim potencijalom, ali cinjenica je da su vecina samo gurane, menadzerske kombinacije i mentalitet tih klinaca je nebo i zemlja u poredjenju sa ranijim generacijama, sto je i normalno kako se vreme i vrednosti menjaju u kojem odrastaju i stasavaju.
c

cv

pre 11 dana

kada jedva dobijemo Mladost sta ce onda biti u Evropi .
B

Burek

pre 11 dana

Da nam je trebala pobeda bilo bi ubedljivije realno
C

COOL

pre 11 dana

Bolje se brinu za vas jer ste u opasnoj krizi. Država vam plaća sve troškove struju,vodu,licencu,porez ne traži a vi šest utakmica za redom ne možete dobiti. Razvaline vas u Evropi ko buldožer straćaru čoveče. Pa već ste odučeni od fudbala šta li će u kvalifikacijama biti?
К

Краљ

pre 11 dana

Гази шампионе мој !!!
3

35 titula

pre 11 dana

Bleda partija ali i deca moraju da igraju.
n

neshha

pre 11 dana

Najpreciznije receno.Objasnjenje za obe opcije-i one koji pomalo dosadjuju sa decom i one,kao ja,kojima je rezultat primaran.Bravo za komentar.
B

Burek

pre 11 dana

Za ovo malo što sam video večeras mogu reći da je Kraso odličan tehničar, ali kao da se ne uklapa u Milojevu filozofiju. Bojim se da ne prođemo sa njim kao sa Falkom. Usput, čestitke nam na pobedi i teren je jako loš
G

GostLazar

pre 11 dana

Ma kakav tehnicar, sta ce mi ako ne uradi nista. On ne odskace u nasoj ligi, a mi ocekujemo nesto. Ndijae koliki je panj, opet vise se ubacuje i bori nego Kraso. Na leto lepo za 2-3 miliona da ga uvaljamo nekome i cao. Isto i sa Sremcevicem, da pokusamo da vratimo 2 miliona koja su bacili i da pokusamo da vratimo Mijatovica nekako. Ili da dovedu nekoga u napad, nebitno. Takodje, desni bek iz Koreje samo sto nije stigao, iz Ulsana.
B

Burek

pre 11 dana

Slažem se da je Šerif dosta borbeniji, samo sam konstatovao da je Kraso nedorečen kod nas i ne bih voleo da se ponovi slučaj Ohi. Naravno, u slučaju dobre ponude ga prodati.