(MN Press)
(MN Press)

Nađ o Kanuteu, ali ne i o Duljaju: Pitajte mog prethodnika

Vreme čitanja: 3min | sre. 08.05.24. | 19:04

„Razni stručnjaci nam uništavaju decu“, kaže trener Napretka, Stefanović

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Izgleda da odnosi između Alberta Nađa i Igora Duljaja nisu izglađeni, iako se činilo da je staza ka popravljanju odnosa utabana slučajnim susretom na stadionu Partizana tokom utorka.

Izabrane vesti

Dan kasnije, posle razočaravajuće partije crno-belih u Kruševcu, gde su se sa tribina čule neprijatne reči na račun sadašnjeg, a skandiranje podrške bivšem treneru, Albert Nađ je možda nespretno pokazao da i dalje postoje nedefinisane relacije sa nekadašnjim saigračem.

Primetilo se to tokom konferencije za medije kad mu nije izgovorio ime, već ga je dvaput oslovio prethodnikom. Sve prilikom nehotice otovrene teme, zbog čega nije bilo Franka Kanutea protiv Napretka

Dan pre puta se požalio na problem zadnje lože. Pitali smo ga da li je spreman, može li da odgovori zahtevima ako bismo ga ubacili u nekom trenutku, a rekao je da nije 100 odsto spreman i nisam želeo da rizikujem. Zato ga nismo poveli“, rekao je Nađ.

Kad su ga novinari podsetili da Senegalac nije dobijao šanse ni tokom 2024, usledio je sledeći odgo vor:

To je pitanje za mog prethodnika. Jesam bio tu, ali prethodnik ga je doveo, računao na njega, onda je doveden na zimu Ovusu i dobio je prednost. Kanute je zatm bio povređen, tokom boravka na Kipru nije bio u punom trenažnom procsu, a u utorak se požalio na bol u zadnjoj loži, iako dan ranije nismo trenirali tako da bi mogla da bude povreda. Došao je pred put i rekao da ga boli, da nije spreman“.

Što se tiče dešavanja na utakmici pod Bagdalom, svi u crno-belom taboru su razočarani ishodom (3:3).

Nismo ispunili šta smo planirali. Izrazi lica igrača u svlačionci to pokazuju. Imali smo dosta prilika, a Napredak je koristio slabosti koje nam se pojavljuju u defanzivi. Stvorio je prednost koji smo jurili. Sad nismo uspeli da prokrenmo, možda plaćamo za one iz perioda kad smo okretali rezultate protiv Radničkog iz Niša, IMT-a, Radnika...“

Osvajanje drugog mesta je ugroženo, jer se TSC primakao na samo dva boda.

Moramo da se borimo. Kad je Zvezda prešla na prvo mesto i odmakla nam, osnovni cilj je bio da zadržimo drugo mesto. Teško će biti u poslednje tri utakmice. Vidite da ekipa nema nimalo samopouzdanja. Da li može da se podigne? Ceo sturčni štab to pokušava, ali momci moraju sami“, dodao je Nađ.

Njegov kolega Ivan Stefanović ponovio je izrečeno za TV Arena sport, kad je potencirao da je za njega ovo pobeda i akcentovao oslanjanje na mlade igrače iz Kruševca.

Promovisali smo Pavla Mihajlovića, dečko je 2006. godište, prvi put igra protiv Partizana i spasao je dva gola). Tu je još Nikola Marinković, a ušao je Veljko Milenković. Uvek sam verovao u decu iz Kruševca i talente omladinske škole. Ponosan sam što sam to uradio, kako bi klub i žitelji iz grada i okruženja mogli da vide da imamo kvalitet. Da ne dozvolimo da nam dođu razni stručnjaci i da nam uništavaju našu decu. A imamo bogastvo“, uverava Ivan Stefanović.


tagovi

Albert NađFrank KanuteIgor DuljajIgor StefanovićNapredak KruševacFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara