FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

NAJAVA DANA (subota, 21. septembar): Derbiji u Londonu i Torinu, Lalatović u Kruševcu

Vreme čitanja: 3min | sub. 21.09.24. | 08:36

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

VEST HEM – ČELSI, 13.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Londosnki klubovi nisu zadovoljni početkom sezone, iako je Čelsi osvojio sedam bodova u poslednja tri kola i popravio utisak nakon poraza od Mančester Sitija na otvaranju. Čekićari imaju samo jednu pobedu u prva četiri kola, a prošle sezone su na svom terenu slavili sa 3:1 u međusobnom meču. Treba očekivati uzbudljiv okršaj.

LIVERPUL – BORNMUT, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)

Redsi su prošlog vikenda razočarali protiv Notingem Foresta na svom terenu, ali su povratili samopouzdanje slavljem u Milanu na otvaranju sezone u Ligi šampiona. Bornmut uglavnom igra tvrde mečeve na početku sezone i ovde će pokušati da zatvori puteve ka svom golu. Ipak, predviđamo mu ubedljiv poraz.

KRISTAL PALAS – MANČESTER JUNAJTED, 18.30

(Fudbal, Engleska 1)

Crveni đavoli su vrlo loše započeli sezonu, ali su se razgoropadili nakon reprezentativne pauze. Savladali su Sautempton u prvenstvu (3:0) i Barnsli u Liga kupu (7:0), pa sada žele sve to da potvrde protiv Kristal Palasa. Ipak, domaćin nema poraz u poslednja četiri meča u svim takmičenjima, a u prethodnom međusobnom okršaju na Selhurst Parku slavio je sa ubdeljivih 4:0.

REAL MADRID – ESPANJOL, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Kraljevski klub još uvek nije u željenoj formi, ali je vezao tri pobede u svim takmičenjima i polako stiže do željenog ritma. Espanjol je vezao dve pobede u prvenstvu, a pre toga je remizirao sa Atletikom u Madridu, tako da neće biti naivan protivnik na Santijago Bernabeuu. Real ima tri vezane pobede nad ovim protivnikom.

JUVENTUS – NAPOLI, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Posle dva bleda remija protiv Rome i Empolija, Juventus je podigao samopouzdanjem sigurnim slavljem nad PSV Ajndhovenom u Ligi šampiona, pa to želi da iskoristi u derbiju protiv Napolija. Sastav Antonija Kontea je vezao tri pobede u Seriji A i to želi da kruniše pobedom u derbiju.

VERDER – BAJERN MINHEN, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Bajern je od starta sezone ubacio u šestu brzinu i melje sve pred sobom, a snagu ekipe Vensana Komplanija na prilično neprijatan način osetili su Holštajn Kil i Dinamo Zagreb, primivši šest, odnosno devet golova. Verder je podigao samopouzdanje slavljem u Majncu prošlog vikenda, a dobio je i poslednji međusobni meč uspred Minhena sa 1:0.

AJNHTRAHT – MENHENGLADBAH, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Nakon poraza u Dortmundu, Ajntraht je vezao dve pobede u prvenstvu, pa želi da ostvari i treću protiv protivnika koji je u prošlom kolu poražen na svom terenu od Štutgarta i nalazi se na razočaravajućem 13. mestu. Poslednji međusobni mečevi bili su prilično čvrsti, ali Menhengladbah nema pobedu nad ovim protivnikom čak šest utakmica.

REMS – PSŽ, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

PSŽ je furiozno otvorio sezonu i vezao pet pobeda u svim takmičenjima, mada ga je protiv Đirone u Ligi šampiona pomalo i pogledala sreća u finišu utakmice. Rems će pokušati da iskoristi umor Parižana, vezao je dve pobede u prvenstvu i ima čime da preti favorizovanom protivniku. Sveci su slavili samo jednom u poslednja četiri međusobna meča, uz tri remija.

TSC – NOVI PAZAR, 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Kriza nikako da napusti Bačku Topolu. TSC je vezao pet poraza u svim takmičenjima, a u Mozzart Bet Superligi slabiji skor ima samo Jedinstvo sa Uba. Stoga u taboru Jovana Damjanovića u ovom meču razmišljaju samo o pobedi. Pazarci su se podigli, osvojili su četiri boda u poslednja dva kola i učiniće sve da sa pozitivnim rezultatom napuste TSC Arenu.

NAPREDAK – MLADOST, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Hit iz Lučana predvođen Nenadom Lalatovićem uveličaće otvaranje potpuno nove travnate podloge u Kruševcu. Gosti su u seriji od četiri vezane pobede, zauzimaju fenomenalno drugi mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige i nemaju nameru da se tu zaustave. Domaćin ima dva vezana poraza i želi da prekine crni niz pred svojim navijačima.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara