Ivanić i Natho (©Star Sport)
Ivanić i Natho (©Star Sport)

Milko Đurovski: Videćete, Partizan dobija! Zvezdin problem previše stranaca

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.09.24. | 09:11

“Partizan ima drugi problem. Ne mogu da shvatim da godinama imaju problem samim sa sobom“

Kao dlanom o dlan klupska sezona je toliko odmakla, da je došlo vreme za večiti derbi. U ponedeljak od 19 časova na stadionu Partizana odigraće se 174. okršaj dva najveća srpska kluba.

Svetkovinu srpskog sporta dočekuju u različitom raspoloženju. Crvena zvezda je dominantna u Mozzart Bet Superligi, a posle dva različita poluvremena sa Benfikom ima motiv više da se iskupi svojim navijačima. Partizan se istovremeno još traži i Aleksandar Stanojević zna da bi pobeda u derbiju mogla značajno da podigne samopouzdanje.

Izabrane vesti

To smatra i nekadašnji as Milko Đurovski u razgovoru za Informer.

“Mislim da će Partizan da pobedi Zvezdu u derbiju. Oba kluba su brend i derbi je posebna utakmica, nebitno da li je neko od rivala prvi ili poslednji. Smatram da Partizan može da pobedi i da mu je to dobra prilika da se vrati u život. Oduvek navijam za Zvezdu, ali volim i Partizan. Dok sam bio u Zvezdi, nisam voleo crno-bele, jer to je logično, Ali, u Humskoj sam proveo četiri godine i bilo mi je fenomenalno. Sada smatram da će Partizan pobediti i to ćete videti u ponedeljak“, rekao je Đurovski za Informer.

Ne sviđa se nekadašnjem golgeteru oba večita rivala ono što vidi u Ljutice Bogdana i Humskoj.

“Neko je izjavio da je ovo najbolji Zvezdin tim od Barija. Uopšte se ne slažem sa tim. Recimo, tadašnji tim je građen godinama, dovedeni su Prosinečki, Savićević i ostali. U Zvezdi je problem što su većina igrača stranci. Malo je naših igrača. Stranci ne znaju šta je derbi, oni igraju jer su plaćeni. Partizan ima drugi problem. Ne mogu da shvatim da godinama imaju problem samim sa sobom. Nije mi jasno što u oba kluba dolaze stalno isti treneri, kao da drugi ne postoje. Ipak, sve to na terenu u ponedeljak neće igrati nikakvu ulogu“.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 19 bodova iz sedam utakmica, dok se Partizan nalazi na sedmoj poziciji uz 11 bodova, doduše iz šest odigranih mečeva.


tagovi

174. večiti derbiFK Crvena zvezdaFK PartizanMilko Đurovski

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara