Loša vest sa Marakane: Mimović izgubljen za veći deo jeseni

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.09.24. | 15:04

U pitanju je povreda metatarzalne kosti

Izgubila je Crvena zvezda od Benfike, ali izgubila je i standardnog desnog beka Ognjena Mimovića na duži period. Prve prognoze nisu bile obećavajuće, ali su današnje vesti sa Marakane sigurno ražalostile Vladana Milojevića, upravu i navijače Crvene zvezde.

Pregled magnetnom rezonancom pokazao je da je mladi reprezentativac Srbije povredio metatarzalnu kost, i da će, prema prvim procenama, odsustvovati sa terena od četiri do šest nedelja. Toliko će mu trajati rehabilitacija, potom će mu biti potrebno vreme kako bi uhvatio ritam.

Izabrane vesti

Zatražio je Ognjen Mimović izmenu sredinom prvog poluvremena, kada je osetio bol u stopalu posle jednog duela kraj desna aut linije. Videlo se odmah po reakciji klupe Crvene zvezde da situacija nije dobra...

Jasno je da Vladan Milojević neće moći da računa na Ognjena Mimovića na većini mečeva jesenje polusezone. Sigurno je da će preskočiti duele zakazane za oktobar i novembar, što će ostaviti rupu u igračkom kadru Crvene zvezde. Posebno, dok se čeka povratak Milana Rodića na suprtonom boku.

Poziciju desnog beka pokriće reprezentativac Južne Koreje Seol, ali na suprtonoj strani Vladan Milojević će morati da improvizuje i nađe rešenje.



tagovi

Ognjen Mimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara