Komentari na vest

Loša vest sa Marakane: Mimović izgubljen za veći deo jeseni

P

PDK

pre 2 minute

Steta, pritom momak je i bonus za domacu ligu. Brz oporavak

Dast84

pre 10 minuta

ako ovaj silas vredi 10mil ja sam Ratko Mladic...
D

Dokolicar

pre 10 minuta

Da li je Degenek uopste prijavljen za LS?
C

CaleB pravi@Nenad1246

pre 12 minuta

@Nenad1246 – Grupo je za nekoga reći da je glup i neobrazovan! Mislim da je nekako prikladnije reći da si “neopterećen potrebnim znanjem”, jer ovakvu glupost reći da je Engleska igrala bez desnog beka, odnosno sa 10 igrača, može samo mediokritet palanačkog duha sa kolonijalnom svesti!
T

Tarzan

pre 17 minuta

Sta bi bilo da je sinoc kisa padala,kao sto zna? Ko da dodje i sedi na mokrim klupama i da kisne dva sata ?Ne mozemo svi na zapad,uz put i on nije ceo pokriven.Drugo,da smo istrpeli Bahara,sada bi smo imali i pobede u ls.Svaka cast Miloju ali on nije covek za dalja napredovanja,ne mozemo biti zadovoljni ulaskom i kao to je to.Znaci,novi krov ili stadion,novi trener koji ce naciniti taj sledeci korak.Sto pre Terzic krene tako ce i stadion biti pun.
T

Toliko

pre 7 minuta

Necete ti i slicni da menjajte trenera za stadion me briga to menjaj..
F

Fakat

pre 26 minuta

Imamo jednog beka i 10 krilnih napadaca. E bravo vam ga !!!
M

Mornar

pre 27 minuta

Gde je sada onaj baksuz Terzić?
c

czv1

pre 37 minuta

Ako vec ne mozes da kupiš, nađeš beka onda napravi
Ц

Цзв-Нс

pre oko 1 sat

Незаборавите да је Мимовић бонус!Све најбоље Мимо и брз опоравак!

Mali peca

pre oko 1 sat

8 krila i 2 beka
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 sat

Mislim da treba probati Silosa kao klasičnu devetku na par utakmica u domaćoj ligi. Mislim da bi tu bio bolji nego kao krilo, visok, jak, zna da se zagradi, da skoči, treba probati. A Milsona gurnuti na njegovo mesto krila.
P

Pazi

pre 42 minute

Ne. Jer Silas je tip igrača kome treba prostor. Znači, da lopta ide iza leđa odbrane, što mi nismo radili nikako.
G

Goust

pre 39 minuta

Silos juce nista bolji od Srnica..
V

Visente Del Boske

pre oko 1 sat

Ne znam i nisam upucen u to,ali dal moze da se vrati Anan sa pozajmice pre januara ili da se dovede slobodan igrac a da ima pravo igranja u ovoj polusezoni?
N

Nenad1246

pre oko 1 sat

Slobodan da, Anana ne. Problem je što ne možeš ni da kupiš pristojnog beka, a kamoli da nađeš da je slobodan.

Aleksandar Trajkovic

pre 37 minuta

Moze i da se vrati ali u Ls najn sto smo prijavili prijavili. Do Januara to je to. Tako da nema poente.
V

Visente Del Boske

pre 12 minuta

Slobodni su Lejvin Kurzava,Serz Orije,Buna Sar,Sedrik Soares,takodje po meni je najbolja opcija Konan iz obale slonovace levi je bek ima 28 godina,igrao je za votoriju gimaraes,mec i u arabiji za dva kluba,vrednost mu je 6 miliona,nemoguce da su svi propali.
j

jovanczv

pre oko 1 sat

352 Drkusic Spajic Djiga, wing bekovi Olajinka Milson a u spicu Duarte i Silas zajedno.
v

v1ad

pre oko 1 sat

Morace ili da se menja formacija u 3-5-2/3-4-3 gde Olajinka igra levo, Seol desno. Onda Silas ulazi u sredinu. Druga varijanta je da ostanje formacija, Olajinka igra beka, Milson levo krilo. U svakom slucaju, Olajinka je jedini koji to moze da pokrije.
L

LaMitro

pre oko 1 sat

Seol desno, Dalsio levo ili Seol levo, a desno npr Drkušić ili neki drugi štoper.. Napadamo sa 3 pozadi, a branimo se sa 4
L

LaMitro

pre oko 1 sat

Šteta što je otišao Srđan Mijailović..Takvog igrača treba da ima svaka ekipa. Lako se prilagodi na svaku poziciju
m

ma da bre to

pre oko 1 sat

e sad treba neko krilo ubediti da igra beka. jer ce tragedija biti ako budemo elsnika izvlacili sa njegove pozicije. kakav cirkus sa vodjenjem kluba ja jos uvek ne mogu da verujem. ako se seol NE DAJ BOZE povredi pa mi smo cirkus onda. imas 3 beka ukupno u ekipi i to jednog saltas levo desno...joooj plakao bi od muke ali nece ni suze da krenu.
G

Gostgost

pre oko 1 sat

Ovo sam pricao juce, Endiaje mora da bude prvi napadac. Duarte drugi. I da igraju zajedno 45-60 minuta. Da tastatura strucnjaci znaju nesto, ne bi pametovali po tastaturi vec bi svi bili menadzeri i mlatili pare. Samo ne znam kad ce ovi nasi da shvate da tastatura strucnjaci ne znaju nista i da treba da prestanu da ih slucaju.
G

Grobarcina

pre oko 1 sat

Saldanja koji nije vise u Partizanu za Ndiaja i tog Duartea je licno Firmino , Partizan je oduvek imao bolje napadace od vas realno gledano !
D

Džaba vam

pre oko 1 sat

Zato lošiji igraju LŠ a bolji ne mogu ni u konferenciju!
@

@grobarcina

pre 21 minuta

Saldanja koji je igrao u Japanu i Azerbejdzanu...za 5 sezona postigao 10 golova ukupno...straaasan napadac! 🤣🤣🤣 Ne moze ni kopacke da im cisti...
G

Grobarcina

pre oko 1 sat

Moze Mrkela desno no sikiriki 🤣
B

Bivša petica

pre oko 1 sat

Povreda u najgorem momentu. Ali Zvezda ne sme da na bekovskim mestima nema zamenu.! Vteme je da se pokuša sa Olainkom na beku. Često protivnivima "krade" lopte. U napadu se neće primetiti njegovo odsustvo.
t

thrylos

pre oko 1 sat

Zašto je Degenek otpisan? U ovakvoj situaciji svakako je bolja opcija za beka nego tumbanje ekipe i stavljanje veznih igrača uz liniju.
b

banence

pre oko 2 sata

DOBAR FUDBALER..ZNACI MNOGO NAZAD A ZNA NAPRED... HENDIKEP VELIKI ZA ODBRANU
C

Carovnjak

pre oko 2 sata

Niko zvezda nema to sto imas ti
i

ivko svemirko

pre oko 1 sat

Ne, nego.... Svako zvezdo ima, ono što nemas ti. Rezervnog beka.
C

CaleB pravi

pre oko 2 sata

Dakle, nema dalje....Ovo ce biti prvi put da se jedan AMATERSKI klub takmici u Ligi Sampiona...A to je na zalost Zvezda, klub za koji navijam. Ovo se nikada ni jednoj upravi bilo kog kluba nije desilo, da ostane bez bekova. Svedocanstvo jako loseg i neodgovornog vodjenja kluba. A zasto je trener cutao kada su se dovodili igraci ?? On to kao nije mogao na vreme da sagleda ? I njega smatram jednako odgovornim za sav ovaj cirkus.
N

Nenad1246

pre 43 minute

Šta lupaš. Engleska odigrala EP bez desnog beka. Sad mi dramimo što nemamo 16 bekova.
C

Carovnjak

pre oko 2 sata

U domacoj ligi moze da igra neki omladinac a u ligi sampiona ce drkusic odrasit posao
C

CaleB pravi

pre oko 2 sata

"seci usi, krpi dupe", a ??? Pa nece to bas tako ici, rodjo. Isplivace to njesra vec u ponedeljak protiv grobara. Sreca pa imamo vec neku zalihu bodovne prednosti.
D

Dannnnnnnnn

pre oko 2 sata

To je taj tim najjaci posle barija, nema rezervnog beka...

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Dovedite jos neko krilo...levi bek Mrkela a desni Marin...i nema problema
b

bhh

pre oko 2 sata

prucev ima da igra kao darko Lazović
G

GABI GO

pre oko 2 sata

Mozda ce da se menja formacija u 3 5 2.A mozda ostane ista mesto mimovica djiga ili drkusic ce ograti desnog beka .
O

Ojo

pre oko 2 sata

Mimović je mlad igrač u usponu! Prebrodiće on i ovu povredu, samo bih mu prijateljski savetovao da dan i noć vežba centaršut, jer mu je centaršut katastrofalno loš!
Љ

Љубо

pre oko 2 sata

Шанса за дегенека
1

1980

pre oko 2 sata

Molimo dr.Terzića da prekine da priča kako imamo najbolji tim od Barija. Svake godine u ovo doba vrti tu priču. Naravno danas ga nema pošto smo izgubili sinoć.
n

nekooooo

pre oko 2 sata

Kada god je drobio o najboljem timu od Barija u Evropi je bio fijasko. To radi vec 3 godine i nikako da zatvori usta. A naravno da ga nema u medijima. Kada se desi uspeh umesto igraci i trener da budu u fokusu Terza uskace na sve televizije da kupi kajmak, prvi neuspeh bezi od kamera logicno..
H

How yes no

pre oko 2 sata

A kako bi bilo za početak da malo, ali samo malo razmišljaš svojom glavom ako je imaš? Kako? Populisti daju populističke izjave, to je činjenica, to rade i predsednik države i predsednik FK i predsednik KK, to rade svi populisti. Drugo, Zvezda je slabija od Benfike po svim parametrima, to ne vidi samo onaj ko neće i ko nije zlonameran(grobari), a ko je slabiji, taj ima manje kvaliteta na svojoj strani i veća je verovatnoća da će da izgubi utakmicu, a populizam ako znaš šta je, to je priča za mase koja daje toj masi neki entuzijazam, obično za finansijsku dobit, to je u ovom slučaju marketing, ulaznice, dresovi i sve propratno što ide uz to. Realno je da niko živ ne zna ni snagu tima iz Barija ni snagu ovog tima, to od tad do sad nije isti sport pa ne treba ga ni upoređivati. Mislite svojom glavom!!!!!!!!
P

Preža

pre oko 2 sata

Sreća pa ne kuburimo sa bekovima.
А

Александар1

pre oko 2 sata

Станковић из Чуке би нам лефао. О томе је се требало размишљати у јуну. Да је оста бар Радојевић, бар за домаћу лигу да растерети Мимовића и Сеула. Ово је неозбиљно, имамо 10 крила, једног задњег везног, два десна бека и пола левог бека, а Терза се хвали да смо зарадили 92 милиона.
D

Dejan Pizon

pre oko 2 sata

Nije strasno iovako imamo 5 bekova viska jel Terzic razmislja osvemu.
М

Марлоне

pre oko 2 sata

Терза магија је још једном показао своје (не)знање. Из авиона се видјело да треба још барем један бек, али мудрац неће да доведе. Тако су и оног Њемца отпили прошле зиме. Не треба им бек и то је то.
N

Nebitan10

pre oko 2 sata

Ako Roda pocne kao levi bek nema nam spasa(ako se oporavi) a isto tako nece valjati Elsnika gledati tamo...Svi nesto apostrofiraju da je Seol bio slaba tacka, stavise nit je kriv kod gola, cak je i spartao gore dole.
n

nekooooo

pre oko 2 sata

Svi drobe Seolu da je los a decko je ispao jer je ostao 1 na 1 sa Di Marijom. Gde je udvajanje? Igrac poput Di Marije ne moze da se cuva 1 na 1, njemu je dovoljan jedan cim da te izbaci iz ravnoteze sto smo sinoc videli...

pancevac992

pre oko 1 sat

Kriv direktno za prvi gol,blizi lopti,i ukopao se,sta vi ljudi gledate
D

DekiCZ

pre oko 2 sata

Igrace Drkusic beka u LS, dovoljno je brz i agresivan. U domacoj mogu i ja da igram, na tom je nivou konkurencija.
K

Koliko

pre oko 3 sata

krila klub ima,moze da se naprave dva solidna beka ...... Glupo je vise i nabrajati godinama,te bekove i zadnjeg veznog ......A i ta nasa tzv.skola,ima 40 omladinaca na spisku za ls i nijedan (cast izuzecima Koste i Mimovica)bek ne moze izaci odatle .....Niko ne trazi novog Savicevica,Piksija,Robija,Panceva-nego ljudi bekove .....
?

?????????

pre oko 3 sata

Nikad on kod Milojevica nebi zaigrao da nije pritiska javnosti. Dobice neki stranac drzavljanstvo. Koga mladog igraca je ovaj strateg proizveo.
@

@???

pre oko 2 sata

Opismeni se pa pokusaj da prosipas pamet...
1

1980

pre oko 3 sata

Da li se Radonjić povredio pre ili dolaska? Zašto su prodati bekovi a nisu nađene zamene?
V

Vinnie Jones

pre oko 2 sata

Nisu prodati, poklonjeni su... Radojevic TSC-u, Nikolic Vojvodini...a Anan OFK-i
J

Jvns

pre oko 3 sata

Velika steta, koliko zbog ekipe toliko i zbog njega i njegovog napretka. Deluje da je momak vredan, da radi i sa obe noge na zemlji. Sto se tice uprave i situacije da imas 1 desnog beka i 1 levog beka plus Rodica koji je polupenzioner a imas sa druge strane 280 krila, sta reci osim za nevericu
1

1980

pre oko 3 sata

Da li je Radonjić bio povređen pre povratka ili se povredio nakon? Zašto su prodati bekovi a nisu dovedene zamene?
N

NebitniGost

pre oko 3 sata

Celo leto molim Boga da uprava shvati da su nam potrebna jos dva beka pored Seola i Mimovica (Rodic je bivsi igrac), ali dzaba, bitnije je bilo imati 9 krila.. Kako niko nije pomislio da ce se neko od bekova povrediti, imati kartone, ...
Z

ZDj

pre oko 2 sata

Gde da ih nadju,ko ce pre svega poleteti da ugra u Srbiji? Ali je strasno sto lako prodajemo ono sto bi moglo u buducnosti da bude dobro
k

kikoman

pre oko 2 sata

Covece za dva miliona evra koliko smo platili Pumu, mogli dovesti koga oces, svaka ekipa u evropi ima bekove, oces da kazes da ne lakse dovesti Silasa iz Bundeslige nego bilo kog beka? Ajde molim te, sramota za ljude koji toboze zele konkurentnu ekipu u Ligi sampiona!
D

Dejanii

pre oko 3 sata

Prelazni rok je stvarno kao nikada do sada dobro odredjen, ali ne razumijem zašto ne dovedose rezervnog beka kada su mogli toliko krila.. Već godinama kubure sa bekovima i nikada da ga dovedu. Već nekoliko sezona isti problem na istoj poziciji.
d

dule63

pre oko 3 sata

Mogli su da zadrze Lazara Nikolica ili uzmu nekog solidnog iz nase lige, bar za prvenstvo. Za LŠ je ionako bilo neozbiljno ući sa veteranom Rodicem, Seolom koji je prvi put u Evropi i mladim Mimovicem
K

Kendisport

pre oko 3 sata

Bitno da je CV skauting Marka Marina doveo Raodnjica i Krunica na ime, iako svako ko iole prati fudbal i poznaje ga ozbiljnije, zna da su i jedan i drugi bivsi igraci. Levog beka nije pomislio da trazi. I ko ce da snosi odgovornost za ovo? Nemoj da svalimo na Miloja, igrace beka Elsnik pa ce da bude nezadovoljan i to ima da se odrazi na njegove igre, pa ni on nece valjati. Strasno majke mi.
@

@kendi

pre oko 2 sata

A ti si taj koji poznaje fudbal ozbiljnije? Kakav istripovani 🤡
@

@kendisa

pre oko 2 sata

Ti koji si igrao fudbal na Soniju dajes sebi za pravo da etiketiras Radonjica i Krunica sa "bivsi igraci"? Uz konstataciju kako se ti kao razumes nesto? Koliko narcisa se nakotilo...Boze sacuvaj.
k

kendisport

pre oko 1 sat

Moje iskustvo u fudbalu je vece nego sto ste vas dvojica proveli u kladionici i ispred kauca uz pivcugu kuci, samo sto vi to ne znate. Placite sada.
@

@kendisa

pre 17 minuta

Sine, ti mislis da je tvoje iskustvo igranja medjuopstinske lige karijera??? I znanje? Hahaha... pobedio si sa ovim "placite sad", dete malo...termin ne bi mogao da igras protiv mene u moje 44 godine... 🤡 da mi prica o poznavanju fudbala.... Stvarno je internet bas svima previse dostupan 🤣

Stojan Dj

pre oko 3 sata

mislim da Degenek moze solidno da odgovori na toj poziciji
D

Dejanii

pre oko 3 sata

Da ga nisi spomenuo ne bih ni znao da je još uvijek u Zvezdi 😅🤣🤣🤣
K

Kejn

pre oko 2 sata

Jel licenciran za LS?
j

james23

pre 7 minuta

degenek nije licenciran za ls

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 sata

Znaci protiv intera sa jednim bekom, super jeeej
B

Bogdani78

pre oko 3 sata

igraće Rodić u LŠ muka je sad za bonuse u prvenstvo
D

Dre

pre oko 2 sata

Sta je muka druze ima toliko momaka daj sansu nekome novom
L

Laki92

pre oko 3 sata

Vraća se Roda, valjda se odmorio malo, pa sad na svezinu...😎
P

Pera genije

pre oko 3 sata

Rodić je operisao devijaciju u nosu! Neko je iz kluba izjavio da neće igrati bar još dve do tri nedelje? Poznajući njegov stepen fizičke spreme znači da je i on izgubljen u polusezoni?
F

FKCZ1991

pre oko 3 sata

Nista, to je to, Milojevic da pravi levog beka iz nase skole, na desnom Seul , Radojevoca su poslali na kaljenje, vreme je da se da sansa i poverenje nekome klincu. Ili NE DAJ BOŽE kao Piksi sa tri stopera 😂 Mada zvezda ima bolja i brza krila od reprezentacije pa bi mozda i to bilo dobro… ali ja sam vise za to da se da sansa nekome klincu ali da mu se pokaze da mu se veruje, zbog samopouzdanja
d

d. g.

pre oko 3 sata

Bitno je da su poklonili Radojevića Tsc, a Anana kupili za Ofk. Koji su to mozgovi.
B

Birokrata

pre oko 3 sata

E sad nas je kako to obicno i biva i Marfi nagradio za amatersko vodjenje kluba. Doveli su 10 krila ali su smatrali da je okej igrati sa ukupno 3 igraca na bekoviskim pozicijama celu sezonu plus LS.
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Jem može Gobelja na dvojnu?
I

Iz sljivika

pre oko 2 sata

Nemojmo se tako grubo šaliti 🤣
B

Bravo ti ga bravo

pre oko 3 sata

Nazdravlje. Sad nek beka igraju krila koja se dovode na kilo, a Radojevic, Anan, Žule Stojković nek bleje po drugim klubovima, umesto da čekaju šansu sa klupe.
R

RobinHood91

pre oko 3 sata

Sad imaju problem i sa levim i sa desnim bekom. Bitno da krila u Zvezdi ima za tri tima...
3

35 titula

pre oko 3 sata

šteta. Želim mu što brži oporavak.
H

Hyypia

pre oko 3 sata

Uvek se desi nesto sto ne treba. Odlican igrac i bio je u odlicnoj formi. Steta.
T

Tvorza magija

pre oko 3 sata

"imamo najbolji tim od Barija" - imamo 2 krstena beka i jednog sa klupe koji ima 36 godina i koji se jedva krece. Ali bitno da imamo 17 krila napred.
1

1980

pre oko 3 sata

Svake godine u ovo doba ponavlja mantru kao Hindus.
N

News

pre oko 3 sata

Steta za momka jer je mnogo napredovao sto je retkost za nase igrace. Decko je za godinu I po dosao od trece lige do lige sampiona sve zahvaljujuci svome radu i talentu. Niko ga nije gurao kao sto se neki igraci guraju pogotovo u mladjim kategorijama reprezentacije.
l

lolololo

pre oko 3 sata

Nema veze sad ce tu Milan "dusa u nosu vec u 30 min" Rodic levo a Seol tamo gde je bio Mimovic i idemo dalje...
M

Mutommbo

pre oko 3 sata

Sramota za upravu na čelu sa Terzićem.
l

lol12

pre oko 3 sata

I naravno niko nece preuzeti odgovornost za stvar koju je videlo 99,99 % ljudi da moze biti najozbiljniji problem.Sve da su ti bekovi Cafu i Roberto Carlos ti moras imati zamene za ne daj Boze a ne klinac i momak koji prvi put igra u evropi.I pritom obojica se istovremeno pozalila na povredu sinoc.Mozda je bolje u ovom momentu promeniti formaciju i igrati sa 3 stopera nego gubiti Elsnika na sredini.Drkusic sa ovom dvojicom na stopera a Olajinka je svakako u poslednje vreme bolji u odbrani nego napred pa da on i Seol budu wing bekovi
s

sta bi

pre oko 3 sata

pa jel povredio ili polomio ?
E

E

pre oko 3 sata

E do k u r c a ...
O

Olayinka

pre oko 3 sata

Na beka ionako imaju 9 krila,ili sa 3 stopera,kad nisu uzeli onog slovenca sto nam dao gol na evropskom.
D

Drvo

pre oko 3 sata

Evo idem da kupim tastaturu, na staroj mi se izlizala slova, posebno slovo T i M, koliko smo svi pisali Terzo, Mrkelo, dajte bekove, ali ne, rešili likovi da uđu u Ligu šampiona sa 2.5 beka i 25 krila, pa AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA
j

jovanczv

pre oko 3 sata

jedini igrac zvezde za reprezentaciju se povredi... Sad bi pustio Lekovica ili cak Maksimovica neka zapocinju i taman nemamo krila u reprezentaciji a za Maksimovica govorite da je Mesi pa da ga vidimo!