(Star sport)
(Star sport)

Goran Stevanović: Benfika je Zvezdi davala golove iz akcija kakve smo i mi spremali

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.09.24. | 08:45

Šef struke Čarapana o odlukama VAR-a i šansi Mihajla Petkovića na stadionu „Rajko Mitić“

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Sprema se Napredak da kao domaćin konačno zaigra na svom stadionu, ali nešto iz prošlih kola i dalje muči Gorana Stevanovića. I pored toga što uvek pohvali svoju ekipu, način igre, veruje šef struke Čarapana da je, uz drugačije okolnost, sve moglo biti povoljnije za tim iz Lazarevog grada u dosadašnjem toku prvenstva.

Izabrane vesti

Zato i zaključak.

„Niko nas nije nadigrao, niko nije bio bolji. Da nije bilo prokletog VAR-a, poentirali bismo i protiv OFK Beograda. Takođe i protiv Radničkog iz Niša, to su mečevi koji su, u najmanju ruku bili diskutabilni. I protiv Crvene zvezde smo na zanimljiv način spremili meč, baš tako su se i dešavale šanse. Benfika je Crvenoj zvezdi davala golove iz akcija kakve smo i mi spremali. Potrebno je, ipak, malo i sreće imati. Evo, da je mali Petko dao gol na Marakani... Ne kažem, možda bi bilo 5:1, ali bi Crvenoj zvezdi svakako bilo teže“, rekao je Stevanović u najavi pred meč sa lučanskom Mladosti (20 časova, TV Arena 2).

Napredak daje bar dva gola Mladosti, kvota 2,70

To će biti prvi zvanični meč pod Bagdalom od maja prošle sezone, kada je Napredak poražen u plej-ofu protiv Crvene zvezde (0:4). A dočekaće Kruševljani ekipu koja je trenutno prva iza aktuelnog šampiona.

Čarapani su trenutno 13. na tabeli, sa svega dve pobede u osam kola. Imali su sigurno drugačiju računicu na početku sezone, ali očigledno da pod Bagdalom smatraju da su već zaslužili mnogo više i da veruju da bi taj gubitak bodova nastavak sezone mogao da nadomesti. Posebno ako VAR proradi i na suprotnoj strani.


tagovi

Napredak KruševacGoran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara