Komentari na vest

Kuzmanović: Izostanak Džake bi bio najbolja stvar za sve

D

Djape45||

pre oko 1 sat

Ako mi ponovo padnemo na provokacije ovog seljaka to više govori o nama nego o njemu.
S

Savic….

pre 17 minuta

A zasto je seljak?? Covek voli svoju zemlju,a mrzi vasu. Sta tu ima lose. Cudni ste vi srbi,sve vam smeta. Ni vas niko nevoli,jer ste da nekazem sta. I zato vam se crno pise
b

becki konjusari

pre 3 minute

@Savic Cenis? Ajde neka vas Hrvate neko voli :)
D

DušanRSrpska

pre oko 2 sata

Samo ce Džaka dobiti više zviždanja od našeg Selektora
D

Doks

pre oko 3 sata

Ajde, dosta više mržnje. Fudbal je sport. Na kraju krajeva, šta je to uradio Džaka, a što naši nisu? Dok smo se mi bavili njime, pobedili su nas 3 puta. I sva tri puta smo im pretili praznom puškom. Ajde da se manemo Džake i igramo fudbal, pa da ih pobedimo jednom.

ГОШЋА

pre oko 2 sata

Pobedili su nas 2 puta
T

Trpadzija

pre oko 3 sata

Drzavni neprijatelj broj 1 GRANIT Dzaka
P

Prosli mecc

pre oko 3 sata

Zar nema lik crveni karton, kako moze uopste da igra?
V

Veljko9

pre oko 3 sata

Pa propustio je Spaniju bro

ГОШЋА

pre oko 3 sata

Kakvi smo mi to ljudi, sta smo sve prosli kroz istoriju…I da jedan Dzaka uspe da nama udje u glavu (pa i Saciri) i da pred svaku utakmicu mi treba da “strepimo” od njega i sta ce on da uradi. Ako sutra igraci i navijaci budu po 3. naseli na provokacije, ne pise nam se dobro
Р

Реално

pre oko 4 sata

Не разумем шта вам је бре више са овим ликом!?
V

Veljko9

pre oko 4 sata

Neka dodje bre, ceka ga Bleki🇷🇸🫡
T

Twix

pre oko 3 sata

I sta? Da nam istrosi vise od 10 minuta nadoknade kao prosli put? Kod njega nema emocija i tu je on u prednosti. On sve sa namerom radi. Ti njega do sutra mozes da provociras i nista. Kad hoce cirkus, sam ce ga napraviti. Kad nece, mozes do sutra da se cimas.
D

Dzi

pre oko 4 sata

igra Srbija briga me ko je preko puta, a jos vise me briga za j dzaku dajete na znacaju nebitnom liku nebitnog naroda svetu..otisli ste...kolektivno...u aut.
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Gledam ovu sliku i prezime koje je Dzaka rasirio pa me zanima, kako bi recimo Srbija prosla da posle utakmice Vlahovic ili Mitrovic pokazu dres na kojem pise Arkan naprimer? Jel bi radio zeleni sto i disciplinska prekovremeno ili bi pojeo vuk magarca kao sto se desilo sa Dzakom.
P

PP

pre oko 4 sata

Džaku ne treba vređati i pljuvati, ispašće da je bitan. Treba sve okrenuti na sprdnju, neki transparent sa slikom koze, tako nešto.
F

Frkče

pre oko 4 sata

Jeste provokator ali mi na stadionu treba da navijamo za našu zemlju a ne da smo tu kako bi na svaki njegov prijem lopte,koji će nesumnjivo biti ogroman,početi da zviždimo i psujemo!Čak šta više,možda bi na najavu njegovog imena trebali svi da aplaudiraju,možda bi ga to zbunilo,možda bi postigli neki kontra efekat!U svakom slučaju,kao što sam napisao,treba da navijamo za Srbiju i da im se konačno revanširamo za sve.
u

ula89

pre oko 3 sata

rasirio je dres saigraca, mladog fudbalera a ne adema jasarija iz ovka. ne volim ga ni ja, Al nemoj da izvrces
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

@ula89 Uuf a jake slucajnosti da rasiri dres sa tim prezimenom bas posle meca sa Srbijom? 🤔 Sto nije rasirio posle recimo Brazila sa kojim su isto igrali u grupi?
@

@ula89

pre oko 3 sata

Друже, ако ниси провокатор и стварно то мислиш, наведи ми један (буквално један) случај у историји фудбала где један играч након утакмице облачи дрес саиграча са клупе, и то још наопачке не би ли се презимо горе поменутог боље видело.
C

CRAZY NORTH

pre oko 4 sata

kad je došao kuzmanović...pa to je bio šou... još nije znao dobro srpski znaš... pa između 2-3 vatre... mangupi su to znaš... moraš da primiš i da daš... 😎