Nikolo Zaniolo (©Reuters)
Nikolo Zaniolo (©Reuters)

Fridkin odneo prvi trijumf: Zaniolo ostaje Romin, dobija novi ugovor i povišicu

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.08.20. | 16:31

Veliki posao za Vučicu

Plašili su se navijači Rome da bi već ovog leta mogli da ostanu bez ponajboljeg igrača Nikola Zaniola, usred onog haosa koji je vladao u klubu za vreme već prežaljenog Džejmsa Palote. Juventus je bio ozbiljan u nameri da Zaniola otme Romi za male pare, ali novi vlasnik Vučice Dan Fridkin odneo je prvu pobedu i praktično osigurao ostanak reprezentativca Italije.

Zaniolo će od Rome dobiti novi ugovor i povišicu, što bi trebalo da osigura ne samo njegov ostanak, već i značajan porast vrednosti na tržištu, pod uslovom da ga Paulo Fonseka bude koristio kako treba. Italijanski ofanzivac staviće autogram na novi četvorogodišnji ugovor, a plus će dobiti povišicu od 500.000 evra na godišnjem nivou. Umesto 2.500.000, Zaniolo će od sada zarađivati okruglo 3.000.000 evropskih novčanica po sezoni.

Izabrane vesti

Rimski list Korijere delo Sport piše da je Roma nedavno odbila ponudu jednog neimenovanog engleskog kluba, a mnoi sumnjaju da je u pitanju Totenhem, koji se nedavno raspitivao za usluge nekadašnjeg bisera Intera. Svakako je to sada nebitno, jer se Zaniolo obećao Vučici.

Podsetimo, Zaniolo je u januaru pokidao prednje ukrštene ligamente, ali je uspeo da se oporavi i čak dobije poziv selektora Italije Roberta Manćinija za mečeve Lige nacija protiv Bosne i Hercegovine i Holandije. Zaniolo je prošle sezone odigrao 26 mečeva i skupio šest golova. 



tagovi

Nikolo ZanioloLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara