Selektor Saudijske Arabije Roberto Mančini (©AFP)
Selektor Saudijske Arabije Roberto Mančini (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na pobede Saudijske Arabije i Urugvaja

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.10.24. | 11:36

Nigde nećete naći veće

Još uvek nema vrhunskog fudbala na programu zbog reprezentativne pauze, ali to nije sprečilo bukmejkere Mozzarta da pripreme iznenađenje za dve utakmice.

Obe iz kvalifikacija za Mundijal 2026. godine, ali sa različitih kontinenata. Iz Azije je izdvojena kvota na pobedu Saudijske Arabije nad Bahreinom, dok se u Južnoj Americi posebno vrednuje eventualni trijumf Urugvaja protiv Ekvadora. Na ta dva keca će kvota u Mozzartu u svakom trenutku da bude najveća na planeti.

Izabrane vesti

Na prošlom Mundijalu Saudijska Arabija je napravila najveće iznenađenje pobedom nad Argentinom, ali da bi došla do ovog sledećeg uprkos proširenju će morati ozbiljno da se pomuči. Izabranici Roberta Mančinija su zakomplikovali sebi posao porazom od Japana (0:2) pre pet dana, pa posle tri kola zauzimaju treće mesto u C grupi sa četiri poena. Isto toliko imaju i Australija i Bahrein, a samo dve prvoplasirane ekipe će sigurno da se nađu na svetskoj smotri. Saudijska Arabija je zato u obavezi da kod kuće savlada Bahrein, ekipu od koje je na poslednjem susretu u finalu Golf kupa pre pet godina izgubila sa 1:0.

URUGVAJ - EKVADOR (SREDA, 01.30), KEC 1.85

Posle devet kola reprezentacija Urugvaja zauzima treću poziciju u južnoameričkim kvalifikacijama. Ima četiri poena više od sedmoplasirane Venecuele, tako da zasad ne brine za plasman na Mundijal. Međutim, Urugvajci su bez pobede na poslednja tri meča, remizirali su sa Paragvajem i Venecuelom (oba puta po 0:0) i izgubili su od Perua (0:1), pa su sada pod pritiskom pred susret sa petoplasiranim Ekvadorom. Ekvadorci imaju tri poena manje, a na poslednja dva meča su savladali Peru (1:0) i remizirali sa Paragvajem (0:0). Poslednji put su se Ekvador i Urugvaj sastali u septembru 2023. godine, takođe u sklopu ovih kvalifikacija. Tada su Ekvadorci trijumfovali u Kitu sa 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara