Ben (© Star sport)
Ben (© Star sport)

Dijalog Stankovića i Bena: Moraš bolje! Hoću, šefe, računaj na mene

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.11.20. | 13:36

Kako je trener Crvene zvezde probudio napadača sa Komorskih Ostrva

Jedan od omiljenih stranaca u očima publike. I jedan od najboljih u klupskoj istoriji. Potvrđeno brojkama, pošto je Muhamed el Fardu Ben duboko urezao sebe u šampionski niz Crvene zvezde, vodio ekipu ka plasmanu u UEFA takmičenja, probio se na peto mesto najboljih strelaca crveno-belih međunarodnoj sceni...

Dokaz da traje. Kad je tako značajan prirodno je da mu se odobri kredit na slabe partije kao što su bile od druge polovine agvusta do pred kraj oktobra. Skoro dva meseca reprezentativac Komorskih Ostrva nije zatresao mrežu, što je za njegove standarde dugačak post. Na čemu mu je otvoreno zamerio trener Dejan Stanković.

Izabrane vesti

Pričao je sa mnom, rekao mi jda na nekoliko prethodnih utakmica nisam bio na svom nivou i da ću morati da podignem nivo igre“, prepričao je Ben detalje dijaloga sa šefom stručnog štaba.

Od gostovanja Proleteru nije pogodio. A onda je došao izuzetno značajan duel sa Slovanom iz Libereca i dva precizna hica u ubedljivom slavlju (5:1), kao ilustracija da je otvorenost na relaciji trener – igrač urodila plodom.

Poslušao sam ga i uzvratio da, takođe, nisam bio zadovoljan igrom. Sad sam mu pokazao da može da računa na mene“, dodao je Ben.

Prema podacima sa zvaničnog sajta Crvene zvezde, nekadašnji član Olimpijakosa se golovima protiv Čeha probio na na deobu petog mesta liste najboljih strelaca Crvene zvezde u evropskim utakmicama. Trenutno je na „koti 12“, zajedno sa Ričmondom Boaćijem, ispred su Darko Pančev (14), Nikola Žigić (17), Bora Kostić, Dušan Savić (po 20), a neprikosnoven je Zoran Filipović (28).

Trudim se da ispišem istoriju u Crvenoj zvezdi. Veoma sam ponosan što u tome uspevam i na svakoj utakmici se trudim da postignem nešto veliko. Lep je osećaj biti među legendama kluba, ponosan sam na sebe zbog te činjenice“, dodao je Ben.



tagovi

El Fardu BenFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara