Vladin ostvaren san: Kako do ogromnog dobitka i derbija Premijer lige uz pomoć – numerologije?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.24. | 14:17

Pet utakmica na tiketu i pet ikseva. I to na mečevima Fajenorda, Ajaksa, Bešiktaša...

Svi mi imamo neke svoje navike, neka mala sujeverja i nešto promišljenije sisteme razmišljenja. Ali Novosađanin Vladimir zaista je redak primer, jer on je čovek koji je u sportsko klađenje ugradio i svoju drugu ljubav – numerologiju.

I mada ne možemo baš da kažemo da u potpunosti razumemo moramo da prihvatimo da – funkcioniše. Kako drugačije objasniti Vladin tiket na kome je pet parova, svi sa tipom da neće biti pobednika, i to na utakmicama ekipa kakve su Fajenord, Ajaks, Bešiktaš?

Izabrane vesti

Svih pet je Vlada pogodio i na uplatu od svega 500 dinara, uz pogođenu kvotu 1.804, zaradio 920.129 dinara. I nama posebno zanimljivo, postao prvi dobitnik Mozzartovog takmičenja “Ostvari navijački san“. Vladimir će naime moći da bira bilo koju evropsku utakmicu na koju će ga Mozzart odvesti. Isprva je hteo da uživo vidi Pari Sen Žermen, kada smo mu objasnili da je i Engleska opcija predomislio se i rešio da pogleda neki derbi Premijer lige. Mada tek treba da odluči koji. Svakako je njegova omiljena liga, a Mančester Siti njegov omiljeni klub, ponosno ističe, i pre ove ere dominacije.

No, da se vratimo mi na tiket, jer ovakvu logiku pri sastavljanju tiketa retko ste mogli da čujete.

Iskreno, nije neka slučajnost, više mi se nešto javilo. Povremeno se bavim numerologijom. Taj dan mi je nosio neku posebnu simboliku, jer je bio 4. april, pa zbir četvorke i četvorke daje osmicu što u numerologiji označava novac ili bogatstvo. Tako da me je taj dan naveo da okušam sreću na tiketu“, počeo je Vladimir.

Priznajemo, ne razumemo sve, ali pažljivo slušamo...

Meni se taj dan javio neki broj 56. I onda sam gledao šta ja, na taj dan koji simbolizuje bogatstvo i novac, mogu da odigram. Na primer, Turska kao država je u znaku šestice. I onda kada sam ušao na sajt Mozzarta video sam da je poslednja od tih prvih ponuđenih liga bila Turska. Pa sam znao da od Turske treba krenuti. Pa pošto petica po tom nekom mom simbolu označava nerešen ishod tako sam i odigrao pet uzastopnih ikseva turske i holandske lige“.

Nekome možda zvuči čudno, ali Vladimir nema dilemu.

Kada igram, igram ciljano, sa nekim razlogom, ne igram tikete koji nemaju smisla. Kada sam drugarima pokazao ovaj tiket, njima možda nije imalo smisla. Meni jeste. Nije bio slučajan tiket“.

Ne verujete? Poslušajte i sami. Neko može i da proba. Kako ono kažu, nema dobitka bez rizika?

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara