Komentari na vest

Teško da će svanuti Krasou: Ne igra kod Milojevića, propao mu transfer u Ameriku zbog plate

P

Pedjast3

pre 16 dana

Ne zasluzuje naš dres onakvim stavom.Osim toga vrlo rizican igrac koji zna lako izgubiti loptu i otvoriti kontru protivniku,cak i rizicniji od Kange.
R

REALISTA1

pre 16 dana

Koliko dobija sansi sasvim korektan i 2x bolji od serifa, dunsteri u upravi
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 17 dana

1. Kraso je igrač koga ne zanima ni Zvezda, ni saigrači , ni trener, ,,,,,ostavlja utisak da mu je potpuno svejedno da li igra ili je na klupi. Ne pokazuje ni minimum poštovanja prema klubu, prema klubu koji će biti najveći klub u kome je igrao u svojoj skromnoj karijeri. 2. Kraso je igrač koji je uobrazio da je bolji od svih u Zvezdi i na saigrače gleda sa visine, kao takav unosi zlu krv u timu. 3. Kraso je pre svega i iznad svega drugoligaški igrač, drugoligaški karakter i potpuno neupotrebljiv za Evropu. U potpunosti podržavam Milojevića što ga drži na klupi. 4. Sa svojim karakterom Kraso je idealan igrač za Partizan. Nadam se da ga u sledećoj sezoni nećemo gledati u Zvezdi.
B

Baxter88

pre 17 dana

Prosto i jednostavno, Kraso je slican tip kao i Katai ako ne i veci majstor ali mu treba kontinuitet! Ne moze niko nista da pokaze za 10 min, pa poluvreme, pa ne udje, pa opet 15 min itd... Das mu 10ak tekmi po 90 min i vidis koja je igracina lik, pa nije slucajno bio kapiten Sent Etjena! Miloju kapa dole za sve ali on sa tako dobrim igracima ne zna da radi jer samo defanzivu voli, ovako isto je unistio i Matea Garsiju koji je isto vrhunski tehnicar bio...
S

Saša_PFC

pre 17 dana

Kraso je samo jos jedan od onih 70 i nesto stranaca koji su prosli kroz klub a na kraju su dobili etiketu kao promasaj kluba.Nista novo i vest nije iznenadjujuca kada znamo da igrac ako nije za oprastanje dugova ili kombinaciju automatski nije ni za C.Zvezdu.Znamo svi da Aleksandar Prijovic nije dosao u C.Zvezdu jer je odbio da na "molbu"Terzinja"pokloni mu zlatnu narukvicu u znak sto je dosao u C.Zvezdu.
b

bosko2020

pre 17 dana

On je sa zaradom za srpske uslove a i bogami mnogo sire,poceo kao Neymar.Letargicno,plata stize,on sjedi na klupi a kad udje malo se covjek proseta terenom.Ma dzaba ti sva tehnika.Vidio od Neymara.
г

гост 1312

pre 17 dana

Као проблем мотивисати добре играче јер не играмо европу, само домаће првенство! Ја не видим да је проблем мотивисати ни Хванга ни Драговића, једино овог типа који се вуцара по терену! Сто пута иста прича, играч потписује за клуб а не за такмичење, мора се доказати, потрудити и заслужити да игра, па и против те Сурдулице! У осталом ако ти победе и борба за трофеје ниу мотив, промашио си професију! Овај дечко има озбиљан проблем, осим пар неких акробатских потеза који су лепи и забавни, ништа, ама баш ништа није показао у нашем дресу, ни жељу, ни енергију а ни квалитет! Немогуће да га оба тренера мрзе, мора бити да је мало и до њега!
F

FM

pre 17 dana

Kraso malo deluje letargicno kao Ivanic, ali niko ne moze da me ubedi da u ovakvom timu nema mesta, jedino ako nije necim zaslucio neigranje, kakve takcticke zamisli i bakraci.
F

FkpCascais[@FM

pre 17 dana

@FM – kažeš: “niko ne moze da me ubedi da u ovakvom timu nema mesta”! Iz tvoje konstatacije se lako vidi da te nisu obavestili da je rečeni drug Žan Filip bio dugogodišnji drugoligaški igrač u Francuskoj! Da li si se nekada zapitao zašto ovu gromadu nikada nije tražio ni jedan francuski prvoligaš?! Takođe sam u neizvesnosti da li si gledao grupnu fazu LŠ?! Ako si gledao, onda si mogao primetiti da je drug Bahar davao šansu drugu Žan Filipu, na raznim mestima u napadu (napadač, desetka, dupli centarfor) i da je učinak rečenog druga Žan Filipa bio “bleđi od blede senke”(Whiter Shade of Pale)!
o

ovde je problem

pre 17 dana

i pise se o igracima koji lopini nisu dali deo para Kangva , Kraso ...
S

S2

pre 17 dana

Realno u nedelju je naspram sebe imao fizički i tehnički nedoraslog Lazarevića i trebao je da donese prevagu. Nije ga bilo nigde.
С

Сале2323

pre 17 dana

Смањујте лигу на 12 или 14 тимова, па ће и српска лига бити изазовнија страним играчима. Док играју по њивама у Ивањици, Лучанима или Сурдулици, нема ту воље за пикање фудбала. Тек кад буде озбиљних тимова са озбиљном инфраструктуром, биће и озбиљнијих игара.
A

ApsolutnoJa

pre 17 dana

Apelujem u ime svih navijaca Zvezde da prestanes da pises tekstove o Zvezdi. Prvo mi objavite komentar pa ces onda videti koliko veze nemas i koliko Zvezdasa podrzava Krasoa. Iskreno bih voleo da sam Kraso cita komentare i vidi da su navijaci Zvezde uz njega.
c

cita, cita

pre 17 dana

pogotovo sta ti pises, prati svaki tvoj post i sit se isplace od srece sto se neko ipak sekira za njega, dusicka si prava.
@

@cita, cita

pre 17 dana

Sta nije u redu sa tobom?
Š

Šibar 61

pre 17 dana

Opet se istina ne ubada,zvezda ga dovela kao slobodnog igrača,dala mu BANSLOSOVNI ugovor,gde niko mu neće ni blizu dati,a on kao nas Jović,otaljava trenige i diže milione i zaboli ga levo uvo
D

Djapex

pre 17 dana

Prvo, Kraso je igrač koji je pre 4 sezone igrao amaterski fudbal ( Epinal)... ali je bio dobar igrač u Sent Entjen-u I dogurao do reprezentacija... Stigao je u Zvezdu kao prva Zvezda sen etjena, a ova je posle mesec dana bio rezerva i skoro da nije igrao LS... zbog toga mislim da je kod njega problem motivacija ker je došao zbog LS a sad igra protiv Surdulice, Javora, Lučani, IMT i tako dalje... to je Zvezdin problem jer LS je bila 6 utakmica... a realnost je Superliga i Kup... tesko je motivisati Krasoa, Hvanga, pa čak i Dragovica...
г

гост 1312

pre 17 dana

Као проблем мотивисати добре играче јер не играмо европу, само домаће првенство! Ја не видим да је проблем мотивисати ни Хванга ни Драговића, једино ову битангу која се вуцара по терену! Сто пута иста прича, играч потписује за клуб а не за такмичење, мора се доказати, потрудити и заслужити да игра, па и против те Сурдулице! У осталом ако ти победе и борба за трофеје ниу мотив, промашио си професију! Овај дечко има озбиљан проблем, осим пар неких акробатских потеза који су лепи за забаву ништа, ама баш ништа није показао у нашем дресу, ни жељу, ни енергију а ни квалитет! Немогуће да га оба тренера мрзе, мора бити да је мало и до њега!
M

Miksea

pre 17 dana

Ne sviđa mi se ta priča o motivaciji koja postoji samo u Ligi šampiona, jer niko tu nije amaterski, pa ih privlače svetla Evrope, da uživaju. Dobijaju oni besne pare za te treninge, igre po Surdulici, svaki odlazak u teretanu ili video analizu. Malo je bezobrazno da se to otaljava i da se ne daje maksimum uvek. Kao loš radnik u svakom poslu, metla za takve, a ne da se šlepaju, da im prolazi vreme i da podižu novac.
C

Comi81

pre 17 dana

Dobar je za reprezentaciju prvaka Afričkog kontinenta ,ali zato nama ne valja...A svi se sjećamo kako je igrao na početku u tandemu sa Olijankom ,igrač kola u prvih 5 rundi i onda odjednom sklonjen. Vjerovatno momak nije Terzić dao procenat pa smo doveli ono drvo bukovo naravno uz masan procenat...

Ivica Gasic

pre 17 dana

Eeh da... U tim prvim kolima i na pripremama u Rusiji je bio zverina za naše uslove! Zaista je prava misterija šta se s njime i s njegovom formom desilo u međuvremenu..
M

Mozart ali prc

pre 17 dana

Juče i danas negativno po Zvezdi. Kangva, Kraso, ajmo sledeći. Oladite malo novinarčići mladi. Čitamo, a vas smo pročitali.
G

Gostodin

pre 17 dana

Kraso je je svestan u kakvu je ligu došao (loši tereni, slabiji fudbal), ali (još uvek) nije svestan u kakav klub je došao. Iz tih razloga čovek otaljava posao i treba ga prodati.
P

PecaCzvBgd1

pre 17 dana

Zasto je tabu postaviti legitimno pitanje o izboru igraca naseg sportskog sektora? Kako posle toliko promasaja da se ne postave pitanja uopste? Meni je vecita misterija kako mi uspevamo da kao stabilniji, ozbiljniji, jaci, popularniji klub, ne uspemo da ubodemo napadaca GODINAMA?? Mozemo da pricamo sta god zelimo o Partizanu, ali svaka tetka koja nije videla loptu ni na TV-u moze da prepozna da je Saldanja izmislio fudbal za Serifa npr. Tehnicki superiorniji, brzi, inteligentniji, sa boljom zavrsnicom, sa zadovoljavajucim nivoom timske igre, samo fizicki slabiji. Partizan njega plati milion i po, pritom mladji igrac, a mi Serifa skoro 5?! Nemoguce da je objasnjenje kako Marin ne ume da proceni igraca, kao sto je nemoguce da je trenerova (Baharova) rec toliko bila jaka posle 2 meseca u klubu da se bezrezervno dovodi igrac od 28 godina samo na osnovu iste. S druge strane, iz poslovnog ugla, da li je zaista toliko tesko naci igraca u npr Ekvadoru, Urugvaju, pa cak i Brazilu, Meksiku (?!) koji nije na radaru najvecih klubova a u ranim dvadesetim godinama je, i dovesti ga za 3-4-5 miliona, kao investiciju na kraju krajeva. Fejnord doveo nekog lika iz Meksika za oko 6 miliona evra, evo ga 21 gol, 23 godine, 45 miliona trzisna vrednost na transfermarktu (Santiago Gimenez). Vrlo legitimno pitanje se namece - zasto uvek pribegavamo nekim "sigurnim" resenjima, koja se na kraju uvek pokazu suprotno - vrlo nesigurno? Razumem sve, holandska liga je primamljivija za igrace od ove nase raspadotine od nazovi lige, ali tu dolaze do izrazaja pregovaracke sposobnosti uprave - kako je Hvang zavrsio ovde? Znaci moze se. Prosto mi je neverovatno da iz sezone u sezonu mi dovodimo neke "bombe" od pojacanja, a igra ne moze da se poveze bez Kange od 34 godine (ako nema 40 :D ) . Mi bukvalno nismo u stanju da igramo napadacki fudbal bez tog coveka u postavi.
l

lool

pre 17 dana

Od Drulica i Pjanovica mi nismo imali pravog napadaca...Zigic i Boaci onako.Inace,kad god je Zvezda igrala sa dva spica kidala je
G

Goranka Kukić

pre 17 dana

Au bato al' ti zaboravi Vijeiru.
P

PecaCzvBgd1

pre 17 dana

Vieira je odigrao dobru sezonu i potom nestao sa fudbalske mape. Veciti talenat zaglavljen izmedju onoga sto je mogao biti i onoga sto je postao. Mi smo najboljeg napadaca u prethodnih 20ak godina odgojili u nasoj skoli i prodali posle 6 meseci u prvom timu (6 standardnih meseci) - Jovana Mijatovica. Taj mali ima sve predispozicije da postane novi Mitrovic. Kad bi imao 2-3-4cm vise bio bi vec sad ozbiljna masina. Na stranu sve, ne znam kako se posle toliko godina promasaja poput Kulibalija, Tomanea, i slicnih profila, ne uvidja da je nama potrebniji napadac koji ume da igra po zemlji, da je slaba vajda od pokusaja da se ubode novi Zigic, iliti razbijac famozni. Haland je retkost u modernom fudbalu, ali cak i on od skoro 2 metra zna i te kako nogom da igra. Mi ne mozemo da ubodemo napadaca sa elementarnim fudbalskim znanjima - prijem lopte, pas (pa makar najblizem do sebe), vodjenje lopte, bazicni dribling. Sigurno treba da se zadovoljavamo Serifom koji apsolutno nista od ovoga nema, pa cak ni neku igru glavom, stavise, skocnost i udarac glavom mu cak i nisu jaca strana (1.90m covek?!).. Igra dobar presing?! Pa za to smo mogli i Pavkova da vratimo.
Б

Бошко Ђуровски

pre 17 dana

ко је овај у плавом дресу поред Красоа??
G

Grdne rane

pre 17 dana

Meni je samo zelja da Olajinka igra spica, a iza njega odmah Kraso, lijevo Ivanic, desno bukari, iza Hvan uz Kangu. Samo jednu utakmicu da odigraju tako
Y

Yxcvv

pre 17 dana

Kvalitet kod njega nije sporan, mislim da je u pitanju njegovo ponašanje i pristup. On je još u utakmicama Lige Šampiona izgledao kao da ga je neko puškom naterao da izađe na teren a to nije normalno jer kad igraš protiv Sitija na Etihadu, gleda te milion trenera/skauta. U njegovom je interesu bilo da pruži sve od sebe, ako već ovde nije zadovoljan, jer bi ga sigurno neko pozvao zimus iz Evrope, stigla bi neka ponuda, ali nije! Nije zato što je ovo fudbalska verzija Bena Simonsa koji namerno ne želi da se bori i pruži maksimum. Ima ugovor, uzima dobre pare i misli kako je napakostio ne znam već kome a ustvari je napakostio samo sebi. Najbolje godine fudbalske mu prolaze, ajde što ne napreduje, on maltene i ne igra. Na stranu što ne kapira da bi mnogo bolju ponudu dobio i više para kada bi samo pokazao malo krvi jer ima talenat i tehniku. Što kažu Bog mu dao talenat ali ne i pameti.
L

Lakat desno

pre 17 dana

Ne igra a prima milione. To samo u zvezdi možeš.
@

@lakat

pre 17 dana

Nesto poput Natha kod vas?
M

MNM

pre 17 dana

Nek putuje slobodno
g

gjdjdj

pre 17 dana

decko jeste dobar igrac ali u sistemu gdje mu lopta je u nogama u svakom napadu on je desetka igrac koji izumire,nema vise te pozicije u timu u nijednoj ekipi,pogledajte odegarda bernarda silvu i oni su bili desetke sad igraju osmice ili krilne napadace,sve to zbog cavija inieste modrica krosa taj fudbal se forsira nema vise driblinga dolazi se na utakmice da bi aplaudirao kad neko nekog pretrci i ubaci u 5 metara nema pobogu vise ni centarsuteva sve neke lazne devetke fudbal je postao mehanicki o zato vise ne moze da se gleda 90 minuta.Sto se tice Zvezde i Krasoa ako ne prodaju Boma,Kraso treba da ide,ako ode Bom treba uigravati Krasoa jer je dobar igrac i moze da ponudi dosta ako se vjeruje u njega.
T

Tuneki

pre 17 dana

Ne voli trener talentovane igrace Za Krasoa kaze da je dete (27godina)
m

milisav kekez

pre 17 dana

jel ovaj onaj što je igro u drugoj ligu u fracusku daje dobar nebi došo u zvezdi a i nemože ni u zvezdu da igra a da potrošili milijoni evri na njega zato si i bili na poslednjo triesdrugo mesto na tabelo u ligi od šampinjona ahahaha ahahaha
?

??

pre 17 dana

Ne moze mu se osporiti da zna, da je dobar tehnicar, da dobro deli lopte, al deluje dosta nezainteresovano. Mislim da u njegovom slucaju nije problem u zvezdi, vec u njemu samom. Nema nista od njega ako mu neko ne utuvi u glavu da mora vece angazovanje, mnogo je lenj. Isto kao bukariju, kad bi mu neko objasnio na lep nacin da je asistencija nesto draze od gola, taj igrac ne bi imao granice. Posto se vidi da sa njima niko ne prica i ne objasnjava im takve stvari, oni ce ostati limitirani igraci
G

Gostyyy

pre 17 dana

Meni vi ljudi niste jasni. Da li mora uvek neko da se pljuje da bi se dokazalo da je neko drugi bolji? Ohi je bio dobar, predator u petercu, ali je i on imao problem kad je trebalo tehnicki dobre suteve da napravi. Pesic je bio odlican, daleko bolji golgeter od svih, i garantujem da bismo sa njim prosli grupu LS i razmontirali Partizan u derbijima, ali je usao u konflikt sa tastatura pljuvacima, i to je bilo to. Endiaje donosi dosta energije, radi mnogo za ekipu, zadrzava loptu, ucestvuje u gradjenju akcija, daje golove, ali i promasuje. Kad bi i tu zavrsnicu imao, igrao bi u ligama petice a ne kod nas, tako da mi nije jasno zasto se toliko pljuje momak koji daje sve od sebe. I tu dolazimo do Krasoa. On nije napadac. Barem ne u klasicnom smislu. On je drugi napadac, koji moze da igra povuceno, nesto slicno onome sto je Ben igrao. Tehnicki odlican, ali mu fale minuti jer je na klupi jos od septembra. I ne moze se donositi odluka ako ti neko igra 10 minuta po utakmici, ili igra poluvreme na svakoj 20. utakmici. Mora da igra regularno i da se donosi odluka. Ali isto tako bih rekao da je on u fazonu da nije tretiran kako treba, da ce da otaljava sezonu, i da ode na kraju. To ne znaci da je on los igrac, nego da se stvari nisu poklopile. Sve u svemu, nema potrebe za pljuvanjem, samo da se napravi analiza, poprica sa igracima, i da se vidi ko zeli da ide, ko da ostane, i da se onda u odnosu na to formira tim do kraja sezone, da se nekim igracima da vise prostora, i da se vidi na koga moze ozbiljno da se racuna za sledecu sezonu.
s

sta ti nije jasno

pre 17 dana

Zato sto je polovina botovi ,polovina su isprani mozgovi te botovske sluzbe
O

Ostertag

pre 17 dana

Pešic se nadavao ovde golova u truba ligi.U sustini karijera mu je na nivou ispod prosecnog igraca...Nikako igrac za LŠ ,ni za LE...možda za neki Nefči može da igra logu konferencije. Taj N'diaje što kažeš da "daje" golove,ima na 30 utakmica 6-7 golova.
B

Bivoje

pre 17 dana

Osvedočeni majstor fudbala, lenja abidžanska bitanga 👌🏻🤗😁
B

BokiUSA

pre 17 dana

Kraso je jedan od bezbroj primera da Afrikanci ništa ne donose Zvezdi. Vagonima smo svake godine dovodili galaktikose iz Afrike, i ništa sa njima nismo dobili.
B

BokiUSA

pre 17 dana

Druze dzaba menjas nikove still se prepoznaje. Je.. li te afrikanci dosadio si I bogu I narodu.
a

aleksa101

pre 17 dana

Ma čovek jedva da potrči..i kada to uradi tako izgleda bezvoljno kao da je neko mitraljezom naterao..
d

dosta je bilo

pre 17 dana

Darjane ne lazi narod da je neko majstor fudbala da bi izmanipulisao navijace zvezde dodatno ,majstor si spina i pravljena jeza, posle ce da trener bude kriv sto ne zna a ne on, to je tvoja poruka citaocima, manipulises na najgori nacin
d

dosta je bilo

pre 17 dana

Darjane ne lazi narod da je neko majstor fudbala da bi izmanipulisao navijace zvezde dodatno ,majstor si spina i pravljena jeza, posle ce da trener bude kriv sto ne zna a ne on, to je tvoja poruka citaocima, manipulises na najgori nacin
o

odvratan si

pre 17 dana

Kraso nije nikakav majstor fudbala ikad bio, lepo je Grof tebe lastiš decka, odavno provalio sta si i kako manipulises navijacima zvezde
T

Trancer

pre 17 dana

Darjane ne lazi narod da je neko majstor fudbala da bi izmanipulisao navijace zvezde dodatno ,majstor si spina i pravljena jeza, posle ce da trener bude kriv sto ne zna a ne on, to je tvoja poruka
T

Tramce

pre 17 dana

PO CEMU JE ON TO MAJSTOR FUDBALA ZASTO MANIPULISETE SA POGRESNIM MISLJENJEM ISPRANIH MOZGOVA?
Ј

Једнодимензионалан

pre 17 dana

Просто није играч који може да се прилагоди тактици, данас и офанзивни везни и крила учествују у одбрани и у нападу, чак је и Катаи ленчуга то усвојио последњих пар година. Красо је зналац али просто нема мотор који одговара на задатке модерног фудбала и може да игра само полушпица у 3 5 2 формацији. Против Ситија у Београду је стартовао и мислим да је изгубио 90% ваздушних дуела а није баш ситан момак.
@

@@@

pre 17 dana

ako je tebi serif neznalica to samo govori koliko ste bolesni i koliko nemate pojma o fudbalu
P

PecaCzvBgd1

pre 17 dana

Serif jeste neznalica. Tehnicke mogucnosti, cak i bazicne, su mu na nivou Radnickog iz Nisa, zavrsnica za jednog spica takodje vrlo diskutabilna. Jednostavno, za napadaca je neprihvatljivo da svaku petu sansu ubode i da promasuje zicere na nacin na koji Serif to radi. Za 4.5M smo mogli dovesti 2-3 igraca koji su mladji i bolji od njega, ili cak jednog koji bi za 2 klase bio bolji. Ovakvog igraca dovodis za dz, da uskace u igru u 80.min ako je rezultat los pa se ide na duge lopte.
P

Prostooo

pre 17 dana

Serif Neznalica, seprtlja, Terzina kombinacija, Ali zato je Kraso koji se seta po terenu majstor fudbala, E to su vam ovce, Na zalost navijaci Zvezde su klasicne ovce koji upijaju sve sto neki pacenik napise u komentarima sto vise tih pacenika to se siri kao vatra najgore misljene koje postoji , Zbog takve atmosfere su otisli Stankovic i Milojevic pre 5 godina, Prosto ta bolesna atmosfera gde ni napadac koji daje golove i trudi se nije dovoljno nego se pljuje i pljuje a oni sto ne igraju su majstori fudbala.
B

Beee

pre 17 dana

Beee ovco Terzina botovska beee
G

GeOs

pre 17 dana

@Beeee Kad vec blejis, nastavi to da radis, ali sam, ne da "prozivas" nekog. Jer vidi, ti kao navedena ovca i treba da blejis. Razimevanje fudbala ti je na nivou ovce.
N

Nema zvezdi pomoci!

pre 17 dana

Serif Neznalica, seprtlja, Terzina kombinacija, Ali zato je Kraso koji se seta po terenu majstor fudbala, E to su vam ovce, Na zalost navijaci Zvezde su klasicne ovce koji upijaju sve sto neki pacenik napise u komentarima sto vise tih pacenika to se siri kao vatra najgore misljene koje postoji , Zbog takve atmosfere su otisli Stankovic i Milojevic pre 5 godina, Prosto ta bolesna atmosfera gde ni napadac koji daje golove i trudi se nije dovoljno nego se pljuje i pljuje a oni sto ne igraju su majstori fudbala.
V

Volim fucu

pre 17 dana

A sto bi ga prodavali? Treba da odradi pripreme i da dobije pravu sansu u evropi.
S

Samo istina!

pre 17 dana

Slicna situacija kao sa Ohijem , navijaci ovce dizu u nebesa igraca koji se setka po terenu kao Ohi , Navijaci krive trenera , Zavole tog igraca koji se setka ,tog trenera zamrze , Naprave legendu od OhijaKao sad od Krasoa... E to vam je kletva navijaca zvezde.
S

SAMO ISTINA

pre 17 dana

Slicna situacija kao sa Ohijem , navijaci ovce dizu u nebesa igraca koji se setka po terenu kao Ohi , Navijaci krive trenera , Zavole tog igraca koji se setka ,tog trenera zamrze , Naprave legendu od OhijaKao sad od Krasoa... E to vam je kletva navijaca zvezde.
p

pedja757

pre 17 dana

Zasto poredis Ohija, koji igra odlicno u Danskom prvenstvu, jedino ako mislis da su Danski klubovi slabiji od Surdulice i Lucana..
E

Ekspert!

pre 17 dana

Kako botovi pljuju orkestirano po Ndijaeu , Isto kao po Milojevicu, znaci vidi se patern, Vidi se botovska armija koja sluzi da napravi mrznju prema treneru i igracima zvezde.
@

@Dorcolac

pre 17 dana

Ti nisi kupio sezonsku kartu ti si jedan klasican bot iskompleksirani koji laze ovde da bi napravio losu atmosferu medju navijacima Zvezde da nista ne valja
T

Trancer

pre 17 dana

Navijacima zvezde nema pomoci, kakve su ovce postali to je fascninantno, uvek teraju inat uvek lupetaju imamo centarfora koji daje golove koji se bori , oni za njega kazu da nema pojma, a onaj sto gubi loptu sto se setka po terenu je majstor fudbala, zvezdi nema pomoci sa ovakvim navijacima
h

halo

pre 17 dana

Sve što se treba znati o vođenju ovog kluba je da su za manje od godinu dana od igrača kog je gledalo pola Francuske, imao ponude i iz Engleske, takmičio se sa jednim Alerom za startno mesto u reprezentaciji prvaku Afrike, uspeli da ostave ni ljušturu toga što je bio. Mesija ovom klubu da daš, za 6 meseci bi bio grejač klupe Kangi i proglašavan za najveću prevaru u istoriji fudbala.
D

DamjanDDD

pre 17 dana

Kraso je majstor, ali igra kao na malom fudbalu...to tako ne prolazi. Imas vrhunsku platu igras u velikom klubu moras da das 100%. A sto se tice navijaca Zvezde koji pljuju Serifa,prije godinu ipo bilo je hocemo razbijaca u kaznenom evo vam dobili ste ga, i Serif jeste tehnicki limitiran igrac ali gine na terenu, daje golove asistira ne znam sta jos napadac treba da radi
p

pitanje

pre 17 dana

Po cemu je on to majstor fudbala? Sto dovodite u ludilo navijace zvezde ovakvim lazima, zasto manipulisete i pravite tenziju izmedju navijaca i trenera da je kriv trener a ne sam taj igrac
@

@Dorcolac

pre 17 dana

Sa navijacima poput vas zvezda nema buducnost, to su takvi kompleksi i mrznja ja sam zapanjem koliko je vama ispran mozak
Z

Zvezdasss

pre 17 dana

Ovo u sta su se pretvorili navijaci zvezde u botove koji konstantno pljuju one koje igraju i daju golove i uzduzu igrace koji nemaju pojma je fascinantno, Ndiaje dao 3 gola u 3 derbija i ponovo ne valja? ali Kraso im omiljeni koji se setka po terenu
К

Красо...

pre 17 dana

...је један редак мајстор фудбала, није класичан голгетер, воли лопту у ногама и спорији ритам, физички је доста потентан и јак у дуелу, али то Звезда већ има и виду Магика... Красо није играч за шампионске екипе, њему тренер мора да слободу у игри, улогу полушпица без одбрамбених обавеза! Ја би волео да остане у Звезди и да га Милоје користи мало више него до сада!
V

View

pre 17 dana

Lako je vama kad imate 45+ igrača i trenera za svaku polusezoni a mi prodamo jedinog odbrambenog i veznog da preživimo i nemamo zamenu. Tako da nemamo problema ko će da nam igra.
B

Boki 81

pre 17 dana

Covek je majstor fudbala a rezerva neznaliciama poput Serifa i ostalih ko bi imao volje ,bio drugi strelac Francuske druge lige a sad da ulazi na 5 min u Surdulici i Lucanima.Igrao odlično na početku protiv Zenita,Fiorentine a sad kao zaboravio da igra fudbal,to mogu da budu samo neke ne fudbalske stvari.
n

nema vama pomoci

pre 17 dana

to sto je vama ovaj majstor fudbala a Ndiaje neznalica,govori koliko vi pojma o fudbalu nemate i koji ste botovi
n

nemate pojmaaa

pre 17 dana

smorili ste botovi
b

bljak ste

pre 17 dana

ako je tebi serif neznalica to samo govori koliko ste bolesni
s

salesman99

pre 17 dana

nema mesta za majstora fudbala, ali zato smotani nedaje u 11 svaku. to nije Zvezda.
b

bljak

pre 17 dana

botine odvratne ste
2

24.232

pre 17 dana

Osvesoceni?! A gde to, u drugoj ligi Francuske? Nema 1 osobe koja nece reci da je neverovatno koliko lik igra lezerno, kao da je sam na terenu. On 1 duel ne moze da dobije.
D

Dejani

pre 17 dana

Na kraju će ga uzeti Bahar i onda će da izvuku nas i on će da nam presudi. Zao mi sto je u padu. U Ligi 2 bio jedan od prva 3 strijelca ja mislim. Došao u Zvezdu na jedvite jade. Na pripremama prešao igricu, a sada ništa. Ja mislim da je u nekoj psihickoj krizi, jer je već pokazao kvalitet, ali je pao..
S

Saturn

pre 17 dana

Jel bi se tebi igralo u Surdulici i u Lucanima :D a ceo zivot si igrao na najlepsim stadionima Francuske
L

Ludilo!

pre 17 dana

Slicna situacija kao sa Ohijem , navijaci ovce dizu u nebesa igraca koji se setka po terenu kao Ohi , Navijaci krive trenera , Zavole tog igraca koji se setka ,tog trenera zamrze , Naprave legendu od Ohija... E to vam je kletva navijaca zvezde.
h

halo

pre 17 dana

Za razliku od "pravih navijača" koji u legende kuju svakog splavara, papučara, gardistu i univerzalca koji poljubi grb i okači na stori navijačku pesmu, pa ih godinama branite "kako se oni bore bre, kako oni ginu za grb, koga briga za golove, asistencije, jesi video kako se krlja po terenu!!!", a kad dobiju pedalu, onda malo vi pravite treneru pakao od života, ili ste već zaboravili pravi navijači kako ste Bahara prvog dana maltene na tapet stavili zato što se USUDIO da skloni iz ekipe nedodirljivu 36 godišnju rupu koja je glumila golmana :)))
B

BokiUSA

pre 17 dana

Ko ovde prica o Ohiju? A kada ga vec spominjes decko je doziveo nepravdu ovde. Ali nema potrebe da se o njemu razglaba. Dosao je dzabe prodat je Brondbiu I prica zavrsena.
E

Eseks

pre 17 dana

Treba mu dati sansu u narednih par utakmica jer je titula resena pa da vidimo koliko zaista moze..Isto tako treba da dobiju sansu i knezevic,mituljikic,maksimovic,sremcevic,mimovic,radojevic
?

??

pre 17 dana

Tako je. Mada ja mislim da ce ovaj milojevic juriti neke rekorde, licne pobede i ostale gluposti.
D

Dorcolac

pre 17 dana

Samo Terza zna kako igrac koji za 6 utkamica da 7 golova i ima najbolji pripremni period moze da sedne na klupu da bi igraju jedan Ndijaj koji je toliko bespotrebno doveden, koji nema pojma a pritom je placen 4 miliona, svako ko prati Zvezdu zna da je Kraso bio najbolji Zvezdin igrac prva 4 kola dok nije dosao Ndijaj i onda su krenule price kao ,,sta se njemu desilo,, pa Terzina kombijacina sa Ndijajom se desila zar ljudi toliko slabo kapiraju? Isto je i Ohija zamenio sa Pesicem samo kombinacije su bitne i da se pojedinci obogate a mi koji smo kupili sezonske treba da pocnemo da njacemo koliko smo namagarceni. Kraso i Ohi dva majsotra oterana da bi igrali dva panja koja veze o fudbalu nemaju
e

exe

pre 17 dana

Vi niste normalni, taj Ndiaje je igracina za Ohija
l

ludilo...

pre 17 dana

Nemas ti pojma o fudbalu, strasno je sta si napisao, strasno...
e

ejjj

pre 17 dana

mene je sramota koliko si se izlupetao
n

nema tebi pomoci

pre 17 dana

Dva majstora ahahahaha koliko si ti botu lud
B

BokiUSA

pre 17 dana

Potpisujem text. A ovaj jedan sto menja nickove I odgovara je pod terapijom. Kao da je placen ili bolestan. E sad neka bira...
D

Dorcolac

pre 17 dana

@Boki pusti malog bota neka menja nikove koliko oce njemu Terza rekao da hvali Ndijaja na sav glas a on mucenik nikad nista svojom glavom uradio nije pa radi po zapovesti drugih, nek menja nikove koliko oce broj lajkova i dislajkova pokazuje koliko njih se slaze sa mnom a koliko sa njegovih 5 razlicitih komentara
D

Drvo

pre 17 dana

Činjenica da ovaj komentar ima toliko pluseva govori ili da ovde dolaze samo deca koja ništa ne znaju o fudbalu, ili da niste popravili sajt pa opet može da se daje po sto pluseva samom sebi. Čuj Kraso i Ohi da igraju ispred Šerifa ahahahahahaha
K

Kon

pre 17 dana

"Osvedočeni majstor fudbala", ne može da igra u Srpskoj ligi, ahaha. Čak ni Klark Kent sa svojim super moćima nije uspeo da probudi uspavanog majstora fudbala.
0

023

pre 17 dana

Ne može čovek da igra u svim sistemima, nije toliko prilagodljiv. Igrao je sjajno na početku sezone kada se igralo sa trojicom pozadi i Olajinkom i Bukarijem koji su bili vrlo visoko po krilu. Ovakav sistem i filozofija Milojevića neće ništa dobro doneti u relaciji sa Krasoom. Teško će se on vratiti i na 50% onoga što je pružao na početku Baharovog mandata.
A

ApsolutnoJa

pre 17 dana

Ako je stvoren za neki sport to je futsal, ima najjacu tehniku u ligi. Nadam se da ce Milojevic da mu popravi kondiciju, bilo bo steta ne iskoristiti sav njegov potencijal.
j

jaksjsh

pre 17 dana

Steta sto Partizan nema Gasprom,da dovede ovog. Kod nas bi pokidao,u jesen bi dao 15 golova lagano...
e

e

pre 17 dana

Sta ce vam Gasprom,drzava svakih mesec dana po 2-3miliona,bespovratno daje.Niti se racuna u dugove,niti se negde belezi.
G

Gostgost

pre 17 dana

Partizan je dobio Zijin. Ista prica kao i sa nama i Gaspromom. Nama je trebalo ko zna koliko godina da dodjemo od 1-2 miliona do 5. I vi cete za dovoljno godina da dobijete vise para od Zijina. Strpite se samo. Ali veruj mi, nije to dovoljno.

Realno123

pre 17 dana

Zan filipe klaso
Z

Zzzp

pre 17 dana

Žan Filipe Kasno