Odmah muka za Nađa: Partizan na Vojvodinu bez Markovića i Kovačevića

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.24. | 11:26

Šansa za Saničanina ili De Medinu

Težak posao očekuje novog trenera Partizana Alberta Nađa na početku mandata u Humskoj. Moraće, pre svega, da u kratkom roku psihološki podigne ekipu posle četiri uzastopna poraza i smene Igora Duljaja.

Pored toga novog šefa stručnog štaba crno-belih sačekala je i nevesela kadrovska situacija. Za duel trećeg kola plej-ofa protiv Vojvodine (četvrtak, 17 časova) Albert Nađ neće moći da računa na dvojicu centralnih defanzivaca. Telegraf piše da će crno-beli dočekati ekipu Božidara Bandovića bez kapitena Svetozara Markovića. Njegov povratak na teren do kraja takmičarske godine je vrlo upitan, pošto je obnovio povredu kolena. Istu onu koja ga je mučila na početku proleća.

Izabrane vesti

Susret sa Novosađanima će preskočiti i mladi Bojan Kovačević. On ima četiri žuta kartona, pa će Albert Nađ morati da posegne za centralnim defanzivcima koji do sada nisu imali značajnu minutažu. Kao starteri figuriraju Siniša Saničanin ili Natan De Medina.

Što se tiče Sameda Baždara i Ksandera Severine, koji su propustili meč sa TSC, njihova situacija sa povredama je bolja, no, pitanje je u kojoj meri će moći da pomognu tumu u susretu sa Vojvodinom.



tagovi

Albert Nađ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara