Komentari na vest

Odmah muka za Nađa: Partizan na Vojvodinu bez Markovića i Kovačevića

B

Baba Vanga

pre 16 dana

Ovaj Kovacevic je rupa teska,igrac manje u najavi, ja neznam ko ga dovede u Partizan,on nije mogo da igra u Cukarickom
g

gostttttt

pre 16 dana

Copy Hajduk paste Partizan. Od borbe za sve do borbe za spasavanje zive glave
H

Hesler

pre 17 dana

Treba učiniti sve da ova uprava ode što pre i to je prioritet svih prioriteta!!!
D

Duljaje odlazi

pre 17 dana

Bolje bilo ko od zadnjih veznih na štopera nego Saničanin. Dečko je operisan od života. Nadam se da će bar Nadj uraditi ono što je očigledno, na desnom beku Marko Živković umesto Arandjela i Filipovića, na zadnjem veznom Šćekić i mali Stjepanović umesto Ovusua i Kastilja, u alternativi Kanute i Natho. Levo žrtvovati Jankovića na beku jer od Antića ne može biti gori. Zahid,Saldanja,Goh,Nikolić,Severina, Baždar, Kalulu, to je sve kvalitetno i ko god da igra nebitno je. Čak i mali Dule Jovanović i Mirčetić. Od ofanzivaca jedino Trifunović ni izbliza nema kvalitet za Partizan.
5

56789

pre 17 dana

KOVACEVIC JE RUPA SVAKAKO
A

Aebre

pre 17 dana

Majko mila ko su nama stoperi garantuju 2 gola svaku utakmicu
O

Oh yeah

pre 17 dana

Nemam argumente, videće se uskoro, ali čini mi se da je Nađ bolji trener od Duljaja. Kažem, javlja mi se, šta znam.
G

Grga Cvarak

pre 17 dana

Od Duljaja stvarno nije tesko biti bolji. Od njega su gori bili jedino Stolica, Mirkovic, Petric; tim redosljedom.
V

Veliki Krki

pre 17 dana

Znači smeši se četvrti poraz u nizu odnosno peti ako računamo i kup. Biće kuknjava kada vas preskoči TSC pa drugi put u nizu izvisite za ligu šampiona. A najjače je što će, naravno, Zvezda i Pavle Ilić biti krivi jer tu su vam "ukradeni" ključni bodovi, a to što ste još 20 bodova pogubili na drugim utakmicama nema veze.
M

Megaloman

pre 17 dana

Ne razumem tvoje pisanje. Nema preklapanja ni relativiyzacije. Ukradena su nam 2 boda protiv vas i tačka. Nevažni su ostali izgubljeni bodovi. Da imamo ta dva boda vi bi svakako bili prvi, ali mi bi bili sada na 6 razlike od TSC-a i mnbogo lakše odbranili drugo mesto. Vi zvezdaši ste većinom kao neki iluzionisti. Može biti i ne mora, ako ovo, a zašto ne ono. Nema ali, sada nam jako nedostaju ta dva boda koji su nam oteti. Imate žansu da se makar malo iskupite i da odigrate jako protiv TSC-a i dobijete ih, a ostalo je na nama. Samo, znajući vas bojim se i iznenađenja na Rajku.
@

@megaloman

pre 17 dana

"imate sansu makar malo da se iskupite" hahaha, slusaj ovog. Za sta da se iskupimo?! kome?!
C

Chiske1

pre 17 dana

Ako Vosa bude igrala kao protiv crenog blizanca lose vam se pise, usput mislim da je strasna greska menjati Duljaja koji je odrzavao tim koliko toliko i najgotivniji je lik od svih koji su bili treberi crnog blizanca. Njegov drugi napadac je NN koji je najuren iz Vose prosle godine. Ono sto valja po meni su Saldanja i Kanute, sve ostalo budi bog s nama takticki raspad sve se ide na individualni kvalitet pomenute dvojice, Ono sto je u vosi slaba karika su bekovi doduse ako Guram bude igrao onda samo desni bek. Sredina je tvrda ko Trepca jos dodati da Seri do sada je od svakog beka napravio da izgleda kao rekreativac da ne upotrebim grublju rec.
Б

Блок

pre 17 dana

Воша из прелазног рока у прелазни рок лепо слаже тим. Ако наставите овако ,можда следеће сезоне будете још већи ривал нама (Звезди) Ако се нађе још неки играч типа Сери...тај квалитет. Улазак Мандарића не знам имаш ли инфо шта то доноси ? Спонзоре ? Његов новац као неко улагање ,позајмица ? Штета што Воша није кренула са реновирањем Карађорђа ,јер оно не личи ни на шта .Четири различите трибине ,да се кренуло трибина по трибина ...она гостујућа(на шта оно личи ) па исток. Добри сте против нас играли ,ми у лаганијем ритму ...уз луксуз да Букари почне са клупе.
C

Chivas

pre 17 dana

Dobićete petardu u Loznici. Ne loži se...
C

Chiske1

pre 17 dana

@Блок Mandaric je ovde iskljucivo zbog veza koje ima i zbog imena i kao savetnik, mozda bude ulagao ali tesko. Radovi bi trebalo da pocnu sto se tice stadiona za koji dan, mislim upravu si 100% da je stadion ruglo, 3 razlicite tribine, bzvz. Pazi mozda jeste igrali opustenije ali racunajuci da bi vas drugi tim trebao da nadigra Vosu i jos pritom da je iz prvog tima falilo 3 igraca svega ili cak 2 i jos sto je u vosi bilo 3 igraca koji su se vracali iz povrede plus nije igrao Njegos, ne bih ja tako lako pricao da je ovde samo opustanje u pitanju sto se vas tice. Drugo, znam da vi necete ici na megdan sa Vosom a da po svaku cenu ne uzmete 3 boda jer su uprave u ratu zbog Raduleta i Kabica i zbog nekih pretnji ne direktno od vas vec od vladajuce druzine to ceo NS zna.
C

Chiske1

pre 17 dana

Da dodam da po prvi put u zadnjih 20 godina protiv c blizanca nisam obracao paznju na sudiju. odsvirao je perfektno utakmicu uz par greskica sto je i normalno. A ja jako pravim sta sudija radi. e sada ne znam da li je to slucajno bilo ili se c blizanac pere sa ovim zadnjim utakmicama do kupa. Videcemo. Prvi put sam doziveo da dobiju vise zutih kartona od nas, zasluzenih naravno.
Б

Блок

pre 17 dana

Их само као саветник ...па то је без везе . Шта ће се радити на стадиону ,ако знаш можда ? И терен ,трава да ли ће се мењати ? Добра је Воша по мени уз ТСЦ други по јачини ...мада ту је и Партизан ал у паду. Звезда је одиграла лаганије ,опуштеније ...имамо довољно бодова за титулу,меч након два дербија (то исцрпи) ...плус некако и играмо килаво сем дербија са гробарима . Сад и ти са судијама као да си гробар :)) Бандовић од анонимуса и било ми нереално шта ће Воши тренер са Тајланда и то не баш успешан ,ај да је харао тамо ...и кад није ишло играли сте фино ,а сад играте лепо и за њега браво. Надам се да ће те у Европу ,не знам ако ми узмемо куп ,да л иде пети и у које Коло...и да л ће те играти у НС. Боље Раднички и Воша него Чука.
Б

Блок

pre 17 dana

Каквих претњи око играча ?
G

GP

pre 16 dana

Vosa ce pobediti petokraku u kupu koja je los tim. Nesto kao i ovaj raspad Partizan samo to ovi balvani ne vide i misle da zasluzeno pobedjuju. Sudije ih vuku iz utakmice u utakmicu, posebno protiv Partizana, a tamo gde zakazu sudije uskace Duljaj. Nista ni ovaj Nadj nije bolji od njega ni po jednom pitanju. To je isto proizvod velikog manitua koji je sa svojim ljudima okupirao Partizan. Sto se tuce danasnje utakmice Partizan gubi od Vojvodine i to glatko. Posle onog derbija sa petokrakom crvenom kada je bilo 2:2 napisao sam komentar da pocinje spustanje Partizana na trece mesto. Odmah se to videli na utakmici sa Napretkom. Nije bilo, cak, ni tesko zakljuciti. No svima ce se ovo vratiti jednog lepog dana. Do tada neka osvajac namestenih titula donosi radost crveno-beloj deci. Imace kada i da placu.
d

d.g.

pre 17 dana

A šta je sa pojačanjem od pola miliona iz Kragujevca?
@

@d.g.

pre 17 dana

Druze, pratis li ti fudbal ili samo piskaras komentare... povredio se cim je presao u partizan, koleno je u pitanju...
Z

Zaarkovac

pre 16 dana

Povredjen je kupljen. Od pre N. Godine nije igrao u Kg bas zbog povrede. Savetovano mu je da ide na operaciju ali su znali da posle toga nema nista od transfera bar 2 godine. Zato se tu nasao Partizan, da se o njegovom trosku operise i oporavlja. A pola miliona? Tu su negde "you can feel it in the air"... Vazura podelio sa nekim iz Kragujevca, mali dobio ugovor. Pa sta ces vise?
S

Slanina

pre 17 dana

Ima li neko da zna sta se zaista desava sa ovim De Medinom? Decko minut nije odigrao.
V

Veliki Krki

pre 17 dana

Možeš da zamisliš kakav je on tek igrač kada čak i Saničanina biraju pre njega.
D

Deki maky

pre 17 dana

Alfred džonatan kvak,kvak,..kao neśto objašnjava.... Ovo trener? Ovaj ce da bude gori I od tvrde stolice,onog sto skida gace I ovog sto se ljuljao od samog pocetka....
P

Profesor Baltazar

pre 17 dana

Mogao bih i ja slikovito opisati vaše trenere, bili su dosta živopisni, ali nisam takav. Ja sam kulturan čovek i generalno ne volim ljude sprdati radi njihovog izgleda jer to je od Boga. Zaključak: stidi se toga što si napisao, ako imaš to u sebi.
e

ejjj

pre 17 dana

otimaj Duljajeee
p

pazar

pre 17 dana

odmori kovacevicu, trebas nam u zavrsnici prvenstvaa
T

TD

pre 17 dana

Kovacevic? To nije muka nego olaksanje.
B

Burek

pre 17 dana

De Medina - Partizanov Raduljica
T

TD

pre 17 dana

Nije ni Milicic nista bolji.
B

Bida

pre 17 dana

Pojacao nas kovacevic krs igrac i plus kiksara
@

@TD

pre 17 dana

Miličić je Derik Braun