Komentari na vest

Zamah lovokradice ubio nadu ražalovanih, Levandovskom ostaju nemoć i kiptanje od besa

B

Bobb Mcadoo

pre 9 dana

Mene stvarno iznenađuju oni prepotentni analitičari iz RTS-a, onaj "sudijski znalac" pravda nefosuđivanje crvenog kartona za Rodrija, a onu spornu situaciju, kada onaj albanac hvata rukama za nogu Kijezu nisu ni komentarisali da li je bilo za žuti karton ili...?
O

Omg

pre 9 dana

Omg kakav debilan naslov...
r

roni

pre 10 dana

mrtva trka izmedju depaja i ronalda ko je odvratniji.da ovaj decko igra prvu postavu u reprezentaciji i da mu je zamena...kako se zove onaj sporet?zirkze izmislio fudbal za obojicu al izgleda da nema jaka ledja.dabogda ispali u osmini finala.
T

Tebi je Ronaldo odvratan

pre 9 dana

Jer si i sam sebi
c

cemu sluzi Var

pre 10 dana

covek sa dve ruke jase memfisa depaja u kaznenom? jel moguce ovo da nisu dobili ovo bi presudilo ? gde je var sad ? var samo sluzi da ponisti il da oduzme nikad da dosudi il da se ispravi greska ,cak se ni nije gledao var .Ako neko zna nek objasni kako ono nije penal
n

nadrealnoo

pre 10 dana

Sedimo ja i kolega dve analfabete fudbalske,ma i sportske generalno i gledamo utakmicu i tako uz pivo u 30 minutu kao iz topa kazemo,pa da li je moguce da Holandija nema rasnog golgetera,rasnu 9? Tj da li je moguce da nema igraca takvog profila pa i ne mora da bude neka top klasa...Jer nas dve neznalice smo videli da njima treba spic koji ce da rutinski da gol. I ulazi lik u 80 minutu i govorimo prvi kontakt dace gol i tako je i bilo. Poenta price je da nas dva morza uz pivo vidimo ono sto ne vidi velili strucnjak Kuman!!!Pa da li je to realno? Ovaj decko da je igrao od pocetka Holandija bi dala 4 komada u prvo poluvreme!!!

goranc333@gmail.com

pre 10 dana

Poljska iznenadila pre svega igrom. Oni uglavnom igraju bezidejno i negledljiv, dosadan fudbal. Danas sve suprotno od toga.
m

milutin 15

pre 10 dana

odlična utakmica,možda i najkvalitetnija do sad, holandezi deluju posle dužeg vremena vrlo moćno, i poljaci dosta dobri
D

Djape45||

pre 10 dana

Po komentatoru rtsa ispade Kuman genije sto je izveo Depaja. A to sto je coveku trebalo 80 minuta da uvidi da je igrac ne manje, nego igrac vise al za Poljsku, nikom nista.
G

Gosttt

pre 10 dana

Holandija daleko bolja, ali skroz rastimovana ekipa. U napadu skoro svako za sebe igra. Plus Kuman neznalica. Poljaci jako dobri timski.
A

Afgh

pre 10 dana

Od svih autsajdera do sada, Poljaci se najbolje držali protiv favorita. Bolja Holandija, ali moglo je i na drugu stranu da ode.
s

spiritus movens

pre 10 dana

Sta glume ovi Slovenci? Emituju alpsko smucanje na TV Slo 1 i 2 od novembra do marta, a kad dodje EP u fudbalu samo svoju reprezentaciju prenose. Pitam jer nisam mogao vise da slusam komentatora RTS-a koliko covek navija za Holandjane.
8

89

pre 10 dana

cveklimir igra evrokup sledece sezone
K

Krme

pre 9 dana

Auuu, ala tebe boli, fmp-ovac...hahahahahah
.

..

pre 10 dana

Komentator sto je prenosio ovaj mec sa Arene je sjajan, cini mi se da je to Sreten Raskovic, a ja njega nekad uporedjujem i sa Filipom Markovicem! Nadam se da ce i on nesto prenosii!
N

NN3

pre 10 dana

Koliko ne volim Arenu kao televiziju, toliko su svetlosne godine po fudbalskim komentatorima iznad svih. Kvari im prosek onaj što je prenosio Albanija - Italija i što se loži na italijanski fudbal. Filip Marković, Vuk Uljarević i Rašković klase iznad svih. Svako ko ima Arenu i RTS, a gleda utakmice na RTS, lud je..
D

Dobro je

pre 10 dana

Zbog tiketa dosla pobeda Lala, tesko ali bas me briga tiket je bitan.
B

Bogoljub Gagic

pre 10 dana

Holandija vrlo dobra,nisam ocekivao da su ovako jaki i brzi.Golman isto odlican.
H

Haxer

pre 10 dana

Odlicna ekipa, samo steta sto su ostali bez De Jonga i Kompajnersa u sredini, bili bi jos jaci