Komentari na vest

Spisak Mađara za EURO: Proverene snage, samo nema malog Pala Dardaija

ј

јел ово

pre oko 2 meseca

на слици Канга??
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Kako bih voleo da i mi imamo nekog stranca za trenera, neki Spanac-Italijan
m

mileeee

pre oko 2 meseca

Ali bukvalno ne. Ne kapiraju oni nas mentalitet. Bio Klemente i Dik Advokat pa nista. Legenda svetskog fudbala Lotar Mateus je u jednom intervju pricao sa cime se sve susretao u nasem fudbalu, i izmedju ostalog je srpske igrace u Partizanu nazivao nedisciplinovanim i da ga je to kocilo. Jednostavno smo mi takvi, retko ko je posvećeni radnik kao Vidic nekad, svi su manje vise Radonjic u glavama..
S

Stranac1

pre oko 2 meseca

Smesna Imena ali uigran Sistem i dobar Tim Bato. Imaju tri cetri igraca. Sobozlaj,Kerkez,Salai i Orban. Od toga su ove Sezone samo Sobozlaj i Orban dobri. Ovinostali iz domace Madjarske Lige komedija, ali Brate imaju M sto se tice repreztacije. Svi trce i tvi napadaju nema veze bilo ko da igra.
1

1-2-3

pre oko 2 meseca

E ovde iz ovoga spiska se moze videti kvalitet lige iako ce sad mnogi reci kako njihovi klubovi sem Ferencvarosa nemaju neki uspeh u Evropi,njima okosnicu reprezentacije cine igraci iz domace lige i moglo bi se reci da imaju i solidne rezultate sa nacionalnim timom prosli su grupu na zadnjem EP i plus ako neko racuna dobili su nas oba puta u kvalifikacijama a dva puta se bas ne moze neko slucajno pobediti...Bice to sigurno i na jos vecem nivou u narednom periodu ne ide rekonstrukcija lige i nacionalnog tima tek tako(kao sto mi mislimo)
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

I mi nismo bolji od ovakvih Madjara?Dva krstena igraca koji igraju u dobrim klubovima.E Piksi nesreco...
l

lele3

pre oko 2 meseca

Pa i mi samo imamo 2 igraca u nekom velikom klubu i to u ovom klimavom Juveu. Gde ostali igraju? grcka liga i mali klubovi liga 5..
@

@lele3

pre oko 2 meseca

Imamo jos dva u Milanu, jednog u Romi, jednog u Celsiju, moze tu da se probere. Ali Piksi vise voli svoje kombine
Ч

Чекићар

pre oko 2 meseca

Уз изузетак Собослаја, те мсторих Гулашија и Органа, те Керкеза, ми нисмо у 2х могли да добијемо тим коме следећи најбољи играч игра у Фрајбургу, а следећи најбољи после њега у Ференцварошу. И онда кажу има шта да очекујемо на европском од Пиксијевих орлова...
l

lele3

pre oko 2 meseca

Ali Madjari su organizovaniji. Bolji kolektiv plus bolji trener. Oni nemaju debila na klupi koji na konferencijama prica "ko je Srbija? Ko su ti? Oni da nas sapletu?" kao sto ovaj nas govori svakoj reprezentaciji..
P

Potisje

pre oko 2 meseca

Mađarsko "sz" se izgovara/piše kao "s" u srpskom, dok je mađarsko "s", srpsko "š". Dakle, Sapanoš, Dibus, Listeš. Kao što je i mađarsko prezime Sabo, a ne Šabo.