Komentari na vest

Slaviša Stojanović je upozoravao: Sporo, Srbija se previše oslanjala na martinelu

B

Brankoni84

pre 3 meseca

Nekada smo naši reprezentaciju zvali Plavi pa Orlovi, od sada zvaćemo ih "Kornjače".😂
D

DDF

pre 3 meseca

Niko ne zeli normalan da dodje u C.Zvezdu da bude"rob"Zvezdana Terzica,da odredi koliko ce igrati,koliko mora da se odrekne od plate u Terzicevu korist,da se ne pita gde ce biti prodat i da se odrekne dela od prodaje opet u korist Terzica...zbog svih navedenih razloga,nijedan koristan igrac na terenu ne zeli da dodje u C.Zvezdu,ima igraca koji su jeftiniji na trzistu od ovih koji dovedu
m

milo123

pre 3 meseca

Slave legendo Zvezdina, preporuči nam nekog dobrog slovenačkog igrača. Ja ne mogu da verujem da onaj Karničnik igra z Celje de mi pozajmljujemo svoje škartove a uporno nam se prodaje priča kako nema bekova na tržištu.
P

Pixy

pre 3 meseca

Džaba sva pamet i dobra namera kad nije podoban trener. Našim fudbalskim radnicima su dobri samo oni koji su za kombinacije.
S

SMPalanka

pre 3 meseca

Odlicna analiza bivseg Zvezdinog trenera. Pro sto je rekao i najvaznije: MI NEMAMO PRESING. Imamo napred Mitrovica iTadica koji su do zla Boga spori i nisu spsobni da izvrse presing na odbranu. Vlahovic moze da igra presing ali na moze sam ako nema podrsku ove dvojice, a nema je. To je GLAVNI problem nase igre. Nema brzine u napadu sa ovim igracima. Mnogo smo izgubili i povredom Kostica, on je van forme totalno, ali on je bio jako brz. Mogao je da vrsi presing na protivnicku odbranu.
P

Pick lllmmm

pre 3 meseca

Vlahović ne igra ništa..ni želje nema..

RealNo1

pre 3 meseca

Ево доброг кандидате за клупу. Узео титулу поред свега што је урађено да је Партизан освоји. Још да додамо да му екипе одлично користе прекиде, а имамо играче за то.

Zvezda ispred svih!

pre 3 meseca

Dobri nas Slavisa Stojanovic. Imao sam prilike da budem u njegovom drustvu. Dasa. Pravi gospodin!
A

Anonimniiiiiii

pre 3 meseca

Apsolutno tačno, pravi gospodin, normalan čovek, nije digao nos poput većine...
s

sos1990

pre 3 meseca

eeee moj Piksi rekao ti Ibra 2x u tunelu DISCIPLINA i ti nista.

kuri

pre 3 meseca

Велики господин прије свега.
Q

QB

pre 3 meseca

Misko Taksista, Slavisa i Andjus najludja titula i prica ikad.
ј

јел ово

pre 3 meseca

онај певач Ћира???
X

Xao

pre 3 meseca

Jok, to je za Piksija dr nauka primarijus fudbala i ponašanja
Q

Qrcwer

pre 3 meseca

Moj Slave svi to vide i svi znaju koliko smo spori do bola i bezidejni ali selektor, strucni stab (ako je iko tu uopste trener), savez, mediji, "analiticari" nas prave budalama sve kolektivno i kako smo mi jedna dobra ekipa samo eto nemamo srece. Eto imali smo veci posed i vise suteva ka golu protivnika...🥪🥪🥪
Р

Рака гегенпресинг

pre 3 meseca

Шта политизијеш!? Нема тренера, није ни до савеза ни до медија, а ни до аналитичара . Знам твоју причу, да дође Видић било би све боље, гас, ватра, шлус. Ко си ти?
G

GostLazar

pre 3 meseca

Mislim da bi bilo dobro da se uradi jedan restart. Juce sam gledao utakmicu i podsetilo me je na film Montevideo Bog te video, kada su Tirke i Mosa imali los odnos, pa zatim Milutinac i tako dalje i tako dalje. Juce Mitrovic trazi loptu ispred sesnaesterca, Vlahovic moze da mu doda, Mitar mase rukom da mu u noge doda, ovaj vuce loptu, Mitra zagradjuju i on prebacuje loptu na levu stranu. Zatim slobodan udarac gde Tadic i Vlahovic dolaze u neki mini sukob oko izvodjenja. Onda imamo da je u nekom napadu Mitrovic poludeo na nekoga, ne secam se koga, posle gledam Slovenija minut drzi loptu ispred naseg gola, Mitrovic posle 40 sekundi setajuci dolazi. Vlahovic nece nogu da ispruzi, mogao da presece iz zadnje linije Sloveniju, kada je na metar od njega prosla lopta koju je Drkusic poslao nekom saigracu. Sredina nista, idemo okolo naokolo. Nema ideje, sve ide nesto da se centrira, pa sta ko uradi u napadu. Ne znamo ko koga cuva, sve je nabacano. Mislim da posle EP treba cistka. Ali znam da to nece biti. Lepo novi trener, formacija koju cemo igrati i mladi igraci u prvi tim. Cast izuzecima, ali dosta vise Veljkovic, Kostic, Zivkovic, Lukic, SMS, Vlahovic (ako hoce da zapne okej, a ako ce kao juce da se vuce, neka ne dolazi). Ubaciti u odbranu Simica iz Milana, Erakovica iz Zenita. Imamo mlade nade sa EP, kad moze Yamal u Spaniji sa 16 godina da igra, zato ne moze neko od momaka sa EP U17? Ja bih bas podmladio reprezentaciju, pa da propustimo opet neko prvenstvo, koga briga.
S

Statler

pre 3 meseca

Piksi je na foru i splet okolnosti izvukao SP i EP, to je njegov maksimum. Igra nam se ništa nije popravila od Katara, sve to deluje jako neubedljivo, bezidejno i haotično. Očigledno čovek ne može bolje i najbolje bi mu bilo da se povuče posle ovog turnira. Isto važi i za kompletno rukovodstvo FSS. Na žalost, to su samo puste želje, vraćamo se u naše sivilo i tavorenje. Na utakmice reprezentacije će dolaziti deca i možda najuža rodbina. A najveći crnjak u svemu je što se gradi nacionalni stadion....