Komentari na vest

Savez podržao Spaletija: Ne želimo još veću štetu

R

Rubikova kocka

pre 2 dana

To sto je donio titulu u Napulj?
I

Inter

pre 1 dan

Ta titula je dosla vise kao plod nekih okolnosti, sve im je islo od noge, ali sam siguran da je Spaleti ostao, da bi Napoli imao slicne rezultate kao i sad. Tako je i Lester uzeo titulu u Engleskoj, ali kasnije nista, jednostavno poklopi se tako u jednoj sezoni, ali to ne znaci da tim ima neki sjajan kvalitet. Spaleti vazi za gubitnika, trener koji nema plan B. I u Interu je bio katastrofalan, jedva obezbedio ucesce u LS, iako je Inter imao solidan tim, ne moze se reci da taj tim nije bio bolji od tadasnjih glavnih konkurenata za plasman u LS.

elmagico

pre 1 dan

au sine ja ne volim Inter a ti navijas za njega i lupnuo si ogromnu glupost, Spaleti je razvalio u Interu, sa usr*nim timom ih vratio u LS posle ko zna koliko i sve to dok je klub bio opterecen skandalima sa Ikardijem , Wandom, Radjom... bas si se pogubio nesto nzm kako si ovo napisao...
I

Inter

pre oko 10 sati

elmagico@ nisam se ja uopste pogubio, dobro znam sta pricam. Ti posto ne volis Inter, onda verovatno ni ne gledas svaku njihovu utakmicu, ja ne propustam. Ne moze niko da me ubedi da je u to vreme jedan Lacio imao bolji tim od Intera (Inter je imao neki prosecan tim, otprilike tu za oko 4. mesta). Dobro se secam zavrsnice te sezone, a i one sledece pod Spaletijem. Sto se tice te prve sezone, iako je Inter drasticno pokraden od Orsata i Juventusa u finisu prvenstva, u nastavku je Lacio bukvalno ostavio Inter u zivotu za taj plasman u LS i odluka je pala u medjusobnom duelu nakon preokreta. Drugu sezonu, ponovo isti slucaj, ponovo se sa plasmanom u LS kockalo u poslednjem kolu, ovaj put sa Empolijem, a svi koji su gledali tu utakmicu i secaju se znaju kako je fortuna pogledala Inter i sta je sve Inter preziveo u finisu tog meca. Tad je Atalanta bila ispred Intera, a Milan samo na bod iza Intera. Skandal Ikardi je bio u toj drugoj sezoni (mada je Vanda svake sezone pravila neke skandale), ali tad je tu vec Marota bio i to je reseno najbolje po klub. Najngolan je pulen Spaletija i dosao je na njegovo insistiranje u onoj cuvenoj transakciji Zaniolo, Santon + kes. Na kraju Zaniolo eksplodirao (sve do one povrede), a Najngolan se potpuno ugasio. Iako je Inter tad imao prosecan klub, ne moze se reci da je Atalanta imala bolji, a pogotovo Milan, koji je tad bio u jos vecem blatu od Intera. U to vreme Kinezi su vec bili u Interu, tako da je bilo ulaganja, istina, peglale su se i knjige posle Tohira, ali Spaleti je na guzove uspeo da udje u LS, a da je valjao (iako je Interu u to vreme bio cilj plasman u LS posle susnih godina) sigurno bi ostao, ne bi mu Inter urucio otkaz (placao ga do isteka ugovora) i doveo Kontea. I dalje mi je muka kad se setim kako je igrao Inter za vreme Spaletija, jedina taktika je bila daj loptu Perisicu, ili jos bolje Kandrevi, i bezbroj centarsuteva na utakmicu, pa ako prodje prodje, a ako ne prodje, opet idemo na centarsut, jer druge taktike nije bilo.
d

daj malo realnosti

pre 2 dana

OtItalija evropski prvak. Liga im u prvih pet najjacih na svetu. Nisu sansu stvorili protiv Svajcaraca. Spaleti ipak ostaje. A nasa "pametna" javnost, nahuskana od medija i politike, zeli da sutne selektora koji je najuspesniji od osamostaljenja Srbije. Tri godine - tri plasmana. Ko to garantuje plasman sa novim selektorom? Da nece Klop doci? Srbija je pred sampionat bila zvanicno 32. selekcija na svetu. Znaci treci razred svetskog fudbala. A pre Piksija smo biliza jos 20 mesta nize.A to sto ljudi ovde sanjaju titule - pa to niej zabranjeno. ALI NIJE REALNO.
K

Kleo

pre 2 dana

Je l ti ukusan sendvic?
s

svasta

pre 2 dana

Mitrovic maksomalno 30 g, SMS ni nema 30, samo je Tadic preko 35. Kakvo bre podnladjivanje?! Danas je fudbalski vek do bar 37-38 godina. Igraju najbolji a ne najmladji.
P

Pedja108

pre 2 dana

Ovaj SPaleti je italijanski Piksi. Malo uspesniji doduse, ali samo malo.
T

TD

pre 2 dana

Znas kad bi Spaleti uzeo titulu sa Napolijem? Nikad, a mozda ni tad.
T

TD

pre 2 dana

Znas kad bi piksi uzeo titulu sa Napolijem? Nikad, a mozda ni tad.
L

Leao

pre 2 dana

Ovaj ima neko ime i solidne rezultate. Nemojte njega i piksija u isti kos. Srbija trenutno ima egal tim sa italijom, nijanse su u pitanju. Ovaj je dobacio makar do druge faze.
k

kendisport

pre 2 dana

Savez podrzao kiksija: ne zelimo da se odreknemo dnevnica koje dobijamo za ekskurzije po turnirima gde odma ispadnemo.

Zvezda ispred svih!

pre 2 dana

Italija nema kreativca! Vezni red je jako loš.

elmagico

pre 1 dan

pa ima, samo sto je Pelegrini igrao krilo umesto poluspica
A

Andricev Venac

pre 2 dana

I Piksetija.Ona kampanja po kvazi medijima je bila laznjak.
s

sinatra

pre 2 dana

i Srbija treba da podmladi reprezentaciju . Osloboditi se Tadica ,Mitrovica ,Sergeja .
L

Laker

pre 2 dana

SMS i Mitar imaju 29god druze. Sva trojica jos uvek trebaju biti clanovi ali treba uvesti mlade igrace tipa Nedeljkovic, Belic, Topic, Cirkovic... Samardzica isforsirati par utakmica od starta, onaj Simic iz Milana bas obecava isto. Ali treba staviti na mesto selektora Vladimira Ivica da postroji manekene.
Z

Zvezdas1989

pre 1 dan

@Laker Mitrovic i Sms su odlaskom u Arabiju nisu vise za ozbiljan fudbal.