Komentari na vest

Rajković: Spremniji sam od Tadića, slobodno zapišite

R

Raspisao se

pre 8 dana

Raspisao se kao neka zenetina,a primio je gol i zbog njega smo izgubili od Engleske.
U

Ubice te mrznja

pre 8 dana

@raspisao hahaha zbog njega ? Nisi ni gledao utakmicu ali komentarises. I mrzis ga jer je igrao za najveci klub sa Balkana uz Steua i Olimpijakos.
S

Sg88

pre 8 dana

Sta god Tadić izjavio,SMS mora za Beograd.Najgori fudbaler u istoriji reprezentacije

Bojank91

pre 8 dana

A najgori nije sigurno ali ako se uporedi sa igracima koji su proveli na terenu koliko i on, vrlo verovatno da je jedan od najlosijih. Nikakva statistika ne moze da opravda ono nezalaganje na terenu
M

MW

pre 9 dana

NEDOZVOLITE DA VAS ZAVADE JER VAS SE BOJE!
D

Djuradj

pre 9 dana

Piksi : "Dobro smo se drzali, do samog pocetka utakmice".
T

Teteks

pre 9 dana

Šalu na stranu, dal jedno prvenstvo da prodje bez nekih spekulacija i afera. Ali izgleda to smo mi Srbi. Svako dobro
M

MANOL0

pre 9 dana

Sutra naslov : Vlahovic izjavio da je spremniji od rajkovica

bez_EU4ije

pre 9 dana

@MANOL0 Rajkovićeva žena potvrđuje 🙌🏻

Vojvođanin

pre 9 dana

Zašto mora tri golmana dosta je dva a umesto trećeg golmana neki igrač koji može igrati na više pozicija.Pa onda treba za svako mesto po tri igrača znači 33 igrača.Evo Kostić je povređen trebalo je još povesti neko krilo ili beka a na klupi golmani .
p

piksi logika

pre 9 dana

dolazimo da odigramo tri meca pa tri golmana, po jedan za svaku utakmicu
N

Neksaaa

pre 9 dana

Pa evo sto 3, npr Kostica može 3 igrača da zameni sad kojima nije prirodna pozicija krilo, a golmana tesko da može neko od igrača. Zamisli povredi se Rajković i branj Vanja, piveli njih dvojicu, i krecem meč bez rezervnog golmana, jel tebi to ok? Da ne zamisljamo da se i on povredi ili crveni, ko bi branio? Zato se vode 3 golmana kralju.

angry_chainsaw

pre 9 dana

Zato što su takva pravila, odnosno svaka reprezentacija, druže moj ili možda je bolje: "sine moj", svaka reprezentacija mora da ima ukupno na Evropskom Prvenstvu 3 golmana i 23 igrača... A evo ti i spisak, "sine moj", pošto, verujem, da ni ne znaš koga je sve selektor poveo u Nemačku na EP 2024, u odnosu na SP u Kataru... Golmani: Rajković, VMS, Petrović Odbrambeni: Pavlović, Milenković, Veljković, Babić, Spajić, Stojić Vezni red (sredina): Lukić, Gudelj, Maksimović, Ilić, Mijailović, SMS, Tadić, Samardžić, Birmančević, Kostić, Mladenović, Živković, Gaćinović Napad: Mitrović, Vlahović, Jović, Ratkob... Idemo momci, 🇸🇮 moramo dobiti jer i oni moraju dobiti nas, stoga igrati našu igru, odnosno ma gol više, u ovom slučaju na dva ili tri više...
T

Trike

pre 9 dana

Piksi je trener za pasi poljanu kad on sastavlja tim sa sedam sporaca plus tri stopera ,a neznas gde se nalaze plus kiksaju plus milinkovic savicon nezna sta igra.

milosplavsic1987@gmail.com

pre 9 dana

a mora ovakav naslov.....covek je u sali rekao...a vi novinari odmah bum
B

Bane1989Ns

pre 9 dana

ostaviti Tadica 90 minuta da ore po terenu,ako ne da gol i ne bude igrac utakmice odma ga proterati iz reprzentacije.Po.cemu je on to najbolji????Ni u pola nije bio borben kao Pavlovic a kapiten
N

Normalno

pre 9 dana

protiv Slovenije pocinje Tadic,sa sve Vlahovicem i Mitrovicem ......
G

Gost47

pre 9 dana

Tadiću ne budi naivan, I ne lomi svoje noge da bi ciganska mafija koja momentalno vodi srpsku reprezentaciju zakitila vašim znanjem i talentom, isto apelujem i na igrače koji dolaze iz fudbalske škole Partizana..
F

F dijagnoza

pre 9 dana

Koliko ste vi bolesna i zatrovana grupacija ljudi...
U

U čemu je problem ?!?

pre 9 dana

Tadić vruće glave rekao šta misli?!? Srbija nije zapad, gde nije rado vidjeno, da kažeš ono sto misliš! …rekao pa šta?!? HVALA TADIĆU NA SVEMU …odveo nas na tri turnira sa mitrom. Bez Tadiću Rusiju nebi videli…
U

U čemu je problem ?!?

pre 9 dana

Tadić vruće glave rekao šta misli?!? Srbija nije zapad, gde nije rado vidjeno, da kažeš ono sto misliš! …rekao pa šta?!? HVALA TADIĆU NA SVEMU …odveo nas na tri turnira sa mitrom. Bez Tadiću Rusiju nebi videli…
Г

Геџа - Србијанац

pre 9 dana

Сви желимо деци најбоље. Да кад порасту буду људи, да се баве поштеним занимањем. Онда нека од њих порасту и постану новинари... Срамота за озбиљну спортску редакцију!
A

Auslenda

pre 9 dana

Tadijaaaaaaaaaa najaci saaaam
D

DV9

pre 9 dana

i ja sam od tebe
n

neutralan navijac

pre 9 dana

Mladenovic treba da igra od starta
M

Ma da bre to

pre 9 dana

Mora!
Z

Zorkel@

pre 9 dana

🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪Konačno POZITIVNE ATMOSFERE I ZEZNCIJE . Neka. Drago mi je da su momci takvi , to je najvažnije.. Podrška protiv Slovenije... Ne bih da se mešam u druge poslove a kamoli selektora 🇷🇸 ali mislim da Vlahović i Mitrović nisu par... Definitivno ,da sa 2 napadača ali taj drugi tipa Birmančević ili neko treći, neko ko će pomagati Dušanu Ili Mitru. Sretno i na pobedu protiv 🇸🇮 ⛷️
H

Hermano7

pre 9 dana

Nema ovde sale. Ovako dolazi do razdor u ekipi. Da je Piksi pametan pa jos danas da posalje Tadica za Beograd…
K

Kazablanka

pre 9 dana

Da je pametan pa da ne poslusa tebe...
S

Srce na teren

pre 9 dana

Bravo!👏😃👏
O

Onako01

pre 9 dana

Sada je najvaznije ohladiti glave ako ke moguce. Spustiti tenziju i dobro se pripremiti za Sloveniju. Bice skroz drugacija utakmica u odnosu na prvu. Jeste da je selektor neznalica, ali reprezentacija je nasa. Drugu nemamo i za nju navijamo. SRBIJAAA
И

И

pre 9 dana

Predlog za Mozzart, da u uglu pre ulaska u vest stoji ko je pisac teksta. Ako su Joksić i Darijan, da ne ulazim.
K

Kosati

pre 9 dana

Dobro je branio, bio je jedan od boljih. Mislim da je odbrana stvarnp dobro igrala. Ja bih sledecu utakmicu Birmancevica stavio, mislim da sa njim dobijamo na brzini i prodor. SMS samo za arabiju, za bolje nije. OCAJAN.
B

Boners

pre 9 dana

Jedino sto je navukao sorc i sredio frizuru, prodornosti, driblinga, centarsuta, odbrane ni u najavi.

Vladica Filipovic

pre 9 dana

I Mladenovića ,Samardžića i Ilića...od starta...bree
B

Bansek

pre 9 dana

Možemo s pravom kritikovati Sergeja zbog bezidejnosti i loše igre ali ipak se bori. Od svih igrača na EP koji su do sada igrali on je najviše pretrčao, skoro 14 km. Frapantno.
@

@Kosati

pre 9 dana

Šta je vama sa tim Birmančevićem, sinoć se čovek sapliće o loptu. Igra ligu koja tu negde kao naša, dečko je igrač ranga Vladimir Lučić iz Zvezde ili Radulović iz Vojvodine.
O

Optimus Prime

pre 9 dana

Bravo Macko! Ljube te Automoti
U

UspavanaLepotica

pre 9 dana

🤨🙄😫🤫💆‍♂️
P

Prcko33

pre 9 dana

Rajkovicu legendo da selektora imamo dugo bi se pricalo o Srbiji i ovoj generaciji ! Zali Boze sto nas je zapao ovakav selektor!
K

Koji bolji?

pre 9 dana

Paun, Jokan ili Miloje?!? Prva dvojica neće, za trećeg je rano. Jedino kvalitetan, skup stranac, a da li je to rešneje za naš mentalitet? Realno Piksi ima mnogo mana ali je napravljen pomak u odnosu na prethodnike... Stavno me zanima ko po vama treba da nas vodi... I ne nisam Piksijev preveliki fan, orgraničen je dosta, ali je ograničen i naš tim. Igrački smo izmedju 14 i 18 mesta u Evropi, takvi su nam i rezultati!
P

Prcko33

pre 9 dana

Koji bolji koji god da dodje , mi ne znamo ko valja dok ne dodje ! Piksi nas je unakazio, opet zbog njegovog ne znanja i formacije izgubis utakmicu kako ovu tako i sve ovo vrijeme se ne moze vratiti, ekipu odlicnu imamo i tesko da cemo u skorijoj buducnosti bolju imati! Co'ek pojma nema !
Ц

ЦЗ НС

pre 9 dana

Не браним селектора, али је иста група играча била и прије њега. Са Муслином су изборили СП, са Крстајићем на истом направили НИШТА. Са овим селектором је изборено наредно СП, А лига нација и ово ЕП. На СП није направљено НИШТА, овдје ћемо знати брзо. Уколико поново буде НИШТА здраво-живо, ваља тражити друго рјешење. У супротном, што би био барем пласман у 1/8 финала, наставити и јако такмичење у А лиги нација (Шпанија, Швајцарска и Данска) које се већ игра у септембру, октобру и новембру. И онда оцјењивати да ли је направљен резултатски бољитак или не!
P

Prcko33

pre 8 dana

CZ NS preozbiljan kvalitet imamo a ne igramo nista , co'ek nije radio dobar posao ni u kvalifikacijama za svjetsko jednostavno formacija koju on forsira mi ne mozemo igrati! Izblamirao se na svjetakom , znaci nije skapirao sta mozemo a sta ne , kada smo se svi ponadali da je co'ek naucio na greskama on sve isto radi i na evropskom sada ! Tako da tu nema srece prijatelju, co'ek se bukvalno sprda sa srpskim narodom! I ponavljan ostaje zal, extra ekipa i nista!
M

Mikac678

pre 9 dana

Ljudi koji čitaju samo naslove ne bi trebalo ništa da komentarišu, satraće nas klikbajt naslovi kao i oni koje se primaju na njih.
R

Ruz

pre 9 dana

A neće biti da Srbalji udaraju ove dislajkove, pre će da je Mozzart iz Čačka grada, s onim nazalnim što udaraju. Pljuc.
V

Veljko9

pre 9 dana

Rajko bratina
M

Mikili TB

pre 9 dana

Rajković mi je mnogo gotivan lik. Skrenuo stvar na zezanje, najbolje odreagovano na incident.
L

Lfc

pre 9 dana

GDE JE BATICA STO SE OPUCIO OD PROZIVANJA SASO LUKICA????????
P

Psihoza6

pre 9 dana

Isekao je sebi kablove za internet. Neće doc skoro
U

Ujka Zitko

pre 9 dana

Kiksi izvlaci Mitrovica,a ostavlja Vlahovica na terenu😂😂😂😂Verovatno bi Srbija izvukla bod da je Mitrovic ostao na terenu.
c

crni73

pre 9 dana

nije trebo ni mitrovics ni vlahovica da vad onaj jovic nije ni za kambodzu .... sta kaomcuva ga ... razumem da je trazio izmenu ovako nikako ne vaditi ni mitrovica ni vlahovica .... i tadic je morao od pocetka drugog dela na teren ... sve ostale izmene ok ... mladenovic odlican a i ilic me iznenadio jako dobro odigrao ... isao po lopru delio precizne pasove i siguran na lopri ko zadnji vezni a to nam treba ...
I

Iz sljivika

pre 9 dana

Xaxaxaxa, ovi se sprdaju sa novinarima a ovi se lože 😁
i

imam dojavu

pre 9 dana

biju se kod nas na treninzima trenutno, svadjaju, pljuju ….. vlahovica prozivaju invalidom a tadica starcem. selektor sve poslao u PM i obukao kopacke da on bude nova 10ka. Kostic se spakovao vec…. Mitrovic lupio samar Tadicu pa ovaj skocio i udario Gudelja slucajno u nos. Odma u Tursku na operaciju. Kiksi se drzi za glavu i vice ….. nema sta raspad
D

Dejanii

pre 9 dana

Po naslovu sam mislio da je prepucavanje, ali je ipak spustio novinarima🤣 Ima još nade. Mislio sam da je sve gotovo.
G

Grobar NBG

pre 9 dana

Ti si druže bio najbolji igrač na utakmici! Po mom skromnom mišljenju su bili solidni Lukić, Mladenović i Milenković... SMS NAJVEĆA PREVARA! Vlahović maneken...itd...
E

Eeeeee

pre 9 dana

Ja ne znam da li ima vecih klosara od novinara u Srbiji danas. Razmisljam, i ne pada mi na pamet niko drugi.
v

vroom

pre 9 dana

Politicari druže moj, toliko su u vrhu da se drugoplasirani i ne vide....

Proficap

pre 9 dana

Severna Koreja...
N

Nigdje

pre 9 dana

Ovakvih egoista i sprdačina nema nijedna reprezentacija sveta. Još dve utakmkice i kuči. Taktika Piksija očito ne valja.
T

TADIĆ REVIDIRO STAV

pre 9 dana

Okrenuo na šalu, tako i treba, to je duh. Sinoć su naši repstativci bez znanja kapitena pozvali u hotel trandžu da im dođe i časte najspremnijeg među njima, i kad je trandža pokucala na vrata Tadiću tražeći najspremnijeg repstativca kapiten je rekao da su svi podjednako spremni i da on sebe ne bi izdvajao iako mu iz Holandije takva iskustva trans druženja nisu strana i da bi rado sebi priuštio trans slatki greh.
w

wooow

pre 9 dana

Kakav napredni tekst Joksare hahaha...Sve je bajno , sjajno , autoritet , ovo-ono ...
K

Komarowsky

pre 9 dana

Budalu ne trebas prozivati, sam se javi... Mukice, sto ti je ovo trebalo!? Da nije Duća, mozda, radio sto i Vlahovic onomad... !?!? Uzimaju nas janezi, 1/1...
M

Mikili TB

pre 9 dana

Pa nije valjda da si se primio čoveče?
Q

Quaresma 1234

pre 9 dana

Decko se sprda. Citam ove komentare i ne vjerujem sta ljudi pisu.. Procitaju naslov i onda komentarisu. 😅 Aj Srbija!
h

humaka pfc_pfc

pre 9 dana

Pa sta te čudi druze, jel vidis da 70% teletabisa kom.. Pisu ko je kakav igrac, a nisu sutnuli loptu..
G

Gost13

pre 9 dana

Pogledajte video, Rajko se sprdao. A naslov ne bih da komentarišem, pogledajte samo ko piše tekst.
P

Poliz

pre 9 dana

Ajde objasni ovde nagativcima da je ovo šala..Ljudi bez smisla za humor
G

Gagi197

pre 9 dana

Nažalost on je izveštač iz Nemačke i svaki tekst je njegov
T

Tarzan

pre 9 dana

Tadic je sujetan kao i selektor.Sve ovo mirise da mi necemo osvojiti ni boda.Svaki put ista prica,sta reci.Dva srbina tri stranke.
I

Ima nas 20ak miliona

pre 9 dana

Nema velikog takmičenja da nismo pokazali tu slogu što nas krasi.
O

Ojsa

pre 9 dana

Za ove koji se loze i misle da ova izjava samo unosi jos vecu nervozu,pogledao sam snimak izvaje Rajkovica i sve sto je rekao bilo je u sali.
s

sihia

pre 9 dana

sve pare na slovence, kod nas se ne zna de ko bije
P

Poliz

pre 9 dana

Rajković šmeker
H

Haha

pre 9 dana

Stavio si 20 centi
4

421

pre 9 dana

Pa ti buraz idi i stavi sve pare sto imas. Kad si toliko ubedjen onda odigraj. Kakvi ste pojedini, jedva cekate da pljunete po nasima.
D

Delija NBGD

pre 9 dana

Koji je burazer Rajkovic..😎
а

ал није

pre 9 dana

физички спремнији од Влаховића....😉
N

Neverovatno

pre 9 dana

Umesto da se hrabre i bodre izmedju sebe, dobro su izgledali u drugih 45, oni govore ko je bolji i spremniji kao pioniri neki, to ce kostati rezultata.

Toto-ko-tunjo

pre 9 dana

Neverovatno je samo da takvi poput tebe imaju isto pravo glasa na izborima kao i ljudi koji pročitaju tekst, pa posle komentarišu.
N

Neverovatnoo

pre 9 dana

Nazalost i ti imas, zali Boze!
G

Gost1992

pre 9 dana

Od tadica i mozda al od vlahovica def nije 😂😂😂
O

Oprem

pre 9 dana

Pustiti Tadića al da trči ko konj 90 minuta na plus 40. Čičeganja Petar čelik.

Marsovac B

pre 9 dana

Rajkovic solidan, Đorđe na eksurziji. poy
B

Brundo

pre 9 dana

Dobar je bio juce.Kod primljenog gola nista nije mogao da uradi ali jesu mogli sredina i odbrana kad bi gledali gde trce Kejn i Belingem.Da brani protiv Slovenije i da dobiju mec.
К

Коста.1958

pre 9 dana

Момци није вам добро то што радите.. ко је бољи играч од кога.. ко је најбољи и те форе сте требали оставити за касније.. на Европском првенству сте.. Уозбиљите се и будите екипа.. обрадујте наш напаћени народ већ једном.. а не свако такмичење проблеме стварате ни из чега.. па какви смо то људи.. какав је то менталитет лудачки..

Toto-ko-tunjo

pre 9 dana

Da, stvaraju se problemi ni iz čega. Ljudi komentarišu vest na osnovu pročitanog naslova. Baš bezveze, zar ne?
P

Pazi

pre 9 dana

I jeste spremniji, ništa sporno.
D

Djape45||

pre 9 dana

Bravo Rajko. Napred Srbija!
R

Rubikova kocka

pre 9 dana

To rajkoooo
Н

Неутралац

pre 9 dana

И ето како се изнутра разбије екипа...
P

Poliz

pre 9 dana

Ovo je šala,Rajković šmeker
J

Junker

pre 9 dana

Ajde i vi novinari, sta ste uzjasili tu izjavu? Stvarno nema gorih ljudi od vas
G

Gost1234

pre 9 dana

Ovo nije novinar vec stari polaznik skole novinarstva partizanovog vijesnika……….
Z

Zasto

pre 9 dana

Radite protiv svoje reprezentacije, samim tim i države, ovakvim glupim naslovima zarad 2 klika vise...
k

kapiteno

pre 9 dana

Evo sta napravi...
F

Figaro

pre 9 dana

Nadam se da je tako. Napred Srbija 🇷🇸