Komentari na vest

Rajković: Meni se čini da je sve super

B

Baldhawk

pre 11 dana

Jel bio na doping testu?
G

Gost54321

pre 11 dana

Hahaha u ovoj Srbiji ne zna se ko je veci biser. Kaže trener ako damo gol Englezima naredit ću da daju i drugi hahaha, ovaj kaze treba pobijediti i ne zamarati se drugima kao da je Danska tamo neki San Marina. Pa vi ne možete skijase iz Slovenije pobijediti, krs ekipa ubi boze.
T

Tegusigalpa

pre 11 dana

Tadic danas posle utakmice " Usli smo bojazljivo u utakmicu danas". Rajkovic posle meca "Meni je sve super" hahahahahahaha. Da li je potreban bilo kakav dalji komentar??? Da li neko ko ima makar prosecan intelekt misli da ovakvi likovi zajedno sa selektorom mogu promeniti nesto za poslednju utakmicu i pozitivno nas iznenaditi?
C

Citajjj

pre 11 dana

Citaj sta je rekao a ne samo naslov.. Tako si i osn9vnu zavrsio i ostao si glup.. Ironija je vec urodjena to je vec za one iznad 45 IQua
K

Koronado

pre 11 dana

Vidi tata pa to je gospodin Rajkovic,sta mu je?

goranc333@gmail.com

pre 11 dana

I meni je sve super kad se otkinem od rakije. E trežnjenje je već malo zajebaniji proces 😂😂😂
K

Koronado

pre 11 dana

U druze u pravu si skroz.
k

krtolica

pre 11 dana

Rajko troluje vrhunski 🐵😂
B

Brabooo

pre 11 dana

Konacno neko sa visim IQom koji ke razumeo
S

Sofronije__

pre 11 dana

Računica je jasna - crva nije ni bilo!
L

Laker

pre 11 dana

sta se tebi cini brate? Jel srecan Tadic sad? Jel ce skinuti majicu?
Z

Zeusinjo

pre 11 dana

Šta ti dečko znaš, vidiš koliko je selektora ovde koji ne znaju ni kako izgleda fudbalska lopta, ali zato sve znaju ko treba da vodi Savez, ko treba da bude selektor, ko treba da igra, ko ne treba da igra, šta je trebalo postaviti kao taktiku i slično.
D

Delija NBGD

pre 11 dana

Rajkovicu moze br od dilera?
l

loooool

pre 11 dana

To je taj naprednjacki IQ. Pretvori poraz u pobedu. Kada nesto ne ide ili ako nesto ne valja forsiraj 1000x laz da je sve okej i ubedi ljude u to. Vec vidjeno ne samo u fudbalu nego i u svakoj sferi drustva od 2012..
L

Leao

pre 11 dana

Da se peticija potpise da im se kolektivno zabrane intrevjui posle utakmica.
J

Jack Sparrow

pre 11 dana

Prosto neki igraci ne mogu da igraju u startnoj zbog starih zasluga ili i da ulaze u igru poslednji dobar kec koji je ova postavka igraca odigrala je davno protiv Portugala. Trebaju nam i Birmancevic i Samardzic. Vise bi znacilo da su obojica iza jednog napadaca pogotovo jer je pitanje kako bi nas prolazili po krilima ako imamo ofanzivne wing bekove kao sto su Zivkovic i Birmancevic. Ako cemo sa dva spica opet Jovic i Mitar iza Samardzic i iza njih cetvortka Birma-Ilic-Lukic koji je napozitivnije iznenadjenje ovog prvenstva uz mozda Veljkovica za nas i desno Zivkovic bilje od ovoga trenutno nemamo.
Q

Qeatro

pre 11 dana

Ruže su crvene nebo je plavo
M

Mile g

pre 11 dana

Hahahaha komedija smo.
n

nemam mozak

pre 11 dana

Kaze mocni Dika mu rekao da je povukao 3 slovenca na sebe kod kornera, i da je Jovic zbog toga ostao sam, a ustvari Rajkovica cuvao Sergej, a Jovic sa Slovencem na ledjima uspeo da trzne i zabije gol. U nasoj reprezentaciji vlada kolektivni IQ u minusu. Piksijeva svaka izjava je gora od one prethodne.
U

Uhlebs

pre 11 dana

A Diko je inace veliki strucnjak, zavrsio je i skole pa se tako strucan nametnuo savezu kao najbolje resenje. Veliki strucnjak. Svaka mu je kao u Njegosa.
M

Makks

pre 11 dana

Sve super? Da li je moguce da su svi kolektivno oboleli?
B

Biza Pub

pre 11 dana

Nije problem sto se Dragan kockao vec je problem kad se posle vadio!