Komentari na vest

Piksi o Tadiću: Nije dobro ako je to rekao, radi se o taktici

N

Novosadjani

pre 9 dana

Tadicu doktore, dodji u Vosu mani se ove terzine reprezentacije!
D

Dusan Tadic

pre 9 dana

Ja sam egomanijak, o da ja sam egomanijak. Svi vi niste mi ni do kolena. I zato u rupe da se sklonite.
I

I evo ga

pre 9 dana

Opet pocinje drama, pa da li je moguce??? Da li mi nekdno takmičenje ne mozemo da odradimo bez afera, sukoba... 1998 nepravedno izostavljani sa spiska Rambo Petkovic i Milinko Pantic, Santrac bio pod ogromnim pritiskom, 2000 EP nijedna utakmica nije zavrsena bez crvenog kartona, generacija pred zalaskom opet nisu pozivani bolji u tom trenutku,2006 Petkovic poziva sina u reprezentaciji i nastaje raspad, 2010 sukob Antica i Karadzica pred mundijal, 2018 smenjen Muslin, Banetu oduzeta kapitensku traka,Krstajic selektor amater, 2022 afere ko koga.... I ko je sa kim i sada krece ponovo... Uzas!!!!
G

Gvardiola

pre 9 dana

Pravis taktiku sa najboljim igracem,to jos nikad nisam video. Gvardiola bi mu zavideo na taktici,jer je on igrao sa Mesijem,trebao je da ga stavlja na klupu😀😀😀😀🙂🤪🤪🤪🤪
b

bicemo4

pre 9 dana

ljudi, izgubicemo i ostale dve utakmice.

Toto-ko-tunjo

pre 9 dana

E moj selektore, kad ih do sada nisi upoznao kao LJUDE... Lepo ti je rekao Ibrahimović. Sad objašnjavaj njima, ne nama. Njima nije jasno.
N

Nikola44

pre 9 dana

Egomanjiak Tadic ce sigurno imati problema u svlacionici posle ovako potcenjivacke izjave prema saigracima. Ja da sam u svlacionici kada prodjem pored njega kao slucajno bi ga zakacio malo ramenom. Pa bih na primer rekao pred svima: Ja posto samnajbolji igrac ovde idem prvi na tusiranje, avi tek kad ja kao najbolji izadjem. I tako dao bi mu doznanja sta mislim o njegovom ponasanju. Mislim da treba da mu se oduzme traka.
u

uzasno

pre 9 dana

ovaj se ponasa kao da nikada nije bio fudbaler. ko stiti Milinkovic Savica da mora da igra. decko ne zna da trci, uzasan je, trom. pritom sinoc bio najlosiji, dajte malo ozbiljnosti, pod hitno da se smeni trener ovo je uzas
P

Popsi

pre 9 dana

Taktika ti je fenomenalna. Bolje da je igrao drugi tim da sačuvamo igrače za ostale dve utakmice.
S

SMPalanka

pre 9 dana

Bilo koji igrac bilo koje reprezentacije da je izjavio ovako nesto sigurno bi bio kaznjen od strane saveza i selekora. Pa to ni Lionel Mesi nikada nije izjavio.
E

Egomanijak

pre 9 dana

Ljudi kada Tadic i deset nebitnih likova igraju protiv Slovenije?
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre 9 dana

Ако су небитни зашто питаш ?
n

neshha

pre 9 dana

@Sid Covek je bio sarkastican!
B

BN100%

pre 9 dana

Može li da se zamisli da je njega neko od selektora zakucao na klupu, kakav bi on skandal napravio?Da si najbolji igrač svih vremena ,pa zar tebi od onih sa kojima si se okružio ,niko ne sme da kaže da se ne rade takve stvari, domaćine!Nisi se ni usudio da pre utakmice kažeš Tadiću da ne počinje.Sad se iščudjavaš sta je rekao posle utakmice.Pobede nad Portugalijom se brišu.Ovo nisu kvalifikacije.Jedna lopta završava sve.Jedan potez.Nagoja je dobar tim ako hoćeš da se šalimo fudbala i taktike.Čovek koji luta od saveza,predsednika,trenera, menadžera...zato što ima ime koje je napravio u Japanu.Hvala.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 9 dana

Očigledno si jako mlad kada se ne sećaš da ga je Boškov na EP u Belgiji i Holandiji u prvom kolu protiv Slovenije stavio na klupu. Ćutao je ništa nije rekao, u drugoj utakmici protiv Norveške koju smo dobili bio je najbolji igrač na turniru. Za ovo drugo što si napisao o njemu sve si u pravu.
M

Makiii

pre 9 dana

Dobro ste igrali susjedi a Tadić nije posten zbog izjave i Zelin da prodajete grupu od srca
L

Luba

pre 9 dana

DA JE OVO IZJAVIO NJEMAČKI IGRAČ NEBI VIŠE IGRAO.Kapitenovo je da se stavi u slużbu tima igrao on ili ne. Jedan sam od onih koji su mislili da će nas Englezi rasturuti ali nisu. ČESTITAM EKIPI I SELEKTORU NA DOBROJ UTAKMICI.
A

Aleksejko

pre 9 dana

Posto vecina vas staje iz nekog razloga uz Piksija(jer je bio fenomenalan fudbaler) ja moram da kazem da je Tadic u pravu, najbolji fudbaler ove generacije i to ubedljivo, da li je treba da to javno kaze NE, Vlahovic je bio visak a Jovic sramota, dve sanse je stvorio Tadic cim je usao, bar jedna bi usla kod Mitra. Jel realno da ovo pripisuje taktici, realno Englezi su bili na 50%,tako ce i proci grupu. Ako je Piksi hteo dva spica imao je Jovica i Vlahovica, a onda je u drugom mogao je da ubaci Mitra i Tadica, u prvom nisam video nikakvu kreativnost,a mogli smo 3 da primimo u prvih pola sata obzirom da nismo presli pola
D

Dedadakaze

pre 9 dana

Dobro bre Piksi,znamo da nisi neki trener....verovali smo Ti sve do Katara,zamlacivao si nas...i sinocne greske bih Ti oprostio,Mladenovic trebao da pocne. Mitrovica nisi trebao da menjas. Milinkovica trebao da menjas. Podržavam odluku i za Rajkovica i za Tadica. ALI,kao i obično uvek ima ALI,STO BRE TERZU-MADJIU NISI POVEO I PUSTIO GA NA POLUVREMENU U SVLAČIONICU ENGLEZA,pa dobro ne moramo da dobijemo 6-1,DOVOLJNO BI MADJIJA ZAVRSIO 3-1 ZA NAS....jebote pikseta,ostara pamet ne steče...madjija,samo madjija....
С

Сале2323

pre 9 dana

Капитен и носиоц игре се не оставља на клупи у првој утакмици ЕП које је добијено његовом великом заслугом. То се фрајеру од селектора или тренера, шта год да си већ, не ради! Али просто се не ради!!! У твојој глави надобудној тешко да уђе таква мисао, али некад ћеш разумети да неке ствари не смеш чинити и да требаш поштовати играче које водиш.
G

Gostivoje8

pre 9 dana

Mi smo protiv Engleske odigrali dosta dobru utakmicu. Piksi je dosta dobro to vodio iako smo izgubili. Ako ovako budemo igrali u sledecoj utakmici uzecemo bodove. Tadic je pokvario atmosferu svojoj sramotnom izjavom da je najbolji. A em nije najbolji, em je jako bezobrazan. Ostali igraci bi trebalo da ga malo isamaraju u slacionici zato sto ih je javno ponizio.
S

Smederevo23

pre 9 dana

Pa sta ce mu 35- ogodisnji sporac Tadic koji igra u mestu i ne trazi loptu u prostor protiv Engleza koji su svi eksta brzi. Logicno da ga je Piksi ubacio kada pri kraju kada su se Englezi izmorili da onda proba nesto da uradi. Al' ovaj nezadovoljan kao ucveljna mlada. ja sam najbolji, ja sam najbolji....svi ostali manje vrede od mene. Saban. Mozes misliti kako ce ga saigraci sada gledati u slacionici, kao idiota koji misli da je iznad njih, da je samo on mnogo bitan. Seljak.
Y

Yashin

pre 9 dana

Nesvidja Mi se da to tadic izjavio, nesmes nikad sebe da hvalis nego drugi. Taktika je bila dobar. Trebali smo u prvom poluvremenu barem 2-3 lopte u dubinu dati. Prvi Gol engleza srecan. Da bi igrali sad ponovo sa englezima nebi nas dobili. Onaj saka izmenjen jer poludeo Mali. Nikako njima se nije svidjala fizicka igra. Ako Mi damo prvi Gol i onako igramo to ce svakog protivnika dovesti do ludilo. Naravno veliki pritisak sada. Mislim ako odigramo ovake sledece 2 tekme imacemo 6 bodova.
M

Milllan136

pre 9 dana

Ocete..kako ne...ovi ce da se sklone da vi dobijete..90min i kusur ..nidje sanse...igra stihija...budite srecni i ako 1bod uzmete...realnost.
D

Druzhe

pre 9 dana

Druze moras da poradis na Srpskom jeziku. Neki nauce i strane jezike ali ti za pocetak nauci Srpski. Pravilo je ne..."Ne bih" ili "Ne bi bilo"....znaci odvojeno, veruj mi, nije tesko i ako se potrudis naucices da pises pravilno Srpski jezik...
2

22334455

pre 9 dana

Mitrovic nije Mitrovicvidi se da igra u ligi koja nije jaka, isto kao i Milinkovic Savic. Mladenovic je trebao da igra od starta, Kostic je totalno van forme. To se vidi iz aviona,, samo onaj ko to treba da vidi nevidi, zato sto nezna da radi svoj posao. Igrati za reprezentaciju zbog ranijih zasluga je samoubistvo, a pametni selektor to stalno radi. Ili nezna, ili menadzeri rade svoj posao
N

Novinar2

pre 9 dana

Kad u retrospektivi budemo gledali gde je poslo naopako (a poci ce) posle jedne vise nego korektne utakmice sa nase strane slagali se mi sa taktikom ili ne... To je onaj momenat kada onaj novinar postavi pitanje na konfereniciji, zlonamerno ocigledno samo da napravi vest
N

NN7

pre 9 dana

Piksi blage veze ti nemaš realno
A

Auslenda

pre 9 dana

Misteru Tadic da stoji na srednju Nogu bolje igra nego SMS. SMS mora na klupu, sad on malo neka odmori, Covek napred nista nema Tehniku,usporeni snimak. Iza se ne vraca. Pa Brate nije to Lazio gde su Luis Alberto i Lucas trcali za njega a nije ni Al Hilal gde Neves kupi sve njegove greske i Frljoke kako bi on mogao i smeo da se izivljava.
I

Idiokratija

pre 9 dana

Apsolutno loša izjava Tadića, koja loše utiče na zajedništvo ekipe. Ako ga Piksi stavi u prvih 11 protiv Slovenije, biće da je podlegao pritisku, a ako ga ne stavi, biće da ga kažnjava zbog izjave i da potvrđuje svoj autoritet. U svakom slučaju se kvari atmosfera.
N

Nemanja8989

pre 9 dana

Ovo se ponavlja na svakom velikom takmicenju,neverovatno… Niti se slazem sa ovom nebuloznom taktikom sto se tice ofanzivnog dela(**beš 2 napadaca ako nema ko loptu da im da,a i ubaciti onog sa 2 leve noge Jovica umesto Mitra je isto nebuloza…),ali se ne slazem ni sa ovim sto Tadic izlazi javno i pljuje odluku i hvali sebe?!? Ali to je srpska cud,ne mogu svoj ego da spuste,svi misle da su najbolji i da zasluzuju najvise,zato smo i tu gde jesmo kao narod(na dnu lestvice Evrope po mnogim parametrima)…

FC President

pre 9 dana

Ne razumem ljude ... Shvatite neke stvari u fudbalu ovako, neko dovede trenera, apsolutno je pravo istoga ko će fa mu igra i kako će da igra, za to je "odgovoran" onom ko ga je postavio i tu se sva priča završava. Medijima, posebno određenim novinarama je uvek potrebna neka frka, drama, senzacija ... Podrška reprezentaciji, a svađaćemo se posle prvenstva!
U

Utisak utakmice

pre 9 dana

Izjava Tadica. Mogao je skromnije da kaze da je jedan od boljih.
S

Srbija 1999

pre 9 dana

Pocelo je...raspadamo se polako.
S

Savio

pre 9 dana

Tadić je opasan igrač,pravi lider.Uf...ko se bavio ovim sportom razumeo je odluku Piksija. Sad na naplatu stiže povreda i slaba saudijska liga najboljeg igrača Srbije svih vremena Mitrovića.Jednostavno Tadić i on ne mogu zajedno protiv Engleske. Protiv nekog drugog da. Vlahović se natrčao i natrčao, Luka da je primio onaj pas Tadića lako bi iz 16 metara rešio (očekivao loptu iza leđa engleza).Nznm Sergej odličan ali to kad zafali dobar šut da se reši utakmica, lopta ode 5 metara od gola.Sta tek reći za Mladenovića, probio ih po levoj, odigrao baš jako, plus zatvorio stranu. Žileta udvajali non-stop pa opet nekoliko opasnih dodavanja. Mislim da Mitar nije bio srećan što nema završni pas a opet selektor ruku na srce pogodio i sproveo zamisli. Kod gola Gudelj dalekooo(opet skora povreda).Lukić odigrao nestvarno a ko ga prati zna da je u ritmu u Premijer ligi.Ne može čovek da bude pametan. Možda je zaista trebao Belić iz AZ a opet pitanje je da li bi mogao da igra na ovom nivou. Sve ovo po meni govori da ipak najspremniji igraju. Mislim da selektor nije pogrešio. To je bilo njegovo vidjenje. Kolektiv je iznad svakog pojedinca. Tadić bi trebao da ovu želju i energiju usmeri za sledeću utakmicu koju će najverovatnije početi .Pokazali smo da imamo sa čim. Samo da svlačionica ne zezne stvar ponovo.
M

Mikac678

pre 9 dana

Piksi i taktika, a nemojmo, bukvalno igrači kad se nisu držali Piksijeve taktike tada su igrali. Piksijeva taktika igrati sa 9 igrača protiv Engleza
Z

Zokilii

pre 9 dana

Piksi nije vredan pomenene kao trener nikad nije ni bio,da nije blizak vlasti,nikad po znanju trener ne bi bio,kao i Krsstaic!A za Dusana Tadica,ako on nema mesta gde igra neki Sergej Gudelj Zivkovic...sta reci sramotno.
Г

Гос'

pre 9 dana

Па јел лажни мистер има комуникацију са играчима ил шта..?!
C

Claudio Lopez

pre 9 dana

Ok hteo si odmornog Tadica u drugom poluvremenu al civece zasto izbaci Motrovica pa on jedini moze da postigne gol a Tadic jedini moze da asistira!!!Kiksi vredja inteligenciju ne sammo nama obicnim navijacima vec i reprezentativcima!!!
G

Gostza

pre 9 dana

Vreme je da Samardzic zameni Tadica. Na pocetku takmicenja na kojem nismo bili pola veka, daa "kapiten" ovakvu izjavu?😳Nije problem u Piksiju, vec u igracima kojima njihov kapiten kaze maltene, da oni bez njega ne bi postojali?!? Pa kako je delio te asistencije? Igrao sam od golmana do gola? Ajmo Samardzica, pa da sraste, da se sjedini sa ekipom, a ovaj ima para za kartu, ako je uvredjen, ozlojedjen, iznenadjen...
F

Fontana9

pre 9 dana

Ne svidja mi se Tadic,ali ovom izjavom je napokon neko stegao m… I rekao da ovaj SNS trener veze sa mozgom nema.
V

Vidi se

pre 9 dana

Ako Piksi pusti Tadića u timu gotov je.
A

Allianz

pre 9 dana

Šta kaže majstor, najbolji je igrač u ekipi🤣 Mozda je nekada bio, ali sad nema snage da bude najbolji, i u Feneru se uglavnom u drugom poluvremenu vucara po terenu
p

podesen

pre 9 dana

Zeleo Tadica u dtugih 45 m s ubscio ga u poslednjih 30 min.Piksi i taktika,ne idu zajedno.
Z

ZOMBA

pre 9 dana

Taktika je da si ti "zabetonirao " svoj ugovor i da u slučaju raskida dobiješ sve milione!! Taktika je da si parkirao autobus prvih pola sata, taktika je da Tadić i Mitrović zajedno u 20 utakmica imaju 40 golova i asistencija, taktika je da Pavlović sa 1,92m. nemože da igra ono što igra i na kraju činjenica je da za vreme tvog mandata nemamo ni postavku igr a ni igru ! Možda nisam u pravu ali greška je sve u FSS! Važno je da si ti dobar sa " tatom " i da imaš njegov blagoslov!!
h

humaka pfc_pfc

pre 9 dana

Ovde jedino ti nisi dobar.. Kad bi prestao da pamtujes mozda bi i pobedili engleze.. Celo prvo pol. igrali sa igracem manje (Vlahovic), a Tadic ti sedi na klupi..
P

Pley

pre 9 dana

Krece raspad a i nismo ocekivali da bude drugacije Btw prosek ekipa smo realno spori ko puževi slo mo kao da gledamo
3

35 titula

pre 9 dana

Strašna taktika,prvih pola sata nas nije bilo na utakmici. A kiksiraš ti onaj što daje izjave na presu a Tadića si spremio da greje klupu.
O

Objektivac

pre 9 dana

Ego je zeznuta stvar!Što je najgore od svega oni su pričali pre utakmice,ovaj trener kakav je takav je ali mu je objasnio odluku sigurno i opet Tadić mora da se pravda naciji i da govori kako je on najbolji igrač tima.Neverovatno pa kao da mi to ne znamo da je jedini u ekipi čovek poteza nego mora on da objašnjava.I naravno Piksi se prima,verovatno i neki saigrači i ajmo odmah urušiti atmosferu.Mogli bi za promenu da ćutimo malo,prihvatimo odluku i igramo fudbal!
p

podesen

pre 9 dana

Taktikom nazivas neznanje.
C

Coda 17

pre 9 dana

Biraju se selektori poslije Muslina Koji ce da zovu SMSa najgoreg igrača ikad u reprezentaciji i koji je odvratan za gledanje. I sad Tadic koji je realno u top 3 ove generacije, a vjerovatno i najbolji sjedi SMSu. To je uvrijedljivo i ponizavajuće
R

Reč je reč

pre 9 dana

Malo je što nemamo nikakvu taktiku pa na sve to sada imamo nezadovoljstvo nosilaca igre Tadića i Mitrovića.E baš da vidimo kako ovaj mali sujetni čovek misli dalje bez dva ključna igrača jer je mnogo sujetan i očekujem da ovu dvojicu zakuca za klupu samo da bi dokazao da je neko mudo.
j

jsd

pre 9 dana

vjerovatno je taktika da ides bez Radonjica i Lazovica.
p

podesen

pre 9 dana

Neko Birmancevica ugurao.
j

jsd

pre 9 dana

Taktika bez Tadica. Biser godine. Onda je sa starterom Mitrovicem. Gudeljom i Kosticem ruganje taktici i zdravom razumu.
T

Taktika

pre 9 dana

Piksi napravi taktiku za najbolje igrače Srbije. Sedi kec.
M

Miki-Gvelf

pre 9 dana

Piksi i taktika....to ne ide zajedno. Trosimo relativno receno dobru generaciju igraca sa selektorom koji ne zna, ne ume i pregazilo ga vreme. Mozda je ok sto Tadic igra 45 minuta, ali je trebao da igra 45 sa Mitrom, a ne bez njega. Vratite Paunovica da radi sa istim klincima sa kojim je bio prvak sveta.
P

PDK

pre 9 dana

Koju to mi imamo dobru generaciju druze? Dajte vise sa tim lozenjem. Pa jedan igrac nam nije standardan u velikom klubu. Englezima igrao najbolji igrac PL, najbolji mladi igrac, najbolji igrac Reala, i najbolji spic BL. Mi imamo Vlahovica u Juventusu koji je trenutno treci esalon u Evropi. Ne svidja se ni meni Piksi, ali reci da imamo generaciju gde imas pola igraca koji nisu stsndardi ili jesu to u smesnim ligama...
M

Miki-Gvelf

pre 9 dana

Ako ne znas da citas, vrati se u skolu. Pise "relativno dobru generaciju". Kakvi god da su, mi bolje nemamo, a nemamo ni selektora
n

no.1

pre 9 dana

covece ti nisi za nas fudbal nemas ti blage veze vadis mitrovica iz igre a ubacujes polupanog jovica koji nije video loptu sto godina
V

Volim fucu

pre 9 dana

Taj polupani Jovic je za Mitrovica tata fudbala. Mi smo opasniji po gol kada je on u igri. Jovic je bolji sa loptom u nogama.
S

SRBIJA, SRBIJA...

pre 9 dana

volim fucu: sve, sve... ali da neko kaze da je Jovic bolji od Mitrovica je blago reci da ne verujem... decko, predji na drugi sport i me komentarisi vise bilo sta sto ima veze sa fudbalom...
D

Daj faul

pre 9 dana

Srbine, ne znam kako ti nije glupo da pises tako nesto posto je decko igral za Real!! To sto je Jovic polupan u glavi je nesto sasvim drugo… talenat Mitrovica i Jovica nije uporediv! Ti pricas kako neko treba da prestane da prati fudbal, a ispada da ti sad bolje znas od celog Reala
"

"гост гост

pre 9 dana

Како да не секташу црвени, нарочито је добар у одвлачељу пажње. Ајде бре бројило смараш више за све паре, смараш, батали.
з

за србија

pre 9 dana

Ма брате то је онај напудерисани лик који оверава на Луку и на Роналда. заобиђи дечко је случај
P

Pobedili smo opet

pre 9 dana

Covek razdvoji Tadica i Mitrovica! Pogotovo na kraju kad sve ide u kazneni na Mitrovica! Samo napred bajo! Skupljaj potpise i bice uvek sve bajno i pobednicki u ekonomskom tigru! Pobesa zagarantovana! Za svaciju decu!
P

Pazi

pre 9 dana

Baš sam poštovao Tadića do sada ali više ne znam šta da mislim. Malo mi je pao u očima.
N

NN3

pre 9 dana

Pa onda ga nisi pratio očigledno ranije u intervjuima. Kroz celu karijeru Tadić daje egoistične izjave, takav je oduvek, neverovatno da ljudima tek sad na to obraćaju pažnju kad čovek igra možda i poslednje takmičenje za reprezentaciju.
N

NN3

pre 9 dana

Veći je problem Vlahovićev pristup, nonšalantnost i trčanje da razmeni dres nakon poraza uz ogroman osmeh, nego Tadićeva izjava.
A

Auslenda

pre 9 dana

@NN3 Brate ja ne znam sta si ti gledao i dal si uopste mozda sam igrao Fudbal ? Vlahovic se borio vracao iza, pokusavao da skace i td. On se borio jednostavno nije mogao bolje. Covek je bolje igroanod Kanea napred . Jel si ti video stansu Jovic i Mittovic radili ? Jovic nije imao dva pasa, Mitrovic galopirao kao slepo crevo. Nemoj da pises neke glupostiy Vlahovic je izvadio maksimum sto je mogao . Stones u Guehi su bili odlicni iza
D

Dušan Silni 10

pre 9 dana

Šta bre nije dobro? Čovek izjavio da mu je krivo što nije igrao od starta, da misli da je najbolji igrač ovog tima. Nije bio ljut nego razočaran. Što je po mom mišljenju normalno. Selektor je na ovo pitanje trebalo da odgovori da mu je drago i da je prosto normalno da igrači žele da igraju, da je zadovoljan kako je Tadić ispoštovao njegove zadatke i tačka. Zatvorena priča. Što uvek od komarca pravimo magarca..
L

Ludi Milojko Cacak

pre 9 dana

Ne znam dal si primetio al narodna masa ne čita dalje od naslova. Kako pročita naslov tako kreće pljuvacina. Koeficijent inteligencije malo jači od pileta.
N

Neka

pre 9 dana

Je morao da već jednom kaže Pixiju i njegovim neznalačkim taktikama. Kakva priča da ga čuva. Pa Duća je za Fener odigrao najviše minuta pretrčao najviše dao 24 golova i 25 asistencija a 50 idealnih dodavanja koje Džeko i ostali nisu uspeli da daju gol ko ni jović jer i jeste bila najbolja šansa meča. Da je ova savez iole stručan dao bi Piksiju otkaz odma posle kvalifikacija gde su opet Duća i Mitar vadili kestenje iz vatre. Pre neki dan je rekao kako mu je Legendarni Boškov dao pola sata protiv Slovenije i odma su poigrali iako su sa klupe Milošević i Dtulobić doneli izjednačen sa 0v3 do 3 3.A to je korektno govoriti o velikom Vujketa koji nad je zauvek napustio pre 20 g. Zato i ja odgovaram u ime Vujketa nije korektno Pixi da sediš na klupi i nestručno blamira i sebe i reprezentaciju još više
M

Meraklijaa

pre 9 dana

Početak kraja
h

hfd

pre 9 dana

Neka neko kaže selektoru da se kapitenu tima to ne radi. Ni iz taktičkih niti bilo kojih drugih razloga. Na svojim plećima je mnogo puta nosio ekipu i direktno uticao na rezultat, a ti mu vratiš tako da ga na premijernoj utakmici na EP ostaviš na klupi. Ne radi se to tako majstore. Mnogo toga govori i reakcija Mitrovića prilikom izlaska iz igre.
P

Podlo

pre 9 dana

Razgovara se sa selektorom, a potvrdio je da su pričali i da je prihvatio odluku. Kao kapiten možeš uvek sa šefom oko tima i taktike. Dimna bomba u svlačionici.
l

lalosalamanca

pre 9 dana

Da li je moguće da jednom ne budu neki skandali unutar ekipe kad odemo na neko takmičenje. Na sp je bilo ko je čiji ženu, sada će igrači da odlučuju ko treba da igra.
Z

Zonpi

pre 9 dana

Nije ovo bilo lose, izuzimajuci prvih 20 min, problrm je sto kada nama kreiraju gudelj i lukic, mi ne mozemo sansu stvoriti ni protiv Mauritanije...., ja garantujem da javor ivanjica i surdulica imaju kreativniji vezni red, jos kada se doda konstantno indisponirani Sergej, covek bez herca Kostic ,i prenaduvani Vlahovic,onda se i nije moglo bolje, ulaskom mladenovica,tadica,pa donekle i Ilica,to je bilo bolje,ali se treba pomiriti s cinjenicom da je previse limitiranih igraca i da treba slaviti prolaz grupe,ako se desi,jer je to max...ovde su se peticije pisale za Birmancevica,decko 3 puta ima 1 na 1 i nijednom ni da pokusa,nego loptu vraca unazad,zivkovic isto tako, itd,itd
j

jelej

pre 9 dana

od ovoga je Southgate gori Trener
n

nadrealnooo

pre 9 dana

Ti ako si selektor i imas svoje JA,veceras je za Tadica sampionat zavrsio!!!Eto toliko,pa taman da je Mesi ili Maradona a ne Dusan Tadic!!!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 dana

Kritikujem Piksija kada mislim da treba, ali nema šta on da se njemu pravda. Selektor je tako odlučio, odgovornost je njegova i to je to. Ako imaš neki problem, onda razgovaraš sa njim u četiri oka ili u svlačionici a ne trčiš kao uvređena mlada da kukaš pred novinarima. Tadić je posle ovoga mnogo pao u mojim očima. A Piksi neka vidi kako Klop to rešava. Gospodski kaže da razume igrača, i da takvu strast i želju za igrom očekuje od njih i da bi se zabrinuo kada bi bilo drugačije. A onda iza zatvorenih vrata reši stvar.
Л

Лукач1

pre 9 dana

О каквој одгворности ти причаш.Нема он одговорности никакве.Он је просго дунст тер.За њега је важно да је потоисао уговор пре првенства,сад је сигуран,не може му нико ништа Његова одлука о првој постави,његова одлука о заменама Јуче сте писали о важном шрафу Гудељу који је замењен у другом полувремену Улази манекен Јовић који се са лоптом састао није Бирманчевић учинак нула Капитен мора играти од самог почетка јер је просто најбољи наш играч Но
H

HEZ Dr

pre 9 dana

Nisam Piksijev fan ali naravno da je katastrofa to što je rekao Tadić. Da ti veličaš sebe i potcenjuješ ekipu i odluke selektora na Evropskom prvenstvu, totalno neočekivano i šokirajuće. Ja lično ga nikad više ne bih pozvao u tim.
A

Aleks88

pre 9 dana

Hvala Bogu pa se ti ne pitas nista. Tadic je 100% u pravu, iako je jedan od najstarijih u ekipi covek je i najspremniji, a pritom i nas najbolji igrac. Kao takav ima pravo da kaze sta mu je na umu, da noje njega ovo prvenstvo ne bi ni videli. Mi upravo od Piksijeve igracke penzije nismo imali takvog igraca sa tom sposobnoscu da igra fudbal...ali mnogi to ne vide, kao sto pricaju sada da smo mogli da otrsimo Engleze i da smo dobro odigrali...a istina je da smo u prvom poluvremenu i sve dok Duci nije usao u igru katastrofalno igrali. Ko prati sva desavanja na terenu onda zna o cemu pricam.
X

Xyz

pre 9 dana

Pa Tadic je i rekao da je pricao o tome sa Piksijem pre utakmice, da on misli da bi bilo bolje da je igrao od starta ali da je prihvatio. Mislim da se malo pogresno tumaci njegova izjava, zar nije normalno da igrac zeli da igra 90minuta.
l

lol12

pre 9 dana

Jadni mi ako nam je najbolji igrac 36-ogodišnjak, član drugoplasiranog tima iz Turske lige kog je Nordsjeland potuko 6:1 u LK.Izjava dostojna barem oduzimanja trake.A posle ovog EP nema potrebe ga vise ni zvati jer vec za sledece SP ce imati 38 a nije bas Ronaldo.
p

podesen

pre 9 dana

Sledece bez njega necemo ni igrati.
I

Ivan...

pre 9 dana

Tadic je igrac koji treba, ili da igra u startnoj postavi, ili da uopste ne bude u reprezentaciji. Tadic se ne drzi na klupi. To je moje misljenje, dovidjenja.
L

Lignjoslavov plankton

pre 9 dana

Ovo nema ni na Zanzibaru. Umjesto da se pokupe, odmore i spreme za Sloveniju, oni opleli po izjavama.
T

Tsdic izjavom

pre 9 dana

Uvredijo svoje saigrace, znaci EP je zavrseno!
D

Dejanii

pre 9 dana

To mi je jedino imalo logike kada sam vidjeo da Tadić ne igra. Puno je korisniji kada udje sa klupe, nego da ga izvede u 70-75 minuti kada je najpotrebniji.. Tadićeva izjava kao da ima 18 godina. Da ima snage kao da mu je 18 onda bi igrao čitavu utakmicu.
p

podesen

pre 9 dana

Tadic nije spreman,idi prati stoni tenis,nisi ti za ovo.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 9 dana

Na svakom prvenstvu provedemo minimalno moguce vremena, odigramo 3 utakmice, al to nam je sasvim dovoljno da se svi medjusobno posvadjaju. Svako prvenstvo isto…
S

Srdjan88

pre 9 dana

Cim se skupe duze od 10 dana zajedno popickaraju se 🤣. Na sledece EP i SP bez priprema da idemi, direktan let 😅
V

Vasilis

pre 9 dana

Skroz bezveze, ali mi izgleda ne mozemo jednom normalno da se ponasamo. Pazi selektor objasnjava medijima sta je razlog, pa valjda je morao Tadicu objasniti pre utakmice i da ovaj to prihvati, ne verujem da krije taktiku od svojih igraca.
K

Kol

pre 9 dana

Sve si rekao brate ziv zdrav uzas necu vise ovo sebi raditi previše volim svoju porodicu da bi gubio zivce zbog ovih koji uzimaju milione.ziv bio covijek
N

Nanas

pre 9 dana

Pa objasnio mu je, Tadic je sam rekao da su razgovarali,valjda si gledao izjavu
P

Pjer

pre 9 dana

Brate ako si gledao intervju koji je dao Tadic, bice ti jasno, lik je i reko da mu je trener reko da je takticki izostavljen, ali mi smo mnogo pogani ljudi i uvek ce da bude da je bolje “STO NA UMU TO NA DRUMU” interesantnije je kad se pljujemo itd 🤷🏽‍♂️