Komentari na vest

Nije nam drag, ali je opasno dobar: Šaćiri prvi u istoriji dao gol na šest velikih turnira zaredom!

E

Euro 2024

pre 12 dana

Da, baš se vidi po komentarima da nikoga ne mrzite. Inače ste poznati po tome da se međusobno puno volite i da ne mrzite druge nacije i vere. Sve je to opštepoznato.
Ј

Јамар,

pre 12 dana

гледај своја посла...
g

gostimirovic

pre 12 dana

nije mi jasno zbog cega nasi glupi novinari pridaju toliko paznje ovom gremlinu
о

одличан играч

pre 12 dana

кад крене у продор,само Легија и Гури могу да га сачувају....
g

gost1978

pre 12 dana

sta pricate bre, pa ronaldo od 2004 ima gol na 10 prenstava dace ga i na 11
P

Proverite izvore

pre 12 dana

Ronaldo na takmicenjima Euro 2004: 2 gola Sp 2006: 1 gol Euro 2008: 1 gol Sp 2010: 1 gol Euro 2012: 3 gola Sp 2014: 1 gol Euro 2016: 3 gola Sp 2018: 4 gola Euro 2020: 5 golova Proverite izvore i nemojte siriti dezinformacije, mora si*ac jos dosta da igra da stigne ovo
Н

Неуспела

pre 12 dana

киретажа...
ш

шуми

pre 12 dana

а зребао је играти за своју земљу у којој се родио Србију ,ми за разлику од њих никога не мрзимо и све прихватамо
X

Xerdan

pre 12 dana

The🐐*ucker😁
Š

Šaćiri Bratina

pre 12 dana

A što nam ne bi bio drag? Čovek nam je pošteno dao golove, nama je krivo što mi njima nismo dali gol više jer da smo ih pobedili nikome ne bi smetale njegove proslave. Pritom kada nam je drugi put dao gol nije pokazivao orlove, ali naši ljudi su licemerni jako, to je njima simbol države kao što naši pokazuju tri prsta. Pritom je dečko rođen u Vučitrnu gde su ih Srbi ugjnetavali i diskriminisali, da je bilo pameti možda bi Šaćiri davao golove za Srbiju, ovako su ih naše službe rasterale po Švajcarskama, Nemačkama itd. Veliko poštovanje imam za Šaćirij, onaj Džaka je isto odličan igrač ali je veća dijabola u glavi, al nemojte misliti da neki naš Džigi Ninković ne bi isto radio.
B

Brko

pre 12 dana

Da svi tako razmišljaju, svi ratovi bi stali. Tebi svaka čast, živ i zdrav bio. Svi mi na balkanu najviše lažemo sami sebe, a kad bi očistili ispred svoje avlije i priznali da smo bacali smeće, možda bi se konačno okrenuli saradnji i ekonomiji svi između sebe poput skandinavskih ljudi
О

Огњен 161

pre 12 dana

Рођен у Вучитрну где су их Срби угњетавали. Наведи ми молим те још један народ који је био угњетаван на некој територији а његов удео на истој дошао од 40 до 90%. Клали су Србе три века под Турцима, не турци него они, у првом светском рату мање, у другом више а наставило се и у комунизму и онда ми ти причаш о угњетавању њих?
m

mateta

pre 12 dana

ali ovaj deo teksta gde autor navodi da nas je "maltretirao" na prvenstvu... čemu taj narativ? svaka čast momku na igri ali dokle više da vi novinari koristite ove otrcane termine ili ratnu terminologiju. Da l' će da se pojavi jedan pismen novinar koji će da konstruktivno prokomentrariše utakmicu? Ne znam čemu ovaj mazohizam i potreba da se konstantno unizi naša reprezentacija ( koja je defakto loša i na niskom nivou), sumnjam da bilo koja druga zemlja ima novinare koji pišu ovakakve stvari, ne mora biti sve afirmativno ali makar ne moramo da unižavamo samo sebe i glorifikujemo ljude poput Šaćirija.
M

Mitrandir

pre 12 dana

Užasno mi je antipatičan kao lik ali da je ozbiljan igrač jeste, mnogi zaboravlju da je on igrao jako bitnu ulogu kad je Liverpul okrenuo Barselonu ono 4-0. Postigao je gomilu golčina kroz karijeru, neretko i sa 20+ metara. Realno je klasa iznad u odnosu na naša krila tipa Živković ili Kostić.
H

Haha

pre 12 dana

Haha
k

kkjh

pre 12 dana

Bravo
E

Elgin

pre 12 dana

Proverite ovo ali mislim da nije tacno... CR7 je to vec uradio... i to na 10 uzastopnih prvenstava?
K

Koliko

pre 12 dana

Proverih, u pravu si
D

DarkoKG

pre 12 dana

Терзићу реагуј!
Г

Гелор

pre 12 dana

Шаћири је мутант, мешавина слона и тарабе.
Đ

Đevđen

pre 12 dana

Za SMS izmislio fucbal...da Sms kostic zivkovic lukic veljkovic imaju mu.a ka skenderbeg od gnjilana...glat srbi medju 8 ovako lijepo je gledati peč igrača koji ima petlju
S

Skender

pre 12 dana

je Srbin.
O

Od mene

pre 12 dana

https://youtu.be/Wl5bhof4n6o?feature=shared
m

mrzim ga

pre 12 dana

iz dna duse ga mrzim zbog nefudbalskih stvari, ali da je igracina, igracina je i to velika. Strasni golovi kroz karijeru i generalno potcenjen fudbaler.
Đ

Đerdan

pre 12 dana

A koje nefudbalske stvari, čovek je Albanac sa Kosova voli Kosovo i Albaniju, a kad neki naš Bosanac-Srbin iz Republike Srpske maše sa tri prsta on ti je drag ili Crnogorac. Naši političari su ih uništavali decenijama i to niko ne uzima u obzir
D

Del22

pre 12 dana

Koza..
B

Besa

pre 12 dana

Sezona 3 Dževad glavni negativac
M

Ma da bre to

pre 12 dana

Odvratan je. Ali kakve je golove davao. Pogotovo one makazice...stvarno je igrac.