Komentari na vest

Nema politike na terenu! Udarac za Tursku, Demiral suspendovan dve utakmice

H

Hose

pre 2 dana

Zao mi je Srbiju sto nije prosla dalje, jer i NJu mrze koliko i Tursku.
N

Nenad1246

pre 2 dana

Jel to politički gest?
G

Gost13579

pre 2 dana

Nemojte da spinujete po komentarima, Saciri i Dzaka su pokazali svoj nacionalni simbol, orla, koji im je i na zastavi, kao sto mi dizemo tri prsta, ma treba kazniti Albance sto su pevali himnu kako smeju… Druga stvar je sto to vama smeta i sve gledate kao provokaciju Srbije… U realnosti su svi pobegli od nas zato sto smo “nebeski narod”.

gemathegreat

pre 2 dana

Od tebe sigurno, ništa ne valjaš.
K

Kaciga

pre 2 dana

Evo je ta teza da su svi pobegli od nas, nisu pobegli nego je svima na tacni servirana mogucnost da dobiju drzavu koju nikad u istoriji nisu imali a zeleli su, normalno da ce da iskoriste istorijsku priliku kad je zapad raspisao rasprodaju dok cerupa nemocnu Srbiju, nesto nisu bezali od nas kad se stvarala Jugoslavija i kad im je pruzena sansa da ne odu u istorijski zaborav. Na zalost kod nas ima ispranih mozgova poput tebe koji piju zapadnu pricu o losim Srbima i fantasticnim komsijama, srecom puka margina ste drustva.
N

Nemanja8989

pre 2 dana

Ako! Pa ti i dalje bistri politiku na fudbalskom mecu…
S

Samo jedan covek

pre 3 dana

A Mbape poziva da se glasa za Makrona na otvaranu Eura, to nije politika...
C

Czbgd

pre 2 dana

Pa nije dao izjavu na terenu.
P

Plavi10

pre 3 dana

Kazu da nogometasima moždane stanice vise odumiru valda od udaraca glavom,al na ovom Turčina se vidjelo da su neki rođeni bez moždani stanica.
Y

Yashin

pre 3 dana

Nebi ja nikad nikoga kaznijo. Nek budale rade sta hoce. Po meni je to mnogo glupo Sto TI igraci kazne jer covek ima svoje misljenje kojim ja licno nisam saglasan cak protiv. Ako nesme da pokaze svoje misljenje on ce to tajno raditi i nikad covek nece znati ko je ispred njega. Starija generacija zna dobro sta znaci cutanje. Za mene je bolje da ti turci svima pokazu sta misle, jer Tako svi znaju sta ih ceka.
G

Grobarčina

pre 3 dana

Šteta. Nedajse brate naš.
С

Санибал Ораховац

pre 2 dana

👍👍👍👍
C

Comi81

pre 3 dana

Znači Belingemu se može da radi šta hoće...To je ta Zapadna pravda...Pi!
Н

Нема мешања...

pre 3 dana

... политике и спорта. Русија јез бог војне интервенције у Украјини избачена са свих спортских такмичења док је те исте године американац Тод Боли за трансфер Мудринског у Челзи на цену играча од 100 милиона плаћених клубу морао да доплати још 20 милиона влади Украјине за набавку наоружања.
Р

Радамел

pre 3 dana

Зезаш да су платили за Мудринског 100 милиона 😂
G

Gost13

pre 3 dana

@Radamel ahahahahahaha potkrade mu se lapsus, mada kako Mudrik igra u Čelziju, ne odskače od Mudrinskog mnogo ahahahahahah
S

Sale_KST

pre 3 dana

Čitaš komentare i shvatiš da je Srbija zaista zemlja glupaka...
1

156

pre 3 dana

A Belingem koji se pokazuje muda klupi Slovačke ništa
@

@Suljo

pre 3 dana

Ni naslov nisi pročitao, a pametuješ. Pročitaj tekst, od naslova, pa komentariši
S

SezonskaJakarta

pre 3 dana

Simbol koji je turski fudbaler pokazao nisu "Satanini (đavolji) rogovi", koje je prvi promovisao Ozi Ozborn, još iz vremena kada bio je sumanuto-kvalitetan vokal grupe "Black Sabbath". U pitanju je znak za "Sive vukove" (deluju isto gledano sa strane šake, ali sa strane dlana vidi se su srednji i domali prst položeni preko palca - nalik načinu na koji se prstima soli jelo, dok je u metal muzici palac prebačen preko srednjeg i domalog prsta). Ta organizacija je legalno registrovana u Nemačkoj, ali se poslednjih godina njen rad zabranjuje (vole da se fotografišu sa oružjem u rukama, a ponekom se omakne i da smakne ponekog, zarad poziranja sa tuđom odsečenom glavom). Po intervjuu koji je 2020. vođa njihovog bosanskog ogranka dao "Glasu Amerike": "Turski nacionalisti na poraz Osmanlija u Balkanskim ratovima gledaju kao na veliku tragediju koju ne mogu prihvatiti, zbog čega učvršćuju svoj interes za ovu regiju". Inače su tad izgubili od vaših čukundeda i mog pradede, kasnijih Solunaca, tako da nas u njihovim očima neće moći oprati ni litre suza koje Srpkinje proliju uz turske serije, dok svi đuture prepevavaju njihove odurne dens-etno-šta već hitove (nije isključeno ni da će od Srbije tražiti burmuticu Ace Lukase kao neki vid lule mira, a i natrag silikone Dare Bubamare i ostalih estradnih umetaka). U Bosni nisu registrovani, ali ih to ne čini slabije organizovanima. Poslušnici su Erdoganovog režima, a jedno naše nedonošče (brucoš od 50-60 godina) žudi da ga iko prihvati, pa se uhvatio i kola sa najomraženijim svetskim vladarima, tako da nas možda izvuče, ako poljubi pomenutog sultana u butkicu i kopita.
H

Heavy metal

pre 3 dana

Koliko ja znam, prvi je Dio.
j

jdkd

pre 3 dana

a Belingem se Fata za Mud@ i neka kazne

Bojank91

pre 3 dana

Emiliano Martinez?
h

hvatanje za ...

pre 3 dana

ne propagira sirenje zemlje na racun otimanja teritorije. ovaj turcin je kao i vecina fudbalera neskolovani panglu...
P

Pedja 44

pre 3 dana

PA dobro I onog Albanca su isto toliko kaznili
I

Ivan OL 91

pre 3 dana

Koliko ja znam ovaj znak predstavlja pozdrav Metal muzičara sa fanovima
v

v1ad

pre 3 dana

Ne, ne ovo je NWO znak.
S

Sir Bobby Moore

pre 3 dana

Scott Hall,Kevin Nash i Hulk Hogan
P

Pedja108

pre 3 dana

Potpuno ispravno. Ali gde je kazna za Belingema, a da Englezi su zapad pa nema smisla da se oni ostecuju. Uzgred, a kazna za Sacirija i Dzaku kad ce?
m

marcoman

pre 3 dana

Belingem nije pokazivao nista politicki!
K

Kaciga

pre 3 dana

Gde je i kazna za Mbapea koji je na zvaničnoj konferenciji za štampu pred utakmicu u prisustvu selektora pozvao građane da glasaju u što većem broju protiv Le Penove na izborima, on naravno neće biti kažnjen jer je to i stav čitave EU, ako to nije zloupotreba sporta u političke svrhe ja ne znam sta je.
h

hehehe

pre 3 dana

23 plusica za 14 minuta, manipuliranje glasovima. Le Pen je woke, zivi sa "najboljom drugaricom" vec deceniju. Sasvim je normalno da Mbappe, najveci francuski sin, pozove da ljudi glasaju protiv nje.
h

hehehe

pre 3 dana

103 plusica za sat vremena, ma ne, ne manipulises glasovima uopste. Isto kao ona iz Nemacke desnicarka sto ima kucnu pomocnicu iz Pakistana valjda sa kojom je u vezi. Ta i ne zivi u Nemackoj. Ili onaj madjarski politicar sto je nadjen na gomili sa muskarcima u sred Amsterdama. Prelako je manipulisati marvom.
М

Мандинго

pre 3 dana

Суспендован за нешто што није забрањено. УЕФА мафија
.

..

pre 3 dana

Neka budu prava onda jednaka za sve! I onda se nece voditi dilema! Jer uvek cemo se secati proslave gola Sacirija i Dzake protiv nas.
С

СРБИН007

pre 3 dana

Суспендуј,него шта! Мада,овај је већ суспендован у мозгу!